Turbo-X G400, Με οθόνη 4.3 ίντσες και Android 4.0 ICS [τιμή 199 ευρώ]

Μετά το Turbo-X G300 που μαθαίνω ότι έχει γίνει ανάρπαστο και την “κινητόφλα” Turbo-X G500 τα καταστήματα Πλαίσιο παρουσιάζουν ακόμα ένα branded Android smartphone το Turbo-X G400. Το G400 έρχεται με οθόνη 4.3 ιντσών ανάλυσης 960×540 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1GHz και υποδοχή για δύο κάρτες SIM.

Το Turbo-X G400 κοστίζει 199 ευρώ και μαζί δώρο χάρτες με navigation. Σημειώστε ότι δεν έχει πρόσβαση στο Google Play.

Turbo-X G400
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 ICS [Πίνακας Αναβαθμίσεων]
Επεξεργαστής: 1GHz μονοπύρηνος
GPU: ?
Μνήμη RAM: ?
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.3 ίντσες, LCD, 960×540 pixels
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi g, GPS, Bluetooth 2.1, micro USB
Μπαταρία: 2000 mAh
Διαστάσεις: 127×66.4×10.8 χλστ.
Βάρος: 140 γρ.

, Turbo-X G400, Με οθόνη 4.3 ίντσες και Android 4.0 ICS [τιμή 199 ευρώ]

Kudos to John

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alkis

ενδιαφέρον! για αυτά τα χρηματα και ελληνικό! για δύο κάρτες!

Λορέντζος

Για κάποιων επαγγελματία (δυο sim) ή για κάποιον αρχάριο στον χώρο του andoid είναι μια καλή πρόταση, βέβαια σε αυτά τα λεφτά υπάρχουν και branded κινητά.

GLeft

δε μοιαζει πολυ με galaxy s? οσον αφορα την προσβαση στο μαρκετ, λογικα θα εχει κατι αναλογο σωστα?

spyros

Oταν λες δεν εχει προσβαση στο Google Play εννοεις και οτι δεν μπορει να παρει εφαρμογες μεσω αρχειων .apk?

Νίκος

Πολυ samsung galaxy s2! 😛

Νικος

Αναβαθμισεις θα παρει?

Αφου μπηκαν που μπηκαν στην διαδικασια,
για πιο λογο δεν πηραν αδεια απο την google,
ή οτι αλλο χρειαζεται?

vasilis

καλα οκ το πλαισιο σε λιγο θα βγαλουν κ αξεσουαρ για κοπελες μοναχικες….. 🙂 ελεος ποια. κ ειναι χαλια το apllication που εχει μεσα στο tablet η στο κινιτο.. κ εχει εφαρμογες apk που δεν υποστηριζει. το λεω διοτι ειχα παρει ενα tablet εφαγα φολα κ το εδωσα. αυτα τωρα οποιος το θελει το περνει. να ειστε καλα ολοι!!!

george

Ισως με μια custom rom να εχουμε και google play

vasilis

αλλα για καποιον που ειναι αρχαριος που λεει κ ο φιλος ποιο πανω οχι custom rom δεν θα μπορεσει να βαλει αλλα ουτε κ να βρει εφαρμογες… 🙂

Demis

@alkis
1. δεν είναι ελληνικό είναι κινεζικό οεμ (το αγοράζουν χωρίς κάποιο αυτοκόλλητο και κολλάνε ότι θέλουν επάνω)
2. εκεί έξω κοστίζει πάντως κάτω από 100 ευρό

και για gogole play ου λένε τσακ μπαμ μπορείς να το βάλεις σε όλες της συσκευές

vasilis

Εε ναι φυσικά κ ειναι κινεζικά ολααααααααα χάλια ποιότητα κ παει λέγοντας ….

Demis

@vasilis για ποιότητα δεν θα ορκιστώ καθώς από τα χέρια μου έχουν περάσει πρόσφατα αρκετά κινέζικα τον 150+ ευρώ (στην κίνα τόσο κανουν) και σχεδόν όλα είχαν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής…… τώρα για το συγκεκριμένο τι να πω δεν το έχω δει από κοντά

Bill

αφου υπαρχει το sony xperia mini γιατι να παρω αυτο?

Nikos

Οθονη………

Demis

@Bill λάθος εκφράστηκες……. xperia mini είναι ένα μικρο τηλέφωνο με μικρή οθόνη…….

έπρεπε να πεις γιατί να πάρω αυτό όταν το ίδιο μπορώ να το πάρω με ……… 100 ευρώ και κάτω από την κίνα……. οεο (με 3 ευρώ μεταφορικά)

naxiand

ZTE V970 Grand X Smart Phone 4.3 Inch IPS QHD Screen MTK6577 Dual Core 1G RAM 3G GPS

dual sim στα 125 ευρα οτι καλυτερο σε αφτα τα λεφτα + custom rom και ελληνικα……..

Demis

@naxiand το φέρανε Ελλάδα?????????? σε αυτά τα λεφτά??? (και να το έβλεπα δεν θα το πίστευα)

μέχρι τώρα το έχω δει να παραγγέλνουν από κίνα σε αυτά τα λεφτά

Bill

αυτο το κινητο δεν νομιζω να παει να το παρει καποιος πιο ψαγμενος ο οποιος θελει και πιο μεγαλη οθονη…απλα επειδη εγω ειμαι 16 χρονων δεν θα διαλεγα ουτε με σφαιρες το συγκεκριμενο οταν μπορω και με λιγοτερα χρηματα να παρω ενα μικροτερο και με τα ιδια χαρακτηριστικα κινητο. δηλαδη για το κοινο που απευθυνεται πιστευω οτι δεν κανει…αλλιως καπιως πιο ψαγμενος που δεν εχει λεφτα για πεταμα θα επαιρνε το xperia j απο το skroutz που θα εχει και καλυτερη υποστηριξη απο developers.τα παιδια στην ηλικια μου παντως σιγουρα δεν προτιμουν τα κινητα παντοφλες

Κωστας

Παιδια το θεμα εδω ειναι και η εγγυηση 2 ετων οτι και να παθει,μεγαλο πραμα αυτο,χαλασε το πας plaisio και καθαρισες,εαν εχεις ενα παρομοιο απο Κινα,τα πραματα ειναι κομματακι δυσκολα εαν σου παθει κατι……..1,5 να παει και να ερθει,+τα μεταφορικα…….
και εχει και οθονη 4.3 πολυ καλης αναλυσης,και 2καρτο κιολας………

sotos

@Κωστας το Πλαισιο με τις εγγυησεις δεν τα παει καλά. Ψαξτο λίγο έχω ακούσει πολλά άτομα σε πολλά sites και forum να κραζουν το πλαισιο στο θέμα εγγύησης ειδικά στα tablet. Με λίγα λόγια κάνουν ότι μπορούν στο θέμα εγγύησης για να σου βγαλουν το ασπρο-μαύρο. Κινητό που βρίσκεις με 130-150 δολλάρια, βάλε και μειωμένη τιμή λόγω ποσότητας (80-90 δολλάρια) μεταφορικά εκτελωνισμοί φπα 50% επί του παραπάνω ποσού σύνολο 140-150 δολλάρια το πολύ. Δηλαδή 110-120 ευρώ. Τα άλλα υπερ της επιχειρησης. Το πλαισιο είναι πολύ ακριβό μαγαζί στο 90% των προϊόντων του……

Demis

@Κωστας ….. δυστιχος plaisio στα προιοντα turbo x (κυριος αυτα που δεν μπορουν να επισκευασουν ιδιι και πρεπει να το στειλοθν κινα……. δλδ tablets smartphones κλπ) ειναι χαλι μαυρο…… ποιο γριγορα θα σου ερθει να στιλει κινα πισω να στο αλλαξουν παρα πλαισιο…..

το ίδιο κινητό όπως ανέφερε και ο φίλος sotos το βρίσκεις χαλαρά με 100 euro (μαζί με μεταφορικά)

στα 200 παίρνεις όμως KINITARA από κίνα……..

ένα παράδειγμα…….
1. (γνωστής μάρκας) https://www.pandawill.com/huawei-u8836d-ascend-g500-pro-smart-phone-43-inch-ips-qhd-screen-gorilla-glass-mtk6577-dual-core-1g-ram-p68516.html

2, (noname) 165 euro https://www.pandawill.com/jyg3-smart-phone-45-inch-ips-retina-screen-android-40-mtk6577-3g-gps-wifi-p66077.html

και πες μας…. μήπως τιμές είναι στον θεό σε μας? μας γδέρνει κράτος? μας γδέρνουν καταστήματα? μας γδέρνουν όλοι μαζί? (το ποιο πιθανό)

δεν με νοιάζει κιόλας…. αλλά ένα είναι σίγουρο μας γδέρνουν σαν πρόβατα……..

Μιχαλης

Καλησπερα παιδες οντως το πλαισιο εχει θεμα με της εγγυησης.Πριν ενα χρονο πηρα ενα υπολογιστη (οχι turbo x) και ειχα θεμα με την μητρικη (asus) καηκε στο πρωτο εξαμηνο.Οταν το πηγα για αλλαγη εντος εγγυησης μου εβαλαν μια μητρικη turbo x (και καλα ειχε καταργηθει η ασους και δεν την ειχαν στην αποθηκη τους) η οποια και αυτη καηκε και τη αλλαξα 2 φορες μεσα σε 6 μηνες.Ετσι αναγκαστηκα και εκανα μεσα σε ενα χρονο ξανα αναβαθμιση του υπολογιστη απο αλλο καταστημα.

Demis

@Μιχαλης καλά είσαι εσύ έμενα προσωπικά και στους φίλους μου πολλές φορές πάνε να μας φορτώσουν το φταίξιμο ότι χαλάς..
έμενα μου φόρτωσαν μνήμες που ήταν εξαρχής χαλασμένες είπαν ότι μάλλον…….. κάτι έκανα εγώ…..
στον φίλο μου είπαν ότι δε έπρεπε να βάλουμε linux στο μηχάνημα(turbo-x) εξαιτίας του χάλασε το hdd…… στην ξαδέλφι φόρτωσαν το tablet ένα turbo x που χάλασε wifi……….. ρωτάνε αν συνδεόταν σε ανοιχτά δίκτυα…. είπε ναι….. και της λένε επειδή έκανες αυτό σου hackaran το tablet και έκαψαν την κάρτα

(αυτά είναι κάποια παραδείγματα που ήταν αστεία)

βεβαια μερικές φορές είχα άριστη εξυπηρέτηση με άμεσες αλλαγές κλπ κλπ χωρίς καμία ερώτηση…. αλλά δυστυχώς όσο πάει αυτά τα πράγματα δεν τα βλέπουμε…….. δεν το λες πλέον αξιόπιστο κατάστημα….. παλιότερα μεν όταν έμπαινες στο κατάστημα δεν ερχόντουσαν 4 5 άτομα από τους πωλητές να σε πρήξουν….. άλλα πάντα έβρισκα οτι ήθελα και έκανα και μια σωστή συζήτηση με των πωλητή και άριστες εγγίσεις (ακόμη και περιπτώσεις που πράγματι έφταιγε ο χρήστης…) τώρα………. καλύτερα ποιο φτηνά με ελάχιστη εγγύηση παρά αυτοί…

είχαν και καλά προϊόντα σε καλές τιμές…….. τώρα έχουν μόνο turbo-x σε πολύ υψηλές τιμές……. (σε σχέση με της τιμές που το αγοράζουν αυτοί)

με λίγα λόγια δεν….

Aκης

Μιας και βλεπω οτι πολλοι εχεται θεμα με τις εγγυησεις,ειναι υποχρεωμενοι,την στιγμη που λενε οτι καλυπτουν,να φτιαξουν η αντικαταστοισουν το εκαστοτε ελλατωματικο προιον.Εαν παλι σας πουν κατι το αντιθετο, η αθετισουν το παραμικρο,υπαρχει και το INKA.Ενα απλο τλφ εκει,αναφαιρετε το οποιο περιστατικο,και αναλαμβανουν αυτοι μετα.Εννοειται βεβαιαως οτι εσεις εισται 100% σωστοι σε αυτα που θα αναφαιρετε,διαφορετικα μαλλον ζημιωμενοι θα βγητε.
Τσεκαρισμενο αρκατες φορες,σε διαφορα περιστατικα οτι η βοηθεια τους ειναι συμαντικη.
Τωρα σχετικα με τα προιοντα του plaisiou,οσες φορες εγιναν αγορες απο εκει,και παρουσιαστικε προβλημα,καλυφθηκαμε αμεσα,στα οποια θεματα υπηρξαν.Δεν εφεραν αντιριση στην επισκευη-αντικατασταση προιοντων(οχι μονο με την επωνυμια τους,αλλα και αλλες μαρκες).
Το μονο που παρατηριθηκε ηταν ενας σχετικα μεγαλος χρονος αναμονης.
Αυτα,και επαναλαμβανω οτι για ολα υπαρχουν λυσεις…….

@Κωστας.
Φιλε μου,πραγματικα καποια προιοντα τους ειναι υπερτιμιμενα………..σε συμαντικο βαθμο μαλιστα.Και η εγγυηση που δινουν δεν ειναι δικαιολογια γαι τις πολυ υψηλες τιμες τους.
Βεβαια θα πεις τωρα….καλα δεν βλεπεις τις τιμες των αλλων….?

Ante_geia

Νταξ …. Οκ … ότι πεις Turbo-X … με 110 ευρα από το e-bay πέρνεις κινέζικο 5 ίντσες δύο μπαταρίες ακουστικά με καλύτερα χαρακτηριστικά, ICS Android και με πρόσβαση στο Google play !!! Μην ψαρώνετε ρεεεεε … Οποίος γουστάρει κινεζια ΌΧΙ Turbo-X !!! Έχει και τηλεόραση ανά λογική … δηλαδή δεν το συζητάμε καθόλου όμως !!! Και προσοχή Ε … Μπορείς να βρεις κινέζικο που να μοιάζει με τα πανάκριβα Android smartphone που είναι στην αγορά !!! Άντε γεια ρε !!! Πάντα φιλικά … !!!

Guraki

Και εγώ δεν θέλω να δώσω λεφτά για ένα τηλέφωνο που δεν έχει google play και γενικά δεν είμαστε σίγουροι τι υποστίριξη θα έχει (αναβαθμίσεις κτλ.) Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? θέλω οπωσδήποτε dual sim και με κάποιες χ δυνατότητες 😉 μεχρι 250-270 ευρω……

Δημήτρης Γ

Ούτε εγώ θα προτιμήσω το turbo-x χωρίς να ξέρω τι υποστήριξη θα έχει (αναβαθμίσεις κτλ.) και χωρίς google play…Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο dual-sim πιο καλό απ’ το galaxy s duos που σκέφτομαι να πάρω στην ελληνική αγορά???????

sotos

@Δημήτρης Γ (και όχι μόνο)

https://www.zopomobileshop.com/en/76-zopo-zp950-leader-max-jelly-bean-android-phablet.html
Μπορείς να επιλέξεις να σου σταλούν από Ιταλία έχουν “αποθήκες” και στη γείτονα χώρα. Ξέχνα εκτελωνισμούς κλπ.

https://www.xtreamermobile.com/en/index.php Έρχεται από Ολλανδία ! Έχει και βίντεο με samsung galaxy s3 όπου εάν δεν είναι μούφα το βίντεο είναι “ελάχιστα” πιο αργό!

Τυχαία βρήκα και αυτό χωρίς να πολυκοιτάξω τα specs
https://www.pandawill.com/thl-w7-smart-phone-57-inch-hd-ips-screen-1g-ram-android-40-3g-gps-32mp-front-camera-p70355.html

Ψαξτο έχει πάρα πολλά σε αυτά τα λεφτά. Galaxy s duos υπερεκτιμημένο για τα λεφτά αυτά, alcatel και huawei θα σου πρότεινα….
Ρίξε μια ματιά και android-sale.com είναι λίγο ακριβό αλλά πρέπει να είναι κατάστημα σαν το δικό μας το e-shop (brand name)!
Ελπίζω να βοήθησα!!!!

Παίδες (και κορασίδες) με 199€ θα έπαιρνα το xtreamer……

Δημήτρης Γ

Γνωρίζετε κάποιο αξιόλογο και δοκιμασμένο on-line μαγαζί για να αγοράσω????Σκέφτομαι να δοκιμάσω με τα δύκαρτα κινέζικα 🙂

Yakinthos

Εάν παραγγείλω κινητό απευθείας απ’ την Κίνα, θα έχει την Ελληνική γλώσσα (γραμματοσειρά) ή πρέπει να χρησιμοποιώ την Αγγλική;

Sakis

Το πηρε ενα φιλαρακι….
Δεν ειναι κακο το τηλ. χωρις πλακα. Αλλα δεν συνχρονιζει το τηλ με το Facebook
Πως θα περασει custom rom και ποια?

Efi

γνωριζει κανεις για πλεον δεν υπαρχει στο πλαισιο κανενα κινητο turbo-x??
ημουν ετοιμη να το αγορασω και μπηκα στο site και δεν βρηκα στην κατηγορια των κινητων την μαρκα turbo-x
πηρα λοιπον τηλεφωνο
και μου ειπαν απλα οτι αποσυρθηκε….ρωτησα αν θα ξαναφερουν και μου ειπαν δεν γνωριζουν…ξερει κανεις κατι παραπανω?

Mourlos

EFI@ Προφανώς η πάτα τους θα ηταν ποιο πατάτα απο ποτέ, θα του βγάλανε θέματα κ για να μην τους πάρουν με της ντομάτες το κανε απόσυρση.. Το θέμα είναι αυτό που λενε ολοι ποιο πάνω αυτοι που τα πήραν θα κλαίνε τα λεφτάκια τους. Δώστε κατι παραπάνω κ παρτε Γνωστές εταιρείες!!! Ακόμα κ μεταχειρισμό.. Με την αποδίδει του κ όλα μια χαρά.. Γνωμη μου.

Themistoklis

Φαντάζομαι ότι αν κατεβάσετε τα gapps (google apps) απο το xda θα έχει google play.φυσικα πρέπει να κάνετε root και να βάλετε CWM

arlazo

Kυριοι/ες, ενα εχω μονο να σχολιασω δε βλεπω κανεναν σας απ τους παραπανω αρθρογραφους να ειναι κατοχος του κινιτου και να εχει γνωμη (αλλο tablet και αλλο κινιτο)!λοιπον εχω το κινιτο ειδη 6 μηνες στα χερια μου εχει περασει τα πανδεινα και δεν εχει παθει τιποτα ….κανενας δεν αναφερει το γεγονος της αυτονομιας με 2 μπαταριες στα 2000 οσο αφορα το σερβις φιλος στις 10 μερες που του το π΄ροτεινα και το πηρε του κολησε….αντι επισκευης εγινε αμεση αντικατασταση…..οσο αφορα τις εφαρμογες οκ με 190 ευρω τι θελετε….απλα ψαξιμο θελει (ακομα και το προγραμμα για εγκατασταση αυτονομων apk περασμενο το εχει το κακομοιρο)οκ το plaisio market δεν λεει αλλα υπαρχουν τοσα αλλα!!ειμαι πολυ ικανοποιημενος θα το προτεινα αλλα καταργηθηκε…αλλα μην πατε για το Χ2 και το G410 μην ψαρωσεται καμια επαφη τα εργαλεια μικροτερη μπαταρια μικροτερη καμερα χαμηλοτερο επεξεργαστη…τονιζω μιλαω μονο για το G400

Simos

Ειμαι κι εγω κατοχος του G400 εδω και 9 μηνες. Πραγματικα ειμαι υπερευχαριστημενος απο το κινητο! Μου εχει πεσει αρκετες φορες στο πατωμα χωρις να παθει το παραμικρο (επειδη διαβασα καπου οτι με τη πρωτη τουμπα εσπασε) Οσον αφορα το google play, ομολογω οτι ειχα ξενερωσει κι εγω στην αρχη, καλα δε το συζητω για το plaisio market ειναι αηδια, αλλα βρηκα ενα αλλο market στο οποιο εχω βρει οτι εχει και το google play!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.