Vodafone iPhone 4, Παρασκευή η κυκλοφορία και αύριο οι τιμές

Νωρίτερα σήμερα η Cosmote ανακοίνωσε την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του iPhone 4. Η Vodafone μπορεί να μην έχει εκδώσει ακόμα Δελτίο Τύπου αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog θα ξεκινήσει να το διαθέτει την Παρασκευή 27 Αυγούστου μαζί με Cosmote.

, Vodafone iPhone 4, Παρασκευή η κυκλοφορία και αύριο οι τιμές

Τα πρώτα κομμάτια έχουν αρχίσει να καταφθάνουν στα καταστήματα Vodafone και Cosmote αλλά μόνο την Παρασκευή θα αρχίσουν οι πωλήσεις, εκτός και αν έχετε φίλο κάποιον ιδιοκτήτη καταστήματος!
Οι τιμές που ακούστηκαν σήμερα για 660 ευρώ τα 16GB και 780 ευρώ τα 32GB δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Αμφότερες οι δύο εταιρείες θα λάβουν αύριο τις επίσημες τιμές από την Apple και αναλόγως θα τις προσαρμόσουν στα προγράμματα συμβολαίου.

Όπως σε κάθε αντίστοιχη περίπτωση κυκλοφορίας iPhone, η ζήτηση είναι μεγάλη και η εκδήλωση ενδιαφέροντος που ξεκίνησε πριν από μερικές εβδομάδες φαίνεται να είναι τέτοια ώστε δεν είναι δυνατόν να προμηθευτούν όλοι την Παρασκευή το νέο iPhone 4.

Πάντως όσοι είστε ήδη κάτοχοι iPhone 3GS δεν νομίζω ότι θα χάσετε τίποτα αν δεν αγοράσετε το 4 (τουλάχιστον την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας!).

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aris

θα πουλιεται και σαν σκετη συσκευη??
η να το δινουνε μονο με συμβολαιο??

REDODIN7

Τι θα γυνει με το hands on , ποτε θα το δουμε ???

Aris

στην Κω πάντως ήρθε από Voda σε περιορισμένα (φυσικά) τεμάχια.

konstantinos

Και σκέτη και συμβόλαιο

Marios Basileiou

Στην Κυπρο επεσε η τιμη μου ειπανε στα Public,αλλα ο stephanis τα εχει 1175 το 16αρι και το 32αρι.Στην ελλαδα “φυσιολογικη” τιμη για Apple αλλα εγω δεν θα το επιανα!!

basilhs

mia erwtish i phone 4 h nokia n 8 ti mou protinetai kai giati

lefteris

ti eine kalitero to iphone h to Nokia C6 White?
gia na agorasw ena apo ta dio

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.