WIND, Φέρνει τις κάρτες Nano SIM μαζί και το iPhone 5;

Αρκετές ημέρες μετά την ταυτόχρονη ανακοίνωση Vodafone και Cosmote ότι ξεκίνησαν να διαθέτουν κάρτες Νano SIM σήμερα και η WIND προχωράει σε ανακοίνωσεις σημειώνοντας ότι οι κάρτες της “… προορίζονται για το νέο iPhone 5 που θα κυκλοφορήσει σύντομα και στην ελληνική αγορά”. Βρισκόμαστε πολύ κοντά στην επίσημη κυκλοφορία του iPhone 5.

Λέτε και η WIND να το φέρει από την πρώτη μέρα, η θα πουλάει τις κάρτες σε συνδρομητές της που θα το αγοράσουν από αλλού;

, WIND, Φέρνει τις κάρτες Nano SIM μαζί και το iPhone 5;

, WIND, Φέρνει τις κάρτες Nano SIM μαζί και το iPhone 5;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τo θέμα είναι οτι το iphone 5 δεν έχει έρθει ακόμα και μάλλον θα έρθει όταν η apple βγάλει το iphone 6.Eίμαστε οι τελευταίοι των τελευταίων.

pete

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ εμείς μπορεί να αργούμε αρκετά σε σχέση με άλλους αλλά υπάρχουν κ κάποιοι που θα το πάρουν τέλη Δεκέμβρη 😛

alexis

ποτε θα το φερουν επιτελους;σημερα βρεθηκα σε καταστημα τους,εχουν sim,εχουν θηκες,αλλα για την συσκευη…..ιδεα δεν εχει κανεις.

angelos

Ναι ρε Κώστα, διαφώτισε μας. Υπάρχει επίσημη ανακοίνωση, πότε θα έρθει το σκασμένο ?

Χαράλαμπος

Αν το αγοράσουμε από Ευρώπη πιο μοντέλο να επιλέξουμε για μην έχουμε πρόβλημα

Christos

Εγώ το πήρα από Αγγλία μέσω eBay σε μαυρο το 64αρι και το έχω κανά 15 μέρες τώρα από εκεί θα πρότεινα άμα ήθελε κάποιος να το πάρει πιο γρήγορα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Πόσο το 64άρι καλέ μου φίλε?

Christos

Εγώ το πήρα 940 χωρίς τα έξοδα αλλά μπορεις να βρεις πολύ καλύτερες δημοπρασίες αν το κυνηγησεις. Τώρα πάνω κάτω τα ίδια με την Ελλάδα θα το βρεις απλά θα το πάρεις πιο γρήγορα εκτός αν θέλεις επιδότηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.