UMi Iron: Μεταλλικό, με οθόνη 5.5″, σκάνερ ίριδας και τιμή στα 179 δολάρια

Οι Ασιάτες συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν λανσάροντας συσκευές με πολύ δυνατά χαρακτηριστικά και οικονομικές τιμές, στην προσπάθειά τους να συναγωνιστούν ο ένας τον άλλον αλλά και να πάρουν μερίδιο από τα μεγάλα ονόματα. Ένα παράδειγμα είναι η Xiaomi η οποία σήμερα επιβεβαίωσε ότι σε 6 μήνες πούλησε 35 εκατομμύρια smartphones.

Ένα κόμη κινητό που έρχεται από την Ασία είναι το UMi Iron το οποίο έχει πάχος 7.9 χιλιοστά και είναι κατασκευασμένο από μέταλλο. Έχει ενσωματωμένη οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1080×1920 pixels και 403 ppi, 64-bit οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek MT6753 και Mali-T720 GPU, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB η οποία μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD.

Το UMi Iron έχει κάμερα 13 Megapixel με two-color LED flash για πιο φυσικές φωτογραφίες, δεύτερη κάμερα 8 Megapixel OmniVision OV8858 και διάφραγμα φακού f/2.2. Επιπλέον η μπροστά κάμερα συνοδεύεται και από LED flash.

Αν τα παραπάνω δεν σας είναι αρκετά, το smartphone έχει ενσωματωμένο σκάνερ ίριδας για να ξεκλειδώνει με την σάρωση του ματιού, μέθοδος η οποία θεωρείται πιο ασφαλής από το δαχτυλικό αποτύπωμα. Επίσης έρχεται με υποστήριξη “drawn gestures” που σημαίνει ότι μπορείς να αλλάξεις τραγούδι χωρίς να χρειάζεται να ξεκλειδώσεις την οθόνη, αισθητήρα καρδιακών παλμών και αισθητήρα UV.

Τέλος, η μπαταρία του είναι στα 3350 mAh, έχει υποδοχή για δυο κάρτες SIM, μια LED μπάρα στην κάτω πλευρά για τα notifications και τρέχει Android 5.1 Lollipop out of the box.

Το UMi Zero είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες μέσω διάφορων διεθνών καταστημάτων με τιμή στα 179.99 δολάρια.

UMi Iron: Μεταλλικό, με οθόνη 5.5", σκάνερ ίριδας και τιμή στα 179 δολάρια, UMi Iron: Μεταλλικό, με οθόνη 5.5″, σκάνερ ίριδας και τιμή στα 179 δολάρια

UMi Iron: Μεταλλικό, με οθόνη 5.5", σκάνερ ίριδας και τιμή στα 179 δολάρια, UMi Iron: Μεταλλικό, με οθόνη 5.5″, σκάνερ ίριδας και τιμή στα 179 δολάρια

UMi Iron: Μεταλλικό, με οθόνη 5.5", σκάνερ ίριδας και τιμή στα 179 δολάρια, UMi Iron: Μεταλλικό, με οθόνη 5.5″, σκάνερ ίριδας και τιμή στα 179 δολάρια

UMi Iron: Μεταλλικό, με οθόνη 5.5", σκάνερ ίριδας και τιμή στα 179 δολάρια, UMi Iron: Μεταλλικό, με οθόνη 5.5″, σκάνερ ίριδας και τιμή στα 179 δολάρια

UMi Iron: Μεταλλικό, με οθόνη 5.5", σκάνερ ίριδας και τιμή στα 179 δολάρια, UMi Iron: Μεταλλικό, με οθόνη 5.5″, σκάνερ ίριδας και τιμή στα 179 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
True

Τουμπανο και ωραιος σχεδιασμος εχουν βγαλει οι ασιατες!

Anestis

Πως γίνεται να τα πουλάνε τόσο φθηνά?? έξοδα δεν έχουν?

Che ke faggot

Ανεστη παλικαρι μου samsung και apple δεν εχουν (η apple & samsung). Για να αποφυγω συγκρουσεισ

(βεβαια για να πουμε κ ενα αρνητικό δεν ξερουμε κ τι υποστηριξη εχουν απο λογισμικο σε αναβαθμ κλπ. Απο την εταιρια.. Όχι πωσ οι μεγαλεσ παρεχουν αλλα..)

Panagiotis

Εξω από το θέμα αλλά πολιτική διαφήμιση του τύπου ψηφίζω ναι στο Ευρώ σε τεχνολογικό site είναι κατά την γνώμη μου ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.

agg.m

Αυτοι πουλανε με 180 οσο θα επρεπε μια καλη συσκευη που εχει τα παντα.Οι 2 μεγαλοι ομως πρεπει να κανουν αποσβεση της τεραστιας διαφημισης που ριχνουν .Φαντασου αν εχουν κερδη τρελλα αυτοι με τα 180,ποσο εχουν οι αλλοι με τα 800 και 1000 ευρω.Και μιλαμε για συσκευες samsung iphone htc που ουτε αποσπωμενη μπαταρια ουτε sd ουτε καν fm δε διαθετουν. Οσο για την ποιοτητα κ την υποστηριξη αλλο ενα παραμυθι.

zona8

Ρε παιδιά μη βιάζεστε να κρίνετε πόσο καλή προσφορά είναι αυτό το κινητό. Τη μια αποτυχία μετά την άλλη έχει βγάλει η umi – τουλάχιστον τελευταία- με ένα σωρό προβλήματα σε κάθε της συσκευή. Τι να το κάνεις ένα “τέλειο” κινητό στα χαρτιά που στην πράξη δε μπορείς να κάνεις ούτε τα βασικά; Περιμένετε να δούμε πως θα “συμπεριφέρεται” και αυτό το κινητό και μετά το συζητάμε. Προσωπικά κρατάω πολύ μικρό καλάθι με τη umi.

lefteris t.

@Panagiotis η Google βαζει συνήθως διαφημίσεις κ θα σ δειχνει αυτα που πληρωθηκαν παρααπανω να δειχνει!

sotos

@zona8 +1000

Οπως λεγεται στα forum η umi ειναι επιεικώς απαραδεκτη.Μακαρι να βελτιωθηκε και βουρρρρρρρρρρρρρρρρρρ παμε ολοι για Umi!!!!

Κώστας Βλαχάκης

Panagiotis, θα βρούμε και θα κόψουμε όλες τις διαφημίσεις με πολιτικό περιεχόμενο. Εμφανίζονται μέσω Google Ads και δεν είχαν πέσει στην αντίληψή μας. Ότι και αν γράφουν είτε «ναι» είτε «όχι». Τις εντοπίσαμε και τις έχουμε προσθέσει στη λίστα με αυτές που δεν θέλουμε να εμφανίζονται (θέλει λίγη ώρα για να ξεκινήσει να τις αγνοεί το σύστημα).

βαγγελις

εγω παντοσ ειχα ένα umix2 ..παιδια δεν αξιζε τα λεφτα που εδώσα ουτε στο μισο.ενω ένα άλλο πριν από αυτό starn n4 9000 η καπωσς ετσι με τα μισα χαρακτηριστικα ηταν ανωτερο από το umi των διπλάσιων δυνατοτιτων

βαγγελις

Mακάρι το UMi να μην παρουσιάζει βασικά προβλήματα χρήσης μετά τον πρώτο χρόνο χρήσης, κάτι το οποίο συμβαίνει σε πολλά κινέζικα μετά από πολλές χρήσεις.Εξάλλου δεν δύναται κινητό την σήμερον ημέρα να είναι “μιας χρήσης”. Υ.Γ. Το πρόβλημα που αναφερω ήταν ο,τι μετά από παρατεταμένη χρήση, η μπαταρία δεν φόρτιζε και το “battery usage” (χρήση μπαταρίας) κολούσε σε επίπεδο 1% με 25%

Ανδρέας

Kώστα στο τέλος γράφεις το UMi Zero διώρθοσε το.

Ekimolaos

Κώστα υπάρχει πιθανότητα για review του Iron; Στα χαρτιά φαίνεται φοβερό vfm, αλλά το θέμα είναι να είναι και στην πράξη. Ελπίζω να μπορέσεις να κάνεις μέσα στον μήνα.

tim13

Paidia akeftomai na to agorasw..aksizei;

Γιώργος-Νίκος Τουρίκης

Ρε παιδιά χρειάζομαι βοήθεια, θέλω να το αγοράσω αλλά δεν βρίσκω την τιμή του εξωτερικού στην Ελλάδα…Παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει ιστοσελίδα Ελληνική…Ας μου στείλει μύνημα στο Gmail μου ltourikis@gmail.com 😉

Ανδρέας Μπαξεβάνος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.