Η Vodafone θα φέρει το iPhone 4

Από το Γραφείο Τύπου της Vodafone μόλις έλαβα την παρακάτω ανακοίνωση: “Αγαπητοί συνεργάτες, Η Vodafone θα διαθέσει το iPhone 4, το πιο λεπτό smartphone παγκοσμίως, με την υψηλότερη ανάλυση οθόνης σε κινητό τηλέφωνο, στην ελληνική αγορά, μέσα στους επόμενους μήνες”. Αν θυμάστε μαζί με την Cosmote ήταν οι δύο εταιρείες που έφεραν το iPhone 3GS το περασμένο καλοκαίρι!

update: Και η Cosmote θα φέρει το iPhone 4.

Αναμένουμε ανακοινώσεις και από τις άλλες δύο Ελληνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας (αν θα το φέρουν τελικά) και φυσικά θα θέλαμε να μάθουμε συγκεκριμένα πότε θα έρθει (Σεπτέμβριο;) και το πόσο θα κοστίζει!
Μέχρι να έρθει το iPhone 4, δεν μας λέτε εκεί στη Vodafone αν θα φέρετε το Nexus One; :p

, Η Vodafone θα φέρει το iPhone 4

Εσείς, θα αγοράσετε το νέο iPhone 4;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
xristos

Mpravo stin Vodafone panta fernei ta kalytera kinita prwti
Elpizw na ferei kai iPad

nmpardakis

και εμείς θα το φέρουμε απ’ξω πριν απο αυτούς χαχα

konstantinos

ΤΕΛΕΙΑ !!! ΒΑΡΑΒΟ ΣΤΗ VODAFONE !!!!! ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΒΑΘΜΗΣΗ …..!!!@xristos ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΙΡΑD

Aris

super….
θα εχει βγει και επιδοτηση οτι πρεπει
για μια καλη αγορα.

paul

τι τιμή περιμένουμε περίπου?

ssarl

Ναι τρέξτε στην Vodafone που έχει και καλό service. Αν σας χαλάσει κλάψτε το. Δεν υπάρχει περίπτωση να το φτιάξουν ακόμα και εντός εγγύησης. Εγώ (αν τελικά το αγοράσω) θα περιμένω Cosmote ή Wind.

kolimenos me ta mila....

TELEIA…. EPITELOUS…. DIKAIONWMASTE META APO TOSA LEFTA POU MAS EXEI FAEI….. EXO KAI ANAVATHIMISH MIA 200 ARA EYRO.. KOYTA…!!!!!!!!!!!

ioannis

@ ssarl +1
Και γω μάλλον θα περιμένω κάποιον άλλον να το φέρει. Από τη στιγμή που είμαι στην Ελλάδα μάλιστα αν είχα την επιλογή να μην είχα εγγύηση για να γλιτώσω ένα ποσό από την αγορά, θα το έκανα. Έτσι κι αλλιώς και με εγγύηση η εξυπηρέτηση είναι ανύπαρκτη. Το σίγουρο είναι ότι δεν δίνω άλλα λεφτά στην voda. Ήδη μου έχει φάει πολλά από κινητά που χάλασαν και δεν μου τα πέρασαν στην εγγύηση (μετά από 6 μήνες συνολικά στο service) και από iPhone 3G που έπρεπε να γίνει καταγγελία για να διαπιστώσουν ότι όντως έχει πρόβλημα και να το αντικαταστήσουν.

spyroscesarsc

@ssarl, ποιά εταιρία έχει καλύτερο service δηλαδή? Ούτε εγώ συμπαθώ την vodafone, αλλά όταν είχε σπάσει η οθόνη του Samsung F700v, 10 μήνες μετά την αγορά του, μου το φτιάξανε τζάμπα και πήρανε μόνο την συσκευή.Στο Γερμανό, έχω δει περιστατικό, να ζητάνε γιά την εγγύηση το κουτί και τα πλαστικά προσταυτετικά που είχε η συσκευή… -.-

Btw, όσο η Voda ετοιμάζεται γιά το πιό πολυσυζητημένο & ακριβό smartphone του 2010, η Wind ετοιμάζεται για ένα πολύ πιό ταπεινό αλλά και πιό φθηνό smartphone… Βασικά ίσως το φθηνότερο smartphone αφής, Samsung Galaxy i5500, με 2.8″ αφής, 3G, Wi-Fi, 2MP μπαταρία 1.200mAh και Android v2.1! Ο σχεδιασμός του παραπέμπει στην σειρά Corby και ίσως έρθει στην χώρα μας σε λιγότερο από ένα μήνα σε τιμή<200 ευρώ… Πιό κοντά στα standards του μέσου χρήστη… 😛

ssarl

@spyroscesarsc Δεν είχε τύχει να έχω πάρε δώσε με εγγυήσεις με άλλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας αλλά η Vodafone για εμένα ήταν απαράδεκτη.
@ioannis Μια από τα ίδια κάνει και σε μένα με το 3G. Με έχει ήδη στους τρεις μήνες και έχω κάνει καταγγελία στο συνήγορο του καταναλωτή και το 1520. Να σου πω την αλήθεια όμως δε βλέπω φως.

mitsaras

τωρα που το iphone kai to ipad θα μπορουν να παιξουν divx mkv και πολλα αλλα μεσω του yxplayer θα ειναι ακομα καλυτερα!

spyroscesarsc

Το έχουν πάρει για επισκευή εδώ και 3 μήνες? 😮 Ε, εντάξει, απαράδεκτο! Ο Steve φταίει! 😀 😛

Ben

@cVlachakis
Γεια σου ρε Κώστα! Διαβάζοντας το κείμενό σου, ήμουν έτοιμος να γράψω σχόλιο αλλά με κάλυψες στη τελευταία πρότασή σου!
Αναρωτιέμαι ποιός είναι ο λόγος που καμμία εταιρεία δεν παίρνει το θάρρος να το φέρει.
Τουλάχιστον ας μας απαντήσουν έστω αρνητικά. Κάτι θα είναι και αυτό!

Ben

@spyroscesarsc
Το Corby i5500 ανακοινώθηκε στην Ιταλία, κυκλοφορεί μέσα Ιουνίου στα €199.

Spyroscesarsc

@Ben, πηγή μου ήταν άρθρο γιά την ανακοίνωση στην Ιταλία. 😛 και ξέχασα να βάλω και lnk πριν.. 🙁 Τέσπα, από το samsunghub.com έμαθα το νέο, αλλά τώρα ανέβηκε και σε unwiredview και gsmarena και λογικά και στα άλλα αγγλικά site… 😛

Όταν λέει στους επόμενους μήνες εννοεί τον Σεπτέμβριο ή υπάρχει περίπτωση να μας εκπλήξουν πιο νωρίς;

ioannis

Εγώ είμαι φιλόδοξος για τον Αύγουστο…ελπίζω δηλαδή…όπως έγινε και με το 3G

ghan

Στην cosmote οταν ειχε βγει το k850i μου εφυγε την πρωτη βδομαδα το κουμπι της διεσης, μου ειπαν οτι δεν το καλυπται η αγγυηση αλλα θα κοστιση κανα 10€ και θα ερθει σε μια εβδομαδα… τελικα ηρθε σε δυο μηνες με μια τιμουλα 60 € γιατι λεει ειχαν αλλαξει ολο το πληκτρολογιο… και ελειπε η και η καρτα μνημης ( 2gig τοτε ηταν ακριβη) ……. στο multirama πηγα τομ mac μου επειδη την ωρα που περναγα τη χιονισμενη γατουλα κοπηκε το ρευμα και μου τον εφτειαξε επιτοπου ενας χωρις χρηματα αν και δεν ηταν εξουσιοδοτημενος να το κανει…..

Αντώνης

@kostantinos … το email μου.. Tonis-15@hotmail.com κανε με add η στηλε μου mail συνενοηθουμε , να σ στηλω και φοτογραφίες..

xristos

kamia eteria den exei kalo service, alla toulaxisto stin vodafone sebontai ton pelati kai kanoun oti mporoun na se boithisoun.
to an xalasei i siskeui den mporei i vodafone na stin antikatastisei amesos giati kai autoi tha tin plirosoun apo tin tsepi tous, kai metaksi mas oles oi eteries koitane to kerdos tous.
etsi perimenoun apo ton kataskeuasti na tous dosei to ok kai na tous kalipsei to kostos tis syskeuis

H de cosmote kai germanos, exoun ena pseftotexniko sta magazia tous pou sta kanei sk*ta kathe fora pou aggizei kinito
gia tin wind den sizitaw kan, ekane to kinito mou 3 mines na girisei otan eixa sindesi wind kai to esteila gia service kai den ipirxe enas n amou pei giati! den ikseran kan pou einai kai poios to exei!!

kai an mi ti allo, i vodafone prospathei na fernei panta prwti ta kalitera kai einai protoporiaki. efere ta unlimited kai meta antegrapsan kai oi alloi. efere iPhone prwti kai meta irthe i cosmote.

ssarl

@xristos Δεν έχω καθόλου την ίδια εντύπωση για την Vodafone. Οι άνθρωποι είναι απαραδεκτοι. Μόνο τον πελάτη δε σέβονται. Εγώ ήμουν (γιατί σε λίγο δε θα είμαι) πελάτης τους 10 χρόνια με μεγάλους λογαριασμούς και πολλές συνδέσεις. Μου δημιούργησαν τεράστιο πρόβλημα στο service τους και τώρα έχω κάνει καταγγελία στο 1520 και στο συνήγορο του καταναλωτή, ενώ ταυτόχρονα κόβω σιγά σιγά όλες τις συνδέσεις μου.
Για τις άλλες εταιρείες δεν έχει τύχει να χρειαστώ service για να μπορώ να το σχολιάσω.
Εκείνο που έχω να πω είναι ότι σαν καταναλωτές πρέπει να κυνηγάμε το δίκαιό μας συνεχώς και να μην αφήνουμε κάθε εταιρεία να μας επιβάλει τους δικούς της κανόνες.

Stiv

Πάντως σήμερα (09/06) το πρωί μίλησα με vodafone και μου είπανε ότι δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση για προπαραγγελίες….

akis

Ξέρει να μου πει κανείς ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που φέρνει στην Ελλάδα κινητά πριν κυκλοφορησουν εκτός από το expansys??? γιατί το expansys είναι πολυ ακριβό και εγώ θέλω να αγοράσω το iphone 4 τέλη Ιουλίου…

ioannis

και γιατί δεν περιμένεις ένα μήνα ακόμη να το πάρεις από Ελλάδα και χωρίς κανένα άγχος;
Δεν νομίζω η Ελλάδα να είναι στις τελευταίες χώρες. Νομίζω ότι Αύγουστο θα το έχουμε, όπως και με το 3G.
Άλλωστε η Cosmote ήδη έβγαλε ανακοίνωση ότι θα το έχει τέλη Αυγούστου και από τις 14 Ιουνίου θα γίνονται και προκρατήσεις.

gorgonitsa

λοιπον εχω το 3Gs και παρολο που με εντυπωσιασε το 4G , ειναι πολυδαπανο να αλλαζεις iphone καθε χρονο.. Θα προτιμουσα με τα ιδια λεφτα να παρω το ipad..

ΔΜ

Κάτι πήρε το αυτί μου οτι θα κοστίζει 920Ευρώ , δηλαδή εγώ που το πήρα στην μισή τιμή και καινούργιο απτο ebay πρέπει ναμαι τυχερός??

Όπως και να το κάνουμε …”Είναι πολλά τα λεφτά άρη!”

Για τους χρήστες του iphone 3g πιστεύω πως πρέπει να το αγοράσουν , αν θέλουν ναχουν καλύτερο σήμα gps,wifi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.