Microsoft: Τα Low-end Lumia δε θα πάρουν τα πλήρη χαρακτηριστικά των Windows 10

Η Microsoft, μέσω tweet του Joe Belfiore, δήλωσε οτι η εταιρεία δουλεύει πάνω στα Windows 10 για κινητά με 512MB RAM, αλλά τα χαρακτηριστικά της έκδοσης που θα “φορούν” μάλλον θα διαφέρουν.
Το λακωνικό tweet, δεν αναφέρει τίποτα παραπάνω, όπως για το τι είδους διαφορές ή ποιά χαρακτηριστικά θα διαφέρουν σε σχέση με τις άλλες συσκευές.

Πάντως, η Microsoft έχει δηλώσει οτι όλα τα Lumia Windows Phone 8 θα πάρουν την αναβάθμιση σε Windows 10 και ο Belfiore αφήνει να εννοηθεί οτι η εταιρεία εργάζεται πυρετωδώς ώστε να μην αφήσει απογοητευμένους τους κατόχους των πιο δημοφιλών συσκευών όπως τα Lumia 520, Lumia 530, Lumia 625 και Lumia 630, όλα με 512MB μνήμη RAM και σίγουρα δε θα θέλει να επαναληφθεί η προηγούμενη κατάσταση με την αναβάθμιση από Win7 σε Win 8 όπου κάποιες συσκευές είχαν απομείνει με το 7.8 update και δεν κατάφεραν να πάρουν, παρά μόνο μικρής σημασίας, νέα χαρακτηριστικά.

Η preview for phones έκδοση των Windows 10 αναμένεται πιθανότατα εντός εβδομάδας αν όλα πάνε καλά με τις “εσωτερικές” τους δοκιμές.

Low-end Lumia Windows 10 features, Microsoft: Τα Low-end Lumia δε θα πάρουν τα πλήρη χαρακτηριστικά των Windows 10

Πηγή

Δώρα Θεοχάρη

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

67 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gericho

Τα 435, 532, 535 είναι low-end και φαίνεται ότι θα πάρουν κανονικά τα χαρακτηριστικά των Windows 10. Η Microsoft μόνο τυχαία ό,τι συσκευές έβγαλε φρόνυοσε και να έχουν 1GB ram. Δεν είναι επομένως θέμα low-end range, αλλά καθαρά ram (ευγενικής χορηγίας της αλησμόνητης Nokia των 512MB). Το θετικό είναι πως τίποτε ακόμα δεν έχει αποκλειστεί και το παλεύουν στη βελτιστοποίηση, αλλά ναι είναι ένα πιθανό ενδεχόμενο μερικά χαρακτηριστικά να λείπουν από συσκευές που δε μπορούν να τα υποστηρίξουν. Κατά τον Belfiore υποψήφιες συσκευές είναι αυτές με τα 512ΜΒ ram.

Genesis

λογικό είναι αλλά δεν νομίζω να είναι και πολύ σημαντικά αυτά που θα λείψουν. ακόμη και στην 8.1 είναι κάποια πράματα που δεν τα έχουν οι 512 συσκευές.

για τους επιτήδειους που θέλουν να βάλουν στα κινητά τους το technical review να διαβάσουν αυτό εδώ πρώτα πριν κάνουν οτιδήποτε….γιατί το technical review δεν είναι σαν το preview for developers που ήταν σχεδόν ολοκληρωμένη εκδοσή. βάλτε το μόνο αν έχετε δεύτερο κινητό διαθέσιμο για να το δοκιμάσετε.

https://www.windowscentral.com/first-wave-windows-10-phone-preview-likely-include-htc-one-lumia-1020-lumia-1520

gericho

Με την ευκαιρία, να και ένα θέμα που αφορά στα WIndows 10 και μπαίνει στον υπέρτιτλο. Χιουμοράκι. 😉

Sot11

Δηλαδή συγνώμη τώρα το 630/635 που έχουν τετραπύρηνο sd400 χαντακωνονται λόγω της ram; Μεγάλο λάθος αν ισχυει

forneverarrow

Πράγματι, βλέπω πιθανό το ενδεχόμενο να τη φάμε όπως κάποτε με τα άθλια 7.8… Και θυμάμαι σαν χτες τις ανακοινώσεις αρχικά οτι θα πανε τα lumia 710/800 σε WP 8 αλλα στο τέλος, ανακάλυψαν οτι δεν θα το πάρουν λόγω επεξεργαστή! Και τρέχαμε σαν τους βλάκες και παίρναμε high end lumia τότε, για να μας δώσουν μόνο ενα update 7.8 που μεγάλωνε τα tiles και ως εκεί.

Επομένως, κανω μια προσωπική εκτίμηση, οτι τέλη του μήνα θα έχουμε ανακοίνωση σε στιλ “Windows Phone 8.5” γιατι τελικά τα 512mb ειναι λίγα για τα 10, άσχετα αν πουλάμε τα νεα μοντέλα των 80€ με 1GB επειδή το ξέραμε εξ αρχής… Τουλάχιστον τώρα είμαι ήρεμος για δυο λόγους: δεν έδωσα 500€ όπως τότε με το lumia 800, αλλα 169€ για το 635. Και επίσης, έχω ακομα το iPhone 5s (ευτυχώς δεν το πούλησα), άρα δε σκάσω και πολυ.

Το κρίμα θα ειναι (αν τελικά μας κρεμάσουν) στο οτι μέχρι τώρα ήταν σπαθί στα updates των 8/8.1, και είχαμε χαρεί.

nikmour

@genesis μήπως δεν ήθελες να γράψεις “επιτήδειους”, αλλά κάτι άλλο?

Genesis

Sot11

ίσως αυτά να είναι τα μόνα που μπορεί να το έχουν κανονικά ίσως το τι πιστεύω εγώ τώρα έτσι, είναι λόγο της βοήθειας του sd400 να είναι καλύτερα αλλά ίσως και να είναι έτσι όπως λένε θα δούμε μόλις βγουν τα πρώτα αποτελέσματα από τα technical preview.

ένα λάθος ποιο πάνω εκεί technical preview ήθελα να γράψω αλλά το άτιμο το P δεν μου έκανε την τιμή 😀 συνήθεια στο να γράφω γρήγορα = mistakes xD

Dimitris77

@forneverarrow

Τουλαχιστον τωρα υπαρχει πληθωρα επιλογων και δε χρειαζεται ποσα της ταξης των 400-500 ευρω. Με 80-100 ευρω μπορει ο καθενας να εχει lumia με 1 Giga RAM με το update των Windows 10. Στο υποθετικο σεναριο μιλαμε παντα που η Microsoft την κανει “γυριστη” οσον αφορα τη RAM.

RigoMS

Ερώτηση κρίσεως.. κατ’ άντιστοιχία πάντα, σε κινητό με android, του Δεκέμβρη του 12 που πλέον κάνει 100 ευρώ πιστεύεις θα πάρεις την android 6 όταν βγει; Και αν ναι πως θα “τρεχει”;
Νομίζω να κάλυψα τους περισσότερους.. 😉

Killbillgr

Ξέρει κανείς εάν τα 920 1020 lumia πάρουν το windos 10 ?
Κανένας Γκουρού εδώ μέσα ;

Sot11

Rigoms δεν διαφωνεί κανείς με αυτα που λες ίσα ίσα, αλλα μιλάμε για κάποια μοντέλα που ειναι πολυ καλά για να μείνουν πίσω όπως το 630/635 που γράφω και πάνω. Όσο για τα συγκεκριμένα android που λες δεν έχουν πάρει ουτε την 4.4 λες να πιστεύει κανείς ότι θα πάρουν την 6;

paris

Ρε παιδιά εγώ που έχω htc 8s.θα πάρει κανονική αναβάθμιση?

Νίκος

Αρχίσαμε….. Τσάμπα η υποστήριξη τόσο καιρό και τόσες χιλιάδες γραμμές; 2 πληκτρολόγια έλιωσα να γράφω εδώ μέσα, τα λεφτά μου πίσω 😛 Πήγα σήμερα σε κατάστημα και έριξα μια ματιά στο 930, μπήκα και στο Store του, αρκετό υλικό που δεν υπάρχει σε 512 Ram. Το θέμα είναι ότι μας κορόιδεψαν, πήραμε κινητό με 109 ευρώ και μερικές εβδομάδες μετά βγάλανε 5άρες οθόνες με 1GB Ram στα ίδια λεφτά. Γράφαμε τόσο καιρό για την διαχείρηση της μνήμης στα Nokia – WP και τώρα έρχονται να μας διαψεύσουν με τον χειρότερο τρόπο. Κρίμα και πάλι κρίμα. Ποιός ο λόγος να συνεχίσω με Windows Phone απο την στιγμή που γίνονται και αυτά καταναλωτικές συσκευές; Λέγαμε για τα Android που δεν κρατάνε πάνω απο χρόνο και τώρα έρχεται η Microsoft να μας πεί ότι το 512 Ram ολίγων μηνών κινητό μας σε λίγο καιρό θα κάνει μόνο για κλήσεις. Με το Denim επίσης λένε ότι όλα τα RPG που τρέχανε καλά σε 512 Ram, τώρα λαγκάρουνε. Με τα 10 τι θα γίνει; Α ρε Microsoft, και πίστεψα ότι έβαλες μυαλό αλλά δεν… Εντάξει οκ, θα τρέχει, θα την πάρει την αναβάθμιση, δεν λέω, αλλά 10 μήνες πρίν κυκλοφορήσουνε και αρχίσανε οι “εκπτώσεις” μέσω… Συνέχεια »

Sot11

Killbillgr έχουμε πει ότι ολα τα lumia θα τα πάρουν!!!
Paris μην σκας καθόλου δεν θα την πάρει το 8s!

Νίκος

Sot11 το θέμα μας δεν είναι αν θα την πάρει ή όχι, αλλά να τρέχει και κάπως αξιοπρεπώς. Μην καταντήσουμε Android στο τέλος.

Στέλιος

μην τρελαίνεστε clickbait τίτλος είναι 🙂

ο μόνος περιορισμός είναι τα hardware features

το 520 πχ που δεν έχει equalizer σαν budget συσκευή λογικό είναι να μην πάρει το καινούργιο equalizer των 10
αλλά όπως έχει πει η Ms 100 φορές ΟΛΑ τα lumia θα πάρουν και πολύ πιθανόν και τα ativ s αι htc m8

Genesis

Νικος

από τι στιγμή που θα πάρουν και τα 512 μια τέτοια μεγάλη αναβαθμίσει δεν θα έπρεπε να παραπονιέσαι… όπως είπα δεν νομίζω θα είναι τόσο μα τόσο σημαντικές η ελλείψεις….εξάλλου η MS ποτέ δεν είπε ότι δεν θα έχουν καμιά έλλειψη τα 512 αλλά ότι θα πάρουν την αναβαθμίσει.

ωραία θα ήταν να μπορούσες να αλλάξεις τι ram ενός κινητού.

θανασης

Έχω το 535 εδώ και 3 ημέρες αγορά 120 ευρώ.Μου έχει κολυσει μια φορά και αναγκάστηκα να βγάλω μπαταρία και μου έχει βγάλει πράσινη οθόνη για κανένα 2λεπτο χωρίς να μπορώ να κάνω τίποτα.Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η οθόνη και συγκεκριμένα η αφή.Πολυ μεγάλο πρόβλημα αλλά πατάω αλλά βγάζει ζουμ δεν κάνει για κανένα λόγο και καμια φορα δεν πατιεται τίποτα.Να το πάω πίσω η όχι θα μου δώσουν καινούργιο η θα μείνω χωρίς κινητό για 15 ημέρες μέχρι ν περιμένω ν τον φτιάξουν?

kateriniotis

Σε κάποιους έφταιγε η nokia για την μικρή ram… Τώρα τι έχουν να πουν που πλέον βρίσκεται η ms στο τιμόνι?
Εγώ ξέρω ότι άδικα φαγώθηκε η nokia και πλέον είμαστε σε αδιέξοδο αφού οι παλιοί nokiaδες δεν ξέρουμε τι συσκευή να διαλέξουμε…

Μάνος Καραδήμος

Λοιπών είμαι freelancer app developer και δυστηχώς αν η Microsoft κάνει κάτι τέτοιο θα φύγω και δεν θα με ξαναδεί. Είχα το 610 και λόγο το ότι δεν πήρε αναβάθμηση έχει γίνει ένα καταπληκτικό stop πόρτας. Άλλαξα στην αρχή μου, τα android. Βλέποντας όμως την αξιοποιστία των 8 ξαναήρθα στα Windows Phone με Nokia Lumia 620 στα 512 ram. Ελπίζω να παραμήνω στην Microsoft…

Νίκος

@Genesis

Ωραία θα ήτανε να υπήρχε εξ αρχής ένας προγραμματισμός και όχι να πουλάνε σαβούρα με 512 Ram και 1 μήνα μετά να κυκλοφορούνε καλύτερα μοντέλα με μεγαλύτερη μνήμη σε αρκετά χαμηλότερη τιμή. Έλα τώρα στην θέση αυτού που έδωσε 120 ευρώ και πήρε ενα 530 με 512 Ram, και 2 μήνες μετά η Microsoft κυκλοφορεί ενα 535 DS με 5άρα οθόνη, 1GB Ram και 8GB μνήμη προφανώς επειδή κατάλαβε την @@ που έκανε απο την αρχή. Ο άλλος δεν νιώθει ότι έχασε τα λεφτά του σε μόλις 1-2 μήνες απο την αγορά; Ότι κάνανε τόσα χρόνια δηλαδή οι συσκευές που φορούσανε το σάπιο Android και λειτουργούσανε στην αγορά μονοπωλιακά και άλλαζες τηλέφωνο κάθε 6 μήνες. Καλώς κακώς, είχαμε την εντύπωση ότι η Microsoft αυτό θα το σταματούσε.

Θα δείς πάντως ότι θα κάνουνε πολλές υποχωρήσεις και εκπτώσεις μέχρι την τελική αναβάθμιση,σαν την διαπραγμάτευση του Αλέξη ενα πράγμα. Εδώ ήδη τα Support 512 παιχνίδια της Gameloft έχουνε αρχίσει και σέρνονται με τις τελευταίες αναβαθμίσεις.

Καλύτερα να κυκλοφορούσανε εξ αρχής 5-6 μοντέλα με καλά χαρακτηριστικά και 1-1,5GB μνήμη στα 160-200 ευρώ παρά αυτό που γίνεται τώρα. Άποψη μου βέβαια, μπορεί να κάνω και λάθος, θα δείξει.

Νίκος

θανασης αυτά τα προβλήματα τα είδα σήμερα στο συγκεκριμένο μοντέλο σε κατάστημα το πρωί, δεν έκανε κάν σωστό σκρόλ απο δεξιά πρός τα αριστερά. Προφανώς ήτανε θέμα του ότι το είχανε λιώσει οι πελάτες στίς δοκιμές και όχι κατασκευαστικό σφάλμα. Πήγαινε το για αντικατάσταση.

Sot11

Θανάσης ολα τα 535 έχουν πρόβλημα στο software για αυτό συμβαίνει αυτό με την αφή. Θα δώσει ενημέρωση η Microsoft που το διορθώνει. Προς το παρόν για να μην έχεις θέματα κλείσε την ευαισθησία αφής στις ρυθμίσεις.

Genesis

Θανάση

Αυτό το πρόβλημα είναι γενικά σε όλα τα 535 οπότε η αντικατάσταση δεν θα βοηθήσει αλλά έχω διαβάσει ότι η MS θα βγάλει κάποια αναβαθμίσει για να φτιάξει το πρόβλημα με το touch

Νίκος δεν λέω η MS έχει κάνει λάθη ναι συνεχίζει να κάνει τώρα δεν ξέρω αν αυτά της Nokia με 512 θα είναι τα τελευταία windows phone με 512 από όταν ξεκίνησε με το όνομα Microsoft στα κινητά πάει με 1gb. Δεν ξέρω αν φταίει η NOKIA η MS το θέμα είναι να σοβαρευτούν εκεί πέρα λίγο και να βγάζουν σοβαρές συσκευές.

gericho

“Σε κάποιους έφταιγε η nokia για την μικρή ram… Τώρα τι έχουν να πουν που πλέον βρίσκεται η ms στο τιμόνι?”
Τώρα που βρίσκεται η MS στο τιμόνι έχει βάλει 1GB ram σε κάθε μοντέλο που έχει λανσάρει (435,532,535). Αυτές οι συσκευές με το 1GB ram θα πάρουν και πλήρη χαρακτηριστικά.

Πριν στα αλήθεια ήταν η Nokia με τη μικρή ram, τα onscreen buttons κλπ κλπ.

Αρης

Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουνε κάποια πράγματα: 1. ΟΛΑ τα wp8 θα πάρουν το w10. ΟΛΑ. Ακόμη και αυτά με 512. ΟΛΑ. Αυτά που έχουν 512 και είναι πιο low end δεν θα πάρουν όλα τα features. Δηλαδή ότι γίνεται και με τα iphone (airdrop??). Επίσης αυτό συνέβει και στο Lumia Denim. Το “hey cortana” και το 4Κ βίντεο τα πήραν μόνο τα Lumia με τον snapdragon 800. Δηλαδή τίποτα μη αναμενόμενο. 2.@Νικος μιλάς σαν να μην ήταν η Nokia ξεχωριστή εταιρία από την MS μέχρι πριν 1 χρόνο και να μην είχαν στο πρόγραμμα (pipeline) συσκευές ήδη σχεδιασμένες πρίν την εξαγορά. Το γεγονός πως 2 εβδομάδες μετά βγήκε κινητό με 1GB και 5′ οθόνη έχει να κάνει με το οτι είναι ενα προιόν που βγήκε μετα την εξαγορά με τις προδιαγραφές την MS. Πάντα θα υπάρχει ασυνέχεια σε τέτοιες περιπτώσεις. Διάβασε και λίγο Windows Cental. Τα λέει το κακόμοιρο για να τα διαβάζουμε “εμείς” που ασχολούμαστε. ΥΓ Ποιός σου είπε ρε φίλε ότι θα κάνει μόνο για κλήσεις? Το 920 μου με Denim πετάει! 3.@θανασης η MS ετοιμάζει και άλλο update για να λύσει το πρόβλημα της ευαισθησίας της οθόνης στο 535. Δεν ξέρω πότε θα βγεί αλλά έχουν δηλώσει… Συνέχεια »

tepe

Πολλη κλαψα και μιζερια οπως παντα. Λες και σε οοοολα τα αλλα λογισμικα (τα αλλα 2 δλδ) οι παλιες συσκευες γινονται αυτοματως υπερσυγχρονες με καθε update.
Λες και τα αϊφονια δεν σερνονται για να σε αναγκασουν να σταξεις χιλιαρικο για καινουργιο, λες και τα ανδροϊδ δεν ειναι πετσοκομμενα και κουτσουρεμενα ή ακομα και νεκρα απο το κουτι αμα δεν θες να δωσεις πανω απο 250 ευρω.
Αμα ηταν ετσι, το rootαρισμενο Xperia Sole μου που τρεχει 4.4.4 επρεπε να εχει ολα τα μπλιμπλικια του Moto X. Εμ δεν παει ετσι.

thanasis

η κλαψα ειναι απαραιτητο συστατικο, οταν εχεις δωσει φραγκα, εχεις κατεβασει τις απαιτησεις σου και ακομη το κινητο σε εξαγριωνει.

ειχα το 520 για αρκετο καιρο, μου αρεσει η αισθηση του λειτουργικου και η λειτουργια της καμερας σε χαμηλο φως, και οι χαρτες.

λιγοτερο εντυπωσιασμενος που δεν ειχε φλας, που η μπαταρια δε κραταγε πολυ, και που η λειτουργικοτητα μεταξυ εφαρμογων ηταν αισχρη.

μπραβο σε γενικες γραμμες για το συστημα.. Μπουυ για τις χαζομαρες που κανουν και που εχουμε δικαιωμα να κριτικαρουμε εφοσων ειμαιστε πραγματικοι χρηστες.

θα θελα να δω περισσοτερη ποιοτητα απο την εταιρεια.. και λιγοτερα τηλεφωνα.. αλλα ας κανουν οπως νομιζουν.. προς το παρων θα τη βγαλω με ενα μεντιον τηλεφωνοτ της αλντι που τρεχει αντροιντ και με τους ΗΕΡΕ χαρτες για πλοηγηση.

λειτερς..

PiXel

Καλά, είναι και λίγο κουφό να περιμένουμε να πάρουν πλήρως τα Windows 10 συσκευές που κυκλοφορούν εδώ και 2 χρόνια. Ειλικρινά, όντας κάτοχος ενός Lumia 820 εδώ και δύο χρόνια και με 2,5 χρόνια επάνω του απ’ την παρουσίασή του το 2012, ακόμα και να μου λέγανε πως δε θα τα πάρω καθόλου θα ήμουν ευχαριστημένος, έχοντας πάρει 5 αναβαθμίσεις συνολικά απ’ τα αρχικά WP8.0 που κυκλοφόρησε. Τώρα, σχετικά μ’ αυτά που θα λείπουν. Δε νομίζω να έχει σχέση μόνο η RAM, όσο ο συνδυασμός RAM/CPU. Πχ το Lumia 520 έχει και 512MB αλλά και έναν παλιό, Cortex-A7 2πύρηνο, που το φέρνει σε δεύτερη μοίρα απ’ το 512MB μεν, αλλά 4πύρηνο Cortex-A7 Lumia 630. Άλλωστε, στο event στο τέλος του προηγούμενου μήνα, έδειξαν Lumia 630 που έτρεχαν τα Windows 10 (δε γνωρίζω, φυσικά, τι χαρακτηριστικά έλειπαν). Αυτά που σίγουρα πρέπει να περιμένουμε πως δε θα έχουν όλα τα κινητά, είναι χαρακτηριστικά όπως το split-screen multitasking (μόνο τα δυνατά 4πύρηνα με πάνω 5 ίντσες λογικά θα το υποστηρίζουν), η δυνατότητα μετακίνησης του πληκτρολογίου σε άλλα σημεία στην οθόνη, passive voice activation της Cortana και γενικότερα χαρακτηριστικά που αξιοποιούν μεγάλες οθόνες και τμήματα hardware, που οι συσκευές μας δεν έχουν. Δεν είδα… Συνέχεια »

forneverarrow

@PiXel: συμφωνώ. Κάπως ετσι τα βλέπω τα πράγματα, ωστόσο, είμαι σχεδόν βέβαιος για την πορεία απο 7.5 σε 8. Θυμάμαι χαρακτηριστικά την περίοδο Αύγουστο με Νοέμβρη του 2012, τότε που είχα ενθουσιαστεί με το lumia 800 και το είχα πάρει περιμένοντας τα νεα στοιχεία των WP 8. Και ξαφνικά έβλεπες παντού επίσημες ανακοινώσεις της MS που έλεγαν οτι τελικά (τονίζω το τελικά) θα βγάλει 7.8 για τις παλιές συσκευές λόγω hardware. Αλλα πέρα απο αυτό, αν δεν καταφέρει να δωσει στις 512 συσκευές αυτά που περιέγραψες, τότε τι μένει; Το wallpaper στο παρασκήνιο με τα διάφανα tiles απο πανω;; Αυτό θα μπορούσε να το κανει σαν update του denim…

Genesis

Αρης

συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. επιτελούς κάποιος που διαβάζει windows central και ξέρει πως είναι τα πράγματα.

ρε παιδιά τι κλάψα και βλακείες λέτε και είπαμε ότι όλα τα 512 θα πάρουν τα 10 απλά δεν θα τα έχουν όλα τα καλούδια αυτό….η Microsoft πότε δεν είπε ότι θα τα έχουν όλα τα καλούδια μην λέμε ότι θέλουμε. άμα όντος σας ενδιαφέρει πολύ για τα windows 10 και θέλετε να μάθετε ποιο πολλά ρίξτε μια ματιά στο windows central στης συζητήσεις για τα 10.

killbillgr

Βλέπω να περνούμε την ίδια μοίρα με τα Android και να έχουν δικαίω τα fan boys της Apple 🍎. Μόλις καλά καλά πιάσουν καλούς πελάτες σε αριθμό δεύτερη κίνηση τού ς είναι να τους κάνουμε αιμοδότες δλδ. Αλλάχτε κινητά για να έχετε την τελευταία έκδοση. Άμα συνεχιστή αυτό το βιολί 🎻 αντίο MS και έχω WP μόνο και μόνο για το όνομα Nokia προ μια εβδομάδα αγόρασα το Nokia 1020.

Genesis

killbillgr

αφού θα πάρεις την αναβαθμίσει γιατί είσαι τοστ αρνητικός? το ότι το 820-620 θα πάρουν την αναβαθμίσει για τους χρήστες αυτόν τον κινητών που έχουν είδη 2 χρόνια αναβαθμίσεις συνεχώς και πάνε για τον τρίτο είναι πολύ καλά νέα. και ας μην είναι όλα τα features μέσα στα 512 και τι έγινε? το θέμα είναι ότι θα έχουν ποιο πολλά από ότι είχαν με την 8.1.1

δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό αυτό να είσαι σε κατι αρνητικός εννοώ έχεις βγει κερδισμένος είδη.

τι να που και αυτοί που έχουν android που έχουν 1.5 χρόνο μόνο αναβαθμίσεις και πολλά low end και μερικά mid range δεν παίρνουν ούτε ένα μηνά αναβαθμίσεις.

forneverarrow

@Genesis: εδώ είσαι λάθος. Το ποτέ δεν είπε οτι θα εχει όλα τα καλούδια στα 512 δεν ισχύει, οχι τουλάχιστον με τα δεδομένα της 21ης Ιανουαρίου! Εκεί έδειξαν ενα 630 (αν δεν κανω λάθος) να τρέχει τα Windows 10 με την preview και στα screenshots είχαν όλες τις συσκευές σαν μια “οικογένεια”, έκαναν ανακοινώσεις οτι πάμε σε ενιαία πλατφόρμα κλπ. Και ανάμεσα στα διάφορα tweets έλεγαν οτι η πρώτη mobile tech preview θα έτρεχε σε 512 συσκευη για να δείξουν πόσο optimize θα ειναι τα 10. Η καραμέλα με τις λιγότερες λειτουργίες και το οτι σε κάποιες 512 θα αργήσει, ξεκίνησε την τελευταία βδομάδα. Ας μη λέμε οτι θελουμε! Και επαναλαμβάνω. Δέχομαι οτι κάποιες δυνατότητες έχουν να κάνουν με το hardware και λογικά δε θα τις έχουμε σε low end συσκευές. Αλλα δεδομένων των προσθηκών στα 10, η πλειοψηφία αυτών δε θα περάσει σε καμία 512 συσκευη. Τι μένει; Μια ανανέωση στο home screen και άλλη μια σειρά εικονίδια στο action center? ίδιας έκστασης αναβάθμιση, δηλαδή, με την παλιά 7.8… Όπως έχω ξαναπεί, δεν τίθεται θέμα σύγκρισης με το Android στα updates, αλλα μερικές ενέργειες της MS, αν τις παρακολουθείς καθημερινά, δείχνουν διάφορες διακυμάνσεις. Όταν πήρα το 635 (και δεν… Συνέχεια »

Genesis

forneverarrow ποτέ δεν έκαναν κανονική παρουσίαση σε 512 συσκευή και ότι είχε κάποια πράγματα τον 10 που μπορεί να μην ήταν όλη η αναβαθμίσει αλλά κάνα preview δεν σημαίνει ότι άλλα είχαν πει άλλα κάνουν δεν ξέρεις τι είχε κανονικά αυτή η συσκευή. ένα 1520 είχαν δείξει θυμάμαι. λες ότι έδειξαν ένα 630 με τα 10 εγώ στο βίντεο με όλη την παρουσιάσει γιατί δεν μπορώ να το βρω? και μόνο το 1520 βλέπω? δώσε link να δω αν το έχεις.αν πιστεύεις ότι θα πάρουν την αναβαθμίσει όπως λες με κάτι ανανεωμένα home screen και εικονίδια στο menu εδώ εσύ κάνεις λάθος….σύντομα οι μέρες πλησιάζουν θα βγει το preview και θα δούμε πως θα είναι το πρώτο build. δεν ξέρω τι πολίτικη έχουν εκεί για της συσκευές που λες. αλλά το 630 το έβγαλαν τον Απρίλιο και το 535 να φανταστώ εννοείς βγήκε τον Νοέμβριο υπάρχουν κάποιοι μήνες διαφορά αν όντως το πείρες το Νοέμβρη αν είχες ψάξει λίγο θα είχες δει τι ερχότανε….αλλά μην ξεχνάμε αυτές οι συσκευές ήρθανε ως Nokia και όχι σαν Microsoft ήταν οι τελευταίες συσκευές της Nokia 630-730-830-930-1520 όσο για την cortana σε αυτό το θέμα είναι αργή και εκεί είναι απαράδεκτοι γιατί έχει βγει… Συνέχεια »

Αρης

@Genesis Το πρόβλημα είναι όμως όπως είπε και κάποιος φίλος παραπάνω ότι ο ίδιος ο τίτλος του αρθρου είναι τραγικός. Είναι clickbait. Κοίτα τον αντίστοιχο του Windows Central: “Features may vary’ on 512MB RAM phones with Windows 10” που είναι και η πραγματική είδηση δηλαδή.

Genesis

Αρη

το έχω διάβαση, τι να πω αν δεν δούμε δεν θα ξέρουμε.

Αρη έχεις δει κάνα 630 με windows 10 στο windows central που να είχε δείξει η MS?

anyway εσύ Αρη τι πιστεύεις?

forneverarrow μην με παρεξηγήσεις δεν στα λέω επιθετικά φιλικά πάντα συζητήσει κάνουμε 😀

Αρης

@Genesis Υπάρχει ένα αρθρο εδώ https://www.windowscentral.com/windows-10-phones-may-come-larger-vertical-live-tiles που δείχνει ένα lumia (μάλλον το 630) με μεγαλύτερο vertical live tile. Ίσως αυτό να εννοεί ο φίλος παραπάνω. Αλλά κάποιο που να έδειξε επίσημα η MS όχι. Ουτε κάν στα leaked screenshots δεν υπάρχει (είναι ένα κίτρινο 920). Πιστεύω πως όλοι θα πάρουν τα 10 αλλά αναλογα με το ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ η συσκευή τους. Το denim έφερε τα “Hey Cortana” και 4Κ βίντεο αλλά μόνο στα lumia με Snapdragon 800. Βάλτε το μυαλό να δουλέψει. @forneverarrow “Αλλα δεδομένων των προσθηκών στα 10, η πλειοψηφία αυτών δε θα περάσει σε καμία 512 συσκευη. ” Αυτό είναι δική σου εκτίμηση προφανώς. ΠΟΥΘΕΝΑ δεν υπάρχει γραμμένο κάτι τέτοιο. “Υ.Γ. Για επέκταση της cortana και των music υπηρεσιών σε άλλες χώρες, ούτε λόγος ε;;” Θα ήταν ηλίθιοι αν δεν επέκτειναν την υπηρεσία. Η Cortana ήρθε στα WP 8.1 το καλοκαίρι και είναι ηδη σε 7 χώρες (απίστευτο τι βρίσκεις στο Google ετσι?). Θα γίνει roll out πρώτα σε μεγαλύτερες αγορές και μετά στις άλλες (για λόγους customization). Δεν το έχω διαβάσει κάπου αλλά η λογική αυτό λέει. Θα ήθελα να μπορούσα να την έχω ακόμη και αν χρειαζόταν μιλάω στα Αγγλικά αλλά μάλλον με όλα… Συνέχεια »

Genesis

Αρης

thnx για την ενημέρωση. προσωπικά εμένα αυτή η φωτογραφία δεν μου λέει τίποτα είναι απλά ένα home screen live tile τίποτα άλλο. τώρα για την cortana δεν έχω ασχοληθεί πολύ αλλά 7 χώρες δεν το ήξερα αυτό…έχεις ένα point ότι μόλις το καλοκαίρι βγήκε μην περιμένουμε όλη η ευρώπη να έχει την cortana…και φυσικά στην Ελλάδα τελευταία. κλασικά πράγματα. xD

forneverarrow

Genesis, εννοείται ότι φιλικά μιλάμε. Για το 630 δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά ειμαι σίγουρος για μια photo που είδα με μικρότερη οθόνη και εικονίδια δυο σειρών με το νέο background των 10. Το είχα πετύχει δε άρθρο από το flipboard, οπότε θα ψάξω και αν το βρω το βάζω και εδώ.

Παιδιά, δεν είναι γκρίνια αλλά επιφύλαξη. Σαφώς και θα πάρουμε update, το θέμα είναι ωστόσο το περιεχομενο. Η Cortana είναι απαράδεκτη υπόθεση γιατί υποστηρίζει 7 χώρες σε 6 μήνες ζωής σε κανονικές εκδόσεις (άσε έξω τις beta περιοχές). Το Siri δούλευε και εδώ όταν βγήκε με το iOS 6 άσχετα αν δεν έχει Ελληνικά.

Το 635 το πήρα 1η Νοεμβριου εδώ στην Κύπρο και στα καταστήματα το 525 νομίζω ακόμα δεν έχει έρθει. Μην κρίνετε με δεδομένα Ελλάδας.

Genesis

forneverarrow

sorry τότε δεν το ήξερα ότι είσαι κυπρο.

η αλήθεια είναι πως η MS έχει πολύ δουλειά τώρα τελευταία με τα 10 σε όλες της πλατφόρμες ελπίζω μόλις τελειώσουν με αυτά να την δούμε γρήγορα και σε άλλες χώρες και φυσικά και στην Ελλάδα.

Dimitris77

@Killbillgr

Μην αγχωνεσαι φιλε, εχει χιλιοειπωθει. Μαλλον πρεπει πλεον οι συντακτες του techblog να βαζουνε σε καθε αρθρο που αφορα τα WP 10 την υποσημειωση πως ΟΛΑ τα Lumia που σημερα τρεχουνε Windows 8/8.1 θα παρουνε τα WP 10. Αυτη τουλαχιστον ειναι η επισημη τοποθετηση της MS. Αρα εννοειται και τα 920, 1020 που αναφερεις.

Επισης, πολυς λογος γινεται για τα νεα features απο συσκευη σε συσκευη. Δε γινεται ρε παιδια το 520 να παρει τα ιδια features με το 930. Δεν υπαρχει λογικη σε αυτο. Π.χ. ενα κινητο χωρις compass sensor τι να το κανει ενα update που αφορα τις πυξιδες; Καθε συσκευη πρεπει να παρει αυτα που πρεπει ωστε να δουλευει απροβληματιστα το νεο λειτουργικο. Αν χρειαστει να παρει 2 καινουρια πραγματα στα WP 10, θα παρει μονο αυτα τα 2. Δε σημαινει οτι μας “ριχνει” η MS στο update. Αυτα που σηκωνει η συσκευη μας (εγω π.χ. με το ταπεινο 530), αυτα θα παρουμε.

forneverarrow

Φίλε Genesis σου βρήκα link για αυτό που έλεγα παραπάνω. Έχει εικόνα από μικρότερο smartphone (πάντως όχι 5″) με Windows 10 και διπλή σειρά tiles. Παρακάτω, υπάρχει ξεκάθαρα το 630/635 με λειτουργίες από Windows 10 να τρέχουν κανονικά. Και είναι από έγκυρη πηγή κατά την άποψή μου, το The Verge: https://www.theverge.com/2015/1/21/7869441/windows-10-for-phones-features-hands-on

Genesis

forneverarrow

ωραίες εικόνες καθαρές και ξεχωρίζεις ποια κινητά είναι και φαίνεται καθαρότατα το 630 ωραίος φίλε forneverarrow

χμμ πάντως ναι δείχνει για το 630 ότι τρέχει τα 10 αλλά δεν ξέρουμε και πως τα τρέχει αν τα τρέχει με κολλήματα η χωρίς γιατί η MS για κάποιο λόγο θα θέλει να αφαιρέσει κάποια πράγματα στα 512 και είναι και technical preview γιατί λέει Most of the demonstrations focused on improving the built-in apps and features of Windows Phone,

πάντως χρήσιμες αυτές οι φωτογραφίες.

forneverarrow

Όντως έχουμε ερωτηματικά… Αλλα μια σκέψη που κανω τώρα μάλλον λύνει μερικά: ενδεχομένως οι περισσότεροι περιορισμοί να αφορούν σε συσκευές με dual core και 512, δηλαδή της εποχής WP8, και οχι τόσο στα πιο πρόσφατα quad core μοντέλα. Σκέψου οτι ενα 630/635 φέρει το ίδιο chip με τα 730/830 πλην της μνήμης, που όπως παρατήρησα άλλη φορά, οι επιδόσεις δεν διαφέρουν στις περισσότερες εργασίες. Επιπλέον, το λανσάρισμα της έκδοσης 8.1 πάλι είχε γίνει μέσω του 630 και οχι των πιο ακριβών συσκευών (αν θυμάμαι καλά). Ετσι εξηγείται λοιπόν (λογικά πάντα) το may varie στα features που είπε ο κύριος στο Twitter…

Πάντως το πράγμα εχει ενδιαφέρον και ελπίζω να έχουμε σύντομα απαντήσεις.

Sot11

Forneverarrow επιτέλους βλέπουμε και πιο καθαρές φωτό, νομιζω έχει γίνει πολυ καλή δουλειά στο ui και επιτέλους ειδα κάτι που ήθελα πολυ(την απάντηση στα μηνύματα όπως γίνεται στο ios 8)
Genesis κάπου ειχα δει και το 530 να τα τρέχει που ειναι το απλό απ ολα! Νομιζω το θεμα όμως δεν ειναι αν θα δουλεύουν(γιατί σίγουρα όπως μας έχει συνηθίσει η ms θα τρέχουν καλά), ειναι αν οι ελλείψεις που ακούμε θα ειναι σημαντικές και πολυ αισθητές η ασήμαντες(κάμερα, κλπ).

Genesis

forneverarrow

αν είμαστε τυχεροί λόγο ότι εσύ έχεις το 635 και εγώ σαν δεύτερο το 630 που θέλω να δοκιμάσω τα technical preview ίσως το 630/635 να είναι τα μόνα με 512 που θα μπορούν να πάρουν όλη την έκδοση λόγο SD400 που μακάρι αν είναι και θέμα επεξεργαστή.

Sot11

πιστεύω και εύχομαι να είναι ασήμαντα και όχι σοβαρά οι ελλείψεις που θα έχουν.

να ενημερωσω οτι τα technical preview θα εχουν recovery tool δειτε εδω https://www.windowscentral.com/phone-recovery-tool-windows-10-confirmed

Αρης

@forneverarrow @Genesis Τελικά είχα αδικό, το τηλέφωνο στις φωτό είναι σχεδόν ξεκάθαρα το 630. Πάντως όπως και να έχει μόνο καλό μπορεί να είναι το νέο αυτο αφού φαίνεται πως θα μπορεί τελικά να τρέχει, όπως λέγαμε, σε όλα τα WP8. I stand corrected 🙂

tolkien

Γεια χαρα guys.
Θελω να πιστευω παντως οτι τα Windows 10 για κινητα θα ειναι ωραια.
Παντως αν καποιος εχει αγορασει το Lumia 535 ας πει λιγο πως του φαινεται (σαν εξωτερικη κατασκευη, οθονη, ταχυτητα και κυριως ο ηχος “αμα το ακουμπησεις καπου και βαραει μπουκωνει ο ηχος ή ειναι οκ?” και τι σοι καμερες εχει”.
Λεω να παω να το αγορασω (αυριο μεθαυριο) σαν δευτερη συσκευη και θελω να πιστευω αυτο το κινητο να παρει full εκδοση windows 10. 🙂 🙂

forneverarrow

Μα και εγώ θα το ρισκάρω για tech preview μιας και εχω και το iPhone 5s και οι δουλιες μου βασίζονται σε αυτό πιο πολύ. Εφόσον θα υπάρχει και recovery δεν θα έχουμε πρόβλημα. Αν τελικά τα 10 αποδεχτούν τόσο καλά όσο υπόσχονται, θα εγκαταλείψω πλήρως το iOS.

Genesis

tolkien

γεια σου φιλε μου και εγω fan του tolkien εχω διαβαζει hobbit ολα τα LOTR και το silmarillion 😀

τώρα όσο αφορά το 535 είναι καλό κινητό ωραίο μεγάλο αλλά έχει ένα πρόβλημα με την οθόνη του δεν έχει καλό touch η MS είπε ότι σύντομα θα βγάλει κάποιο update για να το φτιάξει αυτό οπότε σε ενημερώνω για να ξέρεις. όσο αφορά τα υπόλοιπα εφόσον έχει καλό επεξεργαστή και 1gb ναι θα την πάρει όλη την έκδοση τον 10. εδώ μπορείς να δεις ένα βίντεο να πάρεις μια γεύση https://www.youtube.com/watch?v=ttwBFhFm6G0

αλλά καλό θα ήταν να το δεις από κοντά άμα μπορείς να βγάλεις και συμπεράσματα από μόνος σου.

tolkien

@Genesis ευχαριστω πολυ. Ειχα διαβασει οτι εχει προβληματα με το touch αλλα καποιοι αλλοι ελεγαν οτι λυθηκε με update. Μαλλον θα περιμενω για καποιο ποιο ποιοτικο κινητο. Ας εβγαζε η microsoft κανενα ποιο καλο κινητο και με καλυτερα specs.
Οσο για “και εγω fan του tolkien εχω διαβαζει hobbit ολα τα LOTR και το silmarillion” +100000 🙂 🙂

Genesis

tolkien

είχαν πει ότι θα έβγαζαν αναβαθμίσει για τα προβλήματα με το touch δεν ξέρω αν έχει είδη βγει.
πάντως για μια ποιο καλή συσκευή αν ψάχνεις δες το 730-735-830-1320 βέβαια είναι διπλάσιες οι τιμές σε συγκρίσεις με το 535.

όσο για το silmarillion είναι το αγαπημένο μου βιβλίο ίσως στο μέλλον το δούμε και σε ταινία.

Dimitris77

@tolkien

Φιλε, προ λιγων ημερων σκοπευα να παρω το 535 δωρο στην αρραβωνιαστικια μου καθως το θεωρω εκ των κορυφαιων value for money. Το προβλημα στην αφη με φρεναρε λιγο. Γνωμη μου ειναι να περιμενεις για 2 λογους. Πρωτον, μηπως το 2ο update που θα δωσει η MS λυσει οριστικα το προβλημα και δευτερον, η MS μας εχει συνηθισει πλεον να βγαζει ενδιαμεσες συσκευες ανα 2 μηνες.

Αν βιαζεσαι, οπως γραφει κι ο φιλος Genesis, τα 730/735 τα θεωρω μονοδρομο σε ο,τι κοντινοτερο (και ποιοτικοτερο) στο 535, αν και με αρκετη διαφορα στην τιμη σε σχεση με το 535. Λογικο, μιας και τα specs ειναι η μερα με τη νυχτα.

Dimitris77

Παντως αν θελεις φιλε tolkien ριξε ακομα ενα σχολιο για το τι σε ενδιαφερει κυριως σε ενα κινητο (π.χ. οθονη, RAM, μπροστινη καμερα, dual sim) μηπως και σε βολεψει καποιο αλλο φθηνοτερο lumia.

Genesis

άμα περιμένει τον επόμενο μήνα θα ανακοίνωση καινούργιες φουρνιές η MS και ίσως έρθει κάτι που τον ενδιαφέρει αλλά άμα το θέλει αυτές της μέρες πρέπει να κοιτάξει για 535-730-735-830 στα 1gb άμα θέλει όλα τα features τον winows 10.

α λένε ότι τα technical preview μπορεί να έρθουν παρασκευή άντε να δούμε 😀

tolkien

Φιλε @Genesis και @Dimitris77 δεν βλεπω να αγοραζω το 535 γιατι βλεπω να τρωω ηττα. Θα περιμενω να παρω κανενα αλλο κινητο αλλα περιμενω κανενα απο την Microsoft μονο.
Παλια ειχα WP 920 και 925 ωραια και ποιοτικα κινητα αλλα τα σουταρα και πηρα htc one m8 (android).
Τωρα με την ελευση windows 10 λεω να παρω ενα δευτερο κινητο (το χρειαζομαι και για δουλεια) αλλα νομιζα οτι το 535 ειναι καλο κινητο (πλαστικο μεν αλλα πολυ φθηνο δε). Αλλα προς το παρον δεν αγοραζω Windows κινητο (καλα android δεν θελω. Φτανει). Αντε να δουμε αν επιτελους πιασουν για τα καλα στην αγορα.
Εν αναμονη λοιπον μηπως και ανακοινωσουν κανενα καλυτερο (και ας ειναι ποιο ακριβο) μοντελο αλλα απ οτι θυμαμαι και να ανακοινωθει κανουν μηνες να τα δωσουν στην αγορα. Anyway βλεπουμε.
Thanks στα 2 ατομα παντως που μου ειπανε θετικα και αρνητικα πραγματα για την συσκευη.

tech21man

Παντως ενα σημειο κλειδι για την “γκαφα” της microsoft απο τα 7 στα 8 και την κρυαδα στους κατοχους lumia τοτε, ειναι οτι τα 7 απο τα 8 διαφερουν στον πυρηνα καθοτι απο ο,τι φαινεται ηταν βασισμενα στα windows CE ενω τα 8 και μετα στο NT. Ισως γινοταν με συνολικο φορματ ισως και οχι. Υποθετω οτι επρεπε να γινει ετσι.

Για να πω την πασα αληθεια ομως, πρωτη φορα που ειδα να ρολαρει και να δουλευει lumia 820 και σαν ποιοτητα εξωτερικα και επιδοσεις τοτε εναντια σε παρομοια σε hardware android, εντυπωσιαστηκα.

Αναρωτιεμαι πως θα συνεχισει η microsoft. Τη μεγαλυτερη δουλεια φαινεται να την κανει κατω απο το καπω στο software.

Στεφανος

Τα Nokia Lumia 630/635 έχουν εγγύηση 3 ετών. Δηλαδή η εγγύηση τους τελειώνει την άνοιξη του 2017. Θέλω αναβαθμίσεις μεχρι τότε. Τα 636/638 θα τις περνούν πιο χαλαρά. Γιατι δεν ήρθαν και στην Ελλάδα; Τότε θα έχουν βγει και τα Windows 10. Να με θυμηθείτε ότι με τα 11 θα γίνει το ίδιο. Με τα Lumia 630/635 ενώ η εγγύηση θα υσχιει. Σας το λεω. Να με θυμηθείτε.

Genesis

Μάλλον θες να πεις υποστήριξη σε αναβαθμίσεις και όχι εγγύηση

Έχασα λίγο από αυτά που λες μετα στο τέλος άμα θες να γίνεις ποιο σαφείς.

Στεφανος

α; Τότε θα έχουν βγει και τα Windows 10. Να με θυμηθείτε ότι με τα 11 θα γίνει το ίδιο. Με τα Lumia 630/635 ενώ η εγγύηση θα υσχιει. Σας το λεω. Να με θυμηθείτε.
Υ.Γ. Γραφω απο το κινητο μου.

Giorgos

Αχ μπαίνω πολύ στον πειρασμό να απαντήσω σε συγκεκριμένους και γενικά να βγάλω λίγο ξινίλα γιατί μερικοί απλά το χρειάζονται και επειδή θα είναι μεγάλο το κείμενο και βαριέμαι πραγματικα άστο καλύτερα..αλλά και η υπομονή έχει και τα όρια της…

koutsis

Μόλις κυκλοφόρησε το preview παιδιά !

koutsis

Μολις κυκλοφορησε η preview εκδοση παιδιά!

tolkien

Και που ειχα πει “Φιλε @Genesis και @Dimitris77 δεν βλεπω να αγοραζω το 535 γιατι βλεπω να τρωω ηττα” ΤΕΛΙΚΑ το αγορασα και ΟΚ δεν εχει τετοια προβληματα που λενε. Με ολα τα updates και ειναι Τελειο και κυριως ΠΑΡΑ πολυ φθηνο.
Βεβαια ειχα και παλια Windows κινητο και αναφερω παλι οτι υστερουν κατα πολυ ακομη σε σχεση με android (το htc one m8 δεν το αλλαζω με τιποτα “ΑΚΟΜΗ τουλαχιστον”).
Παντως για δευτερο κινητο που το ηθελα ειναι απλα ΑΨΟΓΟ.

KOSTAS

Έσκασα 220ευρώ για το lumia 625,το οποίο με έχει βγάλει ασπροπρόσωπο και μόνο θετικά μπορώ να πώ.Με την τελευταία αναβάθμιση σε denim πετάει ταχύτατα αλλά νιώθω αρκετά άσχημα που θεωρείται ως low-end smartphone από την microsoft μόνο και μόνο από την RAM του.Και ταχύτατο διπύρυνο snapdragon στα 1,2 και 4G LTE και κάμερα λήψης 1920-1080 pi και μπαταριάρα 2000mah και πεντακάθαρο(πολυ δυνατο) ηχείο(dolby digital) και καθαρή 4,7 οθονη στα 200pi.Επομένως,να πάει να πνιγεί η microsoft(η οποία ok την ευχαριστώ για τις αναβαθμίσεις και το store)….ειμαι ευτυχισμένος με το κινητό μου ανεξαρτήτου πληρότητας των μελλοντικών αναβαθμίσεων 😉

Στεφανος

Κι εγώ έχω το 635 και σε επτα μήνες σκέφτομαι να παω στο 640.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.