Διαφημίσεις στα κινητά τηλέφωνα Vodafone

, Διαφημίσεις στα κινητά τηλέφωνα VodafoneΗ Vodafone λανσάρει πρώτη στην ελληνική αγορά πρόγραμμα διαφήμισης στο κινητό τηλέφωνο σε συνεργασία με διαφημιζόμενους όπως Εμπορική Τράπεζα, Carrefour, Coca-Cola Hellas Canon, Pioneer, Toshiba, Jacobs, Philadelphia, Lacta, Volkswagen, Lancôme, Mc Donald’s, Nivea και Unilever.

Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα διαφήμισης, το οποίο έχει υλοποιηθεί με επιτυχία και από άλλες χώρες του ομίλου, όπως Γερμανία, Αγγλία και Ιταλία, τίθεται σε εφαρμογή μέσω του Vodafone live!, το οποίο προσφέρει την δυνατότητα στοχευμένης επικοινωνίας και ενεργειών direct marketing, καθώς και μέσω των έξυπνων εφαρμογών. Ο συνδρομητής θα έχει την δυνατότητα να λαμβάνει διαφήμιση στο κινητό του για προϊόντα, υπηρεσίες, προσφορές, επικοινωνία και ενημέρωση σχετικά με τα ενδιαφέροντά του.

Η διαφήμιση στο κινητό τηλέφωνο ανοίγει καινούργιους ορίζοντες στον επιχειρησιακό κόσμο των διαφημιζόμενων, διαφημιστών, κτλ., επιτρέποντας στη Vodafone να αξιοποιήσει την πελατειακή της βάση παγκοσμίως, η οποία ξεπερνάει τους 206 εκατομμύρια πελάτες. Επιπλέον, παρέχει στους διαφημιζόμενους τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν τα προϊόντα τους στοχευμένα σε ένα τόσο μεγάλο αριθμό ανθρώπων, επικεντρώνοντας κυρίως στο νεανικό καταναλωτικό κοινό. Η διαφήμιση στο κινητό τηλέφωνο, θα αποτελέσει ένα καινούργιο στοχευμένο κανάλι επικοινωνίας, συμπληρώνοντας τα παραδοσιακά μέσα και ενισχύοντας την επικοινωνιακή τοποθέτηση των διαφημιζόμενων εταιρειών και των προϊόντων τους στη συνείδηση του συνδρομητή.

Η πιλοτική φάση, που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Oxygen Media, θα διαρκέσει για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα, σκοπεύοντας να αξιολογήσει την αποδοχή της υπηρεσίας αυτής στους συνδρομητές της κινητής τηλεφωνίας σε κάτι τόσο πρωτοποριακό, καθώς και να μετρήσει την αποτελεσματικότητα της διαφήμισης μέσω του κινητού τηλεφώνου.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.