Vodafone Smart mini, Android Jelly Bean με τιμή 89 ευρώ

Κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά το Vodafone Smart mini. Με 89 ευρώ έχεις οθόνη αφής 3.5 ιντσών ανάλυσης 480×320 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή MediaTek 1GHz, μνήμη RAM 512MB και κάμερα 2 Megapixel χωρίς LED flash. Το Smart mini ενσωματώνει ραδιόφωνο FM, δέχεται κάρτες μνήμης micro SD και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.1 Jelly Bean.

Update: Δείτε το hands-on video του Vodafone Smart mini.

Vodafone Smart mini τιμή 89 ευρώ, Vodafone Smart mini, Android Jelly Bean με τιμή 89 ευρώ

Vodafone Smart mini τιμή 89 ευρώ, Vodafone Smart mini, Android Jelly Bean με τιμή 89 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

24 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θοδωρής

Πολύ καλή λύση για entry level ή δεύτερο smartphone.Εχεις αξιοπρεπέστατο jelly bean στο 1ghz με 90 ευρώ.Κίνα με brand name.

Πάνος

Με ένα ΜΑΓΙΚΟ τρόπο, οι 50 λίρες Αγγλίας

https://shop.vodafone.co.uk/shop/mobile-phone/vodafone-smart-mini-black

γίνονται 90 ευρώ. Καλά τα μεταφορικά για Ελλάδα κοστίζουν 30 ευρώ;;; Οκ, και πάλι φτηνή είναι η συσκευή, αλλά και κρίση και 30 ευρώ καπέλο; Δεν πάμε καλά.

tech21man

Ναι ρε φιλε, ελλαδα ειναι εδω. τελειωσε. Θα ειναι ακριβοτερο. Και επειδη μου τη σπανε οι μεμψιμοιριες, στην τελικη μεσα στη vodafone hellas μπορει να δουλευει η ξαδερφη σου, ο πατερας του ταδε, η γυναικα μου (δεν δουλευει) και παει λεγοντας. Αμα ειναι να κλαιμε για 30 ευρω, σημαινει οτι δεν τα χουμε, οποτε οκ, χτυπα το απο αγγλια οπως ειπε και ο βλαχακης. Μια χαρα συσκευη φαινεται. Εδω η vodafone hellas ουσιαστικα σου λεει, τοσο θελω τοσο μπορω. Ελευθερη αγορα. Αμα δε σαρεσει τον οβολο σου στο επομενο διαδικτυακο η μη μαγαζι. Αν θεωρεις οτι τα 30 ευρω παραπανω δεν πανε στους υπαλληλους, ρευματα, νοικια κτλ αλλα τα παιρνει ο μπαμπουλας ο αφεντικος δικαιωμα σου, πανε παρτο απο αγγλια και εγω μαζι σου. Αστειο το πως ομως η Π@#$@#$ (αμα θες σβηστο) η αγγλια επωφελειται σε αυτα οταν πεφτει η λιρα προς το ευρω, ενω δεν πληρωνει τελωνειο για εντος ευρωπης μεταφορες ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ! “Ευρωπαικη χωρα λεμε τωρα με δικο της νομισμα?” Γιατι ρε κλαιγεστε στο techblog.gr αντι να πατε να τα πειτε στη vodafone (κ.ο.κ.)? E-mail no comprente? Εν παση περιπτωσει, φαινεται μια χαρα συσκευη, αστειο το πως σε specs ειναι κοντα (η ξεπερναει τα… Συνέχεια »

Στελιος Βαρδακης

στην αγγλια εχουυν φπα στο 23%% !!!! ????

Gabriel

πέρα από 2 -3 πραγματάκια π.χ. μνήμη 4gb και το Jelly Bean γιατί να μην πάρει κάποιος το SMART-2 αφού έπεσε κάπου στα 69 ευρώ αν θυμαμε καλά.

thanos

Εμενα αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι φοραει jelly bean με αυτο το hardware.
Ειδατε τελικα τι δουλεμα πεφτει απο τις εταιριες;

keysmith

η καμερούλα θα ήθελα να είναι 3mp με focus να έχεις κάποια ποιότητα. Αυτές οι 2mp freefocus κάμερες (που φαντάζομαι έχει) είναι όχι καλύτερες από τις παλιές καλές VGA (0,3mp) που είχαν κάποια κινητά. Αν κάνεις resize το παλιό “καλό” vga σε 2mp την ίδια “θολούρα” θα πάρεις.

Τες πα.. παραμένει αξιοπρεπής πρόταση (αν και εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί 50£ είναι 90€) με περιθώριο να πέσει και άλλο εν καιρό. Προσωπικά θα έδινα ακόμα 40€ να πάρω το smart III (μονο και μονο για την αξιοπρεπή κάμερα). Από την άλλη η άνοδος αγορών “κινεζικων” από internet είναι μια απειλή για αυτήν την κατηγορία χωρίς βέβαια να την ακυρώνει (πολλοί θέλουν και ίσως σωστά πιο “επώνυμα” κινητά με “εγγύηση” και πληρωμένο ΦΠΑ).

manolis

παιδιά επειδή το smart 2 έχει περάσει από τα χέρια μου, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ μην το αγοράσετε ακόμα και 5 ευρώ να πέσει…μιλάμε ότι ενώ ήταν ΚΕΝΟ από εφαρμογές και παιχνίδια δεν έκανε ούτε update τις εφαρμογές της google!!!!

Το mini τώρα έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και μεγαλύτερη μνήμη, οπότε ψάξτε το λίγο πριν κάνετε τη κίνηση να το αγοράσετε.. 😉

dimitris

Αξιόλογο κινητό για 50 pounds.

Ωραίο το καπέλο 50% της Vodafone Hellas στη Τίμη, για να μη καίγεσαι το καλοκαιρι:-)

@tech21man, αν μάθεις ποσο πληρώνει σε ενοίκια και μισθούς η Vodafone UK, θα σου φύγει και το tech και το 21 και θα σου μείνει μάλλον το man, αν είσαι αγριο(?) αγκόρι.

Οι ασυναρτησίες περι της ελεύθερης συναλλαγματικής ισοτιμίας της αγγ. λίρας και των μη δασμών (με δασμούς θα πληρωνες εσύ πολύ πιο ακριβά, αυτό θες??) δε θα στις ανάλυσω γιατί θα είμαι εκτός θέματος.

demis-live

Συγνώμη μου διέφυγε. Από πότε γίναμε όλοι “μπρούκληδες” και έπαψε να μας ενδιαφέρει η σχέση ποιότητας – τιμής και η τιμολογιακή πολιτική που ακολουθείται για το ίδιο προϊόν από χώρα σε χώρα;

Τότε φίλε Κώστα Βλαχάκη, όταν κάνεις hands on, να αναφέρεσαι μόνο στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής και απέφευγε τίς αναφορές στην τιμή εφόσον αυτό θεωρείται μίζερο και δεν συμβάλει στην αξιολόγηση της.

Εμένα μ’ ενδιαφέρει σαν καταναλωτή να γνωρίζω, αν τρώω καπέλο και τί είδους, είτε πρόκειται για συσκευή των 50 είτε των 500 ευρώ. Θεωρώ άδικο το “πέσιμο” στον φίλο με το σχόλιο 2 και συμφωνώ 100% με τον φίλο στο σχόλιο 10

Δημήτρης

Τιμια συσκευη… στην Αγγλια!

tech21man

Μπρουκληδες? Ουτε καν ξερω τι σημαινει η λεξη αλλα οκ. Δειτε μονο απο τη μερια του καταναλωτη και εχετε φυσικα δικιο. Αλλα ειναι ελευθερη αγορα. Ποσοι απο εσας ειναι ελευθεροι επαγγελματιες? Αν ερθει καποιος στο μαγαζι σας και σου πει οτι βρηκε στο ταδε ιντερνετομαγαζο τοσο % πιο φτηνα, η ο,τι απο amazon θα το φερει πιο φτηνα, τι απαντατε? Ετσι απο περιεργεια. Προσωπικα, απανταω οτι ειναι ελευθερος να ψωνισει απο οπου θελει, αλλα αν δεν μπορω να ειμαι ανταγωνιστικος, τοτε η τιμη ειναι αυτη. Εσεις τι απαντατε και τι κανετε? Παρεμπιπτοντως ουτε στη vodafone δουλευω, ουτε κινητα πουλαω. Απο εκει και επειτα δικαιωμα της καθε vodafone να πουλαει οσο θελει στην ελλαδα και οσο θελει στην αγγλια. Δικαιωμα των καταναλωτων, να προσεχουν τις διαφορες και να κραζουνε ακομη και στο techblog. Δικαιωμα του καθενος να θεωρει οτι φταιει το ταδε η το δεινα. Αλλα μη νομιζεις οτι δεν ειναι απιστευτα σπαστικο, με το που παρουσιαζεται το καθε τηλεφωνο η μη στο techblog η οπουδηποτε το πρωτο πραγμα που βλεπεις (αλλα και μετα σε απειρη επαναληψη) ειναι ωωωωω κλεψια εχει τοσο στο skroutz η απο κολομβια το βρισκω τοσο. Καλα ρε, λετε να μη τα ξερουν ολοι εδω μεσα ολα… Συνέχεια »

demis - live

@ tech21man. Μπρούκλης = ελληνική παραφθορά που χρησιμοποιήθηκε για του έλληνες εξ’ Αμερικής κατοίκους του brοoklyn της Νέας Υόρκης, που διέθεταν οικονομική ευμάρεια και εντυπωσίαζαν με τον πλούτο τους με την επιστροφή τους στην Ελλάδα. Ελληνιστί γαλαντόμος. Εν τοις πράγμασι δεν έχω καταλάβει, πού διαφωνείς; Οι κανόνες της ελεύθερης αγοράς και του ανταγωνισμού είναι γνωστοί και με αυτούς λειτουργούμε. Το θέμα αφορά καθαρά στην αξιολόγηση της σχέσης ποιότητας τιμής ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας (ελεύθερος επαγγελματίας δεν είσαι μόνο εσύ ,απ΄ ότι καταλαβαίνεις). Αυτό εξαρτάται άμεσα από την τιμολογιακή πολιτική, που ακολουθεί κάθε εταιρία – εδώ μιλάμε για την ίδια εταιρία – ιδιαίτερα, όταν πρόκειται για το ίδιο προϊόν σε διαφορετικές χώρες. Στο σημείο λαμβάνει χώρα και η διαφωνία μου με τον Κώστα, διότι την υπόδειξη τέτοιας απόκλισης τιμής με τα παραπάνω δεδομένα, δεν την αξιολογώ ως μιζέρια αλλά ως κακή τιμολογιακή πολιτική, “καπέλο”, υπερκοστολόγηση και ότι άλλο. Όσο αφορά στην προτροπή σου, να απευθυνθούμε δηλαδή οι “γκρινιάριδες” στη vodafone, σου επισημαίνω, ότι δεν με αφορά ως καταναλωτή να κάνω υποδείξεις εμπορικής ή τιμολογιακής πολιτικής – με την “γκρίνια” μου – στη όποια εταιρία. Αυτό είναι δουλεία άλλου και μάλιστα αμειβόμενη. Ας πουλά, ότι θέλει, όσο θέλει. Εγώ αξιολογώ, εγώ… Συνέχεια »

DEMETRIUS

Πάλι για κατι ψωρο ευρο της αλλάξατε τα φώτα της στήλης..αν είναι δυνατόν ρε φίλε.ξεφτίλα πια!

demis-live

Οι χαρακτηρισμοί επιστρέφονται. Κατανοώ ότι σου είναι δύσκολο να διατυπώνεις άποψη χωρίς να προσβάλλεις.

Στελιος Βαρδακης

θελω hands on 😀

Nikos K.

Το περίμενα κανένα 70αρι ευρώ.
Τα 90€ που ζητάει είναι πολλά..
Πάντως έξυπνο το ότι ανέβασε το smart 2 απο τα 70 στα 90 ευρω κι αυτο για να αποφύγει τον εσωτερικό ανταγωνισμό και να πουλήσει το mini στην υψηλότερη τιμή που μπορεί.

Σου λέει: φίλε αυτα είναι τα φτηνότερα που εχω και είναι στα 89€ διαλεγεις ένα απο τα 2.
Και έτσι πουλάει ακριβά το mini και καταφέρνει να ξεστοκάρει το smart2.
Έξυπνο..

betalabs

Εμένα μου φαίνεται ενδιαφέρουσα πρόταση.Τα 2 mp της κάμερας δεν με χαλάνε,καθώς σε αυτό το
επίπεδο τιμής δεν παίρνεις κινητό για να τραβάς φωτογραφίες αλλά για να κάνεις απλά την δουλεια σου. Γενικά φαίνεται καλύτερο από το smart2(μιας και αναφέρθηκε) , έχει μεγαλύτερη οθόνη ,περισσότερη μνήμη ,επεξεργαστή και φοράει Android 4.1 Jelly Bean.Περιμένω την παρουσίαση του από τον Κώστα βλαχάκη .

Άρης

Από ποτέ τα 30 ευρώ δεν έχουν αξία; Γιατί να χαρίσω έστω και 1 ευρώ στην Vodafone αφού όλοι ξέρουμε πως δεν θα πάνε σε εργαζόμενους.

Δεν θα συμφωνήσω και με την απάντηση του Κώστα. Δεν είναι μιζέρια φίλε να μην θες να πετάς τα χρήματα σου σε καπέλα (μην το αναφέρω διαφορετικά).

κατερινα

αυτ0ο ετο κινιτο εχω και ειναι κ γμτο

Demi K.

Οκαυ απο το να καθεστε να τσακωνεστε σαν τα σκυλια δεν βοηθατε και εμας λιγο που δεν γνωριζουμε πολλα περι αυτου του θεματος..?:)
Αξιζει να το παρω? Το θελω για την κλασσικη απλη χρηση ενος smartphone..facebook,twitter,apps…Κολλαει οντως μετα απο καποιο καιρο? Και τελευταιο ερωτημα..ειναι μεγαλο μειονεκτημα η καμερα??
Οποιος φιλοτιμηθει ας μου απαντησει..Ευχαριστω εκ των προτερων 🙂

ΚΙΝΗΤΟ

μπορο να ροτησω κατι;
αν χρησιμοποιο καρτα SIM απο αλλη ετερια και εχω αφτο το κινητο θα κολαι?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.