WhatsApp Live Location Tracking: Νέο feature για να εντοπίζεις τους φίλους σου

Το WhatsApp από ότι φαίνεται ετοιμάζει αρκετές νέες αλλαγές στην messaging εφαρμογή. Εκτός από την λειτουργία Recall που σου επιτρέπει να επιστραφεί το μήνυμα πίσω σε σένα, εφόσον δεν έχει διαβαστεί, και το Edit με το οποίο μπορείς να διορθώσεις έναν μήνυμα που έχεις στείλει, τώρα θέλει να φέρει και την λειτουργία Live Location Tracking.

Ενώ τα πρώτα δύο features έχουν αποκαλυφθεί στο Android beta, σήμερα μια νέα πληροφορία κάνει λόγο ότι το Live Location Tracking βρίσκεται στις εκδόσεις Android και iOS beta (version 2.16.399 και version 2.17.3.28 αντίστοιχα) της messaging εφαρμογής. Όπως μπορεί κανείς να φανταστεί από το όνομα, το Live Location Tracking θα επιτρέπει να εντοπίζεις τους φίλους σου real-time.

Ο εντοπισμός θα παραμένει ανοιχτός για 1, 2, 3 λεπτά ή επ’αόριστον. Αυτή η λειτουργία θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη εφόσον πρόκειται να συναντηθείς με τους φίλους σου σε ένα συγκεκριμένο σημείο, και θέλεις να γνωρίζεις πόσο μακριά βρίσκεται ο καθένας. Φυσικά μπορείς να ενεργοποιήσεις την λειτουργία οποιαδήποτε στιγμή χρειαστείς, εφόσον το επιθυμείς.

Το Live Location Tracking θα είναι απενεργοποιημένο αρχικά, πράγμα που θα σημαίνει ότι ο χρήστης θα πρέπει να το ενεργοποιήσει εφόσον θελήσει να το χρησιμοποιήσει.

Live Location Tracking Whatsapp new feature, WhatsApp Live Location Tracking: Νέο feature για να εντοπίζεις τους φίλους σου

Live Location Tracking Whatsapp new feature, WhatsApp Live Location Tracking: Νέο feature για να εντοπίζεις τους φίλους σου

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Χρήστος

Fbi watch you😈😈

Alex

Όπου χώνεται αυτο το (να μην πω πως) Facebook πρέπει να ξερει τα πάντα για εμάς τους χρήστες του. Οτι και αν ειναι αυτό. Εχω κουραστεί να τα ακούω αυτά ειλικρινά. Λίγη ιδιωτικότητα δεν έχουμε στις ζωές μας…

Διοκυρ

Λυπάμαι τα παιδάκια που θα τα έχουν οι γονεις συνέχεια στην οθόνη τους σε λίγο. Πάμε για τρελοκομείο όλοι σε λίγο εκτός αν πεταξουμε απο πανω μας αυτή την “εξυπνη” τεχνολογία

Γιώργος

Αίσχος!
Σιχαμένοι!
Ουστ!

Darth

Από τότε που το αγόρασε το παρακλάδι της nsa/cia όλο τέτοια κάνει

ChristosT

Ε, πείτε το ρε παιδιά οτι είναι “feature” διότι εμένα το απονήρευτο μυαλό μου αλλού πήγε…
ότι νάναι…

Nick_GR

Και αμα θέλει κανείς να ξεφυγει κανείς απο κανεναν ανεπιθύμητο ή ανεπυθύμητη

vaggos

Μπαμππη που εισαι?
Στον Κώστα βλέπουμε αγωνα!
και γιατι με βγάζει το whatsapp οτι βρισκεσαι στο strip diamond στην Συγγρού?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Πλέον μπορείτε να καρφιτσώνετε πολλά μηνύματα σε μια συνομιλία

Πριν από μερικούς μήνες, το WhatsApp κυκλοφόρησε τη δυνατότητα να καρφιτσώνετε μηνύματα σε ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες.

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέες λειτουργίες για την προστασία των χρηστών – Θα εμποδίζονται τα screetshots των φωτογραφιών προφίλ

Το WhatsApp λαμβάνει σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας με μια νέα λειτουργία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δοκιμή beta.