Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Windows Phone 7.8

Η πολυπόθητη αναβάθμιση των smartphones με λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7.5 στην έκδοση Windows Phone 7.8 ξεκίνησε και οι αναφορές κάνουν λόγο ότι πρώτοι που αναβαθμίζονται είναι οι κάτοχοι Nokia Lumia κινητών. Μάλιστα στο YouTube διαβάζω σχόλια ότι το Lumia 610 φοράει πλέον WP 7.8..

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι όλοι θα έχουν την αναβάθμιση έως και τα μέσα Μαρτίου, αναλόγως κατασκευαστή και χώρας. Κάτοχοι Windows Phone 7.5 smartphones συνδέστε το κινητό σας με τον υπολογιστή και ενημερώστε μας για το τι συμβαίνει και εφόσον αναβαθμίσατε, πείτε μας πως σας φαίνεται.

Windows Phone 7.8 update, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Windows Phone 7.8

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

217 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
roecb

Μεχρι στιγμης παντως, δεν υπαρχει κατι…αναμενουμε! (L610)

Paris

Lumnia 800 nop, ακόμα να μας έρθει η αναβάθμιση

roecb

Απο Vodafone και αγορασμενο και καρτα… Εχω δοκιμασει 3-4 φορες να το συνδεσω με το pc, up to date μου βγαζει…:/

Paris

Κινητό από Ελλάδα και φοράμε Cosmote.

md03582

nokia lumia 800, πάροχος vodafone sw. Έκανε μια αναβάθμιση της νοκια (διορθωνει κάτι θέματακια σε market και ημερολογιο) χάρηκα οτι θα αναβαθμιστώ απο σήμερα αλλά.. πάπαλα! Ως εκεί!

George Triantis

Έτοιμο το δικό μου (Lumia 610) 😀

dimitris

Αν κάνετε το update με το κολπακι της Ethernet θα το πάρετε. Ειναι 3 συνολικά update με τελευταίο το 7.8. Έχω lumia 800 και παίζω με 7.8 εδω και δυο ώρες. Επίσης και σε HTC trophy που έχω το ιδιο έκανα και το πήρε.

George Triantis

Vodafone με Cosmote κάρτα sim.

maelko

Κάτοχος HTC Trophy από vodafone. Συνέδεσα πριν λίγες ώρες το κινητό και το Zune μου πρότεινε μόνο του να κάνω αναβάθμιση (η οποία περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως πολλαπλή απαστολή αρχείων μέσω μηνύματος και κάποιες άλλες βελτιώσεις) και μετά αφού ολοκληρώθηκε μου πρότεινε να κάνω μια δεύτερη αναβάθμιση που περιείχε πάνω κάτω τα τις ίδιες βελτιώσεις. Όταν ολοκληρώθηκε κι αυτή φάση όμως, δυστυχώς δεν μου έβγαλε κι άλλη ειδοποίση για αναβάθμιση. Έτσι παρέμεινα στην έκδοση 7.10.8773.98 ένα βήμα πριν την 7.10.8858.136 που είναι και η περίφημη αναβάθμιση 7.8. Ελπίζω να έρθει σε όλους τις επόμενες ημέρες. Περισσότερες πληροφορίες για τις αναβαθμίσεις εδώ https://www.windowsphone.com/el-GR/How-to/wp7/basics/update-history

Βασιλης Β.

εχω lumia 800 αγορασμενο απ eshop και καρτα sim cosmote και δεν μου βγαζει ακομα αναβαθμιση!

ΚωσταςΧ

nokia lumia 900 AT&T με cosmote sim αναβαθμιστηκε.

aris

Έχω lumia 800 αγορασμένο από τον γερμανό το με cosmote και δεν υπαρχει κανένα update!

ΚωσταςΧ.

nokia lumia 900 at&t με sim cosmote αναβαθμίστηκε σε 7.8

Ηλιας Σ.

LG Optimus 7 αγορασμενο απο Vodafone περνάει τώρα μια αναβάθμιση,η 7.8 ποιους κωδικους εχει?δειχνει οτι περναει την 7.10.8779.8

nikolas05

Nokia lumia 800 αγορασμενο απο ευραπαικη αντιπροσωπια μεσο Γερμανιας ακομα δεν ειναι διαθεσιμη η αναβαθμιση!

G.Triantis

Nokia Lumia 610 έκανα το update σε Windows Phone 7.8 και τρέχει κανονικά. Συσκευή από τη Vodafone κάρτα sim από την Cosmote.

Ηλιας Σ.

κατεβαίνει η 7.8 τώρα.το κινητο είναι αγορασμένο απο Vodafone με sim Cosmote.ίσως επηρεάζει κ το γεγονός ότι λόγω επισκευής στην LG έχω κ πλήρως ελληνική rom

maelko

HTC Trophy από vodafone αναβαθμίστηκα σε windows phone 7.8. Η ενημέρωση ολοκληρώθηκε σε 5 φάσεις, οι 2 πρώτες ενημερώσεις ήρθαν με το που συνέδεσα το κινητό μου στο zune, Οι άλλες 3 με το κόλπο του force update.

tasos

κατεβασα την 7.8 και τα εικονιδια σεταρονται οπως των windows 8.δε μπορεσα να βγαλω ακρη με το bluetooth,δε ξερω τι γινετε.παντως ειναι αλλο κινητο το lumia 800 με την αρχικη οθονη των 8

Ισίδωρος

Παιδιά, εγώ έβαλα το 7.8 στο HTC Trophy με αυτό το τρόπο: http://www.techcommunity.gr/?p=19944!

kosmas

@Ηλίας Σ. Πήρε την 7.8 το LG Optimus 7?? Σίγουρα είναι αυτή?

Θανασης

Παιδια το lg optimus 7 το πηρε το update αν και ειχε ανακοινωθει οτι θα μεναμε στην 7.5. Κανονικα το πηρε εμενα χωρις force update.
Για force update:
1. Put phone in airplane mode
2. Connect phone to PC and wait till Zune starts and device is connected.
3. Go to settings -> update
3.5 Tricky part: After about 2-3 seconds (you gotta get a feeling for the timeframe) , disconnect you internetconnection during the update search process.
4. Update should be found, if not, try again
5. If update found, reconnect Internet
6. Start update process

Ηλιας Σ.

η έκδοση που έχω είναι 7.10.8858.136 και έχει τις δυνατότητες παραμετροποίησης των tiles

lefteris-crete

Παιδιά και εγώ με htc trophy μετά από 5 updates κατεβαζω τα 7,8 μόλις τωρα!!!

roecb

Τελικα οπως ειπαν οι φιλοι, force update και κατεβαινουν τωρα τα 7.8!!!:) (L610)

keysmith

Θα μας πείτε παρακαλώ τι γίνεται με το ΒΤ. Αν έχει ξεκλειδωθεί όπως έλεγαν (λαμβάνει στέλνει αρχεία). Δείτε σε τι τύπους αρχείων το κάνει (jpg, mp3?).

Σε κάποιο άρθρο κατάλαβα ότι μονο στα ΝΟΚΙΑ θα ξεκλειδώνονταν το ΒΤ.. Εσείς με άλλες μάρκες (htc, lg) τι βλέπετε?

Kosmas

Απ’ όσο θυμάμαι για αποστολή αρχείων με bt θέλει πρώτα να κάνεις pairing με την άλλη συκευή και μόνο τότε σου εμφανίζει την επιλογή για αποστολή με bt. (φυσικά να είναι ήδη ενεργοποιημένο και το bt στο κινητό)

Nickolas

Το Bluetooth ξεκλειδώνει μέσω εφαρμογής που διαθέτει η Nokia μόνο στα κινητά της ονομάζεται Bluetooth share και μπορεί να την κατεβάσει κάποιος από το market. Το μόνο κακό που έχει η εφαρμογή είναι οτι δε μπορεί να λειτουργήσει στο παρασκήνιο, τη στιγμή που βγεις διακόπτει και τη σύνδεση. Μαζί με αυτή την εφαρμογή η Nokia προσφέρει άλλη μια το Ringtone maker για να φτιάχνεις ringtones απο τα τραγούδια που έχεις ήδη στη συσκευή

PiXel

Την εγκατέστησα πριν λίγη ώρα και τώρα ψάχνω να δω αν υπάρχει τίποτα πιο ουσιώδες απ’ τη Start Screen. Lumia 710, αγορασμένο από Γερμανία (με carrier της Vodafone), αλλά με φλασαρισμένη ρώσικη ROM. Έκανε την αναβάθμιση στην 7.8, σε 3 βήματα: πρώτα εγκατέστησε ένα Nokia Update, μετά την 8783 και στο τέλος την 8858. Σαν πρώτη εντύπωση, πως λειτουργεί πιο γρήγορα απ’ την 7.5. Πέρα απ’ αυτό και τα resizable tiles (+το Bing Wallpaper), δε βλέπω άλλες αλλαγές… 🙁

PiXel

Για το BT και τη μεταφορά, να πω πως δεν είναι built-in δυνατότητα του τηλεφώνου. Όλη η διαδικασία γίνεται απ’ την εφαρμογή Bluetooth Share που υπάρχει στο Marketplace και επίσης πρέπει να γίνει και pair με συσκευή όπως αναφέρουν τα παιδιά πιο πάνω.

GiannisMix

Εμενα LG Optimus 7 αγορασμενο απο Vodafone με SIM Cosmote τιποτα ακομα … 🙁

Alexboom

κι εγώ την 7.10.8779.8 βλέπω προς το παρόν, με HTC HD7…για να δούμε!!

Alexboom

8858=7.8

Λοιπόν….πιο απαλό στην κίνηση, smooth.
Περισσότερα χρώματα για τα πλακάκια.
Κάποιες αλλαγές στα εικονίδια της αρχικής.
Το βελος που είχε πάνω για να αλλάξεις απο την αρχική στα apps, κι αντίστροφα, εφυγε.
Διάφορα μεγέθη στα πλακάκια.

Pkporto

Και στο δικο μου lumia 800 σε τρια σταδια και με forced updated οπως και στους περισσοτερους

Aggelos

Γεια σας έχω ενα lumia 900 att και έχω κανει το update μέσο nokia care suit.Το πρόβλημα είναι οτι το bluetooth share δεν δουλεύει γιατί λέει οτι θέλει update απο το zune.Μπορεί καπιος με lumia 900 att και έχει κανει το update να μου πειι τι του λέει στο about στα firmware και σε όλα

Ευχαριστω

man

Lumia 610 αγορασμένο από Ελλάδα Cosmote τίποτα ακόμα.

roecb

Λοιπον, μετα απο ενα βραδυ μαζι με τα 7.8, μπορω να πω πως δεν εχουν καποια σημαντικη διαφορα με τα 7.5, αλλα προσφερουν την “ομορφια” των 8…δεν με χαλασε, αφου μεεεχρι να μαζεψω λεφτα για κανα 8αρι, ανανεωσαν αρκετα το ενδιαφερον μου για το κινητο!:)

Arshak

για το samsung omnia w ξέρουμε τίποτα?

tasos

ενω μπορεσα να στειλω μια φωτογραφια σε ενα νοκια ε52 δε μπορω να δεχτω αρχεια.ξερετε κατι?

nikolas05

καλημερα! μερα νυχτα με το καλλωδιο ειμαι στο zune, ρε παιδια ας μου εξυγησει καποιος το force update τι ειναι ακριβως? αν κανω αυτον τον αναγκασμω που λενε και τα αλα παιδια πιο πανω και εγκαταταστηση την 7,8 στο κινητο τα εξτραδακια της Nokia θα χαθουνε?

kostas_77

αυτό θα ρωτούσα και γω… αν κάνουμε με αυτό τον τρόπο αναβάθμισει. Χάνουμε κάτι από ΝΟΚΙΑ? έχει κάποα διαφορά?

Χρήστος Παπαβασιλείου

Αγορασμένο από Ελλάδα Θεσσαλονίκη κατάστημα Mediamarkt. Παροχέας Cosmote και τύπος sim micro. Μπήκα στο Zune, σαν άσχετος με το Zune το έψαξα λιγάκι και εν τέλη βλέπω το μήνυμα “Το τηλέφωνο σας είναι ενημερωμένο. Τρέχουσα έκδοση λογισμικού: 7.10 (8773)
Προφανώς αναμένουμε!

haris\

μετα την αναβαθμηση τα αρχεια και οι λογαριασμοι και οι φωτογραφιες θα χαθουνε? ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΑΦΕς?

kapamarou

Η εκδοση 7.8 ειχε βγει στους server της nokia εδω και ενα μηνα.. απλα δεν ηταν για ολους. μπορουσαν να παρουν την 7.8 οσοι το χαν παρει το κιν μεσω cosmote και vodafone. σε οσους τελειωνει το product code σε 059Ν3D7 το περνανε.. εγω ειχα κατεβασει και ειχε το λογοτυπο της ψοσμοτε στην αρχη ασχετα αν το χα παρει απο καταστημα της νοκια. διαφορες τρελες δεν υπαρχουν παντως εκτος απ την αρχικη οθονη.. οσοι θελουν να αναβαθμιστουν πιο γρηγορα μπορουν να κατεβασουν το NaviFirmPlus ή το Nokia_Care_Suite_5.0_2012.40.5.8 . δεν υπαρχει φοβος για τιποτα αλλιως περιμενετε την αναβαθμιση μεσω zune.. το οτι βγηκε η 7.8 δεν σημαινει οτι θα την παρουν ολοι σημερα. εξαρταται το product code

Κωνσταντινος

η εκδοση 7.8 εχει βγει εδω και εναν μηνα στους server της Νοκια . σε οσους το product code ειναι το 059Ν3d7 για cosmote , για vodafone δεν θυμαμαι την κατεβαζουν. δεν αλλαζει τιποτα απλα η οθονη , διαλεγεις ως search google και το bluetooth μεσω εφαρμογης . Αγορασμενο απο καταστημα της νοκιας και περασα την εκδοση της cosmote.. οποιος βιαζεται ας κατεβασει το Nokia_Care_Suite_5.0_2012.40.5.8 ή το NaviFirm+ 1.7 να δει τις εκδοσεις

maelko

Για όσους δεν έχουν λάβει την αναβάθμιση μπορούν να την λάβουν με force update, είναι μια διαδικασία γνωστή από παλιά με τα 7.5, δεν είναι διαδικασία στην οποία λαμβάνεται κάποια μη επίσημη αναβάθμιση απλά αναγκάζεται την microsoft να αναγνωρίσει γρήγορα το κινητό σας στους servers της και να σας στείλει την επίσημη αναβάθμιση που αντοιστοιχεί στον μοντέλο σας, αλλιώς μπορεί να περάσουν μέρες η και βδομάδες μέχρι να σας έρθει η ειδοποίηση στο κινητό σας. Είναι νόμιμη διαδικασία και δεν χάνεται ούτε εγγύηση, ούτε έξτρα. Ακολουθήστε απλά τα εξής βήματα: 1. Ανοίγετε το zune (φροντίστε να είναι αναβαθμισμένο στην τελευταία έκδοση για παν ενδεχόμενο) 2. Συνδέεται το κινητό σας 3. Μόλις αναγνωριστεί από το πρόγραμμα πηγαίνεται στις ρυθμίσεις>τηλέφωνο>ενημέρωση 4.Εδώ ακριβώς πρέπει να είστε πολύ γρήγοροι με το που πατήσετε το κουμπί ενημέρωση πρέπει μέσα σε 3 ή 5 δευτερόλεπτα να παοσυνδεθείτε από το internet είτε πατώντας το κουμπί του wi-fi, είτε τρβώντας το καλώδιο του ethernet, είτε το usb modem ανάλογα με τις δυνατότητες του καθενός. 5. Περίμενετε λιγάκι μέρχι να σας βγάλει την ειδοποίηση ψηλά ότι υπάρχει ενημέρωση. 6. Αν δεν τα καταφέρετε με την πρώτη πατήστε κάποιο άλλο κουμπί στις ρυθμίσεις και επαλάβατε τα βήματα 4-5 λίγες φορές… Συνέχεια »

nikolas05

το εκανα αναβαθμιση 1 φορα και εμεινε στην 7,5 πρεπει παλι να βαλω αλες δυο τι στο καλο? 😛 (αλαξε το εικονιδιο ομως του market place)

takis

Ολα καλα και πολυ γρηγορα για το lumia 800.

aris

τι εενοεις να παοσυνδεσω το internet ?

ByNight

Η αναμονή άξιζε!
Μόλις ξύπνησα είχα ήδη μια ειδοποίηση στο Lumia800 για update, και πλέον τρέχω WP7.8… 😀

ggz

Nokia Lumia 610 update 7.8 ok.

eukleidis

παιδιά το έκανα κανα 100 φορές, αλλά τίποτα… τώρα η δεν κάνω κάτι σωστά εγώ η είναι μουφα όλη η ιστορία… παίζει μερικά κινητά να μην μπορέσουν να πάρουν αναβάθμιση?

Luke

Παιδιά γίνεται το ίδιο που έγινε και με τα 7.5?εγινε αυτόματα reset στο κινητό ?

maelko

Φίλε ari εννοώ να αποσυνδεθεις απο το δίκτυο, απο τη συνδεση σου στο ίντερνετ. Και για οσους φοβουνται για τα δεδομενα σας, μην ανησυχειτε δεν θα χασετε απολυτως τιποτα. Δεν γινεται reset στο κινητο.

Aris

το πρόβλημα με το δικό μου (lg optimus 7) είναι ότι αν έχω κλειστό το wifi μου βγάζει error 80072fa8 ενώ αν είναι ανοιχτό ότι είμαι up to date!

GiannisMix

@Aris
Μη τρελενεσαι! Κ εγω με το δικο μου ζοριζομαι να το ααβαθμισω! Με force update καταφερα εκανα μια μικρη αναβαθμιση (7.10.8779) και τωρα παλευω μπας κ καταφερω και την καλη! τα νευρα μου κ εμενα! αλλα υπομονη! αργα η γρηγορα θα την παρουμε ολοι!

akgiannis

Παιδιά έχω lumia 710 προσπαθω εδω και μιση ώρα με force update αλλά δεν έχω καταφέρει τιποτα

Thanos

Έχω την αναβάθμιση 7.8 στο nokia lumia 610 και είναι ΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

theomoto

Παιδιά για HTC radar υπάρχει κανένα νέο; με force update στην 7.5 με ρίχνει αν και αυτή φόραει το κινητό.

sakis Kalavrinos

ακόμα για μένα τίποτα για 610 το εχω παρει απο γερμανό πριν 4 μήνες και εχει micro sim cosmote ???

nikolas05

Αύριο εμείς!!! μωρε μην ταλεποριεστε με το force update νευρα σπάει υπομονη και θα γίνει και σε εμάς 😉

roecb

Παιδια, το κινητο πρεπει να ειναι σε flight mode…Το συνδεετε με το pc, ανοιγει το zune και πατε στα settings να κανετε update…2 δευτερολεπτα αφου ξεκινησει το update, βγαλτε το καλωδιο του ethernet ή κλειστε το wireless…Περιμενετε λιγο μεχρι να βρει την αναβαθμιση…Βαζετε παλι το ethernet ή ανοιγετε το wireless και συνεχιζετε την αναβαθμιση…Αμα σας βγαλει οτι ειναι up to date, σημαινει οτι το αφησατε πανω απο 2-3 δευτερολεπτα, ενω αν σας βγαλει οτι δεν εντοπισε το update, σημαινει οτι κλεισατε πολυ νωρις το internet…Κανετε τη διαδικασια μεχρι να βρει την διαθεσιμη αναβαθμιση…Δεν ειναι κατι το δυσκολο, απλα πρεπει να πετυχετε το σωστο timing στο κλεισιμο του internet, προσπαθηστε το!

giannisk

Μου φαίνεται οι πιο πολλοί μας δουλεύουν εδω να έχει γίνει update στα 610 και όχι στα 900 έχουν κάνει όλοι update και στη πραγματικότητα δεν έχει κάνει κανεις

GiannisMix

εχει δικιο ο nikolas05 #62. Τσαμπα καθομαστε κ σκαμε με force update! περιμεναμε τοσο καιρο κ δεν εχουμε υπομονη να περιμενουμε μιση, μια, 2 μερες μεχρι να το δουμε επισημα κ στις συσκευες μας!! εγω σταματαω τα force update! χαζευω τις τελευταιες ωρες των 7.5… μου σταθηκαν τοσο καιρο σπαθι! πρεπιε να ειμαι διπλα τους αυτες τις ωρες!!! 😉

sakis

@giannisMix έχεις δίκιο μέχρι αύριο σίγουρα θα έχουνε την αναβάθμιση περίμενα 2 μηνες τώρα για μια μέρα 😉

roecb

giannisk, φιλε μην αμφισβητεις κατι, επειδη απλα δεν εχεις καταφερει να το κανεις ακομα…προσπαθησε ακριβως οπως λεμε παραπανω και θα δεις…;)

nikosf

αποσυνδεω το ιντερνετ και μου γραφει δεν ειναι δυνατος ο ελεγχος για ενημερωση αυτη τη στιγμη και στο τελος 80072EFF

roecb

nikosf, αυτο σημαινει οτι το βγαζεις λιγο νωριτερα απ’οσο πρεπει, συμφωνα με την “εμπειρια” μου…ασ’το για ενα δευτερολεπτο ακομα…ξερω οτι ειναι σπαστικο -κι εμενα μου ‘φαγε συνολικα καμια ωρα μεχρι να κανω και τις 3 αναβαθμισεις που επρεπε μεχρι τα 7.8-, αλλα χρειαζεται ακριβως το σωστο timing…;)

nikosf

Πολύ σπαστικό φίλε μου από το μεσημέρι προσπαθω το αφήνω από 2 δευτερόλεπτα μέχρι 15 το ιδιο μου βγάζει πάλι πρέπει να αποσυνδεθεί το τηλεφωνώ πριν κανω νεα προσπάθεια;

roecb

Δεν γνωριζω αν πρεπει, αλλα εγω χθες εκλεινα και το zune μετα απο καθε αποτυχημενη προσπαθεια και εβγαζα και το κινητο, δεν ξερω αν επαιξε ρολο βεβαια… Οχι 15 δευτερολεπτα, σε καμια περιπτωση…:p Ουτε καν 4 θα ελεγα, 2 με 3… Μην ξεχνας να ειναι σε flight mode το κινητο…

nikolas05

Τελικά ο Έλληνας ποτε δεν βάζει μυαλό…..

roecb

Φιλε Νικολα, αν εσυ εχεις κατι καλυτερο να κανεις, καν’το… Οσοι δεν εχουν και θελουν να αφιερωσουν καποιο χρονο ωστε να το βαλουν σημερα, τι σε νοιαζει εσενα? Κανουν κατι παρανομο και σε ενοχλουν? Χαλαρωσε και περιμενε να βγει η ενημερωση στο κινητο σου, αλλοι ειναι πιο ανυπομονοι…

kostas_77

Lumia 800 από Αγγλία εγώ τα κατάφερα με το κολπάκι αυτό. κανα μισάωρο μου πήρε. 3 update συνολικά!

tasos

Έγινε κατευθείαν απο το Nokia lumia 610 με το που συνδεσα στο pc έβγαλε την αναβάθμιση…οι ενημερώσεις που γίνονται πόσες πρέπει να είναι;;

efkleidis

τα κατάφερα με το κολπάκι!!! σύνολο 3 update… η 7.10(8858) είναι η τελευταία που πρέπει να κάνω???

nikolas05

@roecb τι καλός :-))

theomoto

με force update φόρεσα wp7.8 σε htc radar. Όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά κάτι είναι και αυτό από το τίποτα.

Nick Sfak

Lumia 710… Περιμένω απο το πρωί… 🙂

roecb

nikolas05, φιλε μου φανηκε σα να την ελεγες σε εμας που προσπαθησαμε/καταφεραμε να κανουμε την αναβαθμιση…αν δεν ισχυει και καταλαβα λαθος, σου ζηταω συγγνωμη, δεν θα χαλασουμε και τις καρδιες μας για τα WP7.8! :p

pkporto

Ρε παιδιά δεν μπορώ να βρω στο μάρκετ το ringtone maker. Υπαρχει κανα κόλπο και γιαυτό; το Bluetooth share το βρισκει κανονικά.

nikos

ολα κομπλε παιδια…windows phone 7.8….απο σημερα το πρωι…! ολα normal με το zune…!

Τάσος ο Ν.

Παιδιά ΠΡΕΠΕΙ να το δείτε αυτό. Με εμπειρία από το update για mango 7.5 τόν Οκτώβριο του 2011, επειδή και τότε είχε βγει force update, όπως πολλοί από εσας ξέρετε, πολλοί από όσους έβαλαν τα 7.5 ειχαν προβλήματα με το Firmware και Hardware revision number. Οσοι εκάναν το force καλό ειναι να τσεκαρουν από YouTube-Google τους σωστούς αριθμούς των firm-hardware και να τσεκαρουν την συσκευή τους. Για όσους δεν ξέρουν που είναι, πηγαίνετε ρυθμίσεις, πληροφορίες για τη συσκευή και πατάτε περισσότερες πληροφορίες. Μιλάω από omnia 7 (που δεν ήρθε ποτέ επίσημα Ελλάδα ;)) και τότε έκανα το force update…Καλη τύχη και επιτυχία σε όλους!

giorgosth

και εγώ με το κόλπο τα κατάφερα! 3 udate έκανε. και έχω 7.8. το ringtone maker ούτε εμένα το βρίσκει. όπως επίσεις δεν βλέπω ούτε xbox musik που λέγαν ούτε το rooms στις επαφές. τέλος πάντων. μια χαρά είναι και η αρχική…

Luke

μολις εκανα force και επιασε με την πρωτη…αναβαθμιζομαι με HTC TROPHY 7 VODAFONE

nikolas05

@roecb το είπα και για εμένα. ειμαι και εγώ πορωμένος μην νομίζεις :p

αρης

Ακομα δεν έγινε τίποτα :[

artland

lumia 800 europe-cosmote εκανα force update σε flight mode και antivir close. Αποσύνδεση σε 8sec περιπου (εξαρταται απο την γραμμη ιντερνετ και επεξεργαστη pc) και οι 3 ενημερσεις καπακι στον ιδιο χρονο για μενα (8sec) χωρις αποσυνδεση τηλεφωνου και κλεισιμο zune. τωρα 7,10,8858,136 .ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

impro72

lumia 710 cosmote branded Καλησπέρα μετά απο πολύ προσπάθεια και force updates εκανε σταδιακά 2 updates και τώρα τρέχει κανονικά το 7,8. Τώρα δοκιμάζω στο παλιό μου trophy 7 καλή επιτυχία και να επιμένετε

theodoros

telia egine i anavathmisi mia xara afou eixe kanei 2 alla updates arxika…!twra einai koble..!umia 800!

KonSammyOmnia7

Samsung Omnia 7 απο Γερμανια με sim της Cosmote….!
Τωρα κανω την αναβαθμιση που ευτυχως πετυχε με την πρωτη. Αμεσως οταν συνδεσα το κινητο μου εβγαλε την αναβαθμιση και ολα βαινουν καλως. Απλως αυτο που εκανα ηταν πρωτα να βαλω το κινητο μου σε λειτουργεια πτησης οπως διαβασα και σε καποια παραπανω σχολια..

G.Triantis

https://i50.tinypic.com/257qd52.jpg Kαι φωτό για τους δύσπιστους από το δικό μου Lumia 610!

giannisma

HTC TROPHY 7.5 Γερμανικης Vodafone,Αγορασμένο απο ελλάδα όμως(Δεν παιζει ρολο πιστευω) με Force Update αρχισα την εγκατασταση..

ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ! https://techcommunity.gr/?p=19944

akgiannis

εκανα το πρωτο update τωρα μεχρι να γινει το δευτερο θα βγαλω τη μπεμπελη δεν επερνα android

mmanolis

Νωρίς το απόγευμα αναβάθμισα σε 7.8. HTC HD7.

Nikos

Έκανα update στο HTC Radar. Όταν όμως πατάω το κουμπί Search, με οδηγεί στο bing.com και όχι στο bing app όπως στο 7.5. 🙁 Μόνο σε εμένα αυτό;

konstantinos

Τόση ώρα ακουω πως θα κάνουν την αναβάθμιση σε 7.8 με force. Ενώ υπαρχει καλύτερος τροπος με το Nokia care suite…..

antonis

παιδια πατατε το udate 3-4 φορες μετροντας τα δευτερολεπτα που κανει για να βγαλει το μυνημα ‘up to date’ οταν τα υπολογισετε το ξανα κανετε αφεροντας δυο δευτερολεπτα απ το χρονο που εκανε να σας βγαλει το μηνυμα και το πετυχενετε πανευκολα!

kostas_77

Παιδιά μια ερώτηση. Υποτίθεται ότι στην 7.8 μπορεις απ τις ρυθμίσεις του explorer να ρυθμίσεις αν η αρχική οθόνη του explorer θα ανοίγει στο google η στο Bing. Εμένα δεν το έχει καν σαν επιλογή? εσείς το έχετε κανονικά?

GiannisMix

@Κώστας Βλαχάκης
Δε μας είπες εσυ!!! Κατάφερες να αναβαθμίσεις το Lumia σου η κανένα αλλο WP?

Διονύσης

Με το γνωστό κόλπο στο Zune κατάφερα σχετικά άνετα να αναβαθμίσω το καλό παλιό HTC 7 Trophy (να’ναι καλά το techblog που είχε ανακοινώσει την προσφορά) και τώρα φαίνεται αρκετά φρέσκο και διαφορετικό! Οι αλλαγές εμένα μου φάνηκαν αρκετά ενδιαφέρουσες τελικά.

ΧΑΡΗΣ ΠΟΥΣΚΑΣ

Καλημέρα σας θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι χθες το απογευματάκι διάβασα το άρθρο σας και συνδεσα το νοκια λουμια 610 από το γερμανό με κάρτα κοσμοτε και στην αρχή έκανε κάτι αναβαθμησες άσχετες και μετα μπήκαν και τα νεα γουιντος 🙂 όλα λειτουργούν μια χαρά δν χάνετε τπτ !!! Καλημέρα σας και δοκιμάστε τα !!!!

md03582

@Nikos πηγαινε ρυθμισεις, περιοχή και γλώσσα και στην τελευταια επιλογη, βάλε Αγγλικά (Ηνωμένων Πολιτειων)

ΚΩΣΤΑΣ

Καλημέρα σε όλους!Έχω το HTC radar με windows phone 7.8Την πέρασα εχθές το βράδυ με την διαδικασία force update…Όλα μια χαρά!Εννοείται το κινητό έχει άλλη όψη πιά!!Μπράβο γιά της οδηγίες εγκατάστασης!Ευχαριστώ!!!

GiannisMix

LG Optimus 7 Αγορασμενο Vodafone με SIM Cosmote
Δεν μου εχει ερθει ακομα η αναβαθμιση. Με force update καταφερα να κανω τη πρωτη μικρη αναβαθμισουλα. Παιζει ρολο το Region format και το System locale απο τα region & language των ρυθμισεων του τηλ;

nikolas05

Να ρωτήσω κατι, για να γίνει κανονικά η αναβάθμιση και όχι force, από τι εξαρτάτε?

george

Μολις συνδεσα το nokia lumia 800 αλλα τιποτα δυστυχως.Το ειχα παρει απο το internet με καρτα cosmote. Τι να κανω;

aris

παιδια πως γινεται το force update ?

GiannisMix

@Aris
το γραφει ενας φιλος στα πρωτα σχολια…
1. Put phone in airplane mode
2. Connect phone to PC and wait till Zune starts and device is connected.
3. Go to settings -> update
3.5 Tricky part: After about 2-3 seconds (you gotta get a feeling for the timeframe) , disconnect you internetconnection during the update search process.
4. Update should be found, if not, try again
5. If update found, reconnect Internet
6. Start update process

tsitos

παιδια οσοι προσπαθειτε με force update καντε το εξης…

αφηστε το μια φορα να ψαξει κ να σας πει οτι δν γινεται(η πρωτη φορα παιρνει περισσοτερο απο τις υπολοιπες, ενω οι υπολοιπες σε εμενα τουλαχιστον το ελεγαν στον ιδιο χρονο) και μετα μετρηστε ποσα δευτερολεπτα θελει για να σας τ πει…
και μετα..προσπαθηστε να αποσυνδεσετε την κεραια σας ενα δευτερολεπτο πριν τον χρονο αυτο…εγω προσπαθουσα πολλες φορες κ δν γινοταν τπτ..οταν καταλαβα κ εκανα αυτο που σας λεω, καταφερα κ εκανα κ τ 3 update πολυ ευκολα

Λευτέρης

Έκανα και εγώ την αναβάθμιση με force update εύκολα χτες το βράδυ και είμαι ευχαριστημένος από το καινούριο λειτουργικό. Όχι ότι έχει καμιά τρανταχτή διαφορά αλλά είναι πιο ωραίο από το προηγούμενο.. Το μόνο που δεν βρήκα είναι το πως στέλνεις αρχεία μέσω bleutooth. Ξέρει κανείς τι παίζει?

Arshak

έκανα και εγώ την αναβάθμιση στο samsung omnia w με το force update…

antonis

μολις αρχισε να κατεβαινει, HTC TITAN δεν εχω δει ακομη τιποτα…lets see.

aris

παρακαλω βοηθεια δεν γινετα τιποτα και ακομα δεν εχω καταλαβει το force update 🙁

Arshak

@aris
ακολούθησε τα βήματα που σου λέει… το θέμα είναι να βγεις από το ίντερνετ τη σωστή χρονική στιγμή(αυτό θα το καταφέρεις με δοκιμές). και σε μένα …μια μου έβγαζε ότι δεν υπάρχει σύνδεση, μια μου έβγαζε ότι είναι στην τελευταία έκδοση. 😉

giannis

με force update σε lumia 800 ιταλικο με cosmote sim…
Το κολπο ειναι ενα δευτερολεπτο πιο πριν που σου λεει οτι ειναι ενημερωμενο αποσυνδεεις το wifi απο pc…περιπου 6-9 δευτερα..
και φυσικα airplane mode..

thodwrhs

εδω κα μερικες ωρες εχω και εγω στο κινητο μου(htc radar απο γερμανο με σιμ cosmote)την 7.8 εκδοση των windows.Η πρωτη εντιποση ειναι καλη…ΑΛΛΑ θεορω οτι εχει γινει ενας μικρος χαμος για το τπτ…αυτο το update θα επρεπε να το ειχαν ολοι οι κατοχοι wp εδω και καιρο και οχι να μας λενε πρωτα τα nokia και μετα οι αλλοι η οτι η μια σισκεβι θα το παρει η αλλη οχι η αλλη μπορει….και για να κανεις ενα update να πρεπει να περιμενες λιγα sec να κλεισεις το internet και να περιμενεις να σου κανει τη χαρη το zune κλπ κλπ…στο επομενο update θα μας πουν να σφαξουμε κανεναν κοκορα στην πανσελινο…τελος παντον δεν γκρινιαζω αλλο…ευχαριστουμε microsoft ;p

chris

Καλησπέρα παιδιά,
Χθες, έκανα κι εγώ την αναβάθμιση,με force update, σε lumia 800. Έχω μερικές απορίες όμως.
Αρχικά, δεν έχω βρει πουθενά το ringtone maker σε αντίθεση με το bluetooth share που το βρήκα στο marketplace. Δεύτερον, δεν βρίσκω πουθενά ρύθμιση ώστε να αλλάξω το bing από default search engine. Τρίτο και σημαντικότερο, βλέπω ότι δεν έχω ίδιο firmware σε σχέση με αντίστοιχα που είδα στο internet….Η αναβάθμιση έγινε από το zune με τον τρόπο που είπαν και τα παιδιά παραπάνω. Όποιος ξέρει κάτι για τα θέματά μου ας βοηθήσει….Ευχαριστώ πολύ!!

antonis

Ντάξει καινούργια tile sizes καινουργια χρώματα , όμορφο δεν λέω ,αλλά αν είναι δυνατόν να γίνεται διαμοιρασμός αρχείων μεσω bluetooth στο νοκια 3210 και να μην γινεται σε WP μεγάλη ξεφτίλα της μικρομαλακής.

γιωργος

και εγω εχω προβλημα lumia 610 δεν μου βρισκει ενημερωση

akgiannis

παιδια και γω δυσκολευομουν αφανταστα το κολπο ειναι ο σωστος χρονος χρονομετρηστε ποσα δε/τα θελει για να σας πει οτι ειναι ενημερωμενο καντε το πολλες φορες για σιγουρια στη συνεχεια 1 δευτερολεπτο πριν σας γραψει οτι ειναι ενημερωμενο κλειστε το ιντερνετ δοκιμαστε το πολλες φορες εγω το κανα αμετρητες αλλα τελικα το πετυχα καλη επιτυχια και σε σας

Sakhs

Επειδή δεν μπορώ να κάνω το force update μεχρι το τέλος της εβδομάδας θα γίνει αναβάθμιση ;;;

gtar13

Είχα το LG OPTIMUS 7 για πώληση με 100€.Πλέον μετά την αναβάθμιση σε 7,8 το σκέφτομαι…….

nikolas05

παρακαλω μια απαντηση, ενας χρηστης πιο πανω ειπε οτι μπορει να εχει προβλημα το fimware πως στο καλο λεγεται με το force update ισχυει?

chris

@nikolas05

Φίλε μου, έχω εγώ. Δεν ταιριάζουν τα τελευταία ψηφία. Το θέμα είναι με ποιον τρόπο διορθώνεται…

dimosthenis

htc titan η αναβαθμιση εγινε κανονικα σημερα!!

nikolas05

το γυρνας στην 7,5 και περιμενεις να ερθει κανονικα στο zune!

aris

πφφ δεν γινεται μια λεει οτι ειναι στη τελευτεα εκδοση και μια λεει οτι δεν υπαρχει συνδεση 🙁

stathis

Παιδιά ,προσπάθησα πολλές φορές το force update αλλά δε μου βγήκε . Techblog-WP users ξέρετε πότε θα έρθει στο zune το ρημάδι..??

GiannisMix

τα καταφερα παιδια κ εγω! τωρα γινεται η 7.8. μολις παταγα το update μετργα 7 δευτερολεπτα κ το απενεργοποιουσα το wifi απο το pc. καλη επιτυχια στους υπολοιπους κ ευχαριστω οσους βοηθησαν με τις πληροφοριες τους

GiannisMix

@md03582
Σε αρθρο για το αν θα αναβαθμισει ολες τις συσκευες της η MS Ο/Η md03582 λέει:
Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 στις 15:30
εγώ πιστεύω οτι ολη η δουλειά γίνεται προκειμένου πρώτα να μπούνε στην αγορά για τα καλά τα windows phone 8 κινητά, να κάνουνε κάποιες πωλήσεις, και στην συνέχεια να δώσουν το 7.8 update (…)

κανα νουμερο για τζοκερ θα μου πεις φιλος;;; 😛 😉

Elias

htc Radar και Samsung Omnia W πήραν κανονικά την 7.8 μέσω Zune, χωρίς Force Update. Επίσης γιατί κανένας δεν επισημαίνει ότι ανεξαρτήτως κατασκευαστή, όλοι ταυτόχρονα παίρνουν την αναβάθμιση, σε αντίθεση π.χ. με το Android που είσαι δέσμιος της κάθε εταιρείας αν και πότε θα δεήσει να βγάλει αναβάθμιση;…

giannis

Που στο καλό είναι το ringtone maker ..με το .bluetooth όλα τζαμί…
Παιδιά να πω ότι πρέπει μέσα στον επομενο μηνα να ελέγχουμε για official update γιατί το force είναι γι αυτούς που βιάζονται unofficial..

Njno

Εγω εχω HD7 κανω το τρικακι , μου βρισκει το update κανω εγκατασταση ολα καλα και μου κολαει στο 6-9 βηματα και μου βγαζει ( problem : 801812C1 ) προσπαθω να κανω οτι μου λεει η βοηθεια, τα κανω manual δεν γινεται τπτ , τα κανω κατεβαζοντας το προγραμματακι που μου λεει αλλα και παλι τπτ.. ξερει κανεις να βοηθησει ? πριν χαλασει το smartfone απο τις επανεκκινησεις 😛

Hraklis Cf

Λοιπον παιδια δειτε τι πρεπει να κανετε :
1)Βαζουμε λειτουργια πτησης
2)Παμε ρυθμισεις –>περιοχη & γλωσσα –>κ βαζουμε στη τελευταια επιλογη αγγλικα(Η.πολιτειες)
3)Συνδεουμε το κινητο κ μετα ανοιγουμε zune
4)Παμε ρυθμισεις –>αναβαθμιση
5)το αφηνουμε περιπου 7-9 δευτερολεπτα(τι πρωτη φορα κανει ποιο πολυ ωρα)κ στη συνεχεια αποσυνδεουμε το ιντερνετ
6)Κ αν εχουμε λιγο τυχη σου πεταει την αναβαθμιση 😉 (ειναι 3 αναβαθμισεις,η 3 ειναι κ η 7.8)

Njno

Εγω εχω HD7 κανω το τρικακι , μου βρισκει το update κανω εγκατασταση ολα καλα και μου κολαει στο 6-9 βηματα και μου βγαζει ( problem : 801812C1 ) προσπαθω να κανω οτι μου λεει η βοηθεια, τα κανω manual δεν γινεται τπτ , τα κανω κατεβαζοντας το προγραμματακι που μου λεει αλλα και παλι τπτ.. ξερει κανεις να βοηθησει ? πριν χαλασει το smartfone απο τις επανεκκινησεις 😛

+ οτι τα πρωτα 6 βηματα οταν ξανα κανω εγκατασταση μου τα περναει με την μια και μολις φτανει στο 6 βημα κανει επανεκιννηση και βγαζει εικονιδιο με την συνδεση του usb στο smartfone :/ τι ακριβως συμβαινει ! ?

md03582

@GiannisMix 😉

Κώστας

LG Optimus 7
Εγινε το update κανονικά μέσω Zune. Χωρίς forced update η κάποιο άλλο κόλπο.
Για την ακρίβεια εγιναν δυο διαδοχικά updates, το δεύτερο έφερε και τα 7.8.
Μεγάλη βελτιωση. Και μόνο η πιο ευέλικτη αρχική οθόνη κάνει διαφορά.
Δεν είδα κάποια απώλεια στην ταχύτητα η ομαλότητα του λειτουργικού.
Επίσης κατα την αναβάθμιση έγινε αυτοματα backup, οποτε δεν χάθηκαν δεδομένα.
Ετσι, να βλέπουμε βελτιώσεις για να υπάρξει και συναγωνισμός..

sakis

παιδια δεν μπορω να κάνω το force update ξέρει κανεις σε ποσο καιρο θα ερθει κανονικα η αναβαθμιση ;;;

GiannisMix

@Sakis
Ανα τον κόσμο θα εχει διατεθεί μεχρι μεσα Μαρτίου απο παλαιότερη ανακοινωση της MS.
Αν προσεξεις ομως παραπανω ενας φιλος αναβάθμισε ενα optimus 7 με κανονικο update (δε ξερω τι διαφορετικο μπορει να εχει εκεινος) οποτε πιστευω δε θα αργησει… Παντως προσωπικά απ τα WP7.8 μοναδικη ουσιαστικη διαφορα βλεπω την start screen. Ωραιο αλλα οχι κατι σπουδαιο..

charalambos

Υπαρχει πιο ευκολος τροπος για update, το δοκιμασα σε ενα LG Quantum (C900) ΑΤ&Τ, απλα κατεβαζετε το προγραμμα (https://windowsphonehacker.com/articles/want_windows_phone_7.8_now_try_this_easy_tool-01-31-13 ) και το τρεχετε, εμενα μου εκανε αρκετα restart αλλα στην τελικη εχω το 7.8
Ακολουθηστε κατα γραμμα τις οδηγιες του προγραμματος και θα απολαυσετε τα 7.8

axilleas

παιδια μολις εκανα τ κολπο κ μ εμφανιζει αναβαθμιση για την εκδοση 7.10.8779.8
αυτην ειναι η αναβαθμιση σε wp7.8???

aris

παιδια εκανα μια ενημερωση αλλα δεν ηταν η 7.8 ! ?
μπορειτε να μου πειτε τωρα ακριβως σε ποσα δευτεροπελτα πρεπει να το σβησω το ιντερνετ

axilleas

παιδια εκανα τ κολπο μ τ ιντερνετ κ μ εμφανισε μια αναβαθμιση, αλλα πιθανως οχι τη 7.8.
θα εμφανισει αλλες μετα????

axilleas

@aris μηπως ηταν η 7.10.8779.8?? γιατι αυτη κανω κ εγω μολις τωρα…

Nick Sfak

Περιμένω ακόμα… >_<

GiannisMix

Παιδια θα κανετε 3 αναβαθμισεις. η 3η ειναι του 7.8 δηλ η 7.10.8858.136

Ir4klis

7.8 τρέχει πλέον στο LG E900 μου.
Είδατε που δε μας αφησε απ εξω η ΜS? 😀 😀 😀 😀

sakis

Τελικά το αναβάθμισα με αυτο το Link Που έστειλε ο @charalambos ευκολα χωρις force update 😀

nikolas05

απλα καντε την με nokia care suite η μεσο zune! οχι με force update δεν ειναι οτι το καλυτερο για την ασφαλεια του κινητου.

aris

εκανα την αναβαθμηση αλλα αυτο με το bluetooth και με το google δεν δουλευουν τι να κανω ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.