Toshiba Portégé G810 | Με GPS, HSUPA και Windows Mobile 6.1

Το νέο smartphone της Toshiba υποστηρίζει το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Mobile 6.1, που περιλαμβάνει νέα χαρακτηριστικά εξοικονόμησης χρόνου, παρέχει ευκολότερη πλοήγηση και διαχείριση του τηλεφώνου, καθώς και βελτιωμένες λειτουργίες ασφαλείας. Το Portégé G810, η πρώτη συσκευή της Toshiba που υποστηρίζει την τεχνολογία HSUPA, με βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης και κομψή οθόνη αφής, κάμερα ανάλυσης 3Megapixel και ενσωματωμένο δέκτη GPS, είναι το ιδανικό τηλέφωνο για εκείνους που τα θέλουν όλα.

, Toshiba Portégé G810 | Με GPS, HSUPA και Windows Mobile 6.1

Το νέο Portégé G810 της Toshiba, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην έκθεση Mobile World Congress 2008 στη Βαρκελώνη, είναι η ιδανική συσκευή τόσο για δουλειά όσο και για διασκέδαση. Η νέα έκδοση του λογισμικού Windows Mobile, Windows Mobile 6.1, προσφέρει την απόλυτη εμπειρία κινητού τηλεφώνου στους επαγγελματίες του χώρου της πληροφορικής, αλλά και στους απλούς χρήστες.

Toshiba Portégé G810

Διαθέτει νέα αρχική οθόνη, μέσω της οποίας μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση στις πιο σημαντικές πληροφορίες του τηλεφώνου σας, καθώς και απλοποιημένες λειτουργίες, χάρη στις οποίες θα είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το τηλέφωνό σας πριν καλά-καλά το βγάλετε από τη συσκευασία του. Παράλληλα, ενσωματώνει βελτιστοποιημένες λειτουργίες πλοήγησης στο Internet, καθώς και νέα εργαλεία διαχείρισης e-mail και κειμένου.

Το Portégé G810, αξιοποιώντας τις τεχνολογίες HSDPA και HSUPA, παρέχει δυνατότητες περιήγησης στο Internet, καθώς και λήψης και αποστολής των εικόνων και του βίντεο που καταγράφει μέσω της κάμερας ανάλυσης 3Megapixel, με ευρυζωνική ταχύτητα. Η μεγάλη οθόνη αφής QVGA 2,83″ και το βελτιωμένο περιβάλλον χρήσης απλοποιούν και διευκολύνουν την πλοήγηση και την πρόσβαση στις εφαρμογές του.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Toshiba

Η Toshiba αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισ. δολαρίων

Η Toshiba Corp. αποδέχτηκε προσφορά εξαγοράς 15,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων από έναν όμιλο με επικεφαλής την εγχώρια εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Japan Industrial Partners.

Business Toshiba

Ο ιαπωνικός γίγαντας της Toshiba σπάει σε τρία κομμάτια

Η Toshiba ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση των τμημάτων της σπάζοντας ουσιαστικά σε τρία διαφορετικά μέρη.

Business IBM Toshiba

Η ιστορία των μέσων αποθήκευσης δεδομένων

Η ανάγκη για αποθήκευση δεδομένων τα οποία θα τροφοδοτούσαν τις μηχανές μας υπήρξε αρκετά πριν την τον πρώτο υπολογιστή. Ας δούμε μαζί την ιστορία τους.

Business Sharp Toshiba

H Toshiba αποχωρεί από την αγορά των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Μετά από χρόνια ιστορίας ως ένας από τους κυριότερους παίκτες στην αγορά των υπολογιστών, η Toshiba αποχωρεί από την αγορά.