Vodafone Smart III ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Vodafone Smart III με οθόνη 4 ιντσών 800×480 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 512MB, κάμερα 5 Megapixel με LED flash και μπαταρία 1500mAh. Το Smart III είναι κατασκευής Alcatel και έχει λάβει όλη την φροντίδα και αγάπη της Vodafone ώστε να είναι πλήρως σεταρισμένο στο δίκτυό της, λειτουργεί όμως και με όλες τις άλλες κάρτες SIM. Δείτε το βίντεο.

Vodafone Smart III hands-on, Vodafone Smart III ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Vodafone Smart III hands-on, Vodafone Smart III ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Vodafone Smart III hands-on, Vodafone Smart III ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Vodafone Smart III hands-on, Vodafone Smart III ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Vodafone Smart III hands-on, Vodafone Smart III ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Vodafone Smart III hands-on, Vodafone Smart III ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

42 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
john2

Συμπαθητική συσκευή. Ρε Κώστα όμως, σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα, δεν είναι αρκετά καλύτερο το ppi; Θέλω να πω ότι για vodafone συσκευή, η ανάλυσή του είναι μια χαρά εξέλιξη.

vlasis miriagkos

Κώστα για άλλη μια φορά πάντως τη ναυαρχίδα της Samsung την ξέχασες, ενώ δεν έκανες το ίδιο για τις ναυαρχίδες της HTC και της LG…

Hellas Android

Κώστα ένα μικρο λαθάκι το smart 3 δεν είναι το 3ο android smartphone της vodafone έχουν κυκλοφορήσει και αλλά πχ το joy 845 και τα άλλα κινητά της vodafone με την samsung έτρεχαν limo

Gabriel

Καταρχήν μπραβο για το video Κώστα! έχω αυτή την απορία γιατί βάζουν τόσο λίγη μνήμη όταν τα προγραματα τελευτεα έχουν αρκετά mb και αρκετά δεν μεταφεροντε καν σε εξωτερική μνήμη! π.χ. το facebook έχει φτάση στα 35mb! δηλαδή πόσο θα ανεβενε η τιμή του άμα βάζανε μέσα στάνταρ 8gb μόνο για τον χρήστη? μαλον καθόλου ποια! και μετά το μεγάφωνο…αν είναι σαν το προηγούμενο άστα και βραστά. σε ένα μέρος με κόσμο η βόλτα έξω με τα πόδια που λέμε κ να το έχεις σε τσάντα(γυναίκα) η στη τσέπη δεν ακούγετε με τίποτα!

Hellas Android

Σε καμιά περίπτωση δεν σκόπευα να σε διορθώσω με την κακή έννοια απλά ήθελα να αναφέρω 2 πραγματάκια που σου διέφυγαν όσο για το κινητό είναι super στα 130 ευρώ καθώς έχε ικανοποιητική οθόνη καλό επεξεργαστή για την τιμή του και android 4.1

Πάνος

Ο χώρος της μνήμης είναι ενοποιημένος για apps-music-data, κτλ; Είμαι από κινητό και δεν μπορώ να δώ το βίντεο.

keysmith

Αν και αναφέρθηκε να το πω και εγώ η ανάλυση ΔΕΝ είναι μικρή 800Χ460. Τόσο είναι του μίνι και άλλων 4’αρων συσκευών. Το DPI που έχει είναι άκρος ικανοποιητικό. Από εκεί και πέρα με 129€ είναι πολύ καλή πρόταση. Παίρνεις 4”, android 4.1, 5mp με Led και 720p video! Τα 512mb ram εγώ δεν τα βρίσκω λίγα αν και προέρχομαι από 2.3 android. Νομίζω είναι τιμιότατη πρόταση. Μόνα μείον είναι το σχέδιο του που δεν το πολύ συμπαθώ και τα εικονίδια/apps της voda που μου είναι αποκρουστικά από την εποχή του vodafon LV μενού. Η μπροστινή κάμερα που λείπει είναι στις θυσίες που έγιναν για να μην χτυπηθούν τα ακριβότερα κινητά.

Θα το αγόραζα.

Charis

Κωστα το ραδιόφωνο εχει πρόβλημα… Ειχα και εγω το Smart 1 και μετα απο πολυωρη χρηση του ραδιοφωνου αν και έβγαζες τα ακουστικα, επαιζε κανονικα… Και παθαινα το ιδιο γιατι και εγω εβαζα το δάχτυλό μου στην Υποδοχή τον ακουστικών για καλύτερο σημα

πανος.λαστ

Επιτελους ειχα φαει τον κοσμο να βρω βιντεακια στο youtube αλλα τιποτα !! Το κινητο για τα λεφτα του παντα εινα ιπαρα πολυ καλο ειχα το smart 2 και αυτο εδω φαινεται οτι ειναι ακομα καλυτερο αντε γιατι το γλυκοκοιταζω τωρα το καλοκαιρακι!!

lefteris keisoglou

Unboxing δεν εχει???????

Gabriel

βασικά συγνώμη για δευτερολογία αλλά ξέχασα να πω κάτι. Κώστα μήπως είναι ευκολο να κανείς ένα βίδεο με ένα γρήγορο unboxing να δουμε τα παρελκομενα και πως δουλευει το πολυσυζητημένο LED για ειδοποίηση που βάλανε? γιατί όντος ήταν απαρετητο κ χρήσιμο.

Δημήτρης Κ.

Ουφφφ επιτέλους βρέθηκε ένα βίντεο για το ρημάδι.Ωραίο to hands-on πάντως,ωραίος Κώστα είχες τη φάση σου 😉
Οσο για το πηγουνάκι που λές έτσι είναι και το Xperia Miro τσέκαρε:
https://www.gsmarena.com/sony_xperia_miro-4831.php

fmnc

“πιγούνι” κάνει και το tipo και το sole

stelios

παρα πολυ καλη συσκευη και με καλη οθονη.ευτυχως με το αντροιντ φτασαμε στο σημειο να εχουμε τοσο δυνατες συσκευες που να μην τους λειπει τιποτα σημαντικο μονο με 130 ευρω

Ραφαήλ Μητόπουλος

Καλό value for money smartphone. Αν ήταν όμως στα 100€ θα είχε μεγαλύτερη τύχη απέναντι στο Huawei Ascend Y300, που έχει διπύρηνη CPU, μπροστινή camera, μεγαλύτερη μπαταρία και IPS οθόνη στα 148€ σήμερα στο Skroutz.

teovag

Συγγνώμη παιδιά εκει στη Vodafone-Alcatel, αλλά είστε σοβαροί!!!! Χαρτί πάνω από την μπαταρία!!!! Hellooooooo!(που λένε και οι ξανθιές στα ανέκδοτα!) Καλοκαίρι στην Ελλάδα!!!!!
Μέγα fail!
Κατά τα άλλα, εντάξει ψιλό-fair κατάσταση το κινητάκι. Να δώσουμε όμως μεγαλύτερα εύσημα σε Vodafone κυρίως για τα κινητά που δίνει στα 199 ενίοτε (τώρα Huawei Ascend G510, παλαιότερα Xperia Neo V, κλπ ) ή Windows phone (τώρα Windows Phone 8S by HTC). Συγκριτικά πάντως τα Huawei και φυσικά τα Samsung αυτής της κατηγορίας είναι καλύτερα ποιοτικά (νομίζω…)

teovag

Συμφωνώ με Ραφαήλ για Huawei Y300.
Και όσο για τη μνήμη 512 και για την εσωτερική (μικρότερη από 2GB συνήθως) απλά είναι θέμα πολιτικής (θα θέλεις άλλο κινητό next year)
Κορυφαία στιγμή στο τέλος του βίντεο ασύλληπτε Βλαχάκη… που κρατάς τα κομμάτια του σαν να είναι συναρμολογημένο! (χαχαχα!)

Δημήτρης Κ.

@fmnc Προσωπικά εμένα μου θυμίζει το Miro,λόγω του σχεδόν ίδιου ιντσάζ?Δεν ξέρω…αλλά έχεις δίκιο έχουν πηγουνάκι κ το Tipo,το λέει κ ο Κώστας στο βίντεο,στο Sole πιο πολύ κόψιμο θα το έλεγα…
Κώστα μήπως λές τα Samsung H1 κ M1 που είχες πάει κ στο booth της Voda πιο παλιά?

kimonas

‘Οντως από τα πιο αστεια βιντεο αλλα και χρησιμο;) μπραβο κωστα γιατι εισαι παντα δικαιος με τα βιντεακια,φροντιζεις για ολες τις τσεπες θα ελεγα..ωραιο το κινητο,οικονομικο με προσφατο λογισμικο και 4″ οθονη..μονο που με βαζει σε σκεψεις γτ εδωσα περιπου 3κατοσταρικα για το iphone και με μικροτερη οθονη,αλλα ειπαμε θελαμε να δοκιμασουμε κ το ios..!

Filippos

Πολύ ωραίο φαίνεται εχω το smart II με έβαλε στο κόσμο των σύχρονων κινητών αξίζει να το πάρω αμα βάλει η Vodafone η προτίνεις κάποιο άλλο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

sokel

μια παρατήρηση μόνο 512mb μνήμης για να έτρεχε αξιοπρεπώς την 4,1 ήθελε 1γίγα ραμ
και η τιμή του ελαφρά τσιμπημένη αν κάποιος το σκέφτεται ας κοιτάξει και τα υπόλοιπα μοντέλα
της alcatel με τα ίδια χαρακτηριστικά στο skroutzomagazo έχουν φτηνότερα
και μεγάλη φουστια με της εφαρμογές που δεν τρέχουν με το wi-fi που μόνο για αυτό πρέπει να κάτσουν μακριά

Alex

Το Gesty δηλαδή δεν υπάρχει χωρίς κάρτα sim της vodafone ):

Andreas

Το κινητό το έχω εδώ κ 2 μέρες… είναι μια χαρά σε όλες τις λειτουργίες του και για τα λεφτά του μαμάει!!!!

Υ.Γ. οι φοιτητές έχουν 10% έκπτωση για αγορά κινητών από καταστήματα vodafone, δηλαδή 116 ευρουλάκια…
όπως επίσης 20% έκπτωση για αγορά αξεσουάρ.

Andreas

Κώστα μήπως ξέρεις πως βάζω ήχο για μηνύματα, έχω ψάξει παντού και δε μπορώ να το κάνω!!!

Stavros

Το δείκτη sar του κινητού τον γνωρίζουμε ;

kwstas

πολυ καλες οι εντυπωσεις μου για τη συσκευη αν και το εχω κανα μηνα μονο και ειναι και το πρωτο μου smart. Το βρηκα πολυ οικονομικο για τα χαρακτηριστικα του!
ενα θεματακι σημαντικο ομως που ηθελα να αναφερω ελπιζοντας να βρεθει καποια λυση ειναι με τις ειδοποιησεις.
κανενα προβλημα οσο ειναι σε wifi, οταν ομως ειναι με “δεδομενα κινητης” δεν ερχονται οι ειδοποιησεις για νεα emails και facebook τουλαχιστον.
Εχω μιλησει και με τα παιδια απο 2 καταστηματα της vodafone αλλα δε βρηκαν ακρη και μαλλον οπως μου ειπανε θα πρεπει να περιμενουμε απαντηση απο τον αρμοδιο(alcatel?)

Mihalis

Μία μικρή παρατήρηση όσον αφορά το Huawei Y300: μπορεί να είναι διπύρηνο αλλα η GPU του (Adreno 203) είναι κατώτερη της PowerVR SGX 531 του Smart IIΙ. Επίσης, το Smart III γράφει 720p video, to Huawei μόνο 480p (και εδώ παίζει ρόλο η GPU…)

Ανέστης Τσέλας

συγνωμη ειναι αληθεια οτι τωρα το κινητο κανει 90 ευρω???

thanos

Η συσκευασία μέσα έχει hands free??

Gmis

Κωστα , πως μπορω να ρυθμισω το Αndroid Manager Agent για συνδεση σε τον Η/Υ ???

χριστινα00

Κωστα,εαν εχω καρτα SIM cosmote,θα εχει τις ιδιες λειτουργειες το κινητο?

vinyl

Ερώτηση: Μπορώ να βγάλω την δονησούλα όταν πληκτρολογώ μηνύματα;

Vasilis L

Κωστα παντου βλεπω οτι ολοι οταν αναφερονται σε αυτο το κινητο λενε οτι εχει 512mb RAM αλλα στα manuals της εταιριας αν δεις στην προτελευταια σελιδα στις προδιαγραφες γραφει καθαρα οτι ειναι 1gb και στο αγγλικο και στο ελληνικο. Τι παιζει;

https://www.vodafone.gr/portal/resources/media/eshop/Vodafone_Smart3_UM_GR.pdf

Gmis

το εχω το κινητο και ειμαι ευχαριστημενος απο αυτο … μονο που καποιες φορες κολλαει στο μενου οταν κανει ληψη απο google play … κατα τα αλλα ειναι απιστευτο μονο που εχω προλημα με το android manager … βοηθεια !!!!

Ioannis

Μετά από 5 μηνη χρήση μπορώ να δηλώσω ικανοποιημένος. Το κινητό το πήρα τον Ιούνιο όταν παρέδωσε πνεύμα το Galaxy S II που είχα (κάηκε η πλακέτα…!!!) και μου ζήτητησαν στην αντιπροσωπεία 220Ε για επισκευή. Ειπα λοιπόν να μην ξαναδώσω ένα κάρο λεφτά για κινητό και έτσι κατέληξα σε αυτό. Καμία αλλαγή δεν παρατήρησα στην ταχύτητα εκτέλεσης των εφαρμογών ,που προσωπικά χρησιμοποιώ. Βίντεο full HD (π.χ ΜΚV) σε 4αρα οθόνη έτσι κι αλλιώς δεν βλέπω,το πολύ κάνα απλό divX SD που είναι υπεραρκετο να γεμίσει αυτές τις ίντσες και δεν πιάνει πολυ χώρο στην SD. Διαφορά με το s ii φυσικά υπάρχει και έχει να κάνει με την ποιότητα κατασκευής. Γυαλί και μέταλο στο Σαμμυ ,πλαστικό στο Αλκατέλ. Δεν με ενοχλεί όμως .Σε συνδυασμό με την ελαστική θήκη προφύλαξης, το κινητό είναι αρκετά συμπαγές/άκαμπτο. Οι ειδοποιήσεις για το gmail , έρχονται κανονικα στο wi-fi , ενώ το Viber και το Kakao talk (το 2ο είναι ξεκλείδωτο στις μουσουλμανικές χώρες 😉 ) δουλεύoυν απροβλημάτιστα ! Η μνήμη RAM του τηλ. είναι αρκετή για τις παραπάνω εφαρμογές. Επίσης,το έχω λειτουργήσει με sim άλλης εταιρείας. Κανένα πρόβλημα,ν ενώ έχω την εντύπωση ότι οι εφαρμογές της vodafone μπορούν να σβηστούν σε περιβάλλον android …… Συνέχεια »

Μάριος12

Παιδιά, το κινητό είναι καλό ή μετά από 1 χρόνο θα χαλάσει..γιατί έχω ακούσει παράπονα για την εταιρία Alcatel…

αλεξανδρος

καλησπερα σας.εχω το κινητο αυτο και ειναι μια χαρα εδω και ενα χρονο, και μια και σας βρηκα εδω τυχαια,κ.κωστα πως βγαζω απο τα μνμτα οταν γραφω την γραμμουλα απο κατω και τις τυχαιες λεξεις;

tonys

το εχω και θα ηθελα εξτρα ειναι μπροστινη καμερα,1gb ram και ισως λιγο περισσοτερα μιλιαμπερορια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.