Windows 10 Mobile: Τον Δεκέμβριο η αναβάθμιση

Εχθές η Microsoft έκανε την μεγάλη ανακοίνωση των ναυαρχίδων Lumia 950 οι οποίες γνωρίζουμε ότι θα έρθουν με Windows 10 Μobile out of the box. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η αναβάθμιση στη νέα έκδοση του OS, για όσους έχουν παλαιότερα μοντέλα Lumia, θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο.

Οι πληροφορίες έρχονται από την επίσημη σελίδα της Microsoft στο Facebook όπου απαντά σε σχετική ερώτηση για τα Lumia 640 και Lumia 640XL.

Σε άλλο σχόλιο η Microsoft αναφέρει ότι στόχος της είναι να φέρει το update σε Windows 10 Mobile στην πλειοψηφία των Lumia που τρέχουν Windows Phone 8.1 και συμπληρώνει ότι απαιτείται τουλάχιστον 8GB ενσωματωμένη μνήμη για να γίνει η αναβάθμιση. Αυτό σημαίνει ότι συσκευές όπως Lumia 530 μένουν εκτός.

H Microsoft στο χθεσινό big event ανακοίνωσε:

Microsoft Surface Pro 4
Microsoft Lumia 950
Microsoft Lumia 950 XL
Microsoft Lumia 550
Microsoft Surface Book
Microsoft Band 2

Windows 10 Mobile: Τον Δεκέμβριο η αναβάθμιση, Windows 10 Mobile: Τον Δεκέμβριο η αναβάθμιση

Windows 10 Mobile: Τον Δεκέμβριο η αναβάθμιση, Windows 10 Mobile: Τον Δεκέμβριο η αναβάθμιση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
lefteris t.

Γιατί τοσο αργά..
Ποιος περιμένει μέχρι τότε?
Νμζω δν θα αντέξω με το 640 μου τόσο καιρό περίμενα ποσο καιρό τα 10 ναντο σώσουν και το developer preview δν είναι λύση δυστυχώς

John

min akouw twra tetia gt vgeni ektos?
amesos ektos afou exei dosi Beta gia ta windows 10 pos einai ektos?

Gvirginia
Φώτης

Συγγνώμη αλλά μάλλον δεν κατάλαβα καλά λέει θέλει τουλάχιστον 8 GB ελεύθερα δλδ όσοι έχουμε μοντέλα Lumia με 8gb έκδοση δεν θα πάρουμε windows 10 mobile ;;

alxgiann

@lefteris Το insider preview build που έχω αυτή την στιγμη στο 640 XL μου δεν το λές και κακό. Τα μόνα προβληματάκια που έχω είναι σπάνια λίγο lag και 1-2 Live tiles καμιά φορά μπορεί να “κολλήσουν” και να μην ανανεώσουν περιεχόμενο. Ούτως ή άλλως η επόμενη insider έκδοση θα είναι κάτι σαν release candidate, θα σου έλεγα να ρίξεις μια ματιά – μόνο αν όμως ΔΕΝ το χρησιμοποιείς σαν το βασικό σου κινητό.

leontios

apple και ξερό ψωμί (κυριολεκτικά) και είσαι σίγουρος
εκτός αν έχεις nexus !!!
οι υπόλοιποι ακόμα kitkat έχουν !!!

https://venturebeat.com/wp-content/uploads/2015/02/android_adoption_february_2015.png

όσο για το app store των WP ούτε οι μεγάλοι δεν έχουν βγάλει επίσημα app
τρέχει με τον χρόνο η MS στο windows central δείχνουν bugs στο update και δεν το αμολήσανε τους κόβω για το 2016 και ΑΝ !!!!!!
θα βγάλουν τα μάτια μόνοι τους

stathis

κάπου διάβασα πως το λειτουργικό χρειάζεται 5 giga
οποτε όσοι έχουνε 4 giga αποκλείονται.
δεν μπορώ να θυμηθώ που το είχα διαβάσει δυστυχώς

Gvirginia

@leontios Σε παρακαλώ, μπορείς να μου βρεις συσκευή της Apple που να έχει κάτω από 350€ καινούρια? Επειδή με έπεισες με τα επιχειρήματά σου και ενδιαφέρομαι.

Υ.Γ: Μη μου πεις κανένα 4S το οποίο καταστράφηκε από το iOS 8 (αν θυμάμαι καλά)

Λεόντιος

Τα ίδια λέμε πληρώνεις μια φορά και έχεις after sales για το λειτουργικό
Εγώ προσωπικά δεν έχω να πάρω εδώ και χρόνια και παιδεύομαι με custom roms
Με huawei ξεκίνησα και πήγα σε nexus 7 tilapia, iPad mini retina 2, και για κινητό έχω ένα 640 γιατί τρέχω προγράμματα για τη δουλειά μου στις τρεις πλατφόρμες,
Στο δια ταύτα το nexus σταμάτησε να παίρνει αναβάθμιση από το lollipop, το iPad μου ήδη τρέχει την 9.2 χωρίς προβλήματα και το 640 ακόμα περιμένω
προσπάθησε να με καταλάβεις έδωσα 450 για το nexus το 2012, περίπου τα ίδια για το iPad, και 170 για το MS από οικονομικής πλευράς/διάρκεια ζωής νικητής μέχρι τώρα είναι το ααπλ

Gvirginia

@Λεόντιος Εγώ μια χαρά καταλαβαίνω… Πήρες το 640 και θες σόνυ και καλά να έχεις την αναβάθμιση, που είπαν θα βγει το χειμώνα, χθες. Να σε ρωτήσω, “after sales” για το λειτουργικό δεν είναι όταν έχεις το 920 (μοντέλο 3 χρόνων ακριβώς) και παίρνει την τελευταία αναβάθμιση χωρίς προβλήματα και θα πάρει W10 μετά?

Δηλαδή πρέπει να βγει το update μέσα σε έξι μήνες για να φαίνεται ότι δίνει “περισσότερα”? Καλύτερα να κάνουν 1 χρόνο+ να βγάλουν update χωρίς προβλήματα παρά να κολλάνε. Ψάξε να δεις τι έκανε το iOS 9 στις παλιές συσκευές.

Συγκρίνεις μία εταιρεία που βγάζει 3-4 μοντέλα το χρόνο (παλιά 2-3) με εταιρείες που βγάζουν μοντέλα από 100€ έως 900€. Συγνώμη που στο λέω αλλά από οικονομικής πλευράς/διάρκεια ζωής νικητής είναι 640, το mini 2 ,αν όχι τώρα, τότε του χρόνου θα απαξιωθεί τόσο που θα πρέπει να πάρεις το mini 3-4-5 κτλ. Άσε που συγκρίνεις συσκευή που έχει κόστος το 1/3 του mini και έχει το τελευταίο λογισμικό στα Windows….

Fotis

Παιδιά έχω το 640xl πότε θα έρθουν επιτέλους τα windows 10

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software Apple Apple Music Apple TV

Οι εφαρμογές Apple Music, TV και Devices διαθέσιμες στα Windows

Η Apple ετοιμάζεται εδώ και καιρό να φέρει τρεις βασικές εφαρμογές της στα Windows και, μετά από μήνες σε μορφή beta, τα app είναι διαθέσιμα.