Windows Phone 7, Πλοήγηση στα παιχνίδια του Xbox Live και Assassin’s Creed gameplay

TechblogTV. Ανακαλύπτουμε μαζί τον κόσμο του Xbox Live μέσα από την οθόνη ενός smartphone με το νέο λειτουργικό σύστημα Windows Phone 7. Πλοηγούμαστε στο μενού των υπηρεσιών, βλέπουμε όλους τους διαθέσιμους τίτλους για download (free και try) και παίζουμε την πρώτη πίστα του Assassin’ Creed: Altair’s Chronicles σε οθόνη 3.8 ιντσών! Δείτε το βίντεο.

Το βίντεο θα αποκτήσει soundtrack τις επόμενες ώρες.

, Windows Phone 7, Πλοήγηση στα παιχνίδια του Xbox Live και Assassin’s Creed gameplay
, Windows Phone 7, Πλοήγηση στα παιχνίδια του Xbox Live και Assassin’s Creed gameplay
, Windows Phone 7, Πλοήγηση στα παιχνίδια του Xbox Live και Assassin’s Creed gameplay

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κωνσταντίνος Κ

https://www.youtube.com/watch?v=ZR_1-TGPiIg
Καμία σχέση έτσι!

Timotheos

Kalimera. Telika ta Windows Phone 7, ksekinoun os iremi dynami. Me ta osa exoume dei apo esena mexri tora. Malon prepei na arxisoume na ta permoume sta sovara. (sory gia ta greeklish. grafo apo PS3)

giannis

Κώστα με όλη τη συμπάθεια που σου έχω: το παιχνιδάκι δεν το χεις έ; τί να κάνουμε, δεν γίνεται να είμαστε σε όλα καλοί

giorgos

Πιαστεύετε πως τα Android εχουν πέσει;;; Διότι πολύ windows phone 7 έπεσε…

Manos

Πριν από λίγο γύρισα από το Πλαίσιο στο Athens Heart που είχα πάει μια βόλτα και ήθελα να δω το HTC Desire HD. Δίπλα ήταν και το HD7. Πρέπει να πω ότι δεν έχω smartphone ούτε είχα ποτέ. Το κινητό μου είναι ένα ταπεινό SE s500. Σαν αμερόληπτος λοιπόν έχω να πω ότι τα win7 με εντυπωσίασαν πολύ σε σχέση με αυτό που περίμενα. Πάρα πολύ smooth και όχι τόσο άσχημα όσο νόμιζα. Γενικά πολύ ωραία η αίσθηση όσο ασχολήθηκα.

Αν είχα να επιλέξω ανάμεσα σε αυτό και Desire HD, έχω την αίσθηση πως θα πήγαινα για το HD7. Τεχνικές λεπτομέρειες δεν μπορώ να κρίνω βέβαια.

ΥΓ. Και τα 2 ψιλοκουμούτσες πάντως για τηλέφωνα αλλά και εντυοωσιακά. Μια amoled να είχαν… 🙂

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@giorgos Συμφωνα με εγκυρο αναλυτη τα Windows Phone 7 θα πληξουν ασχημα το Android γιατι σε αντιθεση με το iOS δεν εχει σταθερη καταναλωτικη βαση. Επισης σε αντιθεση με το iOS οι πιο δημοφιλεις εφαρμογες στο Android ειναι δωρεαν κατι που κανει τη μεταβαση σε αλλη πλατφορμα σχεδον ανεξοδη για τους περισσοτερους χρηστες.
Προσωπικα θεωρω οτι το Android θα συνεχισει να πουλαει στις συσκευες χαμηλου κοστους. Τα Windows Phones θα ειναι παντα πιο ακριβα. ZTE, Huawei και τετοια θα ειναι μονο Android

Nikos

Παιδια οκ τα wp7 ειναι τρομερα κατα την γνωμη μου,αλλα πειτε μου….δεν ειναι απο τα πιο ομορφα κινητα που εχετε δει?Νομιζω ειναι ο απολυτος συνδυασμος αυτο το λειτουργικο και αυτος το σχεδιασμος

Kwnstantinos K

αν του βάλεις καμία από τις τέλειες ρομ που κυκλοφορούν(θέμα δυο λεπτών έτσι) που το κάνουν σε benchmark να πιάνει 2400, τότε να δεις πώς πάει το παιχνίδι 😉

Υ.Γ.: για το Galaxy S λέω

Fadasma

@Anastasios-Antonios ναι τα windows mobile θα είναι πάντα πιο ακριβά όμως αυτό δε σημαίνει οτι θα έχουν και μεγαλύτερη αξία. απλώς ένα μέρος των χρημάτων θα πηγαίνει στη microsoft για την άδειά τους. ενώ το android είναι δωρεάν λειτουργικό, δεν πληρώνεις άδεια γι’ αυτό.

Anastasios-Antonios Toulkeridis

@Fadasma Ονομαζονται “Windows Phone”, τα “Windows Mobile” ΔΕΝ υπαρχουν πια. Οσο για το “δωρεαν” Android μην επανερχομαστε στα ιδια, στοιχιζει περισσοτερο στους ΟΕΜs
https://wmpoweruser.com/business-insider-android-not-that-cheap-after-all/

Giannis

Παντως αργει αισθητα να φορτωσει τη πιστα πιο πολυ απο το galaxy. Εχω το game στην full εκδοση, δε ξερω αν παιζει ρολο και αυτο. Το iphone πχ εχω την εντυπωση οτι φορτωνει τα παιχνιδια της gameloft πιο γρηγορα απο ολα τα αλλα..μετα μονο το galaxy την παλευει και πρεπει να φταιει το σχετικα ιδιο hardware-τσιπ γραφικων. Υποθεση κανω.. Αλλα το εχω παρατηρησει και δε ξερω που οφειλεται. Μαλλον βαριουνται στην gameloft να βελτιωσουν το κωδικα..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Lenovo Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Lenovo Yoga Slim 7 14,5″: Το πρώτο laptop Snapdragon X Elite – Λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα

Μια πρώτη ματιά στο Lenovo Yoga Slim 7 14 2024 Snapdragon Edition αποκαλύπτει ότι είναι λεπτό και χωρίς ανεμιστήρα.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.