Vodafone Γερμανίας, “Επιβεβαιώνει” το iPhone 4S 64GB

Για τη Vodafone το επόμενο iPhone είναι το smartphone της χρονιάς και σήμερα η Voda Γερμανίας εμφανίζει το iPhone 4S σε τρεις εκδόσεις με χωρητικότητα 16GB, 32GB και 64GB. Συγκεκριμένα βρέθηκε σε λίστα με τις συμβατές θήκες που ήδη κυκλοφορούν για το iPhone 4, άρα δεν πρόκειται να αλλάξει το μέγεθος του 4S.

Επίσης όπως σημειώνουν και τα παιδιά από το GSMArena στη λίστα με τα συμβατά iPhones εμφανίζεται και το λευκό iPhone 4S που σημαίνει ότι μάλλον θα παρουσιαστεί ταυτόχρονα με το μάυρο.

Δείτε τη σελίδα τη Vodafone Γερμανίας εδώ.

update: Παιδιά, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι απαράιτητα το μοναδικό μοντέλο που θα ανακοινωθεί άυριο.

, Vodafone Γερμανίας, “Επιβεβαιώνει” το iPhone 4S 64GB

Πηγή

Kudos to thanosrod

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κων/ντίνος

δηλαδή τσάμπα καναμε τοσα ονειρα τελικα για το 5 κρίμα(και μας βγήκε 4S).. !!! 😛

Antonis

Εκτος κι αν το 4S ειναι το φθηνο μοντελο.

Θοδωρής

Το οτι θα βγεί το 4s δεν σημαίνει απαραίτητα οτι δεν θα βγει το 5. Αν όμως η apple μετά από 16 μήνες δεν βγαλει το 5 τότε θα είναι μεγάλο λάθος από μέρους της, και μπορεί αυτό το λάθος να έχει αντίκτυπο στις πωλήσεις της( με την λογική οτι αυτός που έχει ήδη το 4 δεν έχει λόγω να το αναβαθμίσει)

Άρης

Αυτό το βρήκα σε κάποιο άλλο site:
https://www.golden-i.gr/iphone4s/

Έχει ημερομηνία για διαθεσιμότητα 25/11!

Λέτε;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Άμα αληθεύει Ξενέρωσα ήδη…Ονειρευόμουν 5 με 4άρα οθόνη…Άν ένα από τα 2 διαψευθεί δε θα πάρω…

lorentzos

Να δουμε τιμη πρωτα απο ολα, το 4 με 16g πωληται ακομα 590 ευρω να δουμε το 4s τη τιμη θα βγαλει και αν βγει και 5 που θα φτασει γιατι κοντευουμε να ξεφυγουμε μου φαινεται!!!!

Paris
stefos

Θα βγει και 5 αλλα με διαφορετικο σχεδιασμο.Το φθηνο μοντελο μαλλον θα ειναι το 4 με την 8αρα μνημη.Φαινεται και στην εικονα…

leathernecks

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον ΔΗΜΗΤΡΗΣ. Θα είναι μεγάλη απογοήτευση για μένα εάν παραμείνει στο ίδιο μέγεθος οθόνης (3,5΄) !!!

kostis

Δεν περιμενα κατι πρωτοποριακο απο την apple περα απο αυτα που ακουγονται. Συμφωνω οτι οι 3,5 ιντσες θα ειναι μεγαλη απογοητευση…ευτυχως που υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που βγαζουν μηλαρακια…και για τα δικα μου γουστα πολυ πιο ολοκληρωμενα….

Iakovos

Παμε Apple μας. Κανε μας υπερηφανους ΞΑΝΑ. Το καλυτερο smartphone ερχεται να διαδεχθει το καλυτερο smartphone ως τωρα!

Γιώργος Μ.

Οχι βρε παιδιά , δε νομιζω να βγήκαν τσάμπα οι θήκες που κάνουν την εμφάνισή τους τόσο καιρό…

Streetspirit

Αν κάνει κανείς τον κόπο να πατήσει το link θα διαπιστώσει ότι η Photo είναι μάλλον ψέυτικη!

Teo

Ψεύτικη είναι η φωτό,στο link μονο το 4 έχει!!!!!!!

Geo

29 € είναι το επιπλέον κόστος αν το παραγγείλετε σε άσπρο, γιατί το άσπρο είναι μεταλλικό ενώ το μαύρο είναι ματ. Ρώτησα φαναρτζή που φέρνει iphone από τη Γερμανία και ξέρει.

Iakovos

Ενα 64αρι σε λευκο παρακαλω! 🙂

Techfan

Iphoneάκηδες, ετοιμαστείτε για (μικρές έως αμελητέες) μειώσεις τιμών στο iphone4.

Ακόμα και fan της apple να ήμουν, δεν θα με προσέλκειαν οι μικρές βελτιώσεις στο 4s.

Αλέξανδρος Μ

Παιδιά μην πανικοβάλεστε, δεν νομίζω να βγει το 4s μόνο. Ούτε πιστέυω ότι θα βγει 4s μαζί με το 5. Αν θέλουν να βγάλουν πιο φθηνή έκδοση θα την ονομάσουν αλλιώς και όχι 4s!! Δεν γίνεται να βγάλουν 1 facelift και το καινούριο μοντέλο ταυτόχρονα. Και δεν νομίζω να βγει μόνο to 4s γιατί o ανταγωνισμός έιναι τεράστιος. Κάθε μέρα ανακοινώνονται νέα μοντέλα απο διάφορες εταιρείες με τεχνικά χαρακτηριστικά πολύ ανώτερα του iphone 4. Τώρα άμα βγάλει το 4s χωρίς μεγάλες διαφορές τόσο στην εμφάνιση όσο και στα τεχνικά χαρακτηριστικά του, θα ήταν μία τραγικά ανόητη στρατηγική κίνηση απο μεριά της apple. Θα χάσει μεγάλο μερίδιο αγοράς και άμα συνεχίσει με ρυθμό “μονοπωλίου” θα την εξαφανίσουν οι ανταγωνιστές. Τα πράγματα ειναι αρκετά απλά. Απλά κάντε μία έρευνα αγοράς και παρατηρήστε τι συμβαίνει γύρω σας. Όσο μεγαλύτερος και πιο έντονος είναι ο ανταγωνισμός, ( και ο ανταγωνισμός των smartphones πλέον είναι τεράστιος) τόσο περισσότερο εξελίσσεται μία εταιρεία αναζητώντας το “ανταγωνιστικό πλεονέκτημα” προκειμένου να κυριαρχήσει απέναντι στους ανταγωνιστές της. Και σε κάθε περίπτωση καλύτερα να αγοράσω μεταχειρισμένο iphone 4 παρά να αγοράσω το νέο 4s με το διπλάσιο κόστος.

angelos

30 ευρώ!!!???πάω γερμανία και το παίρνω

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.