Windows Phone 7, Δεν θα αναβαθμιστούν επίσημα τα πειραγμένα

Ένα μεγάλο θέμα προέκυψε μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις της Microsoft, στις οποίες γίνεται λόγος για μη αναβάθμιση όσων συσκευών πήραν το NoDo update με αντικανονικό τρόπο. Συγκεκριμένα όσοι χρησιμοποίησαν τον ChevronWP7 updater έχουν μπει όπως φαίνεται σε μια μαύρη λίστα και θα χρειάζεται πλέον να περιμένουν ανεπίσημες αναβαθμίσεις από δω και στο εξής.

, Windows Phone 7, Δεν θα αναβαθμιστούν επίσημα τα πειραγμένα

Το παράλογο της υπόθεσης είναι ότι η ανάγκη για χρήση του συγκεκριμένου hack προέκυψε από την αδυναμία των providers ανά τον κόσμο να προμηθεύσουν εγκαίρως το update στους τελικούς χρήστες. Είναι λογικό κανείς να μην θέλει να περιμένει χωρίς λόγο μια αναβάθμιση όταν μπορεί να την έχει άμεσα και η Microsoft θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτική στη σχέση της με τους τελικούς χρήστες τη στιγμή που δεν ευθύνονται εκείνοι για το πρόβλημα.

Όπως και να’ χει αν δεν αλλάξει κάτι όσοι από εσάς αναβαθμιστήκατε μέσω του ChevronWP7 updater θα πρέπει να συνεχίσετε σε μια underground πορεία, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με τους χρήστες των iPhone με jailbrake ή των κατόχων Android smartphones με πειραγμένες ROM.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Retrob

Ποιος ασχολειται με τα WP7 ?

kostas

αμα το παρεισ με 199 ευρο..ασχολεισε και παρασχολησε…ειναι τελειο κινητο..και γω αλλα ελεγα και δεν το μετανιωνω καθολου που το πειρα …

Diamantius

Όπως λέει και ο Κώστας, ούτε κι εγώ μετανιώνω. Με 199 ευρώ, ένα κινητό με το hardware του LG Optimus 7 και ένα λειτουργικό, ανώριμο μεν, αλλά ταχύτατο, σταθερότατο και -το σπουδαιότερο- με διαφαινόμενη πολύ έντονη υποστήριξη, είναι πολύ καλή αγορά.

AlexZzZ

Ακόμα δεν ασχολούνται πολλοί… αλλά ειδικά μετά το mango θα δείτε πόσο θα τα εκτιμήσει ο κόσμος.

@georgecm H Microsoft φτιαχνει ενα fix για τους αταχτουληδες αυτους users και νομιζω ειναι προς τιμη της αφου δεν ειναι υποχρεωμενη να διορθωνει χακεριες

@retrob Δεν ασχολεισαι με wp7 αλλα μπηκες στον κοπο να αφησεις comment στο post? Αυτη ειναι κλασσικη συμπεριφορα troll

Στέφανος Κουντ.

Σε περίπτωση πειράγματος χωρίς το ChevronWP7 updater αλλά μέσα απο το λειτουργικό, μιλώντας για ξεκλειδωμα του LG L900 ισχύει το ίδιο ?

Kostashd2

κωστα οντως η Microsoft πρως τιμη της οπως ειπε και ο φιλος @ατνονιος φτιαχνει fix η αλλη λυση ειναι να φλασαρεις παλι στοκ ρομ αλλα υπο κανονικες συνθηκες πρεπει να το δωσεις στην εταιρεια να το κανει… αλλα η ρομ διαρεουν πλεον παντου και μπορεις να το κανεις μονος σου οπως εδω και πολλα χρονια γινεται..

ps. ολοι οι wp7 users να εγκαταστησουν το “..i’m a WP7!” για να βρισκουμε ο ενας τον αλλον και να ανοιξει απο το προφιλ το messaging.. για να επικοινωνουμε

Retrob

@ Anastasios-Antonsi Toulkeridis : Το οτί εσύ ασχολήθηκες μαζί μου τι είναι ?

Θεωρώ ότι η πολιτική της microsoft είναι απαράδεκτη. Σε αυτό που λέτε παιδιά ότι υπάρχουν φτηνά κινητία WP7 έχετε δίκιο πάντως.

colossus.r

Βεβαι ο τιτλος ειναι παραπλανητικος…
Για να το ξεκαθαρισουμε το θεμα…

Αυτο το προβλημα δεν εχει καμμια σχεση με το ξεκλειδωμα που κανουμε ολοι…
Αφορα καποιους χρηστες που τον Μαρτιο που ξεκινησε το NoDo update δεν περιμεναν με τη σειρα τους
να ειδοποιηθουν για το update και χρησιμοποιησαν ενα εργαλειο που εβγαλε τοτε ενας απο την
ομαδα Chevron (ο Crhis Walsh) . Γιαυτο και μιλανε για τα Walshed phones.
Τοτε καποιοι ανυπομονοι κανανε το update δια της βιας χρησιμοποιωντας ενα προγραμματακι (chevron updater)
του Walsh.
Η MS απο τοτε ελεγε οτι δεν πρεπει να γινει για θα υπαρχει προβλημα με τις επομενες ενημερωσεις.
Προκειται λοιπον για οσους χρησιμοποιησαν τον Μαρτιο tο προγραμμα chevronupdater.exe για update
και οχι για οσους εκανα chevron unlock

Ξανα λοιπον -Δεν εχει καμμια σχεση με το chevron unlock που κανου ολοι-

colossus

Kostashd2

εισαι πολυ απολυτος.. το λογισμικο εχει ελειψεις αλλα οποιο λογισμικο και να δεις το πολυ πανω απο χρονο εκανε να γινει αξιολογο και αυτο δειχνει οτι θα ειναι αξιολογω απο καθε πλευρα μεσα στο χρονο

και σε προγραματισμο στο να φτιαξεις καποιο παιχνιδι η αππ ειναι πιο ευκολο ειναι πιο ελαφρη και απο ιος σαν ΟΣ τι αλλο θελεις? ειναι μια καλη βαση που εξελεισετε εκανε και την μαγκια για να μεταφερθουν ολες η εφαρμογες απο ιος σε wp7 εχει πολυ μελλον

καποια update εχουν αργησει να τα παρουν καποιοι αλλα για σκεψου ποτε βγηκε το android 2.3 και μολις χθες το πηρε το desire hd και τα αλλα αγνωστο..

georgecm

@colossus

Εχεις δικιο οτι δεν σχετιζεται με το chevron unlock, όμως ο τιτλος μπορει καμια φορα λογω μεγεθους να μην μπορει να περιεχει ολη την απαιτουμενη πληροφορια 😉

Παντως στον προλογο φαινεται καθαρα οτι μιλαμε για οσους εβαλαν το NoDo update μεσω του chevronWP7 updater.

cybergiannis

με αυτό το Update λύνεται το Multitasking και τα ελληνικά?

Κώστας Βλαχάκης

Όχι, δεν είναι κάποιο από τα μεγάλα update.
Για multitasking δεν ξέρω. Τα ελληνικά τα περιμένουμε σε update από το Σεπτέμβριο…

Spyros

Παιδιά είδα που γράφετε για WP7 και είπα να πώ τον πόνο μου , αγόρασα προχθές WP7 199 ευρώ καθώς και εγώ το θεώρησα πολύ καλό και είναι , αλλά στο marketplace πώς μπένετε ; δεν θέλω να μπλέξω με χακιές και άν ειναι μπλέξω ας είναι απο τον zune client… ναι έχω βάλει windows live ID με χώρα ελλάδα και το pc ρυθμισμένο στην ελλάδα είναι…

Κώστας Βλαχάκης

Πρεπει να δημιουργησεις ενα νεο λογαριασμο στο hotmail.com και εκει να δηλωσεις χωρα Αμερικη. Μετα θα πρεπει να κανεις reset το κινητο και μετα κατα το σεταρισμα να δηλωσεις το νεο email hotmail. Τιποτα αλλο και αν κανεις δεν θα πιασει.

Hakeem

Προτού κάνεις ότι λέει ο Κώστας για δοκίμασε μια : settings-region & language βαλτα όλα English (United State).

cybergiannis

Σκέφτομαι να το αγοράσω. Δεν με πειράζει τόσο πολύ τα ελληνικά που δεν υπάρχουν όσο το Multitasking #fail

Ευαγγελια

παιδια με το angy birds τι θα γινει θα ειναι τσαμπα η με τιμη???αμα τους βαλουν τιμη,φυσικα εχω πλακωσει την microsoft,καθως δεν ειναι δικαιο και επειδη οι χρηστες iphone και android εχουν την εφαρμογη τσαμπα.Φημολογειται οτι θα κοστισει 5$

Κώστας Βλαχάκης

Στο iPhone ειναι επι πληρωμη. Στο Android ειναι free 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.

Games Microsoft Xbox

Xbox: 4 αποκλειστικά παιχνίδια έρχονται σε PS5 και Nintendo Switch

H Μicrosoft ανακοίνωσε επίσημα πως τέσσερα αποκλειστικά παιχνίδια του Xbox θα γίνουν διαθέσιμα και σε άλλες κονσόλες.

Software featured Microsoft

Microsoft Mesh: Η virtual πλατφόρμα συσκέψεων στο Teams

Έναν νέο τύπο “υβριδικής” εργασίας προτείνει η Microsoft, συστήνοντας το Mesh που επιτρέπει στα avatar των εργαζομένων να συναντώνται.