Windows Phone 7.5, Απαραίτητο προσεχώς το update για κατέβασμα εφαρμογών

Η πλειοψηφία των χρηστών Windows Phone κινητών έχουν ήδη κάνει το update στην έκδοση 7.5. Παρόλα, αυτά και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το επίσημο blog των Windows Phone, υπάρχουν αρκετοί χρήστες εκεί έξω που χρησιμοποιούν παλαιότερη έκδοση. Αυτοί προσεχώς δεν θα μπορούν να κατεβάσουν ή να αγοράσουν εφαρμογές από το Marketplace, παρόλο που θα μπορούν να βλέπουν τις διαθέσιμες εφαρμογές του.

Το μόνο που απαιτείται να κάνει ο χρήστης είναι να συνδέσει το κινητό του με τον υπολογιστή του και να προχωρήσει στην ανάλογη ενημέρωση λογισμικού (κατεβάστε το λογισμικό Zune), έτσι ώστε να αποκτήσει την έκδοση Windows Phone 7.5 και να μπορεί να απολαμβάνει όλες τις apps που είναι διαθέσιμες για το smartphone του.

Στο Blog των Windows Phone αναφέρεται ότι το update γίνεται επειδή το Marketplace μεγαλώνει διαρκώς με ολοένα και μεγαλύτερο πλήθος εφαρμογών να μπαίνουν στα ψηφιακά “ράφια” του, ενώ σύντομα οι χώρες που θα το υποστηρίζουν από 54 θα γίνουν 63. Με το 7.5 εκτιμάται ότι θα γίνει πιο εύκολη η ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την καλύτερη και πιο ασφαλή λειτουργία του Marketplace.

, Windows Phone 7.5, Απαραίτητο προσεχώς το update για κατέβασμα εφαρμογών

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
md03582

Πιστευω οτι ειναι πολυ λιγοι αυτοι που εχουν εκδοση παλαιοτερη απο 7.5 στο κινητο τους. Οσοι πηρανε wp το πηρανε επειδη το ψαξανε και τους αρεσε (αλλιως θα επαιρναν κανα android χαμηλου κοστους γιατι αυτα σου πλασαρουν στα μαγαζια) οπότε παρακολουθουν και λιγο απο τεχνολογια, οποτε γνωριζουν τις λεξεις αναβάθμιση, zune, μανγκο, τανγκο, κτλ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Microsoft Windows Phone Windows Phone 7.5

Σταδιακό τέλος υποστήριξης για τα Windows Phone 7 και 8

Ήταν γνωστό από καιρό πως οι ημέρες του Windows Phone λειτουργικού είναι μετρημένες. Η Microsoft έχει γνωστοποιήσει πως δεν θα ασχοληθεί περαιτέρω με την συγκεκριμένη πλατφόρμα και πλέον όλες οι εκδόσεις της απλώς περιμένουν να… καταλήξουν στην λήθη.

Smartphones Windows Phones

Windows Phones: Χάνουν έδαφος στην Ασία και κερδίζουν στην Ευρώπη

Αν και η Microsoft δεν έχει δώσει επίσημα στοιχεία για το μερίδιο της αγοράς που της αναλογεί, στοιχεία από εταιρίες έρευνας αγοράς δείχνουν ότι τα Windows Phones παρουσιάζουν σημαντική αύξηση σε Ευρώπη και ΗΠΑ. Αντιθέτως στην Ασία ακολουθούν πτωτική πορεία. Τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με έρευνα, τα Windows Phones ήταν το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο λειτουργικό […]

Smartphones Microsoft Windows Phones

Windows Phones με DirectX 12 για καλύτερο gaming και περισσότερη μπαταρία

Το DirectX 12 που ανακοίνωσε η Microsoft στις 20 Μαρτίου κρύβει πολλές φιλοδοξίες όσον αφορά στην καλύτερη αξιοποίηση των πόρων του PC. Φαίνεται όμως πως δεν θα περιοριστεί μόνο στα PC αλλά θα εφαρμοστεί και στα Windows Phones για να βελτιώσει το gaming και παράλληλα να αυξήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας.

Smartphones Nokia Nokia Windows Phone Windows Phones

Μεγάλες αλλαγές στα στατιστικά των Windows Phones

Ανακατατάξεις παρουσιάζει ο χάρτης των Windows Phone smartphones με τη Nokia φυσικά να παίρνει τη μερίδα του λέοντος καθώς τα κινητά της κατέχουν πάνω από το 93% της αγοράς ενώ το Windows Phone 8 πάνω από το 80% σε σχέση με το Windows Phone 7.