Vivo X5 Pro: Teaser για selfies με κάμερα 32 Megapixel

Η Vivo είναι ανάμεσα στους Κινέζους κατασκευαστές που (προς το παρόν) δεν θεωρούνται mainstream ονόματα, αλλά κατά καιρούς ξεχωρίζουν με τα smartphones που παρουσιάζουν. Η Vivo μας είχε απασχολήσει τελευταία με το Vivo X5 Max που είχε πάχος μόνο 4.8 χιλιοστά.

Όμως, εκτός από το λεπτό πάχος και τα ανύπαρκτα bezel, το trend επιτάσσει καλές κάμερες για selfies. Πολλοί κατασκευαστές βάζουν ευρυγώνιους φακούς και ανεβάζουν τα Megapixel στην μπροστινή κάμερα, για όσους ψάχνουν ένα smartphone για καλές selfies.

Η Vivo όμως μέσα από το νέο teaser της φαίνεται ότι είναι αποφασισμένη να τερματίσει τα κοντέρ λέγοντας ότι η μπροστά κάμερα θα είναι 32 Megapixel. Αυτό σημαίνει ότι η δεύτερη κάμερα είναι μεγαλύτερη από τις εξωτερικές κάμερες που βρίσκουμε στις high-end ναυαρχίδες και έχει καλύτερη ανάλυση από κάποιες compact κάμερες.

Βεβαίως είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι θα έχει τέτοιο αισθητήρα η κάμερα. Αυτό που μπορούμε να υποθέσουμε είναι ότι η κάμερα θα είναι στα 8 ή 13 Megapixel και με τη χρήση software θα ανεβάζει τις δυνατότητές της. Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς θα χρησιμοποιήσει η Vivo, αλλά η Oppo έχει ήδη την συγκεκριμένη τεχνολογία η οποία τραβά πολλές φωτογραφίες ταυτόχρονα και τις ενώνει για να δημιουργήσει μια εξαιρετικά λεπτομερή εικόνα υψηλής ανάλυσης.

Κατά τα άλλα, αναμένεται με 2.5D κυρτό γυαλί, μπαταρία 3500mAh, μνήμη RAM 3GB, οθόνη 6 ιντσών, Android 5.0 Lollipop, 64-bit Snapdragon 615 και ανακοίνωση αρχές Μαΐου, ίσως 6 ή 7.

Vivo X5 Pro: Teaser για selfies με κάμερα 32 Megapixel, Vivo X5 Pro: Teaser για selfies με κάμερα 32 Megapixel

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Yiannis

Για info η VIVO έχει την Oppo και την One Plus One . Με την Vivo να είναι το Α Brand του ομίλου BBK .

Yiannis

Το κινητό δεν θα έχει 2.5D γυαλί …. Αλλά 3D γυαλί….Οτι αυτό σημαίνει……..!

bill

@Yiannis
Νομιζω πως εισαι λαθος για την oneplus.Εγω απο οσο θυμαμαι η oneplus ειναι αδερφη εταιρια με την oppo για τον λογο οτι το One φτιαχνεται στα εργοστασια της oppo και οτι ο Ceo της Oneplus ειχε φυγει απο την oppo και για αυτο εκανε δικια του εταιρια.

Yiannis

Έχεις δίκιο.. Αλλά και εγώ.. Το μεγαλύτερο ποσοστό μετοχών το έχει η, BBK Ο κεντρικός όμιλος.. Εάν τσεκάρεις.. Η τεχνολογία και στα 3 είναι η ίδια αλλά με διαφορετική χρονική παρουσίαση..

Όλα είναι θέμα μάρκετινγκ.. Τίποτα δεν είναι τυχαίο!!

mrk

Οπα μισο μισο μισο… 32 MP;;;;;; Ρε παιδια selfies αλλα για που για το instagram που δεν μπορεις να κανεις ζουμ στο facebook που η εικονα ειναι τοσο συμπιεσμένη και με λιγο ζουμ βλεπεις pixels. Και κατι ακομα: 32 megapixel γιατι για να μετατρεψεις το κινητο σου σε μικροσκοπιο να βλεπεις τα κυτταρα σου;;;;

alexis touba

.Και δε τη βαζουνε μπροστα λεω εγω…Εκτος αν το κανουν ετσι .οποτε η μπροστα ποσα θα εχει 1500mp!!!χα χα χα χα χα .Ερε λεμε αυτη η τεχνολογια μας εχει κανει σκλαβους!!Mate8 αν βγει δαγκωτο!!!

mpampis flou

Ερε καταντια οι Ελληνες γλυκοκοιτανε κατι απιθανες κινεζικες εταιριες που στην υπολοιπη Ευρώπη ουτε γνωριζουν οτι υπαρχουν π. χ βιβο, οπο, χαουαι, ξιαομι, τσιν γιαν, και τσακυ τσαν

Χάρης

@mpampis flou Είσαι όνομα και πράγμα. Φλού όντως. Το οτι δεν ξέρεις εσυ αυτές τις εταιρίες δεν σημαίνει κατάντια για τους Έλληνες αλλα κατάντια για σένα, που βρισκόμαστε 2015 κι έχεις γνώσει μόνο απο Samsung και Apple, αυτο ναι, είναι κατάντια αλλα δικιά σου και ασχετοσύνη μάλιστα που μιλάς και κρίνεις χωρίς να έχεις ιδέα τι εστί αυτές οι εταιρίες! Άντε γειά!

mpampis flou

Χαρη ειπα στην Ευρωπη αυτες τις εταιριες δεν τις ξερουν, εκτος Ευρωπης ΟΚ πιθανον οπως Ουγκαντα, Νιγηρια, Σουδαν μπορει να μοσχοπουλουν που δεν εχουν να φανε

NLS

Μπάμπη δεν πειράζει που είσαι άσχετος (και δεν ξέρεις πχ. και κοροϊδεύεις την Huawei), πειράζει που επιμένεις σαν κλασικός Ελληναρας.
Αυτό είναι περισσότερο Ελληνική κατάντια.
Φιλικά. Πρώτα μάθε μετά μίλα.

mpampis flou

Το 99,9% που περνούν APPLE

mpampis flou

To 99,9% που περνουν APPLE, HTC, SAMSUNG, LG Είναι κορόιδα και εσυ που περνεις τα κινεζικα εισαι ο ξυπνιος

Maddogg

@Mpampis, μάλλον είσαι κάτω των 10 ετών (τότε λογικό να μην ξέρεις μαθηματικά, άκου 99,9%…) αλλιώς είσαι πολύ αφελής αν πιστεύεις όλα όσα σερβίρουν οι μαρκετίστες της Apple και της Samsung. Κάνε μια έρευνα να δείς τι μερίδιο αγοράς κατέχουν οι “απίθανες κινέζικες εταιρείες” και μετά έλα να μας ξαναπείς τα ίδια.

NLS

1) Εγώ δεν παίρνω Κινέζικα. Ειδικά όχι για να πάρω Κινέζικα ντε και καλά. Αν βγει κάτι καλό, θα είναι στη λίστα για να αποφασίσω όμως. Έτσι δεν θα τα απορρίψω αν είναι καλά, όπως εσύ γιατί το 99% της αγοράς (στατιστικό δικό σου βέβαια, γιατί δεν είναι ακριβώς έτσι τα νούμερα), δεν τα παίρνει. Μέσα στη λίστα είναι και άλλοι παράγοντες (πχ. το ιστορικό της εταιρίας σε βλάβες, τι υποστήριξη έχει, αν κάνει συχνά updates, αν κάνει updates και σε παλιά μοντέλα κλπ.). Αυτή τη στιγμή στην κατοχή μου (γενικώς στο σπίτι μου στα μέλη, δικές μου αγορές) είναι 2 Samsung, 1 HTC, 2 Sony. Άλλες εποχές ήταν άλλα. Δεν θα είχα το παραμικρό πρόβλημα να υπάρχει και κάτι Κινέζικο (ίσως επειδή ΟΛΑ είναι Κινέζικα ας πούμε;…). 2) Μου επιβεβαιώνεις δηλαδή ότι η αγορά αποτελείται από άσχετους. Που νομίζεις στηρίζεται ολόκληρη η Apple πια; (γιατί το λεγόμενο innovation το έχει ξεχάσει από χρόνια) Στην αγορά του άσχετου. Οι άσχετοι καλά κάνουν και είναι άσχετοι. Αλλά δεν σημαίνει ότι θα κρίνω και με βάση τα δικά τους κριτήρια. Κριτήριο μου δεν είναι ούτε αν έχει ωραία θήκη, ούτε ότι τέτοιο έχει και η Μενεγάκη, ούτε ότι αυτό μου είπε ο… Συνέχεια »

mpampis flou

Αγαπητε NLS καταρχην συγχαρητήρια για την ορθογραφία σου πραγμα σπάνιο σήμερα!! Συμφωνω μαζί σου, απλως trollaro λιγο και μετα κανω χαζι τα σχόλια, ολοι… τσιμπανε στην λεξη κινεζια και apple αντε και samsung

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X100 Ultra: Μια επαγγελματική κάμερα που μπορεί να κάνει τηλέφωνα

Το X100 Pro της vivo διαθέτει ήδη μια καταπληκτική κάμερα, μία από τις καλύτερες που κυκλοφόρησαν τους τελευταίους μήνες σε smartphone.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 και X100 αποκτούν υποστήριξη 5.5G μέσω ΟΤΑ ενημέρωσης

Την περασμένη εβδομάδα η China Mobile ανακοίνωσε την επίσημη κυκλοφορία του 5G-Advanced (γνωστό και ως 5.5G) στο δίκτυό της.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.