Vodafone 845, Έρχεται με Android 2.1

Το πρώτο branded κινητό τηλέφωνο με λειτουργικό σύστημα Android 2.1, είναι δημιούργημα της Vodafone και είναι γεγονός. Μέσα στον Ιούνιο αναμένεται η επίσημη κυκλοφορία του Vodafone 845 στην ελληνική αγορά με τιμή που θα κάνει πολλούς να παραμιλάνε. Εισαγωγικό smartphone με οθόνη αφής 2,8 ιντσών, Wi-Fi, GPS και Bluetooth 2.1, κάμερα 3,2 Megapixels και 3G/ HSDPS, το Vodafone 845 θα είναι συμβατό με τις υπηρεσίες Vodafone 360.

, Vodafone 845, Έρχεται με Android 2.1

, Vodafone 845, Έρχεται με Android 2.1

Vodafone 845
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.1
Κάμερα: 3.2 Megapixel
Οθόνη: 2.8 ιντσών, QVGA, 262k colour
3G, HSDPA, WiFi, GPS, Bluetooth 2.1
Μπαταρία: 1200 mAh

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ghan

πολυ ασχημο :'(

Aris

καλο φαινεται…
αλλα μικρη οθονη.

giannis

ακομα και τοσο να κανει εγω δεν βλεπω να το προτιμουν πολλοι και βασικα καλα θα κανουν

Stefos

Εγω πιστευω οτι ειναι ενα απο τα χειροτερα κινητα ολων των εποχων και βγανει στην λαθος στιγμη για να χτυπησει την κριση.Απλα προσπαθει να κοντραρει τα νεα htc.Χρησιμοποιει τα βασικα χαρακτηριστικα ενος κινητου και πιστευω οτι δεν αξιζει τα χρηματα του.Υπαρχουν καποια κινητα με πολυ καλυτερη καμερα σε αρκετα χαμηλοτερη τιμη (Samsung ultra touch-Sony Ericsson C905 κ.α).Οποιος το σκεφτεται του προτεινω να δει και αλλα κινητα…

Alexandros

μου θυμίζει η “μούρη” του, ειδικά προς το κάτω μέρος, το htc touch2. Κατά τα άλλα συμφωνώ με τον Κώστα ότι θα ναι ευκαιρία! Δώστε ανδροειδή στο λαό 😀

Theocharis

ομορφο φαινεται!

Menelaos

Ειδικά όταν το έβαλε δίπλα στο Legend φάνηκε μια από τις μεγάλες διαφορές (που έχει επίπτωση και στην τιμή, βέβαια) … Amoled οθόνη.

*>:>>

Τι επεξεργαστη εχει?? (εαν εχει)

$#$##&*>:>>

IT SUCKS HARD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*>:>>

Δειτε το με υποτιτλους
(Στις επιλογες κατω-δεξια διαλεξτε:Μεταγραφη ηχου)

ferengi

Πολύ σημαντική συσκευή, γιατί αν πιάσει θα οδηγήσει και άλλους κατασκευαστές να δημιουργήσουν φτηνά Android. Κι ας μην γελιόμαστε, το Android είναι ο νέος βασιλιάς στα smartphones, στην Αμερική ήδη προσπέρασε σε πωλήσεις το iPhone.

Staf

Techblog.. Χαχα. Παιδια δειτε και εδω!

https://mynextphone.gr/vodafone-845-to-cheaper-android/

manos

klasiki periptwsi kinitou pou 8a sprwxnetai apo pwlites se olous aftous pou pane kai lene: “exw epidotisi 150€, dwste mou ena kalo kinito”

Staf

Kωστα φυσικα αστειευομαι! Καλη συσκευη και φθηνη. Εχει τα παντα και σε πολυ καλη τιμη. Θα γινει χαμος θα δειτε. Θα γεμισει ολη η Ελλαδα με το εν λογω κινητο!

Teo010

Βασικα ετσι οπως τα λεει ο Κωστας ειναι. Η βοντα ηθελε κατι ενδιαφερον να βγαλει μετα απο χρονια και εριξε το βαρος στο να βγαλει ενα οικονομικο android. Σαφως οι απετιτικοι δεν θα το εκτιμησουν αλλα πιστευω και γω οτι ειναι μια καλη κινηση και μια επιπλεον επιλογη στην αγορα.

Ben

Τί την θες αυτή την βλακεία της Voda όταν έρχεται το HTC Wildfire ???!
(google it)

Kostas

Ben

Το wildfire εχει σχεδον τα ιδια χαρακτηριστικα (αλλα λιγο καλυτερη οθονη και σενς) οποτε αν αυτο ειναι φθηνοτερο τοτε ειναι καλυτερη επιλογη.Αν το wildfire ερθει στα 280 οπως λενε και αυτο στα 200 τοτε ειναι πολυ καλη ςεπιλογη.Αν παει πιο πανω τοτε ναι εχεις δικιο

*>:>>

Αν προσεξετε στο βιντεο, ο τυπος αυτος τονιζει σαν Key features τα στανταρ ολων των αλλων smartphone. Κατα την γνωμη μου αυτο το κινητο ειναι μια ακομη αποτυχημενη προσπαθεια της Vodafone να χτυπησει τα αλλα κινητα που ειναι καλυτερα ( βλεπε το Vodafone H1,M1)

victoras

megalo briki sa mikro megethos!!

Gio

pia eteria ypotithete to ftiaxnei??

Αντώνης

Δεν νομίζω να σας χάλασε που κάνει μόνο 109 ευρό…
Επίσης δεν έχει καμία σχέση με τα HTC!

giannis

Από επεξεργαστή όμως πως πάει όπως ρώτησε ένας φίλος πιο πάνω. Πάει γρήγορα. Αν είναι να μας κολλάει να μην το επιλέξουμε. Αλλά για 109 ευρώ αξίζει ο κόπος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.