Αδιάβροχο Samsung Galaxy S 4;

Ανεπιβεβαίωτες πληροφίες που κάνουν σήμερα το γύρο του διαδικτύου μιλούν για το ενδιαφέρον της Samsung να παρουσιάσει (σύντομα;) ένα αδιάβροχο και ανθεκτικό στις σκόνες Galaxy S 4. Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι ικανότητες του Sony Xperia Z έχουν κερδίσει αρκετούς από εσάς. Τι μένει να ευχηθούμε στη Samsung; Άντε και σε μεταλλικό, βλέπε HTC One!

Αδιάβροχο Galaxy S 4, Αδιάβροχο Samsung Galaxy S 4;

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kotsios1998

η σαμσουνγκ δεν εχει αλλη δουλεια από το copy-paste???

μιχαλης

μην αριχισετε και λετε τωρα για την σαμσουνγ οπως ο κοτσιος ακομα δεν εχουν επιβαιβαιωθει οι πληροφοριες οταν γινει αυτο ελευθερα

Akis

Μπα δε πρεπει να ειναι λεκανη με νερο για να δειξει την αδιαβροχια.. πρεπει να ειναι καδος για να δειξει ποσο αχρηστο ειναι καθως υπαρχει το S3… που ειναι το ιδιο

γιωργος

καλακαι επειδη το εχει το sony xperia z σημαινει οτι δεν πρεπει να υπαρξη αλλο κινητο αδιβροχο επειδη θα αντιγραφει αυτο

MEDS

Μακάρι να “αντιγράφουν” όλες οι εταιρείες τα καλά των ανταγωνιστών τους. Εμείς σαν καταναλωτές πρέπει να επιβραβεύουμε, όχι να μιζεριάζουμε.

VasiliSIII

H Samsung εχει τέτοιες δυνατότητες που μπορεί να εκμεταλλευτεί σε “πραγματικό χρόνο” όποια ανάγκη παρουσιαστεί στην αγορά και αυτό είναι προς όφελός μας. Για μένα δεν είναι αντιγραφή αλλά ικανότητα και καλα αντανακλαστικά.

Δεν μπορεί κανείς απο εμας να φανταστεί το τι γίνεται σε μια εταιρεία για να καταφέρει να έχει αυτα τα αντανακλαστικά λοιπόν. Ας βγάλει και Galaxy S4 Dast και Galaxy S4 Premium, εγω επιλέγω τι μου αρέσει.

Kostas

MEDS +1 και απο μενα
ολοι εσεις που κατηγορειτε για αντιγραφη και ολα αυτα,φανταστειτε ενα κινητο αδιαβροχο και αγρατζουνιστο.ποσα λεφτα απο θηκες ,προστατευτικες μεμβρανες και ολα αυτα θα γλυτωνατε?συν το οτι καθε κινητο ειναι ομορφο χωρις θηκη
μακαρι ολοι να αντιγραφουν τα θετικα των ανταγωνιστων τους.σκεφτειτε σαν καταναλωτες…κανετε λες και ειστε ιδιοκτητες των εταιριων

m f

ΑΝ ΘΕΛΕΙ,ΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ…ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ!!!

αγγελος Μαγκ

Μακάρι να αντιγράψει κάτι καλό,γιατι τελευταια αρχισε να αντιγραφει τα λαθη toy iphone,πχ εβγαλε το fm radio και οπως πηγαινε θα εβγαζε και bluetooth,sd card k.α

Nickolas

Καλά κάνει η Samsung που προσθέτει τέτοιες χρήσιμες τεχνολογίες, αλλά αν αληθεύει τελικά η φήμη και βγει τέτοιο κινητό σε λίγους μήνες δεν είναι λιγάκι κορόιδα όσοι επιλέξουν να πάρουν τώρα το S4;

Versavel

Και γιατί δεν το έκανε αδιάβροχο το ήδη υπάρχον S4 η Samsung; Μήπως δεν το σκέφτηκε; Απλά για να έχει ένα λόγο να ξαναβγάλει ‘νέα’ συσκευή σε λίγους μήνες και φυσικά όλοι αυτοί που θα αγοράσουν τώρα το S4 θα αισθανθούν κορόιδα.
Τελικά πέφτει πολύ δούλεμα από όλες τις εταιρείες, μα όλες…

dimpep

Κανείς δε θα είναι κορόιδο. Η εξέλιξη είναι αναπόφευκτη, ειδικά στα τεχνολογικά προιόντα. Και όταν παίρνεις ένα τηλέφωνο, καμία εταιρία δε σου λέει σώνει και καλά ότι έχεις το καλύτερο μοντέλο για ένα χρόνο. Αυτή η καραμέλα πρέπει να σταματήσει

Εδώ βαζεις βενζίνη και μετά από μισή ώρα έχει πέσει η τιμή της. Τι μου λέτε…

Kyriakos

Το ότι θα είναι αδιάβροχο δε θα σήμαινει και αλλαγή στο σχεδιασμο?

Teo

Το ενδεχόμενο να έχει διαφορές για να είναι ανθεκτικό στις πτώσεις και αδιάβροχο το σκέφτηκε κανείς που αρχίσατε το θάψιμο πριν καν δείτε?
Μπορεί να βγάλει ένα S4 με μεγαλύτερο όγκο και με άλλη υφή στα υλικά για να το κάνει έτσι όπως λέει και ο αντίστοιχος αγοραστής που δεν ασχολείται με τέτοια να μην το θέλει έτσι.
Καλό είναι να έχεις επιλογές στο κινητό που θες και σου αρέσει..Το θες μικρότερο,παίρνεις S4 mini.θες ανθεκτικό,παίρνεις το S4 hammer.to θες φτηνότερο,παίρνεις το Galaxy Grand η το Express ΙΘ730..ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ !!!

Νιο

Εγω αν και Sony λατρης ΚΑΛΑ κανει η samsung οπως πολυ σωστα ειπαν και οι προλαλησαντες. Αλλα η τιμη απο 739 ποσο θα παει????

Nickolas

@dimpep
Δε μιλάμε για το galaxy s5, αλλά για αναβάθμιση του s4 λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του, αυτό λέει η είδηση. Και ναι για μένα είναι κοροϊδία. Δε γίνεται να τη λέμε στην apple όταν βγάζει νέο ipad σε λίγους μήνες και στην htc και η samsung να τη βγάζει καθαρή. Εφόσον φυσικά ισχύσουν όλα αυτά γιατί για την ώρα είναι απλά φήμες.

Teo

@Nickolas Όχι φίλε μου..είναι παραλλαγή του κινητού που ήδη έχει παρουσιαστεί.Δηλαδή όταν βγει και το S4 mini το ίδιο θα ξανά γράψεις..ότι η Samsung έβγαλε μια αναβάθμιση του S4 (σε μικρότερο μέγεθος?).
Η Apple βγάζει καινούριο μοντέλο με καινούρια ονομασία και καινούρια χαρακτηριστικά(και καλά κάνει για μένα)..Αυτό είναι διαφορετικό.

Jacob

Αντε να πω και εγω.. καλα κανει.. Αλλα, εχω τρομερη ενσταση σε αυτο Γιατι:
Η Sammy το γνωριζε καιρο οτι το Ζ θα ειναι αδιαβροχο.. αλλα, ειδε τωρα τις πωλησεις του και μύρισε κρεας.

Θα πω κατι και ας με φατε μετα,,, η λατρεμενη Sammy δεν το κανει απο αγαπη στους καταναλωτες… Αν δεν εβλεπε ΚΕΡΔΟΣ απο το “waterproof”, δεν υπηρχε περιπτωση να “Αντεγραφε τα καλα των αλλων εταιρειων” {και ας στελνανε πυραυλος στο φεγγαρι}… (Φατε με!)

[Βεβαια ειναι προς κερδος μας, αλλα δειτε τα γεγονοτα οπως ειναι]

Nickolas

@Τeo
Tο s4 mini όπως και το s3 mini καμία σχέση δεν έχουν με τα μεγάλα τους αδελφάκια, για παράδειγμα το s3 mini είναι χειρότερο σε χαρακτηριστικά και από το s2, πάνω κάτω το ίδιο θα γίνει και με το s4 mini. Η apple με το new new ipad ή new ipad retina ή ipad 4 ή και γω δε ξέρω πως το λέει έβγαλε το ίδιο προιον με καλύτερο επεξεργαστή λίγους μήνες μετά την παρουσίαση του προηγούμενου μοντέλου. Δε λέω να σταματήσουν να βγάζουν καινούρια μοντέλα αλλά όσον αφορά τις ναυαρχίδες τους που κοστίζουν και ένα σκασμό λεφτά, αν είναι να τις αλλάζουν κάθε έξη μήνες αντί για έτος να τις κοστολογούν και ανάλογα.

princegr

Μόλις είδε τις πωλήσεις της να μην είναι αυτές που περιμένει και βλέποντας την άνοδο του Ζ, άρχισε τα copy paste η Samsung!!!!!!!! Τυχαίο ….!!!!! δε νομίζω..!!!!! Βέβαια ”ρίχνει” ήδη το σχεδόν ακυκλοφόρητο S4….. άλλα τι την νοιάζει το πρόβατα να είναι καλά…!!! Μόνο που κυρία Samsung αυτά που κάνεις δεν περνάνε Παντού…. Αμερικανάκια ή Γερμανάκια δεν είμαστε. Άντε ούστ από δω…..Καλύτερα το Z, το One, το G Pro έτσι για να τους τσούξει λίγο μπας και βάλουνε μυαλό..

dimpep

Εταιρία που κοιτάει το κέρδος είναι. Που είναι το κακό; Λογικό να θέλει να είναι πάντα πρώτη. Και μην τρελλαθείτε όλοι αν δείτε S4 αδιάβροχο, δεν σημαίνει ότι το δικό σας είναι για τα σκουπίδια πια

spyros13

Εγω πριν λιγο ηρθα απο Πλαισιο που εκανα προ-παραγγελια το s4 γιατι απο 10/4 που ειχα πουλησει το xperia z εχω μεινει χωρης κιηντο!και ξερεται για ενα γκατζετακια τι σημαινει 15 μερες χωρης κινητο ε?χεχεχεχ!τωρα για το νεο μοντελο που φημολογητε(αδιαβροχο)δεν παει να βγαλει και ατσαλενιο?τωρα βεβαια αν ειναι τοσο πολυ καλο και ανθεκτικο και αδιαβροχο το καλοκαιρακι μπορει να μπω στον πειρασμο να πουλησω το s4 για να παρω το αδιαβροχο..

Panos7GR

Όχι ρε φίλε!!!! Δηλαδή δεν θα έχει καπάκι (βασικά καπάρα);;; Και που θα εκτονώνεται όλη η δύναμη της πτώσης; Ωχ άρα δεν θα έχει και αποσπομενη μπαταρία;;; Γιατί μας ακυρώνεις έτσι ρε Samsung…. Χαχαχα!!! (Για να βλέπω κωλοτούμπες τώρα!) Πολύ θετικό, αν και θα έπρεπε από την αρχή να το κάνει. Τότε θα ήταν μακράν το καλύτερο smartphone ever (το είχα πει στην παρουσίασή του). Γιατί ένα αναβαθμισμένο και “μαζεμένο” S3 δεν θα πουλούσε όσο θα θέλατε… Εντάξει είπαμε έχεις πέραση, αλλά και κάπου υπάρχει λογική. Ναι λογική! Τι νομίζατε; Όλα τα fanboys είναι ίδια; Ότι και να κάνεις η Apple του Steve Jobs εποχή, δεν θα γίνεις όσο και να χτυπιεσαι. Όχι γιατί δεν έχεις την τεχνογνωσία, αλλά δεν έχεις το λέγειν ενός “superstar” CEO! Υ.Γ.: Επίσης αν επαληθευτεί η φήμη, θέλω να δω και αυτούς που κραζανε το HTC One X+ !!! Γιατί ακριβώς το ίδιο θα γίνει τώρα… Όχι ότι είναι κακό για εμάς τους καταναλωτές απλά να δούμε και ότι ο τροχός γυρίζει. Κ κάτι τελευταίο… Φυσικά και είναι απολύτως δικαιολογημένο μια εταιρία να κοιτάει μόνο το κέρδος. Άλλωστε αυτός είναι ο σκοπός της!!! Γιατί ποιός σας είπε ότι τους νοιάζει ο καταναλωτής; Μην ζούμε σε… Συνέχεια »

Θωμάς

Προσωπικα πιστευω οτι τετοιες κινησεις ειναι πολυ σωστες . Αυτο δειχνει οτι ενδιαφερονται για τους πελατες τους οσο ενδιαφερονται και για το προιον τους , βλεπε και HTC με την ultrapixel …

…..Λεω εγω τωρα … φανταζεστε να το βγαλουν σε κανα 2 μηνες και να το πουλανε 100 ευρα ακριβοτερο ….. πακετο!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy A55: Αποσυναρμολογείται σε βίντεο και παίρνει εντυπωσιακή βαθμολογία επισκευασιμότητας

To Samsung Galaxy A55 βρέθηκε στα χέρια του καναλιού το Youtube PBKreviews, το οποίο ετοίμασε ένα αποκαλυπτικό βίντεο συναρμολόγησης για τη συσκευή.

Gear featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024): Κυκλοφόρησε αθόρυβα με νέο chipset

Το Samsung Galaxy Tab S6 Lite είναι τόσο καλό που η Samsung το επανακυκλοφορεί για τρίτη φορά, με νέο chipset.