Which Phone: Το εργαλείο της Google για να διαλέξεις το κατάλληλο Android

Αν σκοπεύετε να αγοράσετε καινούριο κινητό ή να κάνετε την μετάβαση σε Android, αλλά από τις πολλές επιλογές που υπάρχουν δεν μπορείτε να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη για εσάς, αναλαμβάνει η Google. Δημιούργησε το Which Phone, το οποίο είναι ένα site που σου κάνει κάποιες ερωτήσεις ώστε να περιορίσεις τις επιλογές σου σε μερικές συσκευές.

Το site της Google σε ρωτάει ποια είναι τα τρία πράγματα που κάνεις περισσότερο με την συσκευή σου. Η λίστα με τις επιλογές σε αφήνει να διαλέξεις μεταξύ φωτογραφίας, Social Media, Staying fit ή απλά Expressing My Style. Ύστερα σε ρωτάει πόση ώρα ξοδεύεις σε κάθε δραστηριότητα και ποιο πάροχο επιθυμείς. Στο τέλος σου προτείνει τις κατάλληλες συσκευές.

Στο τελευταίο στάδιο, αφού έχουν εμφανιστεί τα προτεινόμενα τηλέφωνα, μπορείς να αλλάξεις επιλογές όπως το μέγεθος, την τιμή και το αν θες πρόσφατα μοντέλα. Δοκιμάστε το εδώ και πείτε μας τα αποτελέσματα.

Εμείς κάναμε το test και τα αποτελέσματα έβγαλαν LG G4, HTC One M9 και Motorola Droid Turbo, αν όμως αλλάξετε την επιλογή για την τιμή, θα σας βγάλει πιο οικονομικά μοντέλα.

Which Phone: Το εργαλείο της Google για να διαλέξεις το κατάλληλο Android, Which Phone: Το εργαλείο της Google για να διαλέξεις το κατάλληλο Android

Which Phone: Το εργαλείο της Google για να διαλέξεις το κατάλληλο Android, Which Phone: Το εργαλείο της Google για να διαλέξεις το κατάλληλο Android

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Στέφανος

Το δοκίμασα. Τι βλακεια! Μου βγάζει ναυαρχίδες. Εγώ θελω μεχρι 100€.

Μάνος

Το δοκίμασα!Samsung galaxy S6,HTC One M9(δεν ξέρω πως μου το έβγαλε γιατί έβαλα να έχει καλή κάμερα).Περίεργο μου φάνηκε το ότι δεν μου έβαλε το G4 γιατί είχα βάλει όλα τα χαρακτηριστηκά που έχουν το S6 και G4.Τέλος πάντων εγώ έχω ακόμη την απορία για S6 και G4!

Jim

Και εμένα μου βγήκε το Lg G4 HTC M9 και DROID TURBO

FuryOfTheTiger

S6/S6 Edge,G4,Droid Turbo και μετα εβαλα low price και εβγαλε Moto G,Desire 510,Hydro Vibe

One

Τα παίρνουν χοντρά από τους κορεατες και δε δειχνουν αλλα κινητα. Αισχος…

Μάνος

Μου έβγαλε S6 και S6 Egde

Darth

δεν είναι πλήρες σε καμία περίπτωση…………… ειδικά για power users………… και έχουν ξεχάσει και την μπαταρία να βάλουν σαν κριτήριο

Πάνος Π.

Το Motorola Droid Turbo κυκλοφορει στην Ελλαδα?

JohnWave

Μουφα test. Ένα σοβαρό test θα είχε 9 ερωτήσεις που θα αφορούσαν :
1) Μέγιστο αποδεκτό μέγεθος συσκευής
2) Ελάχιστη αποδεκτή ανάλυση της οθόνης
3) Tύπο της οθόνης
4) Ελάχιστο αποδεκτό screen/body ratio
5) Ελάχιστη αποδεκτή Cpu και ram
6) Ελάχιστη αποδεκτή ποιότητα κάμερας
7) Ελάχιστη αποδεκτή μπαταρία
8) Το αν επιθυμούμε μεταλλική ή πλαστική γυάλινη κατασκευή ή συνδυασμούς αυτών
9) Το αν επιθυμούμε κάποια features όπως stereo ηχεία, καρδιακούς παλμούς, δαχτυλικό αποτύπωμα, αδιαβροχοποίηση κτλ

Την τιμή δεν τη βάζω μέσα γιατί σε κάθε χώρα είναι διαφορετική και επίσης υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ τιμών μεγάλων καταστημάτων και καταστημάτων παραεισαγωγής.

Βάσει των παραπάνω το test θα μου έβγαζε 4 κινητά, το Galaxy Alpha, το Α5, το Ζ3 compact, και τα Huawei P7 και P8. Από αυτά θα έβγαζα αρχικά έξω τα P7 και P8 λόγω αδύναμης GPU και το A5 γιατί είναι κατώτερο του Alpha. Έτσι θα μου έμεναν 2 , το Alpha και το Ζ3 compact και στο τέλος θα επέλεγα το Alpha γιατί αυτά στα οποία υπερτερεί έναντι του Ζ3 compact με ενδιαφέρουν περισσότερο σε σχέση με αυτά στα οποία υπερτερεί το Ζ3 compact.

tech21man

Εμενα μου εβγαλε τα samsung galaxy S4 mini και Kyocera duraforce. Ειχα βαλει small η medium? Κατι τετοιο.

Μετα το αφησα free, ζητησα να μην κολλαει, να κραταει η μπαταρια και να μη ψαχνει τα δεδομενα μου και να ακουω μουσικη χωρις να λερωνει τον ηχο για να ικανοποιει το youtube εγγενως και ανατιναχτηκε, αφου κανενα android δεν τα κανει αυτα σωστα!

Γιάννης

@JohnWave φίλε μου αν ο καθένας ήξερε τις απαντήσεις των ερωτημάτων σου τότε θα ήξερε εξαρχής και ποιο κινητό θέλει.Προφανώς είναι για αυτούς που δε πολυ σκαμπάζουν απο αυτά και με απλές ερωτήσεις σου προτείνει κάποια κινητά,με το αζημίωτο πάνω απ όλα γιατί όπως είδα δείχνει μόνο 500+ε

Καλή φάση πάντως,μου έβγαλε νοτε4.
Πολύ κοντά στα θέλω μου αν υπολογίσεις οτι έχω το νοτε3 και αν είχα τα λεφτά θα πήγαινα στο 4 ή στο 5 μόλις βγεί.

beowolf ahates

Η γενικότερη απορία είναι….τι να τις κάνεις τις ναυαρχίδες, όταν περιμένεις από τεστ να σου πουν τι να πάρεις. Σαν να λέμε αγοραζεις Λαμποργκίνι κι όχι απλά δεν έχεις δίπλωμα, αλλά αγνοείς την ύπαρξη αυτοκινητόδρομων, φαναριών, ορίων ταχύτητας… Ανέπαφος δηλ. που του είπε το τεστ,…”αφού έχεις φράγκα, πάρε htc m9″

Tasos

Εμενα μου εβγαλε S6 G4 και Droid Turbo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.