Windows Phone 7 copy-paste, Έρχεται με το πρώτο update

Είναι γνωστό ότι με την πρώτη επίσημη αναβάθμιση του λειτουργικού συστήματος Windows Phone 7 για smartphones, θα έρθει η ελληνική γλώσσα και οι λειτουργίες copy-paste. Η ιστοσελίδα PocketNow που μας είχε δανείσει το πρωτότυπο LG GW910, δημοσίευσε ένα βίντεο με την πειραματική έκδοση της λειτουργίας copy-paste η οποία η αλήθεια είναι ότι δείχνει απαράδεκτη!

Σε καμία περίπτωση δεν περιμένουμε να διατεθεί έτσι. Δείτε το βίντεο.

, Windows Phone 7 copy-paste, Έρχεται με το πρώτο update

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fadasma

Το iphone πέρασαν 2 χρόνια μέχρι να πάρει copy/paste. Πάλι καλά για τα win7.

kostas

Ωωωω ωραια! Γιατι χωρις copy and paste δεν λεει, οπως και στο iPhone. Παρολο που δεν πανε καλα οι πωλησεις απ’ οτι ειδα, πιστευω οτι εχει μελλον, μου αρεσει πολυ, εχει ενα ενδιαφερον!

giannis

πολύ μούφα τα wp7.Κρίμα περίμενα κάτι καλύτερο.Πάνε να αντιγράψουν στοιχεία απο ios και τελικά μόνο κακό κάνουν στον εαυτό τους.Ας παίρναν στοιχεία απο web os,απο maemo και λίγο απο τα προηγούμενα windows,λίγο απο εμφάνιση android και το sense της HTC και θα βγάζαν κάτι καλύτερο for sure

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@kostas οι πωλησεις πανε τελεια, απλα η Microsoft δεν ανακοινωνει νουμερα και αυτο δινει ευκαιρεια σε αντι-MS blogs οπως το Engadget να “χτυπησουν”. Υπαρχει καποιο προβλημα διαθεσιμοτητας των κινητων. Πριν απο δυο βδομαδες επιχειρησα να παραγγειλω απο το γερμανικο amazon και ηταν ολα τα wp7 για μενα τις γιορτες μονο. Δύο συσκευες εμφανιστηκαν ετοιμαπαραδοτες και 15 λεπτα μετα ειχαν κανει φτερα.

@giannis το UI των WP7 ειναι οτι πιο διαφορετικο και καινοτομο υπαρχει αυτη τη στιγμη στην αγορα

Nikkos

Λίγο νωρίς δεν είναι ακόμα για να μιλάμε για επιτυχία ή όχι;

Δούλεψα ένα HTC με τα 7 στο Πλαίσιο προχθές και μπορώ να πω ότι από θέμα γραφικών μου άρεσαν.
Θυμάμαι βέβαια και το live hands on του Κώστα αλλά τώρα πήρα και μια καλή γεύση. Μου θυμίζουν πολύ το Windows Media Center των PC παρά το iOS.

Από απόκριση ήταν μια χαρά αλλά εδώ παίζει ρόλο και το hardware.

Εύκολα είναι, καμμιά σχέση με τα παλία WM που είχαν την φιλοσοφία…..desktop αλλά δεν με ξετρέλαναν.

kostas

@Anastasios αα σορρυ δεν ηξερα, εγω στο engadget το ειδα οντως, παντως πιστευω θα πουλησουν τρελα, ειναι απο τα λιγα προιοντα της Microsoft που μου αρεσουν.

Σαλήχ Εμίν

@Anastasios-Antonios αυτά τα αντί-κάτι (MS-iOS-android κλπ) με εκνευρίζουν και εμένα… τα αγνοώ παντελώς!

Νομίζω κατά τα άλλα πρέπει να δοθεί χρόνος για τα win7phone… μόλις βγήκαν !
Όσοι επιλέξουν να αποκτήσουν ένα δεν νομίζω να μην αποκτήσουν νέες δυνατότητες με τα updates να έρχονται απευθείας από την MS.
Αν δεν κάνω λάθος, στις κατασκευάστριες δεν πέφτει λόγος για την διαχείριση των updates τα οποία στέλνονται απευθείας από την MS, σε αντίθεση με το Andoroid Linux, που η Google βγάζει update, το παίρνουν οι εταιρίες, το προσαρμόζουν/τεστάρουν και μετά το στέλνουν ως OTA στις συσκευές τους. Λίγο χελώνα η διαδικασία αυτή αλλά φταίει η ελευθεριά που έδωσε η Google στις εταιρίες 🙁
Προσωπικά με το HTC Desire με Android 2.2, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την HTC, γιατί είναι ίσως η μόνη που τα προωθεί πολύ γρήγορα στις συσκευές της (χτες έστειλε το 3 update σε διάστημα 2 μηνών)
Φαντάζομαι ότι ο ανταγωνισμός μόνο καλό θα κάνει στους χρήστες Android, win7phone, iOS…

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@Σαληχ Σωστα τα λες. Τα updates στα WP7 θα ερχονται απευθειας απο τη Microsoft ταυτοχρονα σε ολες τις συσκευες. Τερμα οι συζητησεις τυπου “εσενα το android σου πηρε την αναβαθμιση 2.x ?”. Προσωπικα θεωρω ειναι λαθος της Microsoft που δεν το τονιζει περισσοτερο αυτο το πλεονεκτημα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Smartphones HTC HTC Mozart Windows Phone 7

HTC Mozart, Θα αναβαθμιστεί σε Windows Phone 7.8

Αρθρογράφος ιστοσελίδας από την Πολωνία, ρώτησε το τοπικό γραφείο της HTC για την επερχόμενη αναβάθμιση σε Windows Phone 7.8 και έλαβε την απάντηση ότι το HTC Mozart είναι μέχρι στιγμής το μόνο μοντέλο που είναι σίγουρο(;) ότι θα αναβαθμιστεί – τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. Από την Πολωνία επίσης είχαμε μάθει πριν από μερικούς μήνες […]

Software Nokia Nokia Lumia 800 Nokia Windows Phone Smartphones

Nokia Lumia 800, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Windows Phone 7.8

Χαράς ευαγγέλια για τους κατόχους του Nokia Lumia 800 μιας και είναι το πρώτο Windows Phone smartphone που καταγράφεται να αναβαθμίζεται στην έκδοση Windows Phone 7.8. Οι πληροφορίες έρχονται από την Ολλανδία ενώ διαβάζω ότι και στην Πορτογαλλία είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση. Όσοι έχετε το Lumia 800 κάντε ένα κόπο να τσεκάρετε για πιθανό update […]

Smartphones Nokia Nokia Windows Phone Smartphones Windows Phone 7

Nokia Lumia 505, Με οθόνη 3.7 ιντσών και Windows Phone 7.8

Για την αγορά του Μεξικού ανακοινώθηκε το Nokia Lumia 505 με λειτπουργικό σύστημα Windows Phone 7.8. Ενσωματώνει οθόνη αφής 3.7 ιντσών AMOLED τεχνολογίας ClearBlack με ανάλυση 800×480 pixels, ραδιόφωνο FM (Ναι!), κάμερα 8 Megapixel χωρίς LED flash και μπαταρία 1300 mAh. Το Lumia 505 έχει μονοπύρηνο επεξεργαστή στα 800MHz και μνήμη RAM 256MB.