Vertu Signature for Bentley: Ένα feature phone στα 22.800 δολάρια

Το βρετανικό luxury brand στα smartphoes, Vertu συνεργάστηκε για δεύτερη φορά με την Bentley και λανσάρουν το νέο τους κινητό για τους κατόχους Bentley αυτοκινήτων. Σε αντίθεση με το πρώτο τους κινητό, το Vertu Signature for Bentley δεν είναι smartphone, αλλά κλασσικό feature phone και μάλιστα πιο ακριβό.

Το Vertu Signature for Bentley είναι εμπνευσμένο από το Bentley Mulsanne Speed και κατασκευασμένο από κάποια ίδια υλικά. Έχει σασί από ατσάλι, Beluga Black δέρμα από μοσχάρι στην πίσω πλευρά, ενώ μπορείς να επιλέξεις εσύ το δέρμα που θέλεις και το χρώμα του.

Επιπλέον, το Bentley Flying B logo είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο, τα κουμπιά στο πληκτρολόγιο καλύπτονται από κρυστάλλους ζαφειριού ενώ είναι κατασκευασμένα από ρουμπίνι, οπότε κάθε μήνυμα που πληκτρολογείτε, κοστίζει κάποιες χιλιάδες δολάρια.

Προς το παρόν αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που γνωρίζουμε. Θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου με τιμή στα 22.800 δολάρια και είναι από σήμερα διαθέσιμο για παραγγελίες. Ο προκάτοχός του Vertu Signature Touch for Bentley με λειτουργικό σύστημα Android και Grade 5 τιτάνιο, είχε τιμή 13.000 ευρώ.
Vertu Signature for Bentley: Ένα feature phone στα 22.800 δολάρια, Vertu Signature for Bentley: Ένα feature phone στα 22.800 δολάρια

Vertu Signature for Bentley: Ένα feature phone στα 22.800 δολάρια, Vertu Signature for Bentley: Ένα feature phone στα 22.800 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
zois

καλα ας παρουμε πρωτα μια bentley και μετα εχει ο θεος

GoGos

Τι μπέζελς είναι αυτα ρε? Εκεί στον πάτο με τη σόνυ και το μήλο τους κόβω και αυτους.

DIREFEAR

Με τετοια τιμη παιρνω μικρομεσαιο αμαξι ντιζελ σε φουλ εξτρα εκδοση και μου μενουν και ρεστα…

9gag

και δεν αγοραζω ενα nokia 3310…τις ιδιες αντοχες εχει!

panos

ΟΡΙΣΤΕ !!! τετοια μας κανουν και νευριάζω !! τωρα τι χρωμα θα παρω?!?!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Vertu Vertu Android Smartphones

Vertu Aster P με Sd 660, σώμα από τιτάνιο, οθόνη από ζαφείρι και τιμή μέχρι 14100 δολάρια

H Vertu επανήλθε και παρουσίασε το Aster P, ένα νέο πολυτελές και χειροποίητο mid-range smartphone, με την τιμή του να το κάνει μια επιλογή για πολύ λίγους καταναλωτές οι οποίοι θέλουν την πολυτέλεια ακόμα και στο smartphone που χρησιμοποιούν.

Smartphones Vertu

Vertu: Σε δημοπρασία 105 τηλέφωνα με τιμή εκκίνησης 26.000 δολάρια

Τη συλλογή της από τα πολυτελή κινητά της που της περίσσεψαν μετά την χρεοκοπία βγάζει σε δημοπρασία η Vertu, με τιμή εκκίνησης τα 26.000 δολάρια.

Business Vertu Vertu Android Smartphones Vertu smartphones

Vertu: Η χρεοκοπία του luxury brand

Το πιο πιθανό είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν είχαμε ποτέ στην κατοχή μας κάποιο από τα μοντέλα της Vertu, όμως η εταιρεία είναι αρκετά γνωστή στον τεχνολογικό κόσμο για τα εξαιρετικά ακριβά smartphones της, που λάνσαρε για λίγους.

Smartphones Vertu

Vertu SIGNATURE Cobra Limited Edition με τιμή 360.000 δολάρια

Η Vertu δεν είναι γνωστή για τα high-end κινητά που κυκλοφορεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αλλά για τις εξαιρετικά ακριβές τιμές της. Η νέα της συσκευή είναι το Vertu SIGNATURE Cobra Limited Edition, από το οποίο θα κυκλοφορήσουν μόλις 8 κομμάτια με τιμή 360.000 δολάρια το κάθε ένα.