Turbo-X Smartphone από το Πλαίσιο;

Από τον όμιλο Πλαίσιο έχουμε δει τα πάντα με το brand name Turbo-X. Από πολύ παλιά τους πρώτους desktop υπολογιστές μέχρι και σήμερα tablet, netbook, GPS και MP3 player. Η Κίνα κατασκευάζει τα πάντα και με τις προδιαγραφές που θέτει το Πλαίσιο, εισάγει και διαθέτει οτιδήποτε με το όνομά του. Ξέρετε τι σκεφτόμουνα ότι δεν έχει παρουσιάσει ακόμα; Ένα smartphone Turbo-X.

Μπορεί άνετα να ορίσει τα τεχνικά χαρακτηριστικά στα εργοστάσια της Κίνας, σίγουρα θα είναι Android και να φέρει ένα-δύο μοντέλα στις 2,8 και τις 3,2 ίντσες για παράδειγμα και να τα πουλάει εκεί στα 120 και 150 ευρώ.

Ας μην ξεχνάμε ότι τα περισσότερα οικονομικά smartphones από Huawei και ZTE τα διαθέτουν αποκλειστικά οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και το Πλαίσιο δεν τα έχει στη γκάμα του.

Πως θα σας φαινόταν αυτή η εναλλακτική πρόταση; Θα αγοράζατε γενικά, Turbo-X Smartphone;

, Turbo-X Smartphone από το Πλαίσιο;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

51 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kwstas

Δε θα ναι ασχημο….εν μεσωκρισης θα πουλησει τρελλα….

NikosVolos

Aυτο ειναι πολυ καλο αλλα δεν το πιασα.
Θα μας αρεσε να βγαλει smartphone ή θα βγαλει οντως;

πετρος

θα παιρνα αμα δεν ηταν ανδροιδ 🙂

Κωνσταντίνος

Δυστυχώς, σε όλα τα προϊόντα τεχνολογίας με brand “Turbo-X” η ποιότητα είναι εξαιρετικά χαμηλή σε σχέση με το κόστος κτήσης.

Ύστερα, είναι ένα προϊόν που θα θέλει αναβαθμίσεις κλπ κλπ. Το πλαίσιο έχει τμήμα ανάπτυξης;

Στην τελική θα είναι ένα κλασικό “κινέζικο” τηλέφωνο που θα φέρει το όνομα turbo-x.

Καλύτερα να προσπαθήσουν να έχουν αποκλειστικότητες και πολύ καλές τιμές σε επώνυμα προϊόντα παρά να υιοθετούν την φιλοσοφία των supermarket η οποία έχει αποτύχει άπειρες φορές (γνώστης ως πρώην υπάλληλος Πλαίσιο).

3ftw

αμα ειναι ιδιας ποιοτητας με τα ακουστικα bluetooth δεν θα παρω..για πιο λογο να πας στο πλαισιο και να παρεις μια μαρκα που δεν γνωριζεις..

Κωστας

Με την κριση παιδια μια χαρα θα ειναι …..γιατι ειναι καλυτερα τα αλλα…..και με 2 χρονια εγγυηση…….super!!!

Paris

εμένα θα μου άρεσε το όλο κονστεπτ
αλλά θα ήθελα να μπορώ να φτιάξω και το δικό μου turbox κινητό όπως εγώ θέλω.

Solon

Τα Turbo X προϊόντα δεν έχουν μεν την ίδια ποιότητα όπως τα γνωστά brandname αλλά έχουν πολύ καλύτερη υποστήριξη σε σχέση με πολλά από αυτά. Τώρα για Turbo X Smartphone θα το αγόραζα υπό προϋποθέσεις και η γνώμη μου είναι ότι το Πλαίσιο θα πρέπει να μπει στη συγκεκριμένη αγορά γιατί είναι η αγορά με τη μεγαλύτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια. Μόλις σήμερα διαβάζω πως στην Ελλαδίτσα μας, σύμφωνα με τα στοιχεία της Google, πουλήθηκαν το τελευταίο τρίμηνο του 2010 πάνω από 200.000 smartphones αριθμός μεγαλύτερος των πωλήσεων notebooks!!! Θα ήταν αυτοκτονία για μια επιχείρηση σαν το Πλαίσιο να μην προσπαθήσει να πάρει ένα κομμάτι αυτής της αγοράς. Και αν ακούει κανείς εκεί στο Πλαίσιο να πως θα έπρεπε να είναι ένα Turbo X Android phone για να είναι ανταγωνιστικό: Οθόνη 3.5 LCD Επεξεργαστής στα 800Mhz 512 ram 1Gb ενσωματωμένη flash memory και υποστήριξη για SDcard στα 32Gb Τσιπ γραφικών που να μπορεί να αναπαράγει Flash Video GSM/HSDPA 3,6mbps Α-GPS και Βluetouth 2.1 WiFi b/g Βασική κάμερα 5 mpx με flash και δυνατότητα για Video 720pi και δεύτερη μικρή για video κλήσεις. Όλα αυτά στην τιμή των 180-200€ και θα κάνει θραύση. Οι υλοποιήσεις των Κινέζων δείχνουν πως η τιμή… Συνέχεια »

Ηρακλής

Πλαίσιο -> μακριά.

REDODIN7

Προσωπικά πιστεύω πως άμα είναι να πάρεις κάτι φθηνό πάρε Turbo x η innovator η οποία άλλη φθηνή συσκευή από ελληνικό πολυκατάστημα για να μείνουν τα λεφτά στην Ελλάδα και να υπαρχουν θέσης εργασίας , αλλιώς κράτα τα λεφτά σου για κάτι καλύτερο .

axel

το ΠΛΑΙΣΙΟ κακά τα ψέμματα το αγάπησε ο κόσμος από το built-to-order PC και το πολύ δυνατό service τους. Τώρα, σε εποχή που τα PC παίρνουν την κατιούσα, και αφού δεν μπορεί να κάνει και τρελά πράγματα με tablets, σίγουρα χρειάζεται να μπει στην αγορά των smartphones.
Είτε μπορεί να προσφέρει καλή ποιότητα είτε όχι.
Οι Ισπανοί και οι Γερμανοί καλύτεροι είναι δηλαδή?

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Κωστα μιλαω σοβαρα την πρωηγουμενη βδομαδα ειχα στα χερια μου
το turbox mp3/mp4 MAGNUS και περασε απο το νου λεω
το ΠΛΑΙΣΙΟ ΒΓΑΖΕΙ Η/Υ desktop/laptop…κλπ γιατι δεν βγαζει και κινητα?
αυτη η σκεψη μου βγεικε κρατωντας το magnus!!!

#FN$#

Ξεφεύγω από το θέμα αλλά τα PC δε γίνεται να πάρουν την κατιούσα…!

spyros

απο την εμπειρία μου σε ό,τι έχω αγοράσει με “turbo x” αναγραφόμενο έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος έως τώρα, και απο το service & την εξυπηρέτησή τους ως καταστήματα. Ακούγεται λίγο “γλύψιμο” το ξέρω, αλλά σας μιλάει ένας “καμμένος” απο τα multirama που ούτε που θέλω να τα βλέπω μπροστά μου.
Στο θέμα μας τώρα… όχι δεν θα αγόραζα smartphone με “turbo x” στάμπα επάνω αν πρώτα δεν περνούσε απο τα χέρια μου & φυσικά ένα 6μηνο απο την ημνια κυκλοφορίας του ώστε να δω πόσο αξιόλογο προϊόν είναι. Δεν μιλάμε για iphone ή xperia να τα πάρεις με κλειστά τα μάτια που παίζουν πολύ καιρό στην αγορά, αλλά για εταιρία που θα ασχοληθεί πρώτη φορά με smartphones.

vasilis.

ουτε καν

Alan

Και εγώ που έχω αγοράσει έναν υπολγιστή TURBO-X και ένα UPS TURBO-X, είμαι ευχαριστημένος, ευτυχώς το service δεν το έχω χρειαστέι… Αν ήταν και το smartphone ανταγωνιστικό σε τιμή και χαρακτηριστικά γιατί όχι…

AndreasManou

Παιδιά απλα είναιτα πράγματα. Αντί να λέει Huawei επάνω θα λέει TurboX με ίδια τιμή και ίδια ποιότητα! Η άποψη μου είναι οτι τα φτηνά smartphones δεν χρησιμεύουν σε κάτι! Είναι μονο για να σου σπάνε τα νεύρα!Ή θα έχει χάλια οθόνη ή θα κολλάει και μετα απο λιγο καιρο θα είναι έτοιμο να καταρρεύσει… εγω προσωπικά θα προτιμούσα καποιο qwerty κινητό και ας μην είναι smartphone!

Το Πλαίσιο, χρησιμοποιεί β’ κατηγορίας υλικό, για να μπορεί να ρίχνει τις τιμές. Αυτό σημαίνει ότι αυτό που θα πάρεις, μπορεί να σου “κάτσει”, μπορεί και όχι. Πριν 3 χρόνια, μαζί με έναν φίλο μου, πήραμε από έναν Turbo-X φορητό (σειρά Iron). Ο φίλος μου τον έχει ακόμη και τον απολαμβάνει. Εγώ για 6 μήνες, κάθε 15 μέρες τον πήγαινα πίσω για αντικατάσταση, μια τις μνήμες, μια την οθόνη, μια τον δίσκο, μια την motherboard, μέχρι που το επέστρεψα και πήρα ένα HP (και ακόμη μετανοιώνω για την HP επιλογή μου, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία).

Αλέξανδρος

Ο σκοπός του άρθρου ποιός είναι; Υπάρχει κάποια πληροφορία;
Μήπως είναι μια μικρή έρευνα αγοράς;
Προς απάντηση της έρευνας η δική μου θέση είναι ΟΧΙ.
Τα turbo x είναι υπερκοστολογημένα κινεζάκια. Ψάξτε και κανα κινέζικο site και θα βρείτε πάρα πολλά από τα διαφημιζόμενα turbo x απλά ως generic no name προϊόντα.
Αν είναι να πάρεις κινέζο να το πληρώσεις και για κινέζο.

vasilis.

να μας λενε και ποσο SAR θα εχει ο κινεζος,να ξερουμε αν μας ψηνει τον εγκεφαλο.

Giannis

Μια είναι η λύση σε όλα :e-shop εγώ έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένος από εκεί σε σχέση με άλλα μαγαζιά!!!

vasilis.

fail

Αλέξανδρος

Το e-shop είναι κατεστραμμένο μαγαζί. Εχει γεμίσει με κάτι κινεζιές τύπου Nilox και προσπαθεί να μας πει ότι είναι φθηνό…..
Μεγάλο λάθος του e-shop τα άπειρα μαγαζιά που άνοιξε χωρίς προφανή λόγο. Βλέπω το μαγαζί που είναι στο athens heart και πραγματικά μαραζώνει ένα τέτοιο τεράστιο μαγαζί που δεν ξέρω και γω πόσο ενοίκιο έχει ενώ θα μπορούσε να κάνει την ίδια δουλειά με πολύ πολύ μικρότερο.
Εχουν μεγάλα ανοίγματα και προσπαθούν να μαζευτούν.
Ας πρόσεχαν όλη την Ελλάδα στο πιάτο την είχανε και κατάφεραν και το διέλυσαν το μαγαζί.

spyros

+1 fail στο eshop.
+1 πλήρωσε τον κινέζο για αυτό που σου δίνει και όχι για στάμπα turbo x.

Vasilis_G

Για εμένα τα πάντα είναι θέμα της συνάρτησης αξίας-τιμής και απο εκεί και πέρα περ ορέξεως και αναγκών του καθενός κολοκυθόπιτα,οπότε για εμένα εάν έχει μια άριστη σχέση αξίας-τιμής και έχει προδιαγραφές που με καλύπτουν φυσικά και θα το προτιμήσω.

dr.Tzef

Σαν ιδεα ενα φτηνο smartphone απο το πλαισιο δεν ειναι κακη αλλα νομιζω οτι η πορεια του θα εξαρτηθει απο τα κατωθι:
1.ΟΝΟΜΑ ΣΕΙΡΑΣ:εχουμε βαρε8ει να πλασαρει ολα τα προιοντα με τον ιδιο τιτλο TURBO X.Ενταξει για pc ειναι οκ στο σπιτι δεν το βλεπει κανεις…αλλα για κινητο πιστευω οτι ειτε πρεπει να λανσαρει ενα νεο ονομα ειτε να κανει πιο διακριτικο με αλλη γραμματοσειρα το logo.Iσως καλλιγραφικο με μονο κεφαλαιο το Τ η’ πιο νεανικο με γραμματοσειρα grafiti αν το κινητο απευθεινεται σε παιδια-εφηβους.
2.ΟΘΟΝΗ: 2.8-3.5″ resistive,capacitive.Ισως 3 μοντελα 2.8(80ευρω),3.2(120ευρω),3.5(160 ευρω)
3.Android 2.1 kai 2.2 kai 2.3 και ας μην τα αναβαθμισει αν ειναι οι τιμες να παιζουν κατω απο 160 ευρω.Σιγα τις διαφορες του 2.2 απο το 2.3.Αλλωστε για να πουλησει πρεπει να ριξει το κοστος και φυσικα να εχει κερδος,μη τα θελουμε ολα δικα μας,χαχαχαχαχα!
4.ΧΡΩΜΑΤΑ:καπακια χρωματιστα πισω να αλλαζουν οι πιτσιρικαδες,το corby εκανε τρελες πωλησεις…
5.ΜΠΑΤΑΡΙΑ:τι να ζητησεις?Εδω οι μεγαλοι βαζουν της πλακας…
Εκθεση τελος…:)

Solon

…….”Αν είναι να πάρεις κινέζο να το πληρώσεις και για κινέζο.”
Φίλε Αλέξανδρε αν πληρώσεις τον κινέζο και σου βγει ελαττωματικό ο κινέζος θα κάνει….τον κινέζο! Αντίθετα το κινέζικο από το Πλαίσιο που θα γράφει Turbo X πάνω θα σου το αλλάξουν. Αυτή είναι η τεράστια διαφορά μεταξύ του πληρώνω τον κινέζο και πληρώνω το Πλαίσιο. Η υποστήριξη. Τόσο απλά.
Από την άλλη συμφωνώ ότι μερικές φορές τα προϊόντα από το Πλαίσιο είναι λίγο ποιο ακριβά από ότι θα έπρεπε.

Αλέξανδρος

Solon μάλλον δεν έχεις καταλάβει τί εστί κινέζικο λαπτοπ. Ρώτα όσους κάνανε την πατάτα και πήραν laptop turbo x. Τουλάχιστον είναι καλά για θερμάστρες.
Γενικά το πλαίσιο και το e-shop είναι πολύ ακριβά μαγαζιά. Οταν έψαχνα για τηλεόραση οι τιμές πλαισίου σε σχέση με τιμές από skroutz ( διαθέσιμα είδη όχι εικονικές τιμές ) ήταν η μέρα με τη νύχτα.
Οποιος καταβαίνει από ηλεκτρονικά δεν ψωνίζει από το πλαίσιο.
Δεν πειράζει και εμένα με πιάνει κότσο η επίσημη αντιπροσωπεία του αυτοκινήτου μου μέχρι να λήξει η εγγύηση τον Ιούλιο και μετά πιθανόν θα με πιάσει κότσο κάποιος μάστορας γιατί πολύ απλά δεν ξέρω από αμάξια.

vasilis.

Ο/Η dr.Tzef λέει:

Σιγα τις διαφορες του 2.2 απο το 2.3

————————————

κανεις τεραστιο λαθος.μην κρινεις αν δεν ξερεις.
φιλικα

Solon

Φίλε Αλέξανδρε, και φυσικά τα προϊόντα στο Πλαίσιο είναι ποιο ακριβά. Οι άνθρωποι πληρώνουν βιτρίνα με ότι συνεπάγεται αυτό. Τώρα για το Skroutz που λες sorry αλλά αυτό που γράφεις δεν αλλάζει τίποτα. Πάρε ένα κινέζικο από μαγαζί του Skroutz και αν σου βγει μάπα άντε τράβα να βρεις άκρη. Ενώ το Τurbo X θα σου το αλλάξουν. Ψωνίζω και γω από μαγαζιά του Skroutz.gr χρόνια τώρα αλλά πρέπει να καταλάβεις πως αν θες υποστήριξη θα πρέπει να πληρώσεις κάτι παραπάνω.

Αλέξανδρος

Ο Solon εγραψε <>

Η απάντηση μου σε αυτό είναι https://www.amazon.co.uk/

vasilis.

χωρις να εχω εντρυφησει,οσοι φιλοι μου αγορασαν -ανοητα- turbo x laptops,ολοι βγαλανε προβλημα.ειτε ηχο,ειτε μητρικη,ειτε θερμοκρασια…

Αλέξανδρος

Δεν ξέρω γιατί δεν εμφανίστηκε το κείμενο αλλά η απάντηση μου έχει να κάνει με το
πρέπει να καταλάβεις πως αν θες υποστήριξη θα πρέπει να πληρώσεις κάτι παραπάνω.

Γιώργος Στείρος

Θα ήταν καλό γι αυτήν να βγάλει ένα τέτοιο πολλοί θα το προτιμούσαν.

dr.Tzef

@vasilis
για low buget κινητα μιλαμε φιλε μου……κανεις δε θα τις καταλβει σε αυτη την κατηγορια!
Εντελως φιλικα

dr.Tzef

Οι διαφορες των android 2.2 -2.3:https://www.differencebetween.com/difference-between-android-2-2-froyo-and-android-2-3-gingerbread/

Οι βασικοτερες αλλαγες ειναι αδιαφορες-αγνωστες στους περισσοτερους!
1.NFC (Near Field Communication) δεν υποστηριζεται στην Ελλαδα…
2.SIP-calling μεσω 3G ….ναι σιγουρα,εδω καλα καλa me to wifi oι sip provider που εχω λειτουργοουν οποτε θελουν !
3.Enhaancements for game developers….βεβαια, πολυ χρησιμο σε συσκευη 120-150€
και αλλες πολυ χρησιμες αλλαγες για low buget smartphones που στοχευουν σε απλους χρηστες…..Διαβασα εμαθα και εξακολουθω να πιστευω οτι το 2.3 για χαμηλου κοστους κινητα που ειναι το θεμα μας δε θα κανει διαφορα αφου δεν θα υπαρχει το αντιστοιχο hardware βλεπε
ισχυρη cpu,ram,2η cam κ.α
Εξαιρεση η καλυτερη διαχειρηση της ενεργειας.
https://www.differencebetween.com/difference-between-android-2-2-froyo-and-android-2-3-gingerbread/

fred

Δεν νομιζω να αγοραζα.παντως πιστευω οτι οτι πληρωνεις παιρνεις.

spyros

τότε θα είμαι απο τους τυχερούς που αγόρασα netbook turbo-x γιατί μέχρι τώρα δεν έχει εμφανίσει κανένα πρόβλημα. Στο καλό βρε παιδιά, τι τα γράφετε και με αγχώνετε πως θα μου μείνει στα χέρια? LOL 🙂

vasilis.

dr Tzef μου παραθετεις μια σειρα απο διαφορες και καπου κατω κατω πετας μια εξαιρεση…
η εξαιρεση ειναι η καλυτερη διαχειριση ενεργειας και επειδη μιλαμε οπως ειπες και εσυ για ναθρωπους που δεν πολυ ασχολουνται,να το πουμε απλα,η μπαταρια κραταει περισσοτερο…

Γιαν το προσπερνας αυτο τοσο γρηγορα,ειτε καταλαβες τι ειπες ειτε δεν εχεις ασχοληθει καθολου με android και δη gingerbread.

Να μου ελεγες για τις διαφορες του 2.1 με 2.2,εκει θα το δεχομουν.περα απο το flash δεν ηταν τοσο σημαντικες.αλλωστε το app2sd σε τετοιες συσκευες….δεν ειναι και το παν.

Ομως η μπαταρια ειναι τρελη διαφορα φιλε μου.Μιλαμε οτι στο galaxy s,το gingerbread με την ιδια και πιο βαρια χρηση και με ολα τα οπτικα καλουδια ενεργοποιημενα,εμενα μου δινει μια μερα παραπανω.

Οσοι ψιλοασχετοι πηραν galaxy,μου λενε για την μπαταρια.Οταν τους λεω για τις υποχωρησεις που πρεπει να κανουν,στραβωνουν.
Οποτε ναι,η μπαταρια παιζει τεραστιο ρολο σε αυτη την κατηγορια smartphones!!!
Σκεψου το λιγο.

και επειδη εγω ειμαι της open source αποψης και δεν εμπιστευομαι κανεναν αλλο πλην τα φορουμ και το xda,απο τα παιδια εκει
Based on the latest Gingerbread 2.3.3 Firmware [XXJVK]
Best battery life reported so far [it’s not just good, it’s quietly brilliant]

alextzef

Δεν το περασα καθολου στα ψηλα το θεμα της μπαταριας.Εσυ χρησημοποιεις στο μαξιμουμ το κινητο σου που ανηκει στα δυνατα κινητα και μου συνεκρινες την αυτονομια του με το Galaxy ς.Μιλας και παλι για τα δυνατα κινητα,υψηλες δυνατοτητες,υψηλες καταναλωσεις,υψηλα περιθωρια διαφοροποιησης στην καταναλωση λογω καλυτερης διαχειρησης της ενεργειας απο το λογισμικο.Εδω ομως για χιλιοστη κ τελευταια φορα στο υπενθυμιζω μιλαμε για τα βασικα,αρα με βασικες λειτουργιες,αρα με χαμηλοτερες καταναλωσεις αρα με μικροτερα περιθωρια εξοικονομησης ενεργειας λογω του 2.3 σε σχεση με το 2.2.Τα 10-15 λεπτα παραπανω δε μας σωζουν και δε μιλαμε για το Galaxy εδω.Απλη φυσικη ειναι….σε μικροτερες καταναλωσεις μικραινουν και τα περιθώρια εξοικονομησης ενεργειας μονο μεσω νεωτερου λογισμικου…ΤΕΛΟΣ

Marios Basileiou

Για να πω την αληθεια δεν εχω προσωπικη εμπειρια με τους turbo x!!Και ουτε θα ηθελα να εχω καθως οι τιμες τους δεν ειναι και ιδιαιτερα ουαοο!!Αποτι μου λενε οι φιλοι μου και γνωστοι που πηραν κανεις δεν ηταν ευχαριστημενος!!Τωρα για το θεμα smartphone εγω δεν θα επαιρνα!!Αν μη τι αλλο θα προτιμουσα μια κινεζικη ετερεια που εχει μεγαλυτερη εμπειρια στο χωρο!!Αλλα πιστευω αν τα παρουσιαζαν σε χαμηλες τιμες θα πετυχαινε τωρα στην Ελλαδα!!

lampros

εγω παντος θα αγοραζα με χοιλιαααααα και με αυτη τη τιμη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΡΕΧΟΝΤΑΣΣΣΣΣ…….:)))))))))))))

chrisov

εγω πιστευω να το δουμε πως θα παει το πρωτο 6μηνο και μετα να κρινουμε

Vasilis_G

Λόγω ότι αναφέρουμε το brand turbo-x να πώ ότι είδα tablet 10ιντσο Turbo-x αλλά με Windows7.
Δεν μπορώ να πώ ότι η τιμή του είναι άκρως ανταγωνιστική αλλά σαν μηχανάκι έχει πολύ καλά specs.
Κώστα δεν ξέρω μήπως να έκανες κάποιο prevew ,ίσως κάποιους να τους ενδιέφερε και μία ταμπλέτα που δεν έχει Andro ή κάποιο OS αλλά είναι στην ουσία μια touch έκδοση των netbook.

Αλέξανδρος

Vasilis_G το συγκεκριμένο ταμπλετ όταν το κρατάς σε portrait θα παρατηρήσεις ότι χάνει σε πληροφορία η οθόνη. Θα δείς τα εικονίδια στο desktop αλλά και το start menu κομμένο δεν εμφανίζεται ολόκληρο.
Επίσης γιατί να θες win 7 tablet?

Χρήστος

Αν έβγαζε ένα κινητό με τις προδιαγραφές του ZTE Skate και έκανε και 50 ευρώ θα το αγόραζα αλλά μόνο τότε!!! μακριά από tourbo x γενικός!!!

Κωστας

Turbo-x vive coneycomp 3.2 android και έχω το έξεις πρόβλημα προσπαθω να περάσω κάποιες εφαρμογές από το τταμπλετ στην sdcard και δεν μεταφέρονται ενώ αντίστροφα γίνεται.Θα σας ήμουν ευγνώμον αν με βοηθουσατε

Georgia Fragkiadaki

Τα εσωτερικά του εξαρτήματα είναι πολύ φτηνιάρικα και χαλάνε πολύ πολύ εύκολα. Το θέμα είναι ότι ενώ έχεις εγγύηση, σε χρεώνουν 90€ να φτιαχτεί, ενώ αρχική τιμή 109. Πολύ αναξιόπιστο το service του. Μακρυά από την αγορά αυτή!

κατέινα

οποιος λεει οτι τα τουρμπο χ ειναι καλα λεει ψεματα για δικους του λογους! μακριαααα θα σας φανε τα λεφτα κ θα το πηγαινετε για επισκευη κ θα σας λενε το φτιαξανε ψεματααααα ! ενα σωρο! σ οποιον χαλαει κατευθειαν θα πηγαινετε στο συνηγορο του καταναλωτη ΟΧΙ στο σερβις του πλαισιο ειναι ειρωνες κ απατεωνες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Plaisio Public

Μπράβο σε Πλαίσιο, Public και Praktiker, τσίμπησαν πρόστιμο

Πρόστιμα σε Πλαίσιο, Public και Praktiker καθώς σε ελέγχους διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν τον Κώδικα δεοντολογίας περί ανακοίνωσης μειωμένης τιμής σε περίοδο εκπτώσεων.

Business Plaisio

Πλαίσιο: Η ομάδα Robotics κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής

Η ομάδα Plaisiobots εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής (IROC) στη Νότια Κορέα, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο διαγωνισμό με θέμα «Robot: The Future Transportation».

Business featured Kotsovolos Plaisio

Ξανακλείνουν τα καταστήματα Πλαίσιο, Κοτσώβολος, Public, Media Markt και άλλα

Μέσα στην εβδομάδα μάθαμε ότι άνοιξαν καταστήματα Πλαίσιο, Κοτσώβολος, Public, Media Markt για να υποδεχθούν πελάτες με επαγγελματικό ΑΦΜ. Τώρα ξανακλείνουν.

Business Plaisio

Ανοιξαν σήμερα 12 καταστήματα Πλαίσιο μόνο για επαγγελματίες και τιμολόγιο

Από σήμερα το πρωί άνοιξαν 12 καταστήματα Πλαίσιο σε όλη την Ελλάδα για αγορές από επαγγελματίες και επιχειρήσεις και μόνο για αγορές με τιμολόγιο.