Windows Phone 7 αναβάθμιση, Τι ακολουθεί το επόμενο διάστημα

Ακόμα και αν δεν είστε ένας από τους πρώτους 1.5 εκ. κατόχους smartphone με Windows Phone 7 και περιμένετε να δείτε που θα το πάει η Microsoft με το αυτό το νέο λειτουργικό σύστημα, μπορείτε να ησυχάσετε μαθαίνοντας για τις επικείμενες αναβαθμίσεις που ανακοίνωσε η δημιουργός εταιρεία.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Microsoft για τα Windows Phone 7, τους επόμενους μήνες θα ακολουθήσουν αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος προσφέροντας νέες λειτουργίες, λειτουργίες που θα έπρεπε να ενσωματώνονται από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας. Εδώ στην Ελλάδα περιμένουμε (πότε;) την προσθήκη ελληνικού μενού και πληκτρολογίου ώστε να προχωρήσουν σε αγορές Windows Phone 7 κινητών οι περισσότεροι.

, Windows Phone 7 αναβάθμιση, Τι ακολουθεί το επόμενο διάστημα

Copy – paste
Αντιγραφή κειμένου από email, μηνύματα sms, αρχεία κειμένου, ιστοσελίδες, αρχεία Office Mobile και επικόλληση οπουδήποτε υπάρχει πεδίο κειμένου.

Εφαρμογές και games
Υπόσχεση για πιο γρήγορο “‘άνοιγμα-φόρτωμα” εφαρμογών και games.

Windows Marketplace
Στοχευμένα αποτελέσματα κατά την αναζήτηση στις εφαρμογές του Windows Marketplace. Κατά την αναζήτηση θα εμφανίζονται αποτελέσματα μόνο για την κατηγορία που βρίσκεστε εκείνη τη στιγμή. Για παράδειγμα είστε στα games και πατάτε το search, θα εμφανιστούν μόνο games στα αποτελέσματα.

Kudos to Lorentzo

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτριος Τσιρόγλου

Γράψατε κάπου ότι η htc δεν είναι ικανοποιημένη από τις πωλήσεις στην Ελλάδα. Πώς να είναι;; Χωρίς ελληνικό μενού; Λέτε για αναβάθμιση σε κάποιους μήνες και ελληνικά τα Χριστούγεννα του 2011. Όχι κύριέ μου. Τα Χριστούγεννα του 2011 δεν θα μάς βρουν με htc και φυσικά δεν θα μάς βρουν και με WP7. Με τίποτε. Θα στραφούμε αλλού. Κανένα κινητό χωρίς ελληνικά να μην μπαίνει στην ελληνική αγορά. Να πάνε στο διάολο όλοι. Και η htc και τα και τα wp7. Φτάνει.

kostas

συμφωνω φιλοσ μαζι σου ειμαι…εαν θελουνε να πουλαν τα κανουν τα παντα.αιντε πολυ αερα τουσ δωσαμε ολουσ…

NikosVolos

Aπο την στιγμη που δεν βγαινουν με ελληνικο μενου σημαινει οτι δεν απευθυνονται και στην ελληνικη αγορα,βαση λογικης,οποτε για ποιο λογο εχουν και παραπονο;Δεν καταλαβα!

Δημήτριος Τσιρόγλου

Εγώ το κινητό μου από την Ελλάδα το αγόρασα. Όχι από το πακιστάν. Και δεν μπήκα καν στον κόπο, να ρωτήσω, αν υποστηρίζει ελληνικά, διότι το θεώρησα ΔΕΔΟΜΕΝΟ. Αφού την έπαθα, δεν παραπονέθηκα ΠΟΥΘΕΝΑ. Ενίσταμε για τα παράπονα του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ της htc και τα παράπονα της μάϊκροσοφτ σχετικά με τις πωλήσεις.
Έχω αγοράσει ταυτόχρονα το hd7 και το dell streak 5, το οποίο, ως ανδρόϊντ, επίσης δεν υποστήριζε (τότε) ελληνικό πληκτρολόγιο. Αλλά, αν δεν υπάρχει ελληνική αρχή, ώστε να απογορεύει την εισαγωγή συκευών χωρίς ελληνικό οδηγό χρήσης και υποστήριξη ελληνικών, τότε πρέπει ΕΜΕΙΣ να αντιδράσουμε με τον τρόπο που ξέρουμε (το πορτοφόλι).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Smartphones HTC HTC Mozart Windows Phone 7

HTC Mozart, Θα αναβαθμιστεί σε Windows Phone 7.8

Αρθρογράφος ιστοσελίδας από την Πολωνία, ρώτησε το τοπικό γραφείο της HTC για την επερχόμενη αναβάθμιση σε Windows Phone 7.8 και έλαβε την απάντηση ότι το HTC Mozart είναι μέχρι στιγμής το μόνο μοντέλο που είναι σίγουρο(;) ότι θα αναβαθμιστεί – τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου. Από την Πολωνία επίσης είχαμε μάθει πριν από μερικούς μήνες […]

Software Nokia Nokia Lumia 800 Nokia Windows Phone Smartphones

Nokia Lumia 800, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Windows Phone 7.8

Χαράς ευαγγέλια για τους κατόχους του Nokia Lumia 800 μιας και είναι το πρώτο Windows Phone smartphone που καταγράφεται να αναβαθμίζεται στην έκδοση Windows Phone 7.8. Οι πληροφορίες έρχονται από την Ολλανδία ενώ διαβάζω ότι και στην Πορτογαλλία είναι διαθέσιμη η αναβάθμιση. Όσοι έχετε το Lumia 800 κάντε ένα κόπο να τσεκάρετε για πιθανό update […]

Smartphones Nokia Nokia Windows Phone Smartphones Windows Phone 7

Nokia Lumia 505, Με οθόνη 3.7 ιντσών και Windows Phone 7.8

Για την αγορά του Μεξικού ανακοινώθηκε το Nokia Lumia 505 με λειτπουργικό σύστημα Windows Phone 7.8. Ενσωματώνει οθόνη αφής 3.7 ιντσών AMOLED τεχνολογίας ClearBlack με ανάλυση 800×480 pixels, ραδιόφωνο FM (Ναι!), κάμερα 8 Megapixel χωρίς LED flash και μπαταρία 1300 mAh. Το Lumia 505 έχει μονοπύρηνο επεξεργαστή στα 800MHz και μνήμη RAM 256MB.