Windows Phone 7, Όλες οι τιμές των smartphones που θα έρθουν Ελλάδα

Windows Phone 7. Το νέο λειτουργικό σύστημα που θα μας απασχολήσει έντονα τους επόμενους μήνες, μαζί με τα Android 3.0 Gingerbread, Symbian3 του Nokia N8, αναμενόμενο MeeGo από Nokia αλλά και φυσικά Samsung Bada και ότι άλλες αναβαθμίσεις κυκλοφορήσει η Apple για το iOS. Καυτός χειμώνας λοιπόν και πάρτε γεύση από τις τιμές των αναμενόμενων Windows Phone 7 μοντέλων.

, Windows Phone 7, Όλες οι τιμές των smartphones που θα έρθουν Ελλάδα

Οι τιμές προέρχονται από ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που έχει το Techblog.
Όλα τα μοντέλα θα κυκλοφορήσουν στη χώρα μας έως και το τέλος Δεκεμβρίου.

LG Optimus 7
Θα το φέρει πρώτη η Vodafone
499 ευρώ

HTC HD7
Θα κυκλοφορήσει σε επιλεγμένα σημεία λιανικής πώλησης
600 – 650 ευρώ

HTC Trophy 7
Θα το φέρει πρώτη η Vodafone
500 – 530 ευρώ

HTC Mozart
Θα το φέρει πρώτη η Cosmote
530 – 550 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vaggelis

Θα πατώσει η microsoft!!!αφου δεν βγάζει και κανενα οικονομικο κινητο δεν την βλέπω και πολύ καλα..το android kai το ios θα επιζησει..
το android λογω των πολλων συσκευών
το ios λόγω ευχρηστίας

DJTaurus

Δλδ με αυτες τις τιμες ονειρευονται να χτυπησουν το android.Α ρε Microsoft μια ζωη θα εισαι M$!!Να ναι καλα τα windows 7 που την επανεφεραν στα κερδη γιατι με τετοιες πρακτικες αν βγει ανταγωνιστικο λειτουργικο ολο και θα συρικωνεται το μεριοδιο της.

Σε αυτους που λενε οτι το WP7 ειναι ακριβο και το Android φτηνο αρα το πρωτο θα αποτυχει η απαντηση ερχεται απο την αυτοκινητοβιομηχανια: Τα Mercedes ειναι ακριβα και τα Fiat φτηνα. Δεν μου φαινεται πολυ αποτυχημενη η Mercedes

mihalis

Σιγά μην είναι και η microsoft mercedes!!!

Προσγειωθείτε ρε!!!!

Αλέξανδρος

Αυτό ο παραλληλισμός με αυτοκίνητα, σε άσχετα θέματα, πραγματικά είναι ότι να ναι.
Το έχω παρατηρήσει παντού και σε ελληνικά και σε ξένα φόρουμ.

Ok paides απλα ηθελα να τονισω οτι δεν μπορεις να συγκρινεις με κριτηριο την τιμη. Δεν θα δουμε ποτε WP7 με τιμη joy 845 ή zte blade γιατι η microsoft εχει θεσει ελαχιστα specs που πρεπει να πληρει μια συσκευη για να φορεσει το λειτουργικo. Android συσκευη μπορει να φτιαξει ο καθενας, ειναι ξεφραγκο αμπελι.
Αυτο οσον αφορα το hardware αλλα και οσον αφορα το software παλι υπαρχει διαφορα στην ποιοτητα. Μια εφαρμογη για να μπει στο WP7 marketplace περνα αυστηρο ελεγχο. Αυτο προστατευει τους χρηστες απο κακοβουλο κωδικα. Οι ελεγχοι αυτοι στοιχιζουν αλλα ειναι σωστο που γινονται.
Συνεπως τοσο σε επιπεδο hardware οσο και software τα WP7 υπερεχουν ποιοτικα. Νομιζω οτι το συμπερασμα δικαιωνει τον παραλληλισμο που εκανα στο πρωτο σχολιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Smartphones HTC HTC Mozart Windows Phone 7

HTC Mozart, Θα αναβαθμιστεί σε Windows Phone 7.8

Αρθρογράφος ιστοσελίδας από την Πολωνία, ρώτησε το τοπικό γραφείο της HTC για την επερχόμενη αναβάθμιση σε Windows Phone 7.8 και έλαβε την απάντηση ότι το HTC Mozart είναι μέχρι στιγμής το μόνο μοντέλο που είναι σίγουρο(;) ότι θα αναβαθμιστεί – τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. Από την Πολωνία επίσης είχαμε μάθει πριν από μερικούς μήνες […]

Software Nokia Nokia Lumia 800 Nokia Windows Phone Smartphones

Nokia Lumia 800, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Windows Phone 7.8

Χαράς ευαγγέλια για τους κατόχους του Nokia Lumia 800 μιας και είναι το πρώτο Windows Phone smartphone που καταγράφεται να αναβαθμίζεται στην έκδοση Windows Phone 7.8. Οι πληροφορίες έρχονται από την Ολλανδία ενώ διαβάζω ότι και στην Πορτογαλλία είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση. Όσοι έχετε το Lumia 800 κάντε ένα κόπο να τσεκάρετε για πιθανό update […]

Smartphones Nokia Nokia Windows Phone Smartphones Windows Phone 7

Nokia Lumia 505, Με οθόνη 3.7 ιντσών και Windows Phone 7.8

Για την αγορά του Μεξικού ανακοινώθηκε το Nokia Lumia 505 με λειτπουργικό σύστημα Windows Phone 7.8. Ενσωματώνει οθόνη αφής 3.7 ιντσών AMOLED τεχνολογίας ClearBlack με ανάλυση 800×480 pixels, ραδιόφωνο FM (Ναι!), κάμερα 8 Megapixel χωρίς LED flash και μπαταρία 1300 mAh. Το Lumia 505 έχει μονοπύρηνο επεξεργαστή στα 800MHz και μνήμη RAM 256MB.