Vivo, ετοιμάζει smartphone με πάχος μόλις 3.8 χιλιοστά;

Εκτός από τα τεχνικά χαρακτηριστικά οι κατασκευαστές θέλουν να δίνουν μεγάλη βάση και στο design των συσκευών τις οποίες θέλουν να ξεχωρίσουν με τον οποιονδήποτε τρόπο, ειδικά όταν μιλάμε για Κινέζους κατασκευαστές που διεκδικούν μερίδιο της αγοράς.

Αυτή τη στιγμή η Gionee είναι αυτή που μπήκε στο ρεκόρ Guinness με το Gionee Elife S5.1 ως το λεπτό smartphone στον κόσμο.

Τελικά όμως δεν θα κατέχει για πολύ το συγκεκριμένο ρεκόρ καθώς την προηγούμενη εβδομάδα ακούσαμε ότι η Oppo ίσως να ετοιμάζει συσκευή στα 4 χλστ. αλλά τελικά όπως φαίνεται η Vivo έρχεται να το πάει ένα βήμα πιο κάτω φτιάχνοντας μια απίστευτα λεπτή συσκευή. Μιλάμε για πάχος μόλις στα 3.8 χιλιοστά πράγμα που δεν μπορούμε να φανταστούμε εύκολα σε κινητό. Ακόμη και το iPhone 5s που για τα σημερινά δεδομένα θεωρείται λεπτό, φαίνεται αρκετά ογκώδες στις φωτογραφίες που διέρρευσαν.

Όταν μιλάμε για μια τόσο λεπτή συσκευή τότε σίγουρα από άποψη design έχει πετύχει τον στόχο της, όμως τι γίνεται από άποψη μπαταρίας και ανθεκτικότητας;

Μιας όμως και ακόμη δεν είναι τίποτα επίσημο από την ίδια την εταιρεία δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα, ίσως να χρησιμοποιήσει όπως η Oppo στο μη ανακοινωμένο Oppo N3 κράμα αλουμινίου-λιθίου που έχει σχεδόν ίδια αντοχή με το ατσάλι.

vivo smartphone 8.8mm thin, Vivo, ετοιμάζει smartphone με πάχος μόλις 3.8 χιλιοστά;

vivo smartphone 8.8mm thin, Vivo, ετοιμάζει smartphone με πάχος μόλις 3.8 χιλιοστά;

vivo smartphone 8.8mm thin, Vivo, ετοιμάζει smartphone με πάχος μόλις 3.8 χιλιοστά;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λεωνίδας

Πραγματικά αστείο και ηλίθιο να τα κάνουν τόσο λεπτά ωστε στο τέλος να μην μπορούμε να τα κρατήσουμε με άνεση και ασφάλεια…

DIREFEAR

Αυτο θα λυγιζει και με το ενα χερι…

RigoMS

την υποδοχη για τα ακουστικα που θα την βαλει;;;; μονο αν πεσει απ τα 3,5mm….

dark_master

Το θέμα δεν είναι τοσο το design σε αυτή τη περίπτωση. Το θέμα είναι ότι και η μπαταρία θα είναι πολύ μικρή (με τα υπάρχον δεδομένα) αλλά και θα υπάρχει απουσία sd λόγω έλλειψης χώρου.Διαφορετικά δεν μπορείς να πετυχεις αυτό το πάχος.
+ το γεγονός ότι επηρρεάζεται σημαντικά η γεωμετρία της συσκευής.

jiji

Αν συνεχιστεί αυτό στο τέλος θα γίνουν κοφτερά σαν λεπιδες, οι κατοχοί τους θα κόβονται στα δάχτυλα, θα θεωρούνται οπλοκατοχή και θα απαγορεύονται στις πτήσεις.

ahilleas

Καλά, καθίστε πρώτα να το δούμε υλοποιημένο και μετά κράζετε ανενόχλητοι

Costas

@direfear το ότι είναι λεπτό ένα Κινητό δεν σημαίνει ότι λυγίζει. Αυτό εξαρτάται από το υλικό που είναι φτιαγμένο. Δεν είναι όλα iPhone!

JohnWave

Πολύ θετική αυτή η κίνηση και περιμένω πως και πως να κυκλοφορήσει για να το θαυμάσω. Όσο για τη μπαταρία και την ανθεκτικότητα…Όταν αγόρασα το μεταλλικό P6 των 6.2mm πολλοί μου έλεγαν ότι θα έχει μάπα μπαταρία, ότι θα είναι ευαίσθητο και ότι θα καίει. Τίποτα από τα 3 δεν συνέβη. Οι Κινέζοι τα τελευταία χρόνια έχουν ξεπεράσει τους Κορεάτες, τους Ιάπωνες και τους Αμερικανούς στο θέμα του design και της κατασκευής. Μακάρι πέρα από το πάχος να δώσουν μεγάλη σημασία και στα bezels ( σημαντικότερο για μένα από το πάχος ). Οι Κορεάτες έκαναν πέρυσι την αρχή ( G2), οι Κινέζοι προχώρησαν ακόμα περισσότερο φέτος ( Μate 7 ).

Γιωργος Τσ.

Ε καλά είπαμε να έχουμε λεπτά κινητά (κάτω από 10mm) αλλά όχι και έτσι…!! Ούτε στην τσέπη δεν θα το βάζεις γιατί θα φοβάσαι μην λυγίσει…!! Επίσης να υποθέσουμε ότι δεν θα έχει υποδοχή mini jack (3.5mm)..?

Nio

Αν μου βαλουν αυτα στο κουτι του τοτε δεν με νοιαζει η mini jack.:P (η πιο απαισια θυρα του κοσμου)
https://www.jaybirdsport.com/bluebuds-x-bluetooth-headphones/

Sot11

Προφανώς δεν θα έχει μπαταρία μέσα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.