Vodafone HTC Trophy, Αναβαθμίστηκε το δικό σας;

Η είδηση έσκασε αργά χθες το βράδυ. Η Vodafone Ελλάδας άρχισε να διαθέτει το major update Μαρτίου των Windows Phone 7 για το branded smartphone HTC Trophy που φέρνει αποκλειστικά. Φίλοι του Techblog στο Fan Page μας, επιβεβαίωσαν τις πληροφορίες και πλέον έχουν copy-paste στο smarthphone τους (φοβερό!).

Το major update του Μαρτίου των Windows Phone 7 ξεκίνησε σταδιακά την περασμένη εβδομάδα για ολόκληρο τον κόσμο και μέχρι αυτή την Παρασκευή θα έχουν ενημερωθεί όλοι οι κάτοχοι HTC Trophy αγορασμένων από τη Vodafone.

Σε ερώτησή μας προς την εταιρεία Vodafone για το πόσο άμεσα θα αναβαθμιστεί και το LG Optimus 7 που φέρνει αποκλειστικά, λάβαμε την απάντηση ότι το εν λόγω μοντέλο είναι Vanilla, δεν έχει βάλει το χέρι της η Vodafone και ως εκ τούτου είναι θέμα Microsoft. Θα αναβαθμιστεί όμως και αυτό, μην ανησυχείτε.

Δυστυχώς δεν έχω καμία πληροφόρηση για το τι γίνεται με τα HTC Mozart που έχουν αγοραστεί από Cosmote. Αν κάποιοι φίλοι έχουν το συγκεκριμένο μοντέλο, θα παρακαλούσα να μας πουν αν έχουν αναβαθμιστεί.

Εγώ περιμένω ακόμα στα unbranded HD7 και Mozart.

, Vodafone HTC Trophy, Αναβαθμίστηκε το δικό σας;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης Γ.

Κάποιος βιάζεται να τελειώσει η εβδομάδα. Αύριο είναι Πέμπτη όχι Παρασκευή. χε χε

vasilis.

βρε Κωστα απαντησε μου σε παρακαλω,σε κυνηγαω απο τοπικ σε τοπικ 🙂

η υλοποιηση των win 7 σε εσχεση με το xbox live arcade πως ειναι?
αξιζει?εχει και arcades απο το live?
αγαπαω win mobile εξ απ ανεκαθεν (sic)

vasilis.

χααχχαχα,καλα τοτε,συγνωμη 🙂

οι τιμες παντως ειναι πολυ χαμηλες για τετοια κινητα..ειδα samsung με super amoled στα 320 euro…
αξιζει πιστευω να δωσουμε μια ευκαιρια χωρις να τα εχω δει καν απο κοντα.

Κωνσταντίνος

Ήρθε το άτιμο επιτέλους… Άργησε αρκετά να μπει (περίπου 1 ώρα)!

Το copy paste τελικά βολεύει – Δεν κάνει όμως copy κείμενο από σελίδα στον ΙΕ, μόνο την διεύθυνση.

Σημαντική βελτίωση στις επιδόσεις.

Βοήθεια:

Αν σας κολλήσει στο πρώτο reboot (στο zune γράφει “rebooting your device”) μπορείτε να το αποσυνδέσετε και να το ξανασυνδέσετε εφ΄όσον δεν εμφανίζετε κάποιο απαγορευτικό στην οθόνη. Αυτό απ΄ότι κατάλαβα συμβαίνει διότι είναι η πρώτη φορά που το αναγνωρίζει ως PC40100.

Προσοχή: μην τρέξετε κάποιο αρχείο που είναι συνδεδεμένο με το zune διότι θα παίξει κανονικά και δεν θα μπορείτε να επιστρέψετε στην οθόνη της αναβάθμισης. Αν καταλάθος γίνει μην αποσυνδέσετε την συσκευή πριν το τέλος της διαδικασίας. Δεν βγάζει κάποιο μήνυμα αλλά η μπάρα προόδου έχει το ίδιο περιθώριο αριστερά και δεξιά (η αναβάθμιση συνεχίζει κανονικά ακόμη και να κλείσετε το zune). Στο τέλος όμως η συσκευή δεν “ανταποκρίνεται” και πρέπει να αποσυνδέσετε το καλώδιο. Όταν ξεκινήσει πάλι θα φαίνεται ότι έχει “φρικάρει” η ROM αλλά θέλει λίγα λεπτά περιθώριο η πρώτη εκκίνηση μετά την αναβάθμιση.

Αυτά προς το παρόν. Αν κάποιος θέλει έξτρα βοήθεια και επιτρέπει ο διαχειριστής ευχαρίστως να απαντήσω σε κάποιες ερωτήσεις σχετικές με την αναβάθμιση.

maxeraz

στο HD7 update μονο αν αλαξετε στο pc και στο windows phone 7 to local σε us canada και κανετε hard reset sto τηλεφωνο χωρεις sim θα κανει update εμενα πετυχε

pete

Δηλαδή συγγνώμη αν εγώ αγοράσω τώρα ας πούμε το HD7 και το συνδέσω για πρώτη φορά στο zune θα μου βγάλει ότι υπάρχει αναβάθμιση .Και για να την κάνω θα πρέπει να βάλω για τοποθεσία στο pc μου Αμερική,όπως επίσης ο λογαριασμό που θα έχω Hotmail στο κιητό να είναι και εκείνος ρυθμισμένος στην Αμερική.Εγώ άλλξα την τοποθεσία σε Αμερική .δεν χρειάζεται τίποτα άλλο έτσι?

pete

ρε παιδιά έχω μια ρημάδα απορία.Εσείς που έχετε windows phone 7 για μπορείτε να έχετε εφαρμογές κάνετε κάτι έξτρα ή απλά έχετε το ι-μέιλ σας (χοτμέιλ φυσικά)δηλωμένω σε us ?Δηλαδή ας πούμε όταν ανοίγετε για πρώτη φορά το κινητό στις πρώτες ρυθμίσεις βάζετε απλά το ι-μέιλ σας έτσι?Παρακαλώ όποιος ξέρει να απαντήσει …..

pete

Αν είναι μόνο αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα.Δηλαδή είναι όπως τα Android ?Που το μόνο που κάνεις είναι να βάζεις ένα Gmail?(Φυσικά εδώ αμερικάνικο)

maxeraz

Sorry gia ta greekenglish alla grafo apo to HTC hd7 Kai den exei ellinika Llpon an den exeis Bali sto PC sto litourgiko oti Eisai ameriki den soy vgazi katholou to update ego to ebala Kai to kinito pleon douleui telia

pete

Στην αρχή το είχα Ελλάδα ,αλλά εχτές κιόλας το άλλξα σε Η.Π.Α.Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ελπίζω έτσι?

Χρήστος

Οταν λεει branded πιστευω πως η vodafone εχει πειραξει μονο καποιο πραγματα μεσα στον κινητο.ας πουμε δεν γραφει το κινητο απο εξω vodafone ετσι?

Ευαγγελια

Γινεται να γινει update,αμα το αγορασω απο vodafone?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.