Vivo Xplay 5, φήμες ότι θα είναι η πρώτη συσκευή με Snapdragon 810

Σύμφωνα με αναφορές από την Κορέα ο Snapdragon 810 θα κάνει το ντεμπούτο του σε 3 συσκευές οι οποίες είναι το Oppo Find, Xiaomi Mi5 ή το Vivo Xplay 5. Το Vivo ωστόσο είναι το πιο πιθανό καθώς θα είναι το πρώτο που θα παρουσιαστεί τέλη του 2014 ή αρχές του 2015 και λογικά θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι.

Ο Snapdragon 810 μαζί με τον κατώτερό του Snapdragon 808, είναι δυο πολύ ενδιαφέρουσες προσθήκες στη συλλογή της Qualcomm, χρησιμοποιεί ARM big.LITTLE αρχιτεκτονική με 4 Cortex-A57 πυρήνες και 4 Cortex-A53. Το chip αλλάζει μεταξύ Cortex-A57 και Cortex-A53, επιτυγχάνοντας έτσι καλή ισορροπία μεταξύ κατανάλωσης και αποδοτικότητας.

Αυτό που είναι ενδιαφέρον να τονίσουμε είναι ότι, η Qualcomm παλαιότερα πίστευε ότι οι πιο δυνατοί πυρήνες είναι πιο σημαντικοί από περισσότερους πυρήνες. Αλλά από ότι φαίνεται οι καιροί αλλάζουν και το ίδιο το τι πιστεύει ο καθένας.

vivo xplay snapdragon 810, Vivo Xplay 5, φήμες ότι θα είναι η πρώτη συσκευή με Snapdragon 810

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Tom

Xiaomi και Oppo κανουν ονομα οσο περναει ο καιρος. Γνωμη μου ειναι πως σε δυο χρονια το πολυ πολλα κινεζικα brands θα ειναι πολυ γωστα και σε μη γνωστες. Ηδη την huawei τημ γνωριζουν πολλοι. Αν ερθουν επισημα ευρωπη τα xiaomi θα λανουν θραυση ενω τα oppo ειναι ηδη γνωστη δυναμη.

JONN

Όλα έναι θέμα marketing πιστευο οτι 8 πυρήνες είναι αρκετή για ένα κινητό τέσερις μια χαρά είναι τι να πης marketing.

j

Όπως είχε πει και άχρηστα τα 64-βιτ και αμέσως μετά είπε πως ετοιμάζει δικό της 64-μπιτο (το είπε όταν βγήκε το 5s )

dark_master

@Tom εχεις ένα δίκιο σε όσα αναφέρεις. Από την άλλη όμως όσο ή πώληση τους γίνεται μέσω ίντερνετ και όχι μέσω των παραδοσιακών καναλιών για να παραμείνει το κόστος χαμηλό τόσο δεν θα μπορούν να γίνουν ευρέως διαδεδομένες.

pa122001

@JONN
Είναι αυτό που λέμε ”ούτε το όνομά μου ξέρω να γράφω σωστά”

R

Σύμφωνο j όπως ταλες είναι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3: Διέρρευσε η ημερομηνία λανσαρίσματος

Πολλές φήμες έχουν κυκλοφορήσει για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα της vivo, μεταξύ των οποίων κι ότι το λανσάρισμα θα γίνει στο τέλος του μήνα.