Vodafone 150, Κινητό με 10 ευρώ και πρώτη μούρη στο Καβούρι

Αγαπάμε τα gadget μας και τα προστατεύουμε όσο μπορούμε. Όμως το καλοκαίρι στις διακοπές και τη θάλασσα αυτά ταλαιπωρούνται ακόμα και καταστρέφονται. Τις προηγούμενες ημέρες είδα μια τηλεοπτική διαφήμιση της Vodafone για κινητά που ξεκινάνε από 9,90 ευρώ. Το έψαξα και σας πληροφορώ ότι το Vodafone 150 (όπως ονομάζεται), είναι μια χαρά κινητό για την παραλία.

, Vodafone 150, Κινητό με 10 ευρώ και πρώτη μούρη στο Καβούρι

Vodafone 150
Ελληνικό μενού
Μηνύματα με Ελληνικό Τ9
Οθόνη: STN μονόχρωμη
Ξυπνητήρι, Organizer, Χρονόμετρο, Υπολογιστής, Παιχνίδια
Μπαταρία: 500mAh, επαναφορτιζόμενη
Χρόνος ομιλίας: 7 ώρες
Χρόνος αναμονής: 431 ώρες
Διαστάσεις: 104x46x15 χλστ.
Βάρος: 60 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
spyroscesarsc

500mAh σε τέτοιο κινητό θα κρατάει κάνα δίμηνο άνετα! 😀
Κώστα, το κινητό το δίνουν στο χέρι ή το τυλίγουν σε λαδόκολλα? 😛 Γτ κανονικό κουτί και φορτιστής κάνουν μόνα τους πάνω από 10 ευρώ! 😀

spyroscesarsc

‘Αμα περισσέψει ένα δεκάρικο θα πάω να πάρω ένα από περιέργεια. Και γιά να μην κουβαλάω το Omnia Pro στην παραλία. Να μην έχω και την έννοια, να μου το κλέψουν. 😛

Fadasma

Κάποτε είχα ακούσει για κινητά μιας χρήσης σε μέγεθος πιστωτικής κάρτας που θα κόστιζαν γύρω στα 3-6€ με ανάλογο χρόνο ομιλίας αλλά μάλλον το εγχείρημα δεν προχώρησε.

giannis

Για τα λεφτά του είναι μιά χαρά και ιδανικό και για στρατό παιδιά με 10 ευρακια,για θάλασσα,ψάρεμα, δώρο στον μπαμπά κτλ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

@giannis μαλλον δικιο εχεις.. Και σκεφτομουν να παρω το desire στο στρατο.. :p

Spyroscesarsc

10 ευρώ και λειτουργεί και χωρίς σελοτέιπ! 😀

TheMasterGr

@Spyroscesarsc αχαχα εχεις απολυτο δικιο

Nightmare

Κι όμως…εῖναι καλύτερο απο το iPhone 4….1) πιο εύχρηστο 2) πιο ελαφρὐ 3) μεγαλύτερη αυτονομία 3) πιο ανθεκτικό 4) καλύτερο πληκτρολόγιο 5) πιο σίγουρο (ποιος θα το έκλεβε??) 6) πιο αξιόπιστο (αυτά τα κινητά εῖναι αλάνθαστα) 7) πιο χρήσιμο (άνετα σπᾶς αυγά, τοίχους, κεφάλια, στερεώνεις κάδρα κλπ) 8) μικρότερο SAR 9) δεν γεμίζει δακτυλιές και το κυριότερο…10) πιο ΦΘΗΝΟ!!! 😛

Βαγγέλης

Παιδια υπαρχουν και κινητακια με 20-25 γιουρια που κρατανε πανω απο εβδομαδα. Λες να το γυρισουμε πισω παλι; Χασαμε πλεον το νοημα του τηλεφωνου.

Coant

Θα πάρο 1 έτσι από περιέργεια και μονο.. γιατί το να κάθομαι και να κάνω εκτροπές κάθε φορα που πάω παραλια είναι βαρετό.. όπως και να αλλάζω sim επίπονο για το xperia..

Staf

Παιδια 1,03 W/kg δεν ειναι πολυ για το κεφαλι? Μην βγαλουμε καρκινο στις φετινες διακοπες..

Α εχει και πολυφωνικους ηχους…Υes… hahahahaha

Greekmarine

παιδια αυτο στελνει και μηνυματα???

Nikos

φυσικα και στελνη

ELIZABETH

καταπληκτική συσκευή δεν καταλάβαινε ούτε πόσες φορές το είχα ρίξει κάνω από ψηλά επίτιδες κανονικά δούλευε θα το ξανά έπαιρνα σίγουρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.