HTC, Παρά την “νίκη” της Nokia, συνεχίζει τις πωλήσεις

Πριν λίγο καιρό είχαμε αναφερθεί στην δικαστική νίκη της Nokia σχετικά με την καταπάτηση ευρεσιτεχνίας της εταιρείας από την HTC και την απαγόρευση της πώλησης του HTC One mini (ή και HTC One) στην Μ.Βρετανία. Τελικώς, η HTC έπεισε τις δικαστικές αρχές και ο Ταϊβανός κατασκευαστής θα συνεχίσει να πουλάει τις συσκευές του στην Αγγλία ωσότου βγει νέα απόφαση από το Εφετείο.

Έτσι, παρόλο που η Φινλανδική εταιρεία “κέρδισε” προσωρινά την υπόθεση, η HTC θα συνεχίσει να πουλάει κανονικά τις συσκευές που καταπατούν πνευματική ιδιοκτησία της Nokia, ενώ θα “παλέψει” να κερδίσει την υπόθεση που αφορά στην πατέντα της, EP 0 998 024, ενώ παράλληλα θα φροντίσει να βρει άλλες λύσεις, για να αντικαταστήσει τα σχετικά με την υπόθεση chips στα κινητά της, εξετάζοντας το χαρτοφυλάκιο άλλων προμηθευτών.

Το HTC One mini είναι το πρώτο θύμα στην δικαστική διαμάχη με την Nokia. Το HTC One επίσης έχει βρεθεί ότι καταπατάει ευρεσιτεχνίες του Φινλανδού κατασκευαστή. Παρόλα αυτά, δόθηκε ειδική άδεια στην HTC, και εξαιτίας της οικονομικής κατάστασης της εταιρειάς, να συνεχίσει να πουλάει κανονικά την ναυαρχίδα της ωσότου τουλάχιστον ξεκαθαρίσουν τα πράγματα στο Εφετείο.

Nokia vs HTC, HTC, Παρά την “νίκη” της Nokia, συνεχίζει τις πωλήσεις

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Nokia

Τέλος εποχής για τα smartphone της Nokia

Aν πήρατε το πρώτο σας κινητό τηλέφωνο κατά τη δεκαετία του 90, τότε πιθανότατα θα ήταν ένα μοντέλο της Nokia.

Business Apple featured Nokia

Nokia – Apple: Υπέγραψαν πολυετή συμφωνία άδειας χρήσης πατέντας 5G

Η Nokia ανακοίνωσε ότι υπέγραψε μια νέα μακροπρόθεσμη συμφωνία πολλαπλών αδειών ευρεσιτεχνίας με την Apple.

Business Nokia vivo

vivo: Εκτός γερμανικής αγοράς – Έκλεισε το ηλεκτρονικό της κατάστημα

Η vivo δεν πουλά πλέον smartphone στη Γερμανία από το ηλεκτρονικό της κατάστημα, όπως αναφέρει η εταιρεία σε μήνυμα στον ιστότοπό της.

Smartphones Nokia

Nokia XR21: Με την υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη

Η Nokia κυκλοφόρησε το rugged smartphone της XR21 με πιστοποίηση IP69K, η οποία είναι η υψηλότερη προστασία IP από το νερό και τη σκόνη.