UMi Plus: Απόδοση της μπαταρίας 4000 mAh

Το UMi Plus είναι ένα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα της οικογένεια UMi με οθόνη αφής 5.5 ιντσών ανάλυσης Full HD, οκταπύρηνο επεξεργαστή MediaTek Helio P10 και μπαταρία 4000 mAh ικανή να προσφέρει μια ολόκληρη μέρα χρήσης.

Η μπαταρία του UMi Plus είναι κατασκευής Sony με υψηλή πυκνότητα 690Wh/L επιτρέποντας τη μικρότερη συνολική διάσταση της σε σχέση με άλλες μπαταρίες. Ας δούμε μαζί πως η μπαταρία του UMi Plus ανταποκρίνεται στην καθημερινή χρήση. Τα παρακάτω test πραγματοποιήθηκαν με την φωτεινότητα της οθόνης στο 60% εκτός από το test για τον χρόνο ομιλίας (talk time) που έγινε με την οθόνη κλειστή.

, UMi Plus: Απόδοση της μπαταρίας 4000 mAh

3G Talk Time: 32.45 ώρες
Η δοκιμή για τον χρόνο ομιλίας με σύνδεση 3G πραγματοποιήθηκε με την οθόνη κλειστή. Το UMi Plus προσφέρει έως και 32.45 ώρες λειτουργίας και σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει ποτέ ακόμα και αν μιλάτε πολύ.

, UMi Plus: Απόδοση της μπαταρίας 4000 mAh

Internet Browsing: 8.10 Hours
Η πλοήγηση στο διαδίκτυο έγινε με το Wi-Fi ενεργοποιημένο και την φωτεινότητα της οθόνης στο 60%. Με το UMi Plus μπορείτε να σερφάρετε στο ίντερνετ έως και 8 ώρες.

Video Playback: 7:20 Hours
Η αναπαραγωγή βίντεο ελέγχθηκε με την οθόνη στο 60% και όλες τις επιμέρους συνδέσεις (Wi-Fi, 3G) κλειστές. Η αναπαραγωγή του βίντεο ήταν συνεχόμενη μέχρι το κινητό να σβήσει εντελώς. Το UMi Plus κατάφερε να αποδόσει 7.20 ώρες στην ανάλυση της οθόνης Full HD.

, UMi Plus: Απόδοση της μπαταρίας 4000 mAh

3D Gaming: 6.39 Hours
Η αναπαραγωγή 3D gaming δοκιμάστηκε με την οθόνη στο 60% και όλες τις επιμέρους συνδέσεις (Wi-Fi, 3G) κλειστές. Δοκιμάστηκαν διάφορα παιχνίδια από απλά έως πιο απαιτητικά. Έως και 6.39 ώρες gaming μέχρι το UMi Plus να αποφορτιστεί.

, UMi Plus: Απόδοση της μπαταρίας 4000 mAh

Όπως μπορείτε να δείτε, το UMi Plus έχει πολύ καλή μπαταρία με μεγάλη διάρκεια υπό διαφορετικές συνθήκες καθιστόντας το ένα smartphone ικανό να φέρνει τις επιδόσεις του επεξεργαστή Helio P10 με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας. Ας μην ξεχνάμε ότι το UMi Plus έρχεται με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης που επιτρέπει την πλήτρη φόρτιση της μπαταρίας 4000 mAh σε λίγο περισσότερο από μια ώρα.

Μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν ένα UMi Plus, παίρνοντας μέρος σε διαγωνισμό που τρέχει αυτές τις ημέρες στο site της UMi. Αν θέλετε να το αγοράσετε, η τιμή του είναι 179.99 δολάρια Αμερικής.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.