Ulefone Power: Οκταπύρηνο με μπαταρία 6050mAh και τιμή 209 δολ.

Η Ulefone είναι από τους λιγότερο γνωστούς Κινέζους κατασκευαστές, και μόλις ανακοίνωσε το Ulefone Power, ένα mid-range smartphone το οποίο φορά τεράστια μπαταρία 6050mAh. Ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1920×1080 pixels LTPS AUO 2.5D με επικάλυψη από Gorilla Glass 3.

Το Ulefone Power έχει μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB επεκτάσιμη μέσω κάρτας microSD έως και 128GB, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6753 και Mali-T720 GPU. Η κάμερα είναι 13 Megapixel με αισθητήρα Sony IMX214, διάφραγμα f/1.8 και dual-LED flash, η εμπρόσθια κάμερα είναι 5 Megapixel (αισθητήρας OmniVision OV5648)

Τρέχει Android 5.1 Lollipop, τον Φεβρουάριο θα αναβαθμιστεί σε Marshmallow, έχει υποστήριξη Quick Charging και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την κάμερα. Το κινητό έχει διαστάσεις 155x77x9.5 χλστ. και ζυγίζει 190 γρ., έχει υποστήριξη 4G LTE, FDD-LTE: 800/900/1800/2100/2600 (bands 1, 3, 7, 8, 20).

Θα διατεθεί σε Dark Blue, Wooden, Silver White με τιμή στα 209 δολάρια.

Δείτε το video:

ulefone power 6050mah battery, Ulefone Power: Οκταπύρηνο με μπαταρία 6050mAh και τιμή 209 δολ.

ulefone power 6050mah battery, Ulefone Power: Οκταπύρηνο με μπαταρία 6050mAh και τιμή 209 δολ.

ulefone power 6050mah battery, Ulefone Power: Οκταπύρηνο με μπαταρία 6050mAh και τιμή 209 δολ.

ulefone power 6050mah battery, Ulefone Power: Οκταπύρηνο με μπαταρία 6050mAh και τιμή 209 δολ.

ulefone power 6050mah battery, Ulefone Power: Οκταπύρηνο με μπαταρία 6050mAh και τιμή 209 δολ.

Πηγή:1, 2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos

Για τα λεφτά που ζητάει είναι πλήρες θεωρώ. Δυο ερωτήσεις. Ελλάδα πως το αγοράζεις αλλά κ τι γίνεται σε περίπτωση που παρουσιάσει κάποια βλάβη.

Arispan

@Panos
1.Με account balance
2.Τον σταυρο σου.

Panos

Arispan thanks. Δ πειράζει θα δώσω κανένα 50αρικο παραπάνω και θα πάρω το Alcatel-OneTouch-Idol 5.5 που έχω βάλει στο μάτι..

Μάριος ασβεστάς

Γιατί δε βγάζουν ακόμη αδιάβροχα οι κινέζοι;;; Είναι το μόνο που μείναν πίσω..

poly

σκέφτομαι να το παραγγείλω, αλλά είμαι ανάμεσα σε αυτό και το xiaomi redmi note 3. θέλω κάτι οικονομικό και καλό! ποιο από τα δύο μου προτείνεται?

Konstantinos

Poly ήμουν μεταξύ των 2. Τελικα επελεξα το ulefone. Η ram και η μπαταρία είναι ασυναγώνιστα. Όσον αφορά το service που αναφέρει και ο φίλος στην αρχή είδαμε και την Samsung.

Το προηγ που αγόρασα βγήκε προβληματικό και αντί να το αντικαταστήσουν το πηγαιναμε απο επισκευή σε επισκευή μέχρι να αγανακτήσω κ να πάρω άλλο, γιατί το πρόβλημα δεν διορθωνόταν. Θεωρώ οτι το να βγει κάποιο προβληματικό είναι θέμα τύχης και συμβαίνει στην παραγωγή. Δεν έχω δει όμως καμία διαφορά του να έχεις κ του να μην έχεις customer service οταν εντός εγγύησης δεν το αντικαθιστούν.

royla

Ειναι καλο? εχει καληκαμερα? αξιζει να το παρω? ειμαι αναμεσα σ αυτο και το Xiaomi Redmi note 3

Δημήτρης

Εγώ το αγόρασα από το ebay, μετά από 16 ώρες λειτουργείας μαύρισε η οθόνη και κάνοντας reset μου έβγαζε το μενου με πολύ μικρά γράμματα και δεν έκανε τίποτε σήμερα επικοινώνησα με τον πωλητή και περιμένω απάντηση για να το επιστρέψω.

Δημήτρης

το πρόλημα ποου παρουσίασε είναι αυτό που βρήκα και από κάποιον άλλο στο youtube https://www.youtube.com/watch?v=z2kRR0Uyww4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.