Vertu Constellation, Ας βάλουμε λίγη χλιδή στο Android

Το Vertu Constellation είναι η νέα προσθήκη στην γκάμα των υπερπολυτελών κινητών της εταιρείας, η οποία τελευταία παρουσιάζει και smartphones. Το τελευταίο μοντέλο έχει πολύ προσεγμένα υλικά, με οθόνη διαγωνίου 4,3 ιντσών, σε ανάλυση 720p, κρύσταλλο ζαφειριού ως κάλυμμα της οθόνης, δέρμα στο πίσω μέρος και τιτάνιο βαθμού 5 στο πλαίσιο. Η τιμή του, βέβαια, είναι ολίγον τι… υπερβολική… καθώς κοστίζει €4.900!

Τώρα που συνήλθες από το σοκ της τιμής, μπορούμε να μιλήσουμε για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Έτσι, έχει διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon στο 1.7 GHz, έχει κάμερα 13 Megapixel, έχει εσωτερική μνήμη 32GB, Wi-Fi, Bluetooth και NFC. Για λειτουργικό σύστημα έχει Android 4.2 Jelly Bean, ενώ για να πάρεις μια καλή ιδέα του τι σημαίνει πολυτέλεια, αρκεί να μάθεις ότι τα ringtones αυτού του smartphone τα έχει συνθέσει η ίδια η Συμφωνική Ορχήστρα του Λονδίνου. Εάν μπορείς να το αποκτήσεις, τότε είσαι κάποιος σημαντικός, επομένως υποστηρίζει κρυπτογραφημένες συνομιλίες και σου προσφέρει και ενσωματωμένο Anti-Virus από την Kaspersky (πιθανότατα είσαι και Ρώσος Μεγιστάνας…)

Vertu Constellation, Vertu Constellation, Ας βάλουμε λίγη χλιδή στο Android

Vertu Constellation, Vertu Constellation, Ας βάλουμε λίγη χλιδή στο Android

Vertu Constellation, Vertu Constellation, Ας βάλουμε λίγη χλιδή στο Android

Vertu Constellation, Vertu Constellation, Ας βάλουμε λίγη χλιδή στο Android

Vertu Constellation, Vertu Constellation, Ας βάλουμε λίγη χλιδή στο Android

Vertu Constellation, Vertu Constellation, Ας βάλουμε λίγη χλιδή στο Android

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
geox

λέω να πάρω 2-3 να αλλάζω 😀

Nikos

ρε γυφτο geox με 5000 ευρω το ενα θα παρεις μονο 3?

AntonCh

Ενδιαφέρομαι! Απο που μπορώ να το δώ και να το παραγγείλω??

MEDS

Υπομονή παιδιά, θα βγει σε κάνα μήνα και φτηνότερη έκδοση (είναι της μόδας άλλωστε), με δέρμα πίσω σε στιλ ΝΟΤΕ 3, με €3.900 το 16άρι. Μη σας πιάσουν κότσο!

manolis

να λοιπόν και Nokia (ή την έχει πουλήσει την Vertu) με Android λειτουργικό!!!!

greg

Στο σκρουτζ σε κανενα μηνα που θα πεσει θα το χτυπησω…

Αποστόλης Ρόδος

Sapphire Glass, τιτάνιο… πολύ καλά χαρακτηριστικά, ωραιότατο design και σωστό μεγεθος …
Περα της απαγορευτικης του τιμης για τους πολλους… είναι πανέμορφο το κινητο.
Μονο με κανα Τζόκερ θα γινοταν δικο μου.
Απο την αλλη ομως τωρα που το σκεφτομαι θα ειχα προβλημα στην καφετέρια… ποιος θα το αναγνωριζε? Μεχρι και γκομενα θα εχανα απο κανενα iPhone Fan Boy… 😛

Τελης Μπατακης

@Αποστόλης Ρόδος αν χάσεις γκόμενα απο οποιασδήποτε εταιρίας fan boy τότε το προβλημα ειναι μεγαλύτερο απο το κινητό σου,ψάξου γυμνάσου και γενικά ασχολήσου με κάτι πιο ωφέλιμο που να της αρέσει,γιατι γκόμενα πανω απο 15 χρονών δύσκολα θα σε άφηνε απλά για ενα iphone

JohnWave

Αφού κάνει 4.900 και όχι 5.000 θα το πάρω!Σιγά τα λεφτά…10 μνημονιακοί καλοί μισθοί είναι…

Αποστόλης Ρόδος

@Τελης Μπατακης … δεν έχω κανένα προβλημα και ειμαι ηδη αρκετός εδώ και δεκαετίες για οποιαδήποτε κατηγορία γυναίκας… πλακιτσα έκανα που προφανέστατα δεν αντιληφθηκες… 😉

βασιλης

Οτι βλακεια και ηλιθιοτητα τους καρφωθει την κανουν,μα ακομα πιο πολυ με τρελενει που θα πουλησει κι ολας!

Τελης Μπατακης

@Αποστόλης Ρόδος ολοι πλακιτσα κανουμε βρε μην μασας

Δημήτρης Κ.

Για να δικαιολογηθεί κάπως το θέμα της τιμής πρέπει να συνοδεύεται το πακέτο με τσάντα L.V απο δέρμα κροκόδειλου κ θήκη-πουγκί απο μετάξι και επένδυση carbon fiber μην πάθει και τίποτα και κλαίς τα 5 χιλιάρικα 😛

Gmis

καλα για τι μας εχει η Vertu ??? Λες και νομιζει πως με τετοια τιμη θα ψαρωσει καποιον… Με 4.900 Ε παιρνεις 3 iPad Retina και 5 Galaxy S4 !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Vertu Vertu Android Smartphones

Vertu Aster P με Sd 660, σώμα από τιτάνιο, οθόνη από ζαφείρι και τιμή μέχρι 14100 δολάρια

H Vertu επανήλθε και παρουσίασε το Aster P, ένα νέο πολυτελές και χειροποίητο mid-range smartphone, με την τιμή του να το κάνει μια επιλογή για πολύ λίγους καταναλωτές οι οποίοι θέλουν την πολυτέλεια ακόμα και στο smartphone που χρησιμοποιούν.

Smartphones Vertu

Vertu: Σε δημοπρασία 105 τηλέφωνα με τιμή εκκίνησης 26.000 δολάρια

Τη συλλογή της από τα πολυτελή κινητά της που της περίσσεψαν μετά την χρεοκοπία βγάζει σε δημοπρασία η Vertu, με τιμή εκκίνησης τα 26.000 δολάρια.

Business Vertu Vertu Android Smartphones Vertu smartphones

Vertu: Η χρεοκοπία του luxury brand

Το πιο πιθανό είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν είχαμε ποτέ στην κατοχή μας κάποιο από τα μοντέλα της Vertu, όμως η εταιρεία είναι αρκετά γνωστή στον τεχνολογικό κόσμο για τα εξαιρετικά ακριβά smartphones της, που λάνσαρε για λίγους.

Smartphones Vertu

Vertu SIGNATURE Cobra Limited Edition με τιμή 360.000 δολάρια

Η Vertu δεν είναι γνωστή για τα high-end κινητά που κυκλοφορεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αλλά για τις εξαιρετικά ακριβές τιμές της. Η νέα της συσκευή είναι το Vertu SIGNATURE Cobra Limited Edition, από το οποίο θα κυκλοφορήσουν μόλις 8 κομμάτια με τιμή 360.000 δολάρια το κάθε ένα.