Vertu Signature Touch: Snapdragon 810 και 4GB RAM στα 18.675 ευρώ

Ανακοινώθηκε επίσημα το Vertu Signature Touch, το luxury smartphone που όμως δεν υστερεί σε τεχνικά χαρακτηριστικά συγκρινόμενο με μεγάλες ναυαρχίδες. Το νέο Signature Touch έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 810 και μνήμη RM 4GB, ενώ η τιμή είναι από 8.860 ευρώ μέχρι 18.675 ευρώ, ανάλογα με το συνδυασμό μετάλλου και δέρματος που θα επιλέξετε.

Το Vertu Signature Touch ενσωματώνει οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης 1080p και επικάλυψη από ζαφείρι, κάμερα 21 Megapixel με 4K video recording, μπροστά κάμερα 2.1 Megaixel, ενσωματωμένη μνήμη 64GB που μπορεί να επεκταθεί έως 2TB μέσω κάρτας microSD. Έχει 2 stereo speakers, Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, NFC και 4G LTE, τρέχει Android 5.1 Lollipop και μπαταρία 3160mAh με υποστήριξη τεχνολογίας QuickCharge 2.0 και Qi wireless charging.

Θα διατεθεί σε επιλεγμένα καταστήματα μεταξύ 28 Σεπτεμβρίου και 8 Οκτωβρίου.

Vertu Signature Touch: Snapdragon 810 και 4GB RAM στα 18.675 ευρώ, Vertu Signature Touch: Snapdragon 810 και 4GB RAM στα 18.675 ευρώ

Vertu Signature Touch: Snapdragon 810 και 4GB RAM στα 18.675 ευρώ, Vertu Signature Touch: Snapdragon 810 και 4GB RAM στα 18.675 ευρώ

Vertu Signature Touch: Snapdragon 810 και 4GB RAM στα 18.675 ευρώ, Vertu Signature Touch: Snapdragon 810 και 4GB RAM στα 18.675 ευρώ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DIREFEAR

18675 ευρώ;Και δεν παίρνω ένα τογιότα auris;

Nio

Εσύ με 18.500 ευρώ Toyota auris πήγαινε να πάρεις.

NLS

Εμένα γιατί όλα αυτά τα Veru μου φαίνονται αηδία;

Λευτερης

@NLS Σου φαίνονται αηδία, όπως και ολα τα προϊόντα που κράζεις, επειδή δεν έχεις να τα πάρεις.

DIREFEAR

@Νιο ;Eχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο;

NLS

Σε specs είναι μια χαρά. Βέβαια θα μείνουν πίσω γρήγορα (η Vertu δεν ανανεώνει συχνά – πουλάει status δεν πουλάει τηλέφωνα).

Τι από το “μου φαίνονται αηδία” δεν κατάλαβες;

Iraklis

Ρίξτε καμία μάτια στη σελίδα της vertu και θα καταλάβετε γιατί κοστίζει τόσο. Δεν ειναι μόνο τα υλικά..

Μάριος

@Λευτέρης

Εσένα Λευτέρη αντικείμενα σου αρέσει;; Θα το έπαιρνες αν είχες τα λεφτά ή θα προτιμούσες μια άλλη συσκευή;;

παπαροκάς tiamat

Και δε παιρνω το κινεζικο vertu με τα 100 ευρω? Το ιδιο χάλια ειναι και τα δύο ετσι κ αλλιως

Ιωάννης jb

DIREFEAR.. Αυτός που βγάζει 15 χιλιάρικα το μήνα λες να σκεφτεί.. και δε παίρνω καλύτερα ένα auris!! Θα έχει πάρει ήδη ferrari και mercedes, τι να το κάνει το auris???
Ετσι σκέφτεσαι εσυ, δε σκέφτονται όλοι σαν εσένα και μένα!!
Αν όμως φτάσουμε ποτέ σε σημείο να βγάζουμε τόσα λεφτά, είμαστε και μικροί ακόμη ποτέ δε ξέρεις, τότε μπορεί να παίρνουμε και κανα τέτοιο κινητάκι

NLS

Πωπω προσβόλαααα Λευτέρη.
Αν ήμουν 15 μπορεί να είχα στεναχωρηθεί τώρα.
Ξέρεις τη φορολογική μου δήλωση; Λευτέρη τελικά σε λένε Σπύρο; (ο λογιστής μου)
Χαχαχα ότι πεις εσύ.
Όταν πάρεις το δικό σου (εσύ που έχεις τουλάχιστον εξαψήφια δήλωση, άρα δεν είναι τίποτα να πάρεις κινητό 18000 ευρώ), περιμένουμε το unboxing ε;
Ξέρεις, για να μας τρέχουν τα σάλια κλπ.

Ηρακλή, σίγουρα έχουν και τους λόγους τους και την αγορά τους, δεν τους ήρθε ουρανοκατέβατο να φτιάξουν μερικές συσκευές και να τις κοστολογούν 15+ χιλιάρικα.
Και το Veyron δεν είναι το πιο όμορφο σπορ αυτοκίνητο, αλλά δεν έμεινε κανένα απούλητο.
(το ένα εξάλλου θα το έχει ο Λευτέρης σίγουρα)

Λευτέρης

Δεν ειπα ως μαρεσει Μάριε, έχω πρόβλημα με το λειτουργικό του.
Καλύτερα ενα gold plated iphone

DODOS

Με τέτοια τιμή θα το αγοράσω. Με δόσεις αν γίνεται.

fotislg

Ti καρακιτσαριο είναι αυτό? Χειρότερο από την τιμή είναι το γούστο

Consigliere

Οικογενειακός φίλος που βγάζει πολύ περισσότερα από 18 κ 19 χιλιάρικα το μήνα, έχει τρία πολυτελή αυτοκίνητα μέσα σε αυτά και μια Ferrari. Το κινητό του είναι ένα LG G2. Τα συμπεράσματα δικά σας…
Εχουμε καταντήσει εδώ στο Ελλαδιστάν το κινητό να θεωρείτε κοινωνικό στάτους….

Μάριος

@Λευτέρης

Τότε γιατί προσβάλλεις ή τουλάχιστον προσπαθείς κάποιον άλλον επειδή είπε και αυτός ότι δεν του αρέσει, άρα έχετε την ίδια γνώμη! Δεν σε τρολαρω, αλήθεια θέλω να μάθω γιατί είσαι τόσο αρνητικός!

Γιώργος

Ο εγκέφαλος του λειτουργεί με μόνο 2 πυρήνες και σε χαμηλή συχνότητα όπως και στο αγαπημένο του κινητό τηλέφωνο , κατά το κοινώς λεγόμενο “καίει κάρβουνο” οπότε μην τον παρεξηγείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Vertu Vertu Android Smartphones

Vertu Aster P με Sd 660, σώμα από τιτάνιο, οθόνη από ζαφείρι και τιμή μέχρι 14100 δολάρια

H Vertu επανήλθε και παρουσίασε το Aster P, ένα νέο πολυτελές και χειροποίητο mid-range smartphone, με την τιμή του να το κάνει μια επιλογή για πολύ λίγους καταναλωτές οι οποίοι θέλουν την πολυτέλεια ακόμα και στο smartphone που χρησιμοποιούν.

Smartphones Vertu

Vertu: Σε δημοπρασία 105 τηλέφωνα με τιμή εκκίνησης 26.000 δολάρια

Τη συλλογή της από τα πολυτελή κινητά της που της περίσσεψαν μετά την χρεοκοπία βγάζει σε δημοπρασία η Vertu, με τιμή εκκίνησης τα 26.000 δολάρια.

Business Vertu Vertu Android Smartphones Vertu smartphones

Vertu: Η χρεοκοπία του luxury brand

Το πιο πιθανό είναι ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν είχαμε ποτέ στην κατοχή μας κάποιο από τα μοντέλα της Vertu, όμως η εταιρεία είναι αρκετά γνωστή στον τεχνολογικό κόσμο για τα εξαιρετικά ακριβά smartphones της, που λάνσαρε για λίγους.

Smartphones Vertu

Vertu SIGNATURE Cobra Limited Edition με τιμή 360.000 δολάρια

Η Vertu δεν είναι γνωστή για τα high-end κινητά που κυκλοφορεί με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, αλλά για τις εξαιρετικά ακριβές τιμές της. Η νέα της συσκευή είναι το Vertu SIGNATURE Cobra Limited Edition, από το οποίο θα κυκλοφορήσουν μόλις 8 κομμάτια με τιμή 360.000 δολάρια το κάθε ένα.