Λευκό iPhone 4 κάνει την εμφάνισή του στην Αθήνα

Είναι λευκό, είναι original και κυκλοφορεί στην Αθήνα. Είναι το λευκό iPhone 4 αγορασμένο από την Αμερική όταν πρωτοκυκλοφόρησε το μοντέλο και το κυκλοφορεί ο Φώτης. Τον συναντήσαμε τυχαία σε ένα καφέ και του ζητήσαμε να μας στείλει μερικές φωτογραφίες. Ο Φώτης έβαλε τη φαντασία του και δημιούργησε μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση. Δείτε τις φωτογραφίες.

, Λευκό iPhone 4 κάνει την εμφάνισή του στην Αθήνα
, Λευκό iPhone 4 κάνει την εμφάνισή του στην Αθήνα
, Λευκό iPhone 4 κάνει την εμφάνισή του στην Αθήνα
, Λευκό iPhone 4 κάνει την εμφάνισή του στην Αθήνα
, Λευκό iPhone 4 κάνει την εμφάνισή του στην Αθήνα

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pakitgr

μπιμπελό μου…..μπιμπελό μου…….!!!!!!!

George

Koita einai silektiko auto to kommati , alla ti na to kaneis pou exei problima stin Camera kai apo tin alli katargite to Apple to 4 giati bgainei to i-PHONE 5 .

koStR

@George έχει βγει ανακοίνωση και δεν το ξέρω..?

mitsakos

http://www.macrumors.com/2010/10/27/white-iphone-4-delays-due-to-light-leakage-affecting-camera-performance/

εδώ αναφέρεται τι πρόβλημα με την κάμερα

Konsantinos

Πότε κυκλοφόρησε επίσημα το λευκό iphone4? Αφού τον απρίλιο ανακοινώθηκε ότι θα είναι διαθέσιμο…

Για ελέγξτε ξανά τις πηγές σας! 😉

Νίκος Παπαδόπουλος

Έχω την εντύπωση πως είναι ποιο σπάνιο και από την λευκή αρκούδα!!

Tomy

πολύ όμορφο μπορώ να πω…!!

pablo

Costa Θα το εκτιμούσα αν σχολίαζες με ελληνικούς χαρακτήρες.. xaxaxaxaxaxa

giannis

pablo ωραίο σχόλιο με πρόλαβες αυτό ετοιμαζόμουν να πώ!!!
Κώστα όντως με ελληνικούς γιατί τελευταία μας τα κάνεις κάτι τέτοια

#FN$#

Χαχαχα! Όντως! 😛 Χαχαχαχαχα!

Αποστόλης

σε τι τιμή πωλείται?
σαν το μαύρο?

Ανδρέας

χωρίς να το έχω ψάξει για να ξέρω πως έρχεται στην ελλάδα,εγώ βλέπω στο κουτάκι του το σήμα τις AT&T,η έρχεται έτσι εδώ η το πήρε από εξωτερικό…
+ότι όταν έχει ανοιχτή την οθόνη κρύβει τον πάροχο με την άκρη του κουτιού….λέω εγώ τώρα.

evan

Το μεγάλο ερώτημα είναι άλλο… Τι μάρκα μπανάνες προτιμάει το συγκεκριμένο λευκό ‘iPhone 4’ ? Chiquita ή Dole ?

btw, Ο Φώτης στο cafe πήγε καβάλα στο unicorn του ή με το αυτοκινητό του ?

Fotis

Προς τον Ανδρέα. Όχι δεν έγινε εσκεμένα πραγματικά. Σίγουρα ένας Έλληνας θα έβγαζε τέτοιο σενάριο δεν σε παρεξηγώ. Είναι αμερικάνικο ναι AT&T jailbroken kai unlocked στην 4.0.1. Εγώ έχω Vodafone και VF GR θα έβλεπες. Δεν είχα κάτι να κρύψω προς Θεού.

Ανδρέας

δεν ξέρω γιατί αλλα τώρα που έκανα refresh μου έβγαλε το κείμενο τις είδησης το οποιο γράφει ότι είναι από αμερική…
προς θεού δεν ήθελα να προσβάλω κανένα εγώ απλά έγραψα αυτό που έβλεπα στις εικόνες χωρίς να έχω δει το κείμενο (που δεν ήθελε να εμφανιστεί…xD)

SpyrouS

Pantws pswnio ligo o fotis mas.Afou den evale kai to epitheto tou kai ton arithmo tou sto tampelaki pali kala……….. :PPP Xerw 2 paidia pou exoun 32aria aspra alla den to kanoun kai thema.Eipame..

Kwnstantinos

Κωστα , σμρ πηρα το ipad … Μου αρεσει τοσο πολυ που το 2ο το ipad κ τζαμπα να μου τοδωσουν οταν βγει, δεν θα το παρω … Κ κατι αλλο… Τι προβλημα ειχε ακριβως ??? και δεν μπορω να καταλαβω στα καπακια τα ασπρα υπηρχε το προβλημα. 😛 ???? γιατι ετσι ???

Fotis

Προς spyrous καμία σχέση δεν έχει να κάνει με θέμα ψώνιου αλλά ότι ούτος η άλλως ασχολούμαι με την φωτογραφία. Ο σκοπός του tag με το όνομα δεν νομίζω πως θέλει πολύ μυαλό για να καταλάβεις πως είναι για την γνησιότητα της φωτό και όχι για κάποιον άλλο λόγο. Και προς Κωνσταντίνος επίσης για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις δεν είναι καπάκια. Είναι γνήσιο το τηλέφωνο. Τι πρέπει να κάνω να το ξεβιδώσω? Τεσπά καθείς με την γνώμη του

alex

γιατι σας φαινεται τοσο περιεργο;κυκλοφορησαν αμερικη μερικα κομματια λευκα στην αρχη

Fotis

Γιατί προφανώς ορισμένους του πονάει απο ότι κατάλαβα.

Konstantine X

Κυκλοφορησε το νεο iphone 4 της Verizon για 4G δικτυα. Κωστα εχεις καποια ενημερωση για το αν θα ερθει στην Ελλαδα?

Fotis

Καλά έκανες Κώστα. Ούτως η άλλως δεν επρόκειτο να ασχοληθώ με άτομα που έχουν χαμηλό μορφωτικό επίπεδο σαν τον εν λόγω φίλο.

#FN$#

Χαχαχα! Ρε παιδιά, εντάξει, έλεος! 1 κινητό είναι, όχι 3 τόνοι χρυσάφι!

SSpyrouSS

Φωτογράφε για να ξέρεις σπουδάζω μηχανικός υπολογιστών στο πολυτεχνείο στα χανιά.Aρα…Μόκο.Επίσης..Desire hd και δεν είμαι καλά!!

Fotis

FN ακριβώς αυτό λέω και εγώ. Φίλε Spyroys ποσώς τι έχεις. Δεν με ενδιαφέρει ούτε ρώτησα κιόλας. Και Γιατρός να σπούδαζες αυτό δεν σε κάνει να έχεις και τρόπους. Η συμπεριφορά σου ήταν άκρως υβριστική χωρίς να σε έχω βρίσει. Επομένως αν είσαι μεγαλύτερος απο 18 φρόντισε πραγματικά να ωριμάσεις.

SSpyrouSS

Kατ αρχήν εγώ σου έκανα ένα σχόλιο που δεν ήταν κακοπροαίρετο..Εσύ άρχισες να λες μετά για χαμηλό μορφωτικό επίπεδο και για μυαλό.Το tag με το όνομα δεν το σχολιάζω καθόλου γιατί ξέρεις ότι δεν είναι λογικό αυτό που λες.Στο ότι με εκνεύρισαν τα λεγόμενα οφείλεται και η αντίδραση μου.Ποτε δεν έχω ξαναγράψει κάτι τέτοιο σε post και μάλιστα ανώνυμα.Τελοσπάντων δεν έχω να πω κάτι άλλο.Οποιος βλέπει καταλαβαίνει.

Fotis

Έχεις πολύ γέλιο τελικά. Ο Κώστας έσβησε το post σου φίλε μου. Ελπίζω να μην έχεις και προβλημα μνήμης συν τοις άλλοις. Έγραψες πάρτο και βάλτο εκεί που ξέρεις. Και επειδή ακριβώς βλέπουν και καταλαβαίνουν αρκετοί προσπάθησε να ωριμάσεις και να μην χάνεις την ψυχραιμία σου. Όπως επίσης κανείς δεν σε ρώτησε να μας πεις τι κινητό έχεις όπως είπες μιας και εγώ είμαι το ψώνιο όπως λες. Δεν νομίζω πως τα σχόλια σου με αγγίξαν καθόλου ούτε νιώθω κατωτερότητα όπως πιστεύεις επειδή έχεις ότι έχεις. Η κατωτερότητα σου έγγειται στον τρόπο σκέψης σου και στους τρόπους σου μιας και δίνεις σημασία στα υλικά αγαθά σχολιάζοντας υβρίζοντας στους άλλους. Κανείς δεν έγραψε σχόλιο του ιδίου τύπου με εσένα και επειδή scripta manent μην με αναγκάσεις να σου θυμήσω επικολλώντας το αφού ο Κώστας το διέγραψε.

tsokchri

Bασικά δεν καταλαβαίνω την κριτική για την αξιοπιστία των συσκευών της apple είχα εναν imac όταν ακόμα οι οθόνες ήταν καθοδικού σωλήνα τον έχω δωρίσει σε έναν φίλο και μετά από δέκα χρόνια είναι σαν καινούργιος είχα το phone 3g και τώρα μετά από δύομισι χρόνια τον έδωσα στον γιο μου και είναι σαν καινούριο αυτά για το hartware εχεται δει ποτε κανένα samsung μετά από δύο χρόνια χρήσης μιάζει 100 χρονών ΄λογω φθοράς αλλά και design.Software τώρα δοκιμάσατε ποτε το iphone 4 σε χρήση gps ή σε airplay ή σε οποιαδήποτε από τις εκατοντάδες εφαρμογες του ή βγάζετε μόνο φωτογραφίες ? Μειωνεκτείματα έχει σίγουρα σαν λογισμικό για κάποια κωλύματα του παπάρα του Jobs πχ flas player και η μη χήση του σαν Εξωτερικός σκληρός ενώ έχεις στα χέρια σου μια συσκευή 32 G .Eλπίζω να φανώ χρήσιμος για οποιονδηποτε μελλοντικο αγοραστη

Vodafone

Ειναι παραλαγή απο το μάυρο σε άσπρο! οσο για το κουτί κoiκλοφρουν πολλα στο eBay!

vasilis

εμενα μου θυμιζει κινεζικη κοπια στο λευκο…δεν του παει καθολου. Ρε Steve αμαν…σκατα βγαζεις χρυσο το βλεπουν οι καταναλωτές…μάγια τους κάνεις;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 4

Η στιγμή που iPhone πιάνει ξαφνικά φωτιά [βίντεο]

Ένα πρόσφατο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο καταγράφει τη στιγμή που ένα iPhone 4, που λειτουργούσε τέλεια, τυλίχτηκε ξαφνικά στις φλόγες.

Smartphones Apple iPhone iPhone 4

Ο Κινέζος που πούλησε το νεφρό του για ένα iPhone 4 το 2011, θα υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση για το υπόλοιπο της ζωής του

Το 2011, ο Xiao Wang στην Κίνα ήθελε να αγοράσει τόσο πολύ το iPhone 4 που έκανε μια συμφωνία για να πουλήσει το νεφρό του και να αγοράσει τη συσκευή της Apple. Πλέον η ζωή του κινδυνεύει μιας και εξ αιτίας μόλυνσης θα πρέπει να υποβάλλεται πλέον σε αιμοκάθαρση για το υπόλοιπο της ζωής του.

Smartphones Apple iPhone iPhone 4

Πόσο εύκολα μπορούν όλοι να ξεχωρίσουν iPhone 4 από iPhone X;

Η Apple με το επετειακό iPhone X έχει κάνει τις μεγαλύτερες αλλαγές στο iPhone συγκριτικά με τα τελευταία χρόνια, για την ίδια είναι μια φουτουριστική συσκευή. Σε κάποιους αρέσει και σε άλλους όχι, αλλά σίγουρα έχει κεντρίσει την προσοχή.

Business Apple iPhone iPhone 4

Apple: Ετοιμάζει δικά της OLED panels για τα iPhone του 2018

Η Samsung είναι αυτή που έχει την απόλυτη κυριαρχία στην αγορά των OLED panels για mobile συσκευές και η Apple θα συνεργαστεί μαζί της για το επερχόμενο iPhone 8, που θα ανακοινωθεί Σεπτέμβριο.