Vodafone Αγγλίας, Πουλάει και μεταχειρισμένα smartphones σε άριστη κατάσταση

Η Vodafone Αγγλίας ανακοίνωσε την έναρξη ενός νέους προγράμματος με ονομασία “Nearly New” (σχεδόν καινούργιο) μέσω του οποίου θα πουλάει σε χαμηλή τιμή επιλεγμένα μεταχειρισμένα smartphones άριστης κατάστασης σε συνδρομητές συμβολαίου και καρτοκινητής. Τα smartphones αφού ελεχθούν και γίνουν reset, θα διατίθενται με το κουτί τους κομπλέ με όλα τα αξεσουάρ.

Για τους συνδρομητές καρτοκινητής η εγγύηση θα είναι επιπλέον 12 μήνες ενώ για τους συνδρομητές συμβολαίου η εγγύηση καλής λειτουργίας θα είναι 24 μήνες.

Για να γίνει πιο συγκεκριμένη, η Vodafone Αγγλίας έδωσε ένα παράδειγμα αναφέροντας ότι το “nearly new” Samsung Galaxy S III θα προσφέρεται δωρεάν σε συμβόλαιο με 33 λίρες Αγγλίας το μήνα με απεριόριστες κλήσεις και SMS ενώ η αντίστοιχη τιμή του συμβολαίου για ολοκαίνουργιο “brand new” είναι 37 λίρες Αγγλίας και δωρεάν η συσκευή. Διαφορά 4 λίρες το μήνα.

Σίγουρα δεν πρόκειται για κάποια υπερπροσφορά, όμως αν είναι αψεγάδιαστη η συσκευή και έχει κανονικά έξτρα εγγύηση καλής λειτουργίας, γιατι να μην το επιλέξει κάποιος. Νομίζω ότι μόνο ψυχολογικός μπορεί να είναι ο λόγος που κάποιος θα το αρνηθεί.

Άσχετα με το παραπάνω παράδειγμα τιμής της Vodafone Αγγλίας, το οποίο ακούγεται και είναι μικρό, θα θέλατε να δείτε αντίστοιχες κινήσεις από τις ελληνικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας;

, Vodafone Αγγλίας, Πουλάει και μεταχειρισμένα smartphones σε άριστη κατάσταση

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος

Για μένα το 50% της χαράς μιάς καινούριας συσκευής είναι το unboxing. Εφόσον μου προσφέρουν το ίδιο πράγμα, με άριστα διατηρημένο κινητο και εγγύηση γιατι όχι?

angelos

Ωραία η κίνηση της Vodafone και η τιμή ντάξει λογική μου φαίνεται, όσο για την συσκευή αν δεν είναι πραγματικά σε τέλεια κατάσταση δεν πιστεύω ότι θα την έπαιρναν από τη Vodafone.

Alex varkis

Εννοειται θα ήταν τέλειο να δούμε και κάτι τέτοιο εδώ αλλά δεν το κόβω! Και εγγύηση; Δεν θα το σκεφτόμουν, με κλειστά μάτια θα το έπαιρνα!!!

md03582

ωραια η κινηση, ενδιαφέρουσα, αλλά όχι για μένα. Το κινητό μου, όπως και κάθετι, το θέλω ολοκαίνουργιο

Garo Mangoyan

Αμα λέμε είναι μπροστά στο εξωτερικό… είναι μπροστά!

vasiliSIII

Δεν υπάρχει λόγος για μένα να πάρεις κινητό με σύνδεση μονο και μονο για να παρεις επιδότηση. Στις εταιρειες κινητης το S3 εχει 660 στο Skroutz το βρισκεις με 448 αρα διαφορα 212 ευρω! Όταν πχ στην Vodafone σου δινει το ίδιο κινητο απο 660 626 34 ευρω διαφορά με 35 ευρω παγιο είναι κοροϊδία!

dimpep

@vasiliSIII

Μη συγκρίνεις με Αγγλία, άλλοι μισθοί, άλλο κόστος ζωής και άλλη αγορά
Στην ελλάδα συμφωνώ για τις διαφορές, αγγλία όμως δεν μπορείς να συγκρίνεις. Συγκρίνουμε πάντα όμοια πράγματα και όχι διαφορετικά

Έλλη

Θεωρώ ότι θα ήταν μια καλή κίνηση αν γίνει κάτι παρόμοιο στην Ελλάδα!!!!!!!

Παν

αν γινει στην Ελλαδα κατι τετοιο πιστευω οι εταιρειες κινητης τηλεφωνιας θα αποκτησουν αρκετους νεους πελατες

Βενετία

Ναι βεβαίως θα ήθελα αλλά με μια αξιολογη έκπτωση,δεν έχω πρόβλημα με τα μεταχειρισμένα αν τα πουλάει μαγαζί και οχι ένας οποιοσδήποτε στο διαδίκτυο,εκτός και αν κανένα τεράστιο scratch στην οθόνη,αυτό ειναι το αδύναμο σημείο μου.

Manuelo

Εγω πιστευω οτι οποια ελλατωματικουρα βγαζει καθε εταιρεια θα το εχει η vodafone και η καθε vodafone ως “nearly new” οπως επισης και οποιο κινητο θα επιστρεφεται ως προβληματικο.. Αλλα μιλωντας απο προσωπικη εμπειρια οτι ειναι ελλατωματικο δεν φτιαχνεται.. οταν στο επιστρεψουν υποτιθεται φτιαγμενο μετα απο λιγο καιρο παλι τα ιδια θα εχει.. οποτε για μενα μακρια απο αυτα.. ολοκαινουριο και τελος..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.