United Airlines, iPhone 6 Plus σε αεροσυνοδούς

Η αμερικάνικη αεροπορική εταιρεία United Airlines θα εφοδιάσει με iPhone 6 Plus περισσότερους από 23.000 ιπτάμενους φροντιστές (αεροσυνοδούς) οι οποίοι θα έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικό περιεχόμενο για να εξυπηρετούν όποιες ανάγκες προκύπτουν στους επιβάτες. Με τα iPhone 6 Plus οι επιβάτες θα μπορούν να πληρώνουν διάφορα αγαθά που θα αγοράζουν on board και οι αεροσυνοδοί θα έχουν πρόσβαση στο εταιρικό τους email.

Η εταιρεία θα ξεκινήσει τη διάθεση των iPhone 6 Plus μέσα στο δεύτερο εξάμηνο του 2015.

United Airlines iPhone 6 Plus, United Airlines, iPhone 6 Plus σε αεροσυνοδούς

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας

Ας του βάλουν και 4 ρόδες να τοκάνουν καροτσάκι για τους καφέδες και τα αναψυκτικά.

Alex

Το παραπάνω σχόλιο με έκανε να φορέσω μπουφάν. Κρυάδα από τις λίγες.

Costas

Για το υψηλό SAR που έχει δεν νοιάζονται? Θυσιάζουν την υγεία τους για λίγο αλουμίνιο!

Λεωνίδας

Costas, ποιος νοιάζεται μπρος στη “μούρη” που (νομίζουν τουλάχιστον) ότι πουλάς? Ένα βήμα (και καλά) κάτω από το ανώτατο όριο είναι…Κατά τ”αλλα οι πληρωμές μέσω κινητού μας μάραναν, τα δακτυλικά αποτυπώματα, κι ένα κάρο άλλες αηδίες που είναι γι’ αυτούς σημαντικότερα από ένα χαμηλό sar, μια καλή μπαταρία, κλπ….

Tasos

Ρε Λεωνιδα και λοιποι πραγματικα τι σκαλωμα εχετε με τα apple;; Γιατι οποιος να τα παιρνει σημαινει οτι θελει να πουλησει μουρη;; Δεν ειναι και τοσο πιο ακριβα απο αντιστοιχες android ναυαρχιδες ,το ios ειναι απλο και σχετικα σταθερο, ξερεις οτι θα “τρεξει” ολες τις εφαρμογες optimized απο το app store ειτε ειναι φετινο ειτε 2ετιας,ειναι καλοφτιαγμενα και το 6plus εχει και τρομερη μπαταρια πλεον.. Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι κολλημα ειναι αυτο!! Ολα κινητα ειναι ,ο καθενας παιρνει αυτο που θελει βασει των αναγκων του.. Τωρα αν ο αλλος θελει να πουλησει μουρη δεν θα το κανει μονο με το κινητο,επομενως μην κρινετε μια συσκευη μονο απο αυτους που την αγοραζουν για επιδειξη…

gkely

ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΡΕΛΛΑ ΤΟ IPHONE…ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΛΩΜΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.

Software Apple featured iOS

iOS 18: Oι πρώτες λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης δεν θα χρησιμοποιούν διακομιστές Cloud

Το πρώτο σύνολο νέων χαρακτηριστικών ΑΙ της Apple που έχει προγραμματιστεί για το iOS 18 δεν θα βασίζεται καθόλου σε διακομιστές cloud.i