Ubuntu Phone OS τρέχει σε ένα Galaxy Nexus

Μέσα στο 2014 αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα πρώτα μοντέλα smartphones με το λειτουργικό σύστημα Ubuntu Phone OS, μέχρι τότε η ομάδα ανάπτυξης Canonical πειραματίζεται πάνω σε ένα Galaxy Nexus! Δείτε το παρακάτω βίντεο που ετοίμασαν τα παιδιά από το PocketNow και ξανασκεφτείτε τον τρόπο με το οποίο αλληλεπιδράτε με το smartphone σας.

, Ubuntu Phone OS τρέχει σε ένα Galaxy Nexus

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
athanton

PocketNow αυτο το ονομα θα επρεπε να εχει το σαιτ της βουλης….

Jim

Πολύ όμορφο λειτουργικό!!Για να δούμε τι μορφή θα έχει όταν θα τελειοποιηθεί!!

Vasilis_G

Ακόμα και το iOS στην ΟΘΟΝΑΡΑ του GNexus όμορφο θα φαινόταν….XO XO XO

/interval AppleFlameMode&SammyFunboyMode:OFF

Chris_Ad

πολυ ωραιο!!!!

GiannisMix

πως μου φαινεται να αντιγραφει λιγο απ ολα τα OS ?

Tzimakos

Ειναι ειρωνικο σημαδι της εποχης, πως το μονο που δεν μας εδειξε, ειναι πως παιρνουμε τηλεφωνο…

EliasKir

Τρομερο λειτουργικο, μου αρεσε παρα πολυ. Αν και φαινεται να απευθυνεται σε λιγο πιο προχωρημενους χρηστες.

Παπαδόπουλος Σωτήριος

Και να επιτέλους αυτό που προσπάθησε να πετύχει η Microsoft, ένα λειτουργικό που δεν χρειάζεται παραμετροποίηση από το χρήστη και είναι εύκολο στη χρήση με όλες τις πληροφορίες προσβάσιμες με μια ματιά.. Μόνο πρόβλημα ότι χρειάζεται δυνατό hardware αλλιώς θα λαγκάρει τρελά , και φυσικά μένει να δούμε τι θα παίζει με τις ειδοποιήσεις, τη σύνδεση με PC με τη μουσική που θα το φορτώνουμε εμείς , το ενσωματωμένο κατάστημα μουσικής , την κατανάλωση μπαταρίας κτλ

….. και την τιμή …

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Ubuntu Ubuntu Phone OS Ubuntu smartphones

Meizu and bq, Επίσημοι κατασκευαστές των πρώτων Ubuntu smartphones

Οι φήμες για την κατασκευή ενός Ubuntu smartphone από την Meizu μόλις επαληθεύτηκαν. Πιο συγκεκριμένα, η Canonical Ltd., η οποία βρίσκεται πίσω από το Ubuntu, επιβεβαίωσε τις φήμες για την έλευση του πρώτου Ubuntu smartphone μέσα στο 2014. Εκτός από την Meizu όμως, Ubuntu smartphone θα κατασκευαστούν και από την Ισπανική εταιρία bq η οποία […]

Software Canonical Meizu Ubuntu Phone OS

Meizu και Canonical, Ετοιμάζουν Ubuntu Phone;

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Κίνα, η Canonical συνεργάζεται ήδη με την Meizu για την κατασκευή μίας συσκευής Ubuntu Phone. Η φήμη πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις μετά την διαρροή δύο φωτογραφικών που δείχνουν ένα smartphone -με το χαρακτηριστικό φωτιζόμενο δαχτυλίδι στο κεντρικό πλήκτρο- της Meizu να “τρέχει” το Ubuntu mobile OS.

Smartphones Ubuntu Ubuntu Phone OS Ubuntu Touch

Νεα βίντεο για το Ubuntu Touch

Η αρχή έγινε με τον Didier Rocher, software developer του Ubuntu, να μας δείχνει το Ubuntu Touch να τρέχει εξολοκλήρου πάνω στον Mir (τον display server τον οποίο αναπτύσει η Canonical για να αντικαταστήσει τον X server στα Ubuntu) και όχι μέσω κάποιου layer για το Android το οποίο χρησιμοποιούσε μέχρι σήμερα. Αυτό που βλέπουμε […]

Smartphones Smartphones Ubuntu Ubuntu Edge

Ubuntu Edge, Μείωση τιμής από την Canonical

Τα πρώτα δείγματα από το ρυθμό συγκέντρωσης χρημάτων στην καμπάνια της Canonical για το Ubuntu Edge Smartphone ήταν εξαιρετικά θετικά, αλλά γρήγορα η κατάσταση άλλαξε και η ροή χρημάτων από το κοινό έμοιαζε να μένει στάσιμη. Πολλοί έσπευσαν να πουν ότι η αιτία για αυτό ήταν η υψηλή τιμή κτήσης του smartphone.