Vivo Xplay 3S, Η πρώτη live φωτογραφία hands-on

Η τρίτη φορά που ακούμε για το Vivo Xplay 3S με την οθόνη ανάλυσης 2560×1440 pixels είναι αυτή μαζί με την πρώτη live φωτογραφία hands-on. Η οθόνη του λέγεται ότι θα έχει μέγεθος 5.7 ίντσες και όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό post η ανάλυση είναι πάρα πολύ υψηλή. Το Xplay με τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800, μνήμη RAM 3GB και μπαταρία 3000 mAh λέγεται ότι στην Κίνα θα κοστίζει 3,699 yuan (περίπου 450 ευρώ).

Vivo Xplay 3S, Vivo Xplay 3S, Η πρώτη live φωτογραφία hands-on

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Απλά πάμε Κίνα!

Αλεξανδρος

παρο’οτι ο snap800 ειναι καλος στην αποδοση ενεργειας δεν ξερω κατα ποσο θα αντεξει μια 3Κ μπαταρια τετοια αναλυση..παντως για αρχη φενεται πολυ ωραιο κινητο

Nio

Μεγεθος 5.7 ιντσες οχι αναλυση.
Θελουμε κ αλλες φωτο φαινεται πολυ ομορφο..!

Jior999

Άντε και 4Κ 🙂

Αλεξανδρος

νιο την επομενη φορα που θα πας να το παιξεις εξυπνος σε μενα τουλαχιστον ξαναδιαβασε την αναλυση: 2560×1440.Η ιντσες παιζουν ρολο στο ποση επιφανεια εχει να φωτισει η συσκευη σε σχεση με την καταναλωση… τι μας λες εσυ τωρα…Ενημερωσου λιγο πριν πεις κατι σε παρακαλω.

Nio

Αλεξανδρε μυγα σε τσιμπησε?? Φαντασου τι ασχετος εισαι που νομιζεις οτι απευθυνομαι σε σενα κιολας. Ξερω διανυουμε δυσκολες περιοδους αλλα χαλαρωστε λιγο το πνευμα σας. Απορω κιολας που καταλαβες οτι απευθυνομαι σε σενα………..
Απευθυνομαι στον Κωστα που γραφει στο αρθρο “θα εχει αναλυση 5.7 ιντσες” για να το διορθωσει καλοπροαιρετα παντα γιατι το 5.7 δεν δηλωνει την αναλυση αλλα το μεγεθος.

Α κ αυτο που λες οτι οι ιντσες παιζουν ρολο στο ποση επιφανεια εχει να φωτισει η συσκευη σε σχεση με την καταναλωση ειναι τουλαχιστον αστειο…..
Η καταναλωση επηρεαζεται κυριως απο το μεγεθος της αναλυσης. Οσο πιο μεγαλη τοσο μεγαλυτερη η καταναλωση = simple. (φυσικα παιζει ρολο κ ο τυπος κ το μεγεθος οθονης)
A κ οι ιντσες δηλωνουν το μεγεθος της οθονης κ ΤΙΠΟΤΑ παραπανω απορω πραγματικα πως τα σκεφτηκες κιολας. Η προταση σου δεν βγαζει νοημα.

P.S. κ δεν στο παιζω εξυπνος.

Nio

Ναι Κωστα ξερεις οτι δεν το παιζω εξυπνακιας. Εγω μαθαινω απο εδω μεσα. Οπως κ πολλοι αλλοι.
P.S. Στο αρθρο λες μαλλον απο βιασυνη η οθονη θα εχει “αναλυση” 5.7 ιντσες. Αυτο προσπαθουσα να πω. Μεγεθος 5.7 ιντσες, οχι αναλυση….

thomas22888

Αλέξανδρε ,όντως τη επαθες μύγα σε τσίμπησε και επιτίθεσαι χωρίς λόγο στο Νιο ;;;;;; Πραγματικά δν καταλαβαίνω μερικούς

Darth

@Αλεξανδρος και λάθος έκανε το παιδί και σωστό είπε……… ανάλυση παίζει ρόλο στο πόση δουλειά θα κάνει η κάρτα (κοινός θα καταναλώνει περισσότερο ρεύμα αφού θα ζορίζετε περισσότερο )
και μέγεθος παίζει ρόλο στο πόσο δυνατές λάμπες για φωτισμό θα έχει (κατανάλωση και πάλι)

και να είχε κάνει τελείως λάθος είναι αυτός ο τρόπος να μιλάς με κόσμο ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ?

τώρα αν δουλεύεις σε κάνα γκεστάπο πάω πάσο………………

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.