Vodafone Joy 845, Δεν θα αναβαθμιστεί σε Android 2.2

Με την έκδοση λειτουργικού συστήματος Android 2.1 θα παραμείνει το οικονομικό smartphone Vodafone Joy 845 (κατασκευής Huawei). Το τελευταίο διάστημα αυξήθηκαν τα σχόλια και τα email που λαμβάνουμε εδώ στο Techblog αναφορικά με την αναβάθμιση του Joy σε Android 2.2 και κατόπιν τηλεφωνικής μας επικοινωνίας με τη Vodafone, σας ενημερώνουμε επίσημα για αυτό το θέμα.

To Vodafone Joy 845 ήταν το πρώτο οικονομικό smartphone που κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά και άνοιξε το χορό ώστε να ακολουθήσουν τα ZTE Blade, Huawei Ideos, Motorola XT5 Quench αλλά και αναγκάσει να πέσει η τιμή στο Sony Ericsson X10 mini.

, Vodafone Joy 845, Δεν θα αναβαθμιστεί σε Android 2.2

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

To Perimename pano kato auto!!

Alan

Κρίμα πάντως… Είναι καλό τηλεφωνάκι, για τα λεφτά του ειδικά…

sarov

κριμα που μας ξεχασε η vodafone.μηπως ξερετε αν μπορουν να αποθηκευονται οι εφαρμογες στην καρτα μνημης γιατι η μνημη τηλεφωνου κοντευει να φουλαρει;

Ben

Ήρθε λοιπόν ο καιρός να το δώσουν με €50!

gglyko

Υπάρχει τρόπος να γίνει με custom rom???

tolios

ναι υπαρχουν πολλες ρομ στους xda εγω χρησημοποιω την Pro Celestial v2 αλλα εχουν βγει 4 ρομ με froyo δεν ανταποκρινονται τοσο καλα αλλα δουλεουνε και επισης καποιοι προσπαθουν και για 2,3 πχ zodiac

dimitris n.

@Sarov γινεται με την εφαρμογη link2sd αλλα πρεπει να κανεις partition στην καρτα μνημης.Ψαξε και στο google,θα βρεις αναλυτικες οδηγιες.Εμενα με εσωσε παντως;-)(την εφαρμογη θα την βρεις και στο market)

konstantinos

Καλησπερα μπορει καποιος να μου εξηγισει αναλυτικα πως βαζουμε μια custom rom; Το ειχα ψαξει στο xda αλλα δεν εβγαλα ακρη. Να τονισο οτι ειμαι αρχαριος και εχω διαβασει οτι το κινητο πεταει με μια custom rom.Να υποθεσω οτι χανετε η εγγυηση;Και στην μαμα ρομ πως το επαναφερουμε;

Ευχαριστω προκαταβολικα

konstantinos

Ναι το διαβασα αλλα κολισα σε μερικα κομματια!Λογικα η SD πρεπει να ειναι απο απο 1GB!!Ποσες πιθανοτητες εχω να brickaro την συσκευη?Η δεν παθαινει brick?

DJ radical

Ενδιαφέρομαι τρελά γι αυτό το κινιτάκι και ξενέρωσα με το νέο
Μπορεί κάποιος να μου πεί καταρχήν τι περιορισμούς θα μπορούσε να έχει το 2.1 ας πούμε σε ταχύτητα ή εφαρμογές (με ενδιαφέρει πολύ η πλοήγηση gps πχ)
Κι αν κάποιος το έχει αναβαθμήσει σε 2.2 η 2.3 ακόμα αν δουλεύει όπως πρέπει ή τρωει κολληματάκια;
thanx

kiriakos

εχω το τηλεφωνο της vodafone με περασμενο ρομ εκδοσης 2.2 με κερνελ 36.
γρηγορο μα δυστηχως δεν λειτουργει το pad(ανενεργο)
η 2.1 δεν υποστηριζει flash video

dimo

Πως να βαλεις flash player στο android 2.1 , na h lysh Μπορεις να βαλεις flash player και στην εκδοση android 2.1 του vodafone joy οπως και σε αλλα με την αντιστοιχη εκδοση .. Απαραιτητη προυποθεση να εχεται καρτα μνημης και να κατεβασεται το androidzip απο το market. Μπειται στο λινκ https://www.addictivetips.com/mobile/how-to-install-flash-10-1-on-android-2-1-eclair-devices/ , ή https://www.addictivetips.com/?attachment_id=37867 κατεβαστε το αρχειο flash player απο το κινητο .. θα σας πει δεν ειναι αξιοπιστη πηγη γιατι δεν ειναι απο το market , πατηστε οκ , κατεβαστε το , ανοιξτε το με το androidzip , πατηστε το ξεζιπαρισμενο αρχειο που σας εβγαλε και θα σας βγαλει εγκατασταση , θα σας πει παλι οτι δεν ειναι αξιοπιστη πηγη πατηστε οκ , εγκατασταση , αν δεν σας το εγκαταστηει σε καποια κινιτα κατεβαστε το application installer apo to market … και θα το εγκαταστησεται.. καντε επανακινηση το κινητο .. και καλη απολαυση .. πιστευω να σας βοηθησα.. ευχαριστω..

dimo

οταν βαλεται flash player και θελεται να ανοιξεται ενα videaki , θα σας ρωτησει με ποιο προγραμμα θελεται να το ανοιξεται επιλεξτε το προγραμμα ταινιες του κινητου.. επισης αν θελεται εγκαταστηται και την εφαρμογη swf player απο το market .. θα ανοιγει ολα τα βιντεακια ..

katrin

ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ ΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΤΟΥ VODAFONE MOY 845?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!

Roza

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.. ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.