Vivo, ετοιμάζει $650 ναυαρχίδα με οθόνη από ζαφείρι να συναγωνιστεί iPhone 6;

Εδώ και καιρό ακούμε ότι η Apple ετοιμάζει iPhone 6 με οθόνη η οποία θα έχει επικάλυψη από ζαφείρι και όπως φαίνεται το ίδιο θα κάνει και η Vivo. Μετά την κυκλοφορία του πρώτου QHD smartphone θα κυκλοφορήσει σύμφωνα με τις πληροφορίες, sapphire glass και μάλιστα πριν από την Apple.

Η συσκευή της Vivo θα έχει επικάλυψη από ζαφείρι στην οθόνη αφής για μεγαλύτερη αντοχή, μεταλλικό frame και λεπτή κατασκευή. Η οθόνη θα είναι στις 5 ίντσες ενώ το iPhone 6 αναμένεται στις 4.7 ίντσες.

Ωστόσο η Vivo όπως φαίνεται θα “συναγωνιστεί” την Apple και στην τιμή καθώς η ναυαρχίδα της δεν θα είναι πολύ οικονομική. Οι πληροφορίες λένε για τιμή στα 3998 yuan δηλαδή περίπου στα 650 δολάρια.

vivo οθόνη από ζαφείρι, Vivo, ετοιμάζει $650 ναυαρχίδα με οθόνη από ζαφείρι να συναγωνιστεί iPhone 6;

vivo οθόνη από ζαφείρι, Vivo, ετοιμάζει $650 ναυαρχίδα με οθόνη από ζαφείρι να συναγωνιστεί iPhone 6;

vivo οθόνη από ζαφείρι, Vivo, ετοιμάζει $650 ναυαρχίδα με οθόνη από ζαφείρι να συναγωνιστεί iPhone 6;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
apostolis rodos

φαντάζομαι ότι αν στο αντίστοιχο θέμα υπήρχε το όνομα samsung θα είχαμε σωρεία σχολίων….πάρτε το χαμπάρι…οι κινέζοι είναι μελλοντική υπερδύναμη…

Νάσος

Που πας ρε Καραμητρο!!!

alxgiann

Νασο, φοβάμαι πως εσύ είσαι ο… καραμητρος. Η Vivo, δεν έχει σχέση με τα υπόλοιπα κινέζικα (εκτός από μερικές εξαιρέσεις). Δεν έχει καταφέρει ακόμα (ή δεν θέλει/μπορεί) να γίνει γνωστή εκτός Κίνας. Ο οποίος ανταγωνισμός με την Apple φυσικά και θα μείνει εντός των κινεζικών συνόρων. Μάλλον το άρθρο είναι λίγο ασαφές σε αυτό το σημείο…

dimpep

Όταν οι κινέζικες εταιρίες ασχοληθούν σοβαρά με τα τηλέφωνα και εννοώ με το support των συσκευών τους και ανοίξουν ευρωπαικές και αμερικάνικες αντιπροσωπίες τότε θα συναγωνιστούν στα ίσια Samsung, Apple και λοιπό καρτελ. Μέχρι τότε θα είναι ο φτηνός συγγενής, όχι σε θέμα ποιότητας αλλά σε θέμα υστεροφημίας.

alxgiann

To πρόβλημα με τα κινέζικα κινητά στις περισσότερες περιπτώσεις δεν είναι πλέον η ποιότητα αλλά η υποστήριξη και… οι φόροι εισαγωγής. Αν κάποια Κινέζικη εταιρεία ανοίξει αντιπροσωπία στην Ευρώπη και προσφέρουν προϊόντα με όλους τους φόρους και το κόστος της υποστήριξης να περιλαμβανεται στη τιμή, τότε φοβάμαι πως το πλεονέκτημα των φθηνών τιμών δεν θα υπάρχει πια. Και αυτό, το γνωρίζουν οι Κινέζοι μάνατζερ…πολύ καλά.

Solon

Παίδες μην ψαρώνετε. Το τεχνητό ζαφείρι που μπαίνει στις οθόνες δεν είναι τίποτα σπουδαίο και για να είμαι ειλικρινής αμφιβάλω κι όλας αν είναι τόσο ανθεκτικό όσο το Gorilla Glass 3.
Εδώ και 10 χρόνια όλα τα μηχανήματα των σουπερμάρκετ έχουν πάνω τεχνητό ζαφείρη στο σημείο που βγαίνει το λέιζερ που σκανάρει το γραμμωτό κώδικα για να μην χαράζετε η επιφάνεια και υπάρχουν προβλήματα στο σκανάρισμα. Δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Απλά διαφημιστικό κόλπο. Ακούει ο άλλος οθόνη από ζαφείρι και ψαρώνει ενώ πρόκειται για τεχνητό ζαφείρι που παράγετε σε βιομηχανική κλίμακα με μεθόδους παρόμοιες με το Gorilla Glass. Ίσως να είναι λίγο ποιο ακριβό αλλά τίποτα το σπουδαίο.

alxgiann

Όλα αυτά χαράζουν. Αν θέλετε απόδειξη, δώστε ένα στον γιο μου, και θα δείτε. Το “ζαφείρι” πάντως, είναι πιο σκληρό υλικό από το gorilla glass, άρα θα σπάσει και πιο εύκολα. Εκτός και αν υπάρχει κάτι για να το ενισχύει, σαν επικάλυψη δηλαδή. Δεν έχω διαβάσει όμως για κάτι αντίστοιχο πουθενά και δεν νομίζω να γίνεται κιόλας.

Arrow

Μπραβο στην vivo αντε με το καλό να αρχίζει να πουλάει και Ευρώπη.. Το vivo xplay 3s που έχω είναι άριστο μέχρι στιγμής!!!

Αποστόλης Ρόδος

Η συσκευή από σχεδιασμό ΣΚΙΖΕΙ και εχει σχεδόν μηδενικά bezels…. Απίστευτα όμορφη στα δικά μου μάτια.

Lefteris

Αν ήταν έτσι το iphone θα το έπαιρνα ασυζητητί και είμαι σίγουρος ότι θα είχε και διπλάσιες πωλήσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.