UHANS U100: Κόπια του πανάκριβου Vertu αλλά με τιμή 120$

Οι Κινέζοι δεν παίζονται και μπορούν να αντιγράψουν τα πάντα, όπως το πανάκριβο smartphone Vertu Signature Touch που κοστίζει 11.300 δολάρια Αμερικής. Συγκεκριμένα το UHANS U100 μπορεί να μην είναι κατασκευασμένο από ατσάλι και δέρμα αλιγάτορα όμως έχει τιμή 120 δολάρια!

Ενσωματώνει οθόνη 4.7″ HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6735, μνήμη RAM 2GB, μπαταρία 2200 mAh και τρέχει Android 5.1 Lollipop. Το UHANS U100 είναι 4G, διαθέτει υποδοχή για δυο κάρτες SIM και έχει κάμερα 13 Megapixel και δεύτερη μπροστινή κάμερα 5 Megapixel.

UHANS U100: Κόπια του πανάκριβου Vertu αλλά με τιμή 120$, UHANS U100: Κόπια του πανάκριβου Vertu αλλά με τιμή 120$

UHANS U100: Κόπια του πανάκριβου Vertu αλλά με τιμή 120$, UHANS U100: Κόπια του πανάκριβου Vertu αλλά με τιμή 120$

UHANS U100: Κόπια του πανάκριβου Vertu αλλά με τιμή 120$, UHANS U100: Κόπια του πανάκριβου Vertu αλλά με τιμή 120$

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple China iPhone

Apple: Εύσημα του Tim Cook για την πρόοδο της καινοτομίας στην Κίνα

Ο CEO της Apple Tim Cook επαίνεσε την καινοτομία της Κίνας και δήλωσε χαρούμενος για τους μακροχρόνιους δεσμούς της χώρας με την εταιρεία του κατά την επίσκεψή του στην χώρα.

Business China Chip USA

Ολλανδία: Στο πλευρό των ΗΠΑ στην προσπάθεια περιορισμού των εξαγωγών τσιπ προς την Κίνα

Περιορισμούς στις εξαγωγές τεχνολογίας ημιαγωγών σχεδιάζει να επιβάλει η Ολλανδία, καθώς “συστρατεύεται” με τις ΗΠΑ στην προσπάθεια περιορισμού τους προς την Κίνα.

Business 5G China

H Γερμανία μπλοκάρει τη χρήση κινέζικων εξαρτημάτων 5G

Η Γερμανία ετοιμάζεται να υλοποιήσει το σχέδιό της να απαγορεύσει τη χρήση κάποιων κινεζικών εξαρτημάτων στα δίκτυα 5G της χώρας, σύμφωνα με την εφημερίδα Zeit.

Business China

Baidu: Στα 4,8 δισεκατομμύρια δολάρια τα έσοδα

Πάνω από τις εκτιμήσεις των αναλυτών κινήθηκαν τα έσοδα της Baidu για το δ΄ τρίμηνο του 2022, με τον κινεζικό τεχνολογικό κολοσσό να εμφανίζει σημαντική άνοδο στα κέρδη του.