Vertu Aster Yosegi: Smartphone με ξύλινη διακόσμηση

Το Vertu Aster Yosegi είναι ένα ακόμα smartphone της εταιρείας που δεν απευθύνεται στο ευρύ κοινό και το δείχνει με κάθε ευκαιρία. Η διακόσμηση του πλαισίου του Vertu Aster Yosegi είναι ξύλινη και αυτό είναι ένα από τα στοιχεία που το κάνουν να ξεχωρίζει από άλλα κινητά. 

Μάλιστα, για τον διάκοσμό του έχει γίνει χρήση μίας ειδικής ιαπωνικής τεχνικής που ονομάζεται Yosegi-zaiku. Ψαγμένα πράγματα… Κομμάτια ξύλου basswood βάφονται σε διάφορα χρώματα, πλέκονται μεταξύ τους και αποτελούν μέρος του πλαισίου του Vertu Aster Yosegi. O Ιάπωνας καλλιτέχνης, Hiroko Imada, επιμελείται τα σχέδια πάνω στο κάθε smartphone δημιουργώντας ένα μοναδικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Η οθόνη του Vertu Aster Yosegi είναι στις 4.7 ίντσες, με ανάλυση Full HD, ενώ το κρύσταλλο της οθόνης είναι από ζαφείρι, όπως και στα ακριβά ρολόγια, με αντιχαρακτική και αντιθαμβωτική επίστρωση. Μπορεί η οθόνη να είναι 4.7 ιντσών, αλλά το κρύσταλλο είναι στις 5.1 ίντσες. Το λειτουργικό του σύστημα είναι Android 5.1 Lollipop. H πίσω κάμερα είναι στα 13 Megapixels, ενώ το smartphone υποστηρίζει και Dolby Surround.

Η έκδοση με την ειδική ξύλινη διακόσμηση θα είναι εξαιρετικά περιορισμένης κυκλοφορίας και προορίζεται για τις boutiques της Vertu. Θα κατασκευαστεί σε 50 κομμάτια και αναμένεται να κοστίζει πολλές χιλιάδες ευρώ για να το αποκτήσει κανείς.

Vertu Aster Yosegi, Vertu Aster Yosegi: Smartphone με ξύλινη διακόσμηση

Vertu Aster Yosegi, Vertu Aster Yosegi: Smartphone με ξύλινη διακόσμηση

Vertu Aster Yosegi, Vertu Aster Yosegi: Smartphone με ξύλινη διακόσμηση

Vertu Aster Yosegi, Vertu Aster Yosegi: Smartphone με ξύλινη διακόσμηση

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
george

απατο.

sin. t

Ποσο κενος ματαιοδοξος ρηχος κ κιτς πρεπει να εισαι για να το παρεις.

DIREFEAR

VERTU,πιάσε μου μια ντουζινα…

Mike89

Εντάξει δε θα το έλεγες και άσχημο… ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Vertu Vertu Android Smartphones

Vertu Aster P με Sd 660, σώμα από τιτάνιο, οθόνη από ζαφείρι και τιμή μέχρι 14100 δολάρια

H Vertu επανήλθε και παρουσίασε το Aster P, ένα νέο πολυτελές και χειροποίητο mid-range smartphone, με την τιμή του να το κάνει μια επιλογή για πολύ λίγους καταναλωτές οι οποίοι θέλουν την πολυτέλεια ακόμα και στο smartphone που χρησιμοποιούν.

Smartphones Vertu

Vertu: Σε δημοπρασία 105 τηλέφωνα με τιμή εκκίνησης 26.000 δολάρια

Τη συλλογή της από τα πολυτελή κινητά της που της περίσσεψαν μετά την χρεοκοπία βγάζει σε δημοπρασία η Vertu, με τιμή εκκίνησης τα 26.000 δολάρια.

Business Vertu Vertu Android Smartphones Vertu smartphones

Vertu: Η χρεοκοπία του luxury brand

Το πιο πιθανό είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν είχαμε ποτέ στην κατοχή μας κάποιο από τα μοντέλα της Vertu, όμως η εταιρεία είναι αρκετά γνωστή στον τεχνολογικό κόσμο για τα εξαιρετικά ακριβά smartphones της, που λάνσαρε για λίγους.

Smartphones Vertu

Vertu SIGNATURE Cobra Limited Edition με τιμή 360.000 δολάρια

Η Vertu δεν είναι γνωστή για τα high-end κινητά που κυκλοφορεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αλλά για τις εξαιρετικά ακριβές τιμές της. Η νέα της συσκευή είναι το Vertu SIGNATURE Cobra Limited Edition, από το οποίο θα κυκλοφορήσουν μόλις 8 κομμάτια με τιμή 360.000 δολάρια το κάθε ένα.