Vodafone Smart Chat, Προσιτό Android smartphone με Full QWERTY πληκτρολόγιο

To Vodafone Smart Chat, είναι ειδικά σχεδιασμένο για όσους θέλουν να είναι σε επαφή με όλους, ανά πάσα στιγμή όπου και αν βρίσκονται συνδυάζοντας χαρακτηριστικά υψηλής απόδοσης σε προσιτή τιμή. Διαθέτει πλήρες πληκτρολόγιο QWERTY, οθόνη αφής 2.6 ιντσών, κάμερα 3.2 Megapixel χωρίς LED φλας, κάρτα μνήμης 2GB στη συσκευασία, συνδεσιμότητα HSDPΑ, Wi-Fi και GPS.

Το λειτουργικό σύστημα Android 2.3 Gingerbread και ο επεξεργαστής 800MHz με μνήμη RAM 512MB, δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν ολοκληρωμένη εμπειρία πλοήγησης αλλά και πρόσβαση σε υπηρεσίες Android, όπως Google Play και Google Mobile Suite. Η συσκευή επίσης διαθέτει προεγκατεστημένες τις εφαρμογές Facebook και Twitter, με τις οποίες οι χρήστες μπορούν να μείνουν συνδεδεμένοι με τους κοινωνικά δικτυωμένους φίλους τους εν κινήσει. Το Vodafone Smart Chat διατίθεται σε μαύρο και λευκό χρώμα με 119.90 ευρώ.

, Vodafone Smart Chat, Προσιτό Android smartphone με Full QWERTY πληκτρολόγιο

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis Tsagkarakis

Δε το λες και φθηνό και μάλιστα αν κρίνω από το Vodafone Smart 2 της γυναίκας μου θα έχει τις κλασικές παιδικές αρρώστιες του Android + ΓΕΡΟ θέμα με τη διάρκεια της μπαταρίας εκτός κι αν δεν ανοίγεις το WI-FI, δεν κάνεις κλήσεις, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν μπαίνεις στο ίντερνετ, κ.α. :p

Λευτέρης

Δεν αξίζει….με 10 ευρω παραπάνω παίρνεις το Samsung galaxy pro duos….που ειναι και δίκαρτο και επώνυμο με τα ίδια χαρακτηριστικά…..νομίζω 80 ευρω θα ήταν μια δίκαιη τιμη για το κινητάκι…..

xanacic

οθονη 3,2 ιντσες και πληκτρολογιο qwerty? ποσο μακρι θα ειναι οσο για την σωστη τιμη 99,99 €

Charis

Γενικα τα vodafone κινητα δεν αξιζουν ουτε για δευτερη ουτε για τριτη μη σας πω και για τεταρτη συσκευη! Εγω εχω το 845 joy και εχει παρα πολλα μανησια προβληματα τα οποια τα εχουν απο οσο ξερω ολοι! Κολλανε συνεχεια, η καμερα ειναι σαν να χει καποιος καταρακτη και δεν υπαρχει περιπτωση να αναβαθμιστουν Π-Ο-Τ-Ε!

ΤΖΑΝΝΟΣ

Μια διορθωση.Η οθονη ειναι 2,6” LCD TFT capacitive.Η καμερα δεν εχει φλας.50 ευρω δινω και πολλα ειναι.https://www.vodafone.com/content/index/about/what/devices/vodafone_smart_chat.html

Κώστας Βλαχάκης

ΤΖΑΝΝΟΣ, Τα παραπάνω τεχνικά χαρακτηστιστικά είναι αυτά που έστειλε η Vodafone με δελτίο τύπου. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει λάθος. Η ελληνική σελίδα της συσκευής βρίσκεται εδώ: https://www.vodafone.gr/portal/client/eshop/detailsWithCharacteristics-42918.action

Επίσης να συμπληρώσω ότι το κινητό είναι κατασκευής ZTE.

dimpep

Σιγά ρε παιδιά, 50 ευρώ δίνετε και πολλά. Δηλαδή για Nokia 100 θα πρέπει να δώσετε 5 ευρώ με αυτή τη λογική. ΟΚ δε μας περισσεύουν το δέχομαι, αλλά μη τα ισοπεδώνεται όλα.

TZANNOΣ

Σιγουρα υπαρχει λαθος και αν θελετε δειτε και αυτο. https://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Vodafone-Smart-Chat-865-Black-11210-11614801.htm
Αλλα και αυτο. https://www.skroutz.gr/s/2518133/Vodafone-Smart-Chat-865.html
E δεν πιστευω να κανει λαθος το Πλαισιο και το skroutz.Προφανως το γνωστα παραπλανητικα κολπα της Vodafone Ηellas απο το 1997.Ετσι για να μη μας περναν και για χαζους.

Κώστας Βλαχάκης

Ναι το έψαξα και δεν έχει LED flash για την οθόνη δεν θυμάμαι αλλά πρέπει να είναι 2.6 ίντσες, το διόρθωσα και στο άρθρο μας. Το Πλαίσιο? Ένα σωρό λάθη κάνει (λογικό με τόσο περιεχόμενο), μην το έχεις και σαν Βίβλο.

myrto

Ξερετε αν το qwerty πληκτρολογιο μπορει να γραψει ελληνικα? στα μηνυματα π.χ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.