Windows Phone 7 στο HTC HD2

Θα μπορούσε να είναι πανομοιότυπο το κείμενο με αυτό για το Android 2.2 στο XPERIA X10. Μπορεί η HTC κάτω από τις ντιρεκτίβες της Microsoft να μην μπορεί να αναβαθμίσει το HD2 σε Windows Phone 7, αλλά οι καλοί προγραμματιστές ξέρουν κι άλλο μονοπάτι και σαν καλοί Master Chef’s μαγειρεύουν τη νεκρανάσταση του HD2.

, Windows Phone 7 στο HTC HD2

Πηγή

Kudos to Ben

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fadasma

Εδώ έβαλαν android στο iphone.. 🙂
https://goo.gl/1Y6qe

nkk

“too good to be true” που λέγανε και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι… αλλά!!!!

α) πως γίνεται; (θέλω θέλω θέλω)
β) τι άλλες παρεμβάσεις χρειάζονται (αν χρειάζονται) να γίνουν στο έρμο το τηλεφωνάκι για να γίνει; Π.χ. ο επεξεργαστής βαστάει, το ξέρουμε αυτό… η μνήμη όμως; (κι αν δε βαστάει; αλλάζεται;)

Στη χρήση του HD2 είμαι μια χαρά… στις παρεμβάσεις τέτοιου τύπου έχω μεσάνυχτα… αλλά αν γίνεται αυτό που βλέπουμε, εγώ το θέλω διακαώς (όπως και πολλοί άλλοι άτυχοι σαν κι εμένα φαντάζομαι). Υπάρχει κανείς να βοηθήσει; Ή όλα αυτά είναι απλά… Κινέζικα;

manos

@nkk

Μπες xda-developers και θα βρεις τα παντα.. Μην περιμενεις λυση τυπου “1. κατεβασε αυτο, 2. πατα install, 3. εχεις wp7” αλλα σιγουρα δεν ειναι κινεζικα.. Υπομονη και ορεξη για διαβασμα να εχεις. Αυτες οι προσπαθειες ξεκινωντας ειναι καπως δυσκολες για απλους χρηστες αλλα συντομα βελτιωνονται και γινονται αρκετα απλες. Δες τι χρειαζοταν καποτε το jailbreak του iphone και πως γινεται τωρα με ενα κουμπι

Rapid-eraser

Θα προτιμήσω το Android 😛

nkk

@ manos

ευχαριστώ για την καλή διάθεση, είμαι τακτικός στην xda, και κάνω ότι μπορώ κι από εκεί… μάλλον δεν θα τολμήσω όμως να κάνω κάτι τόσο ριζικό, γιατί θα βαρεθώ πολύ να μαζεύω τα αμάζευτα αν κάτι πάει στραβά… όπως είπα, δεν είμαι και πολύ της παρέμβασης.
μάλλον θα κάνω τη χάρη στην HTC και θα πάω για την επόμενη αγορά… αλλά θα τους την κάνω για τελευταία φορά.

takis

Αποδεικνύεται το καλύτερο κινητό, ειδικά για flash freax!

πλέον τρέχει: WM 6.5,Android,Ubuntu,WP7 και MeeGo

Απίστευτο ?!

Kwstas

Παιδιά καλημέρα σε όλους!Μια ερώτηση σχετικά με αλλαγή λογισμικού στο HTC HD2 από windows σε android είναι εφικτή;Κι αν ναι υπάρχει και κάποιο κόστος;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.