Vodafone Chatphone 355 με 39 ευρώ

Σύντομα αναμένεται στην ελληνική αγορά το πιο οικονομικό Vodafone Chatphone το 355 με οθόνη 2 ιντσών, κάμερα 2 Megapixel, Bluetooth και Opera Mini. Το Vodafone Chatphone 355 έρχεται με πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο, ελληνικό μενού, ελληνικό πληκτρολόγιο και ραδιόφωνο. Η μπαταρία του είναι 850 mAh και το κατασκευάζει η Alcatel. Η τιμή του οικονομική, στα 39 ευρώ. Στα αρνητικά, είναι 2.5G και δεν έχει Wi-Fi.

, Vodafone Chatphone 355 με 39 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αντώνης

39 ευρω – 39 ημερες

Vasilis

39 μερες μέχρι να αποκτήσεις πρεσβυωπία

Knight Rider

Καλυτερα να παρω με 90 ευρω το ZTE Carl παρα το Chatphone 355 γιατι το ZTE Carl εχει:

– Οθονη 2.8 inches με αναλυση 240×320 (νομιζω)
– Android 2.2
– GPS
– Υποδοχη ακουστικων 3,5mm jack
– WiFi
– Δεχεται MicroSD καρτες μνημης

Πιστευω εχει το πιο καλο Value For Money το ZTE Carl

Αντώνης

thats what im talking about.. και δεν καταλαβα το μυνημα σου με την πρεσβυοπια .. μου το εξιγας?

Stratos T

Θα προτιμούσα με 30-40 ευρώ παραπάνω (για να μην ξεφεύγουμε και απο την τιμή) να αγόραζα το Samsung S3350 ή το Sony Ericsson TXT CK13i το οποίο και έχω και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Και τα 2 “καλής καταγωγής” , με οθόνες 2.5 ιντσών για (σχετικά) ξεκούραστη χρήση, wi-fi , εύχρηστα πληκτρολόγια , “καλές” κάμερες και φυσικά ραδιόφωνο. Εννοείται πως σε τέτοιας κατηγορίας κινητό δεν μπορούμε να αναζητούμε δυνατότητα 3G εφόσον αυτό θα ανέβαζε την τιμή. Πάντως σαν χρήστης chatphone αυτό που έχω να παρατηρήσω όσον αφορά την χρήση είναι πως δύσκολα γίνεται μια τηλ. κλήση στα “γρήγορα” πληκτρολογώντας δηλαδη τον αριθμό. Κι αυτό γιατί το μάτι “χάνεται” στο πληκτρολόγιο…. Το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει στην πληκτρολόγηση κειμένων! Δοκιμάστε πάντως το chat κινητό που θα αγοράσετε 😉

georgia

ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΤΟΤΕ ΤΙ ΤΟ ΛΕΤΕ??? ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΤΕ <<ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΚΑΤΕΛΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΘΥΜΩΣΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΑ ΕΓΩ ΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΠΙΑΣΑ ΑΚΟΥΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.