Αναβάθμιση σε Windows Phone 7.8 “τις επόμενες εβδομάδες”

Τα smartphones που θα αναβαθμιστούν στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Windows Phone 7.8 θα μπορούν να ανταλλάξουν αρχεία μέσω Bluetooth; Θα μπορούν να συνδεθούν στον υπολογιστή χωρίς την απαραίτητη προϋπόθεση κάποιου λογισμικού; Σε αυτές τις ερωτήσεις οι απαντήσεις θα δοθούν όταν θα γίνει διαθέσιμη η πολυπόθητη αναβάθμιση και αυτό τουλάχιστον στην Κίνα θα ξεκινήσει “τις επόμενες εβδομάδες” σύμφωνα με τον Γενικό Διευθυντή της Microsoft στη Κίνα.

Ο CEO αναφέρθηκε μόνο για την πατρίδα του αλλά και εμείς στην Ευρώπη θα μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι μιας και γενικά υπάρχει η αίσθηση ότι η αναβάθμιση θα ξεκινήσει για όλους στις αρχές του νέου έτους. Άντε και περιμένω πως και πως να αναβαθμίσω το δικό Lumia 900 (TechblogTV).

Δείτε ποια smartphones θα αναβαθμιστούν σε Windows Phone 7.8 μέσα από τον σχετικό Πίνακα Αναβαθμίσεων του Techblog.

, Αναβάθμιση σε Windows Phone 7.8 “τις επόμενες εβδομάδες”

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
γιαννης

περιμενουμε με αγωνια…

sotiris

ξερουμε αν θα μπορουμε επιτελους να βαλουμε δικο μας ηχο κλησης ? (απο το κινητο και οχι απ το pc)

Nickolas

@sotiris
Για τους άλλους κατασκευαστές δε γνωρίζω αλλά η Nokia για τα lumia θα δώσει εφαρμογή για να φτιάχνεις ringtone κατευθείαν από τη συσκευή σου καθώς και θα μπορείς να ανταλλασσεις multimedia αρχεία μέσω Bluetooth.

billy

sotiris δοκιμασε το easyring and music απο το Marketplace

Kostas Ch.

Στον Πίνακα Αναβαθμίσεων δεν είδα το Samsung Omnia W. Έχει ακούσει κανείς κατι για αυτό;

GiannisMix

https://www.esphoneblog.com/2012/09/12/samsung-omnia-w-will-not-get-windows-phone-7-8/
“I’ve earlier thought that this was only limited to Android, but a release by Samsung Sverige (Sweden) confirms that Samsung is also lazy with their Omnia line of Windows Phones.”
Οστωσο αναμενουμε ολοι κ ελπιζουμε να κανει κατι η MS

Giorgos

Θα έχει Ελληνικά για της παλιότερες συσκευές; π.χ HTC Trophy;

Γιώργος Κ.

Στον πίνακα λέει χειμώνας 2012..μήπως να το έκανες αρχές 2013;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Android Google update

Το Google Update φέρνει αλλαγές στο Password Manager – Τι άλλο θα προσφέρει στους χρήστες;

Τα τελευταία 24ωρα βρίσκεται στη διάθεση του κοινού το Google Update του Ιανουαρίου που φέρνει νέες λειτουργίες για τους χρήστες, με το Password Manager να είναι αυτό που ξεχωρίζει.

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Internet Google Google Chrome update

Google Chrome: Αναβάθμιση για την βελτίωση της ασφάλειας

Η Google προχωρά στην αναβάθμιση του Google Chrome, που θα φέρει μία λειτουργία που θα αποτρέπει αυτόματα τις μη ασφαλείς λήψεις από τοποθεσίες HTTP.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.