Vodafone iPhone 4, Τιμές και προγράμματα συμβολαίου

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από εχθές, η Vodafone φέρνει το iPhone 4 στην Ελλάδα, αύριο Παρασκευή 27 Αυγούστου. Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων 12-μηνων συμβολαίων, θα παρέχει τη δυνατότητα στους συνδρομητές της να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία από τη χρήση της συσκευής. Δείτε αναλυτικά τα προγράμματα συμβαολαίου και τις τιμές του iPhone 4.

Διευκρινήσεις: -Τα προτεινόμενα προγράμματα που αναφέρονται στο Δελτίο Τύπου είναι για νέες συνδέσεις με 12-μηνα συμβόλαια. Δεν είναι τα μοναδικά. Υπάρχει ποικιλία προγραμμάτων.
– Στις ανανεώσεις θα ισχύει ότι ισχύει και σήμερα: σύμφωνα με το ποσό επιδότησης.
– Το iPhone 4 θα διατεθει και σκέτο σαν συσκευή, θα δοθεί όμως προτεραιότητα σε όσους έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον μέσω του site.

update: Αναμένουμε από ώρα σε ώρα και τις σχετικές ανακοινώσεις της Cosmote.

, Vodafone iPhone 4, Τιμές και προγράμματα συμβολαίου

, Vodafone iPhone 4, Τιμές και προγράμματα συμβολαίου

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos

Υπάρχει πρόγραμμα της κοσμοτέ με unlimited internet?

Aris

αυτα ισχυουνε για νεες συνδεσεις??
η και για ανανεωση συμβολαιου??

Giorgos

tha yparxoun kai 18mina symvolaia?
isos etsi pesei kai allo i timi tou kathos 500 euro gia to unlimited 40 einai para polla ti stigmi pou sketi idia syskei exei sto Apple Stroe UK 500 lires.
Megaloi apateones sti vodafone kai fantazomai sta idia peripou tha kymanthoun kai oi times tis Cosmote!

G

Ερωτοκριτος

Μεγαλοι απατεωνες γενικως στην Ελλαδα. Αλλα φταιμε και μεις που παμε και τα παιρνουμε. Λες και δηλαδη δεν μπορεις να το παρεις απο expansys και να του βαλεις μετα την καρτουλα του συμβολαιου. Τι να πω ρε γαμωτο ελεος. στην αμερικη 200$ με 2χρονια AT&T το 16αρι

kostas

re file koita ti times pezoun sto expansys

Panos

Ρε παιδιά για εξηγήστε την περίπτωση του expansys. Εγω στο expansys το βρίσκω στις 600 λιρες (δηλαδή περίπου 735 €). Κάνω κάποιο λάθος?

PIK

ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΠΙΟ ΦΘΗΝΟ ΑΣΠΟΥΜΕ 399 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.