Vodafone iPhone 5, Θα είναι το smartphone της χρονιάς

Η μεγαλύτερη κυκλοφορία smartphone για φέτος ή το smartphone της χρονιάς αποκαλεί η Vodafone Αυστραλίας το αναμενόμενο iPhone 5. Μάλιστα δημιούργησε μια ειδική σελίδα στον επίσημο ιστότοπό της όπου μπορούν οι κάτοικοι της χώρας να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους. To iPhone 5 αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στον Οκτώβριο.

, Vodafone iPhone 5, Θα είναι το smartphone της χρονιάς

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

31 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilis

Θα είναι θαυμάσιο το iphone 5 αν φτιάχνει espresso, γιατί κάτι παραπάνω δεν το βλέπω να έχει.

lorentzos

Εντάξει τωρα αρχίζουν οι υπερβολές μάλλον τα διαφημιστικά τρικ καλύτερα, για να ανακοινωθεί smartphone της χρονιάς πρέπει να δούμε spec που να ξεφεύγουν απο τα συνηθισμένα γιατί μέχρι τώρα έχουμε δει πολύ δυνατά spec απο τις υπόλοιπες εταιρείες, για να δούμε τελικά τη θα μας δείξει η apple…

Νίκος

Η vodafone δεν κάνει υπερβολές.Το iPhone όποτε έβγαινε έκανε πάταγο ήταν εξοπλισμένο με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με πολύ καλό λειτουργικό και με ένα οικοσύστημα που αν δεν σου αρέσει να κλέβεις μουσικές εφαρμογές κτλ το λατρεύεις

kostis

@ Νίκος ε οχι και εξοπλισμενο με την τελευταια λεξη της τεχνολογιας…μην μας τρελαινεις! μαλλον το αντιθετο συμβαινει πλεον με την apple να τρεχει να προλαβει τους αλλους στα specs. Αμφιβαλω πολυ οτι θα ειναι καλυτερο ακομη και απο το ηδη υπαρχον galaxy s2. Για το s3 δεν μιλαω γιατι θα σπειρει τον πανικο…..

Νίκος

@ kostis Καλά μην τρελαίνεσε και πέφτεις θύμα των αριθμολάγνων .Τα specs δεν κάνουν το κινητό αλλα το λειτουργικό .Δεν χρειάζεται να έχεις και διπύρηνο επεξεργαστή αλλα αφού και οι άλλες εταιρείες μπήκαν σε αυτό το τρυπάκι θα μπει και η apple.Μην συγκρίνεις τώρα το iPhone 4 me to s2 .Αν θες πραγματικά να δεις πoιος έχει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας απλώς δες (retina display,ips technology,lightpeak(thunderbolt),A5,(assistant,dictation)[νέες λειτουργίες που θα ανακοινωθούν σε μια εβδομάδα,]iCloud,τρομερο οικοσύστημα[iTunes ,iBooks,Appstore].Και ναι δεν έχω iPhone

Dimos

Κωστή μιλάς για κινητά που ανακοινώνονται με διαφορά ενός έτους. Έτσι όπως τρέχει η τεχνολογία είναι αδύνατον να γίνουν συγκρίσεις..Το 4αρι συγκρινόταν με το Galaxy S, το 5αρι θα κοντραριστεί με το S2 και όσο για το SIII που κατά την γνώμη σου θα σπείρει πανικό θα συγκριθεί άμεσα με το επόμενο Iphone..(6 7 8 δεν ξέρω)…Αλλά και πάλι δεν είναι δίκαιο γιατί δεν βγαίνουν ταυτόχρονα στην αγορά αλλα με μισό χρόνο διαφορά τουλάχιστον η και 1 χρόνο!

lorentzos

Εγω θυμάμαι να κάνουν κάποιοι σύγκριση το 4αρη με το S για το πιο τρέχει πιο γρήγορα στο ιντερνετ και να το χλευάζουν το 4 που έχανε με μερικά μιλισεκοντ. Οπότε τα κριτήρια για να αναδείξεις ενα smartphone της χρονιάς να μας πούνε πια είναι? τα spec? το λειτουργικο? η οθονη? το ντιζαιν? η μπαταρια? η καμερα? η ποιοτητα? η τιμη?

Lefteris Grigoriadis

Ε Λ Ε Ο Σ πια…Μας έχουνε ζαλίσει.Να βγει να ησυχάσουμε.

Αλέξανδρος

Ρε παιδιά το καλύτερο κινητό στο κόσμο δεν υπάρχει είναι τελείως αντικειμενικό για τον καθένα πιο είναι το καλύτερο γιατί έχει να κάνει με τις ανάγκες που έχει. απλά τα πράγματα..

kostis

Η συγκριση ειναι λιγο ατοπη γιατι η apple βγαζει μια συσκευη τον χρονο και πλεον θα ειναι συνεχεια μονιμως πισω στα specs. Οποτε απο εδω και στο εξης με αυτην την ατοπη συγκριση θα βαδιζουμε. Τι οθονη θα εχει το 5? (καλυτερη απο samoled?) τι αναλυση θα εχει? (μηπως 1280×720?) ποσες ιντσες (σιγουρα κατω απο 4) ετσι να σου βγαινουν και τα ματια και να εισαι συνεχεια με zoom in και out. Επεξεργαστης…? το θεμα ειναι οτι καποτε ναι το πρωτο iphone επαιζε χωρις αντιπαλο σε πολλα πραγματα, οι εποχες ομως εχουν αλλαξει…..

andreas

Παντος σιγουρα το νεο iphone 5 δεν προκειτε να εχει dual1.5ghz(htc) cpu ουτε οθονη 720p ουτε camera 13mpixels (fujitsu)

Cybergiannis

Από ότι βλέπω δεν αναφέρει όνομα. Πλάκα θα ‘χε να γίνουν προπαραγγελίες και στο τέλους να μην είναι αυτό 😛

Antonis

Το μονο που ευχομαι ειναι να ειναι φθηνο.

kostis

ποιο μηλοφωνο ηταν φτηνο για να ειναι και το 5????

333Mbs

Κάθε μέρα παρακολουθω τα πάντα για την Apple !!Αυτό που έσπειρε τον πανικό σε σχεση με τα VS ήταν το Galaxy s !!κάτι είδα παραπάνω πως κάποιοι δεν γνώριζαν την σχεση μεταξύ iphone4 με Galaxy s !!Ήταν το επόμενο βημα για την τεχνολογική μεταλαξη του galaxy s !!Ασπαζομαι ότι η Samsung δεν κοπιασε όλα αυτά τα χρόνια και βρήκε έτοιμα τα Android !!από την άλλη η Apole το παλεβε αλλά κατα την γνώμη μου δεν κατάφερε και πολλά !!Όσον αφορά και τις δυο εταιριες έχουν τα στραβά τους !!Κανείς δεν είναι τέλειος ….
Έχω το iPhone 4 το λευκό και αμέσως πριν από αυτό είχα το Galaxy s2!!Η Apple προσφέρει εξωτερική εμφανίσει σε τέλειο επίπεδο χωρίς να εντιπωσιαζομαι ιδιετερα από το εσωτερικό περιβαλων !Από την άλλη η Samsung σε εξωτερική εμφανίσει είναι μαπα αλλά σε λειτουργείες οθόνη κτλ. Δεν πιανετε !!Μιλάω απολύτως επιφανειακά γνωρίζοντας γνωστά και άγνωστα ξεχωριστά για κάθε εταιρία !!Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πέρα από τα λειτουργικά το Samaung Galaxy s2 και η οικογένεια Samsung δεν πιανετε με τίποτα !!Πιο άμεσα δεν θα υπάρχει κανενα iPhone που να μπορεί να πιάσει το Galaxy s3 !

kakadi

Για να λεμε και του στραβου το δικιο οχι δε θελω το 5αρι να βγει ουτε με HD οθονη στις 4+ ιντσες για να το φοραω αντι για παντοφλα στο ποδι μου ουτε να χει 2ghz quad prossesor και η μπαταρια να αντεχει 3 ωρες.. Αφου αν μπορει να τρεχει σα δρομεας το ios5 και με 800mhz και 1ghz ποσως με ενδιαφερει αν θα φτασει στα specs το S2 ή το S15.. Σε λιγα χρονια ετσι οπως πανε οι κατασκευαστες με android θα κουβαλατε γεννητριες και τρειλερ για να τα μεταφερετε μιας και στην τσεπη δε θα χωρανε..Ασε που με το που παιρνετε android σε μια βδομαδα απ την αγορα θα το βλεπετε 200 ευρω κατω αφου η sammy και η HTC αλλαζουν πλεον συσκευες ναυαρχιδες ετσι για χαρη γουστου με το κιλο.. Ο καθενας ειναι οπως το δει.. Εγω ετσι το βλεπω..Αλλος θα πει για το bluetooth, τα κλειδωματα και τα specs.. Παντως για το galaxy s3 με 4,5 ιντσες και πανω που φημολογειται οποιος μου μιλησει για συγκρισει θα σηκωσω το qosmio απ το γραφειο μου να του το παω..Στην ιδια κατηγορια μεγεθους θα ανηκουν!!!

Αύγουστος

Μέχρι να βγει το κάθε iPhone τελευταίας γενιάς όλα τα αλλα είναι iPhone killers… Με το που βγαίνουν τα iPhone πέρα απο sold out…προκαλούν σύνδρομα λοτοφαγιας στις αντίπαλες συσκευές…κάτι παρόμοιο γίνεται και στα tablets …iPad killers zoom kings… Και μετα απο δήμαρχοι κλητηρες… Προ εκλογικά με τα σπεκς που ακούς σου δίνεται η αίσθηση πως θα βγει και κανά ΚΚΕ αλλα στο τέλος το ΠΑΣΟΚ θα ξαναβγει!!! Οκ εδω αδικό το iPhone με την αμφιλεγόμενη σύγκριση …αλλα έχει πλάκα όπως όλα τα love story’s που αγαπάς να μισεις!!
Και λέω να δούμε το παιδί και μετα να τον βάλουμε Γιάννη… Η Μπάμπη τον φλου…

Geo

Μαγκιά της Άπολ θα ήταν να κάνει μήνυση στην Αυστραλόνταφον επειδή η φωτογραφία με το κόκκινο πανί που δήθεν κρύβει το Άι το Φόουν το 5 είναι προφανώς φοτοσοπιά.

Vasilis

Συγνώμη ρε παιδιά αλλά μερικοί για καταλάβουμε τι γράφετε θέλουμε διερμηνέα.

Dami

χαχαχαχα Αυγουστε τα έσπασες ! Μπορούμε επίσης να συγκρίνουμε και το laptop μου που βγήκε πριν 2 μήνες με το iphone 4…νομίζω θα τα σπάσει το laptop μου ! Και μετά κάθεστε και λέτε για το smartphone της χρονιάς λες και μπορεί να πει κάποιος ποιο smartphone μου ταιριάζει εμένα (ή στους άλλους) απόλυτα και με εξυπηρετεί άψογα.Αντί να κάθεστε να μαλώνετε για το ποια εταιρία θα βγάλει τα πιο πολλά φέτος,δεν κάθεστε να ψάξετε ποιο κινητό σας εξυπηρετεί συμφωνα με τις δικές σας ανάγκες για να μην τα αλλάζετε σαν βραχιόλια? Μια ιδέα έδωσα εγω..

kakadi

Το laptop σου εσενα τωρα πoυ κολλαει με το iphone 4?? Πουθενα μαλλον..

Ripper

Smartphone της χρονιας χωρις flash? Ή θα εχει?

kakadi

Αχχχ φιλε και χωρις να ψηνει καφε… Αστα!!

Αλέξανδρος Παπαδόπουλος

Στις 4 του μηνός τελικά η ανακοίνωση του νέου iphone. Ξεκίνησαν να αποστέλλονται οι προσκλήσεις.

Νίκος Παπανικολάου

Μόλις ανακοινωθηκε παιδια ,την αλλη τριτη.. https://gizmodo.com/5844263/the-iphone-5-event-is-officially-october-4th

Nickar

Τελικά ρε παιδιά τι πάει να πει “smartphone”; Θέλουμε τα τηλέφωνά μας να ανταγωνίζονται ακόμα και με τα high end PC μας, για ποιό λόγο; Για να παίζουμε παιχνίδια και να βλέπουμε ταινίες; Εγώ προσωπικά προτιμώ να το κάνω στο PC με την μεγάλη του οθόνη και τα 104+ πλήκτρα του. Για να μπαίνουμε στο Internet να κάνουμε ποστ στο αγαπημένο μας site μόνο και μόνο να μην μας την πει ο άλλος; Για να τσεκάρουμε το Facebook τη στιγμή που βρισκόμαστε ΕΞΩ και μπορούμε να βρούμε όλους τους φίλους μας ζωντανά; Για να τη λέμε στο παλικάρι δίπλα στην καφετέρια και να μας γλυκοκοιτάζει η απέναντι κοπελίτσα; Δοκιμάστε ένα χαμόγελο και όλα θα γίνουν καλά. Ξεφύγαμε νομίζω, όχι εσείς κι εγώ μόνο, αλλά όλοι οι καταναλωτές στον πλανήτη. Smartphone για μένα είναι μια συσκευή με επιφάνεια εργασίας για να οργανώνω τις δουλειές μου, smartdialing για να μην ψάχνω με τις ώρες τον κατάλογο, e-mail client που σε ειδοποιεί όταν έχεις νέο μήνυμα και (πολύ) καλή μπαταρία. Έχω ένα Omnia 2 με SPB mobile shell 3.5 και είμαι υπερευχαριστημένος. Είμαι στην high tech πιάτσα περισσότερα από 17 χρόνια τώρα και πλέον είμαι επαγγελματίας της πληροφορικής. Θυμάμαι “πολέμους” fanboys απο την… Συνέχεια »

lorentzos

τη ειναι τελικα smartphone? Για αυτους που ακομα το ψαχνουν> https://www.apopsi.com.cy/2009/07/1757/

Dami

@kakadi
Και όμως κολλάει…ο καθένας συγκρίνει ότι θέλει με ότι θέλει και προφανώς επειδή δεν το κατάλαβες,το είπα ειρωνικά για τις συγκρίσεις που γίνονται μεταξύ συσκευών από μερικούς.Οτι δεν καταλαβαίνουμε,δεν το σχολιάζουμε 😉

Giannis

Σίγουρα θα πουλήσει τρελά όπως πούλησαν και τα προηγόυμενα,αλλα τα πράγματα είναι δύσκολα εξαιτίας του android. Έχω κλείσει χρόνο με το galaxy s και πραγματικά μπορώ να σχολιάσω ότι με εντυπωσίασε τόσο σαν οικοσύστημα όσο δε με είχε εντυπωσιάσει το πρώτο iPhone και πριν από αυτό το πρώτο ουσιαστικό ipodtouch που τα έφερε όλα σήμερα εδώ. Έχω και iPad 2 και συγκρινω το iOS (4.3.5) στα καλύτερα του χαρακτηριστικά με το galaxy s και σίγουρα ζηλεύω πολλά απο τα χαρακτηριστικά του android να τα είχε η ταμπλετα μου. Το κινητό android ανοίγει σχδον όλα τα αρχεία outofthebox και το θέμα του συγχρονισμού έχει καταντήσει κουραστικό για τα προϊόντα της apple στο 2011. Είδα τις αλλαγές για το iOS 5 που θα φέρει και το iPhone αλλα και πάλι δε με εντυπωσίασαν όσο έφεραν κυρίως αναγκαστικά πράγματα σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αν δεν αλλάξουν το θέμα με το συγχρονισμό, και την εισαγωγή αρχείων ώστε να μπαίνουν ανθρώπινα και να μη χρειάζεται να κανείς 10 βήματα απίστευτα κουραστικά πχ για να δεις βίντεο στην ταμπλετα, τότε εγώ δε μπορώ να χαρακτηρίσω σαν smartphone της χρονιάς το νέο iPhone δυστυχώς. Δε μπορεί να λες ένα κινητό smartphone και για να του βάλεις… Συνέχεια »

kakadi

Galaxy S = 500 euro οταν πρωτοβγηκε, σκετη πλαστικουρα, με τρελα κολληματα.. Εζησα μαζι του ενα χρονο ψαχνοντας σα το μανιακο να του βρω roms με σκοπο να κολλαει λιγοτερο και να διαρκει ανθρωπινα η μπαταρια του..ΦΤΑΝΕΙ πια.. Απο δω και περα στροφη στη ποιοτητα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.